HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Diggieman 😄
igaz amit mondtok, de szerintem nem baj ha van ilyen is. Mr.Busta még mindig jobb mint Ogli G és társai...

hunbasser
"G - túl sok a gangster rapper
szerinted hány igazi gangster rappel?"

ReaL MaDRid x siempre

nem tudom mi bajod van Mr.Busta-val. Szerintem jó az a cucc amit õ csinál. Persze elég nagyképû meg "gangsta"... sokaknak nagyon ellenszenves a gangster cucc, pedig szerintem nem rossz 😊 Igazi gengszterek meg nem hiszem hogy gangster rappelnének a bûneikrõl, mert akkor már rég a sitten ülnének!

mr. busta😄😄😄:<#taps><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#taps><#lama>
csajom a pénz a pitbull és ennyi
LOL<#banplz>

prá

LasDen
ez a bloose broavaz....csak gyõr csak mi.....más bekaphatja..... jajj dejó...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Killakikitt nagyot szól kocsiban 😄
Mr.Busta se rossz azért... 2 miniszoknyás mûkörmös ribanc mellett elmenni úgy hogy szól a Csajozós Nóta. "15 évesen már a faszomat kiszoptad..."😄
Persze lehúzott ablaknál.

Tkyd pont nem ilyen <#wink>

Kérem kapcsolja ki!

báttyó02
<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

tigeroo
nemnem. ha olyan kedvem van akkor legyenek már ilyen elõadók is... kocsiba meg legjobb a killa - ne szarakodj lemez szvsz
MikX
meghallgassuk...
Am, bár már kicsit unom, h mindíg ez a én vagyok a nagyobb király adok-kapok megy már egy ideje, elfelejthetnék már sajátmaguk sztárolását, és lehetne kicsit mélyebb tartalma az egésznek, fel lehetne már nõni picit, nem?
Én inkább Punnany-ra várok nagyon, az zsír lesz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

demomixeket is linkelhetted volna
kicsit többet árul el az albumról <#eljen>

http://www.myspace.com/dreamerz008
http://www.myspace.com/siskafinuccsi

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Danka88
Én egyébként legjobban TM albumot várom, azt is beigérték 2009-re, mostmár lassan jönnie kell. 😊

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Danka88
DSP mixtape a DSP album után jön, az album pedig csak jövöre. Az indok az, hogy ugye a DSP-nek még csak 1 LP-je van, és még nincs elég szám ahhoz, hogy egy mixtapet kidobjanak most, ezért a második album után jön. (Mint pl Siskának azért volt böven szma) De ez ésszerü is. 😊

Nem tudom, majd ha lesz a városban BlooseBroavazos arc akkor rákérdezek

tigeroo
de ezt bírom a BB-ben baszki...

hol a deego - street ep??
dsp mixtape?

ezeket beígérik, sehol nincsenek

aztán az ilyen cuccok meg "a semmibõl" jönnek... (nem mintha rossz lenne csak nah, az elõbb felsoroltak már régóta várósak)
sztem Siska része is kurvajó 😄 várom már a lemezt 😊

tigeroo
uh tkyd alapja odabaszós lett!
Danka88
Nekem anyira nem jön be, de ugy alapból a BeatMarket nem anyira tetszik.
Viszont van egy szám ezen, a "Ha jön" km Phat, na ez nagyon nagy szám, nemtudom megunni. 😊
"Jön a beat, megy, jön a rím, megy, ha jön az mc, megy a Garage rap" 😊)

báttyó02
tudom,de ettõl én még szerethetem 😄

persze ettõl függetlenül még jó cucc

az a baj hogy Killakikitt nem szereti Essem-et 😄 187-ben még le is oltják ESSEM-et

báttyó02
igencsak bejövõs,kicsit hasonlít a killakikitt-re amit szintén imádok

November 26. Siska vs TKyd lemez! 2 EP 1 lemezen

Itt van belõle egy trailer:

az már a te bajod😄
LasDen
mennék, de ebbõl csak a szombati Bobakrome lesz belõle....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

reaper4
nekem nem érte meg, de köszi.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Nézzétek meg, megéri: http://www.youtube.com/watch?v=fLviwzu5rE8
http://www.youtube.com/watch?v=ZD-sYs9Iyao
rico1
Pont azért néztem meg az elsõ részt, mert bíztam benne, hogy lesz valami rap, de meglepõdtem, hogy tényleg volt. Most már csak MC DC miatt fogom nézni a mûsort, bár a többin jót röhögtem(fõleg a tatán aki tüzet csinált XD). A kérdésem, hogy mikor lesz benne megint a csávó, mert az elõzõben nem volt? Majd, ha a maradékot kiszortírozták?

Matt07
ezen sírtam a röhögéstõl😄DDDd

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

miilann04
ha már still dre

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Matt07
a jó öreg Still DRE <#smile>

am jó volt a srác

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

tigeroo
ma mutatta 1 nõi ismerõsöm..

mostmár fogom nézni 😛
Olcsóvér

Acer Aspire one

Itt egy új számuk. Mélylevegõ Project.

jax
Sean P
Niggaz runnin' up, askin' bout Rock, I send y'all wacks to heaven
Motherfucker, ask God about 'Pac
Ask about B.I.G., motherfucker ask about Pun
Gangsta rappers can't fight, so they rap about guns one

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Danka88
jön majd az is idövel. <#vigyor0>

LasDen
legjobb 😄 a no1 kedvencem 😄

tigeroo
inkább raptorz album kelett volna szvsz😛
LasDen
télleg jó album, de engem is a skitek zavarnak 😄 bár az album 2. felén már nincs minden szám után....amúgy meg playlistbõl ki lehet õket venni 😄
de ha Ryzo, akkor telepi patkány 😄

Danka88
Én most Ryzo lemezére kattantam rá. Most hallgattam meg nemrég igazán, mert eddig nem anyira birtam, a sok skit elvette a kedvem a lemez meghallgatásátol, de most veszem észre, hogy naggyon durva számok vannak rajta.
Ryzo - Tû

LasDen
nem rossz....
a rap is csak annyira trágár mint a többi mûfaj....

És monják még ezek után azt hogy a rap az trágár.mióta meghallgattam elkezdtem sorra verseket olvasgatni.

Falu végén kurta kocsma

aki még nem látta volna

Bankos-Te vagy

prá

rizkay?

prá

REPS0L
kõkemény szvsz.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

okt.30-ra azt hiszem megvan a program

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Danka88
jaja, nehéz mondani még egy olyan elöadót, akinek a klipjein enyit lehet szakadni 😊 akármennyiszer megtudom nézni pl ezt a kéz fel láb le klipet. <#idiota>

kuci06
pont ez a jó benne 😄
lsd: 2:30

AS?😄AS?😄AS?😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LasDen
hát ez nagyon szar 😄 tibbah meg....áh...nevetséges 😄