6524
-
van itt debreceni?
műszaki kar sörsátor:
-
este meglessük
MÁS
AZ.ÉV.EDDÍGI.LEGJOBB.CUCCA..SZEGGYÉTEK.MOST :D
Pár napja adta ki Wiz... Naggggyon komoly lazulós zene. Olyan hangulata van az egésznek, hogy összecsinálod magad :D Még a skitek is visszapörgetős-mégegyszermeghallgatós kategóriába esnek
Mióta kijött, 24/7-ben ezt hallgatom :D
letöltés innen
http://www.mediafire.com/?5dmwmejymtj
-
Szakács Zoli #3939 Helló Mindenkinek!
Szakács Zoli vagyok, a GhettoRadio valamint a pécsi Periszkóp Rádió szerkesztő-műsorvezetője.
A GhettoRadio egy weboldal és egy hetente egy alkalommal jelentkező, élő rádióműsor együttese. A rádiónk már egy jó ideje működik, de hamarosan nagy arculatváltáson megyünk keresztül és ezért egy nagyobb "reklámhadjáratot" indítunk el, ha az aktív fórummegjelenést annak lehet nevezni. A rádióműsort a pécsi Periszkóp Rádió stúdiójából adjuk hétfőnként, este 10-től (elvileg...általában 10 után pár perccel kezdünk. Sajna a stúdió kicsit laza működési rend szerint üzemel, igyekszünk minden hétfőn a legjobbunkat nyújtani).
A weboldalunk címe: www.ghettoradio.hu . Csekkoljátok le, eléggé széles érdeklődési kört (műfajon belül) ölelünk fel, van hazai és külföldi, mainstream és underground, fekete és fehér, kicsi és NAGY...
A weboldal tartalma tükrözi a hétfő esti műsorunk körülbelüli tartalmát és stílusát is. Bár azt igyekszünk inkább rögtönözve kialakítani, nehogy véletlenül unalomba fulladjanak az adások :-)
Minden adásban van aktuális, friss programajánló a következő hétre vonatkozóan, beszámolók a legújabb lemezmegjelenésekről, háttérinfók, hírek a rap/hip-hop világából, exkluzív írott és videointerjú-ajánlók. Nameg persze rengeteg jobbnál jobb és naggggyon változatos zene. Old- és newschool, G-funk, West- és EastCoast, Latino, a hazai paletta teljes felhozatala, valamint - a teljesség igénye nélkül - francia, brazil, brit, de például extrémebb esetekben akár még izlandi rappet is hallhattok nálunk...ez úgyis aktuális mostanság :-)))
Szóval, ha hétfő esténként 10 körül nem csináltok éppen egyebet, vagy pont egy rappel és hip-hoppal foglalkozó, élő rádióműsort akartok hallgatni, akkor két opciót tudok felajánlani Nektek.
- ha Pécs belvárosában vagytok, akkor tekerjétek a rádiótok sávkeresőjét az FM 97.1-es hullámsávra.
- ha NEM Pécs belvárosában vagytok, legyen az Budapest, Nyíregyháza, Győr, Zimbabwe, Dominikai Köztársaság, Helsinki...stb..és VAN net a közelben, akkor csekkoljátok a következő két weboldal valamelyikét:
www.ghettoradio.hu
vagy
www.periszkopradio.hu
A GhettoRadio oldalán a "Rádió" menüpontban, a Periszkóp oldalán pedig a főoldalon válasszátok a 162 kbps-os, letölthető médialejátszót és füleljetek:-) A műsor után egész éjszaka csak rap megy!
Köszi a figyelmet és...Peace! -
2ből 1 azért nem rossz arány -
kikeeeSan #3937 nálam se -
legalábbis nálam semmi nem jön be -
nem nagyon jött össze haver -
-
a-zs szótár xD
-
kikeeeSan #3932 ja és akkor löjük le az összes afro-amerikait aki Afrika szimbolumokat hord.atyauristen....SZÉGYEN 
-
Igazából az a gáz, hogy van rá igény.
Nézz csak be a saláta fórumra...
Az összes turbóturul rajongó ott nyalja Fanka seggét, ahol tudja. -
Ez egy hülye. Igazán befejezhetné ezt a "mindenki_felett_állok_és_jól_megmondom_a_tutit_azinterneten", nem igaz nem veszi észre magát.
Az új logó meg azért passzol a zászlón lévő jelképbe, mert mind a kettő szögei geometriailag pontosak. -
Neoncsoves #3929 úristen... -
Fanka alkot
:ASD -
norbának jól mehet a bolt :DDDD -
kikeeeSan #3926 wáo -
ezigen -
-
Lerágott csont hát az :)
kis gyereknek való akik még elhiszik a magyarnépmesét xD
ez itt nem USA ébredjél fel királylány
"Pistike:apu apu én farsangra genxter szeretnék lennni lécci lécccike vegyélnekem egy klippet s mondjuk ganxtát vegyük-meg-bele xD
MoneyPapa:Oké fiacskám de karácsonyra csak mercit kapsz"
-
-
bone thugs-n-harmony - pay what you owe -
Azééé csaknem, bár fura, jah...
Asszem összesen 1 számban említik, h krómmal nyomatták az egérklubban, de nagyjából ennyi utalás az egész lemezen...
Azért nálam krome mindíg "felettük állt" vagyis remélem az öreg fejvadász odarak rendesen új lemezén, Steve-ről nem is beszélve... -
hát nemhiszem.
(nemtudom biztosan, de kétlem hogy van már dátum)
-
a pesti meséről még mindig semmi konkrét kiadási dátum? -
+ready is igérgeti a lemezt -
karszalag(H)ohyeah
és a kritikák megbaszhatják. :)
nekem tetszik akárki akármit mond is...:) -
hozzáteszem hogy nem is a vákum eerszen belül adták ki ezt a lemezt, teljesen függetlenül. 
nemtudom hogy mi van egyébként a wacuumal, honlap sincs most. de elvileg nemsokára uj Krom lemez, meg Steve is nemsokára, szóval csak nem szünik meg teljesen. -
amugy csak szerintem akar az akph dobbantani?:D
pl. az albumom 1x sem említik meg a vákumot, meg egy tagja se featel rajta (pl. boba) -
enteee #3913 Hip Hop ruházat féláron:
Damani Dada kabát:
http://www.vatera.hu/dada_telikabat_uj_167703393.html
Sean John farmer:
http://www.vatera.hu/sean_john_farmernadrag_167704750.html
-
szerintem Saiid elég stílus :D -
saiidnak van olyan stílusa hogy beszarok, gecikemény szerintem :D -
-
tirpa, aza meg saiid sokkal szerencsétlenebbül néz ki szvsz a klipben.. -
jöhet majd link:D kíváncsi vagyok -
Mellesleg szerintem Dr Dre hallotta, hogy kijött az új AKPH
Ugyanis idén végre a Detox is kijön :D
A hír hivatalos, a kiadó fejese is megerősítette, és Dre is elkezdte hypeolni
Az első hivatalos single HOLNAP jön ki, Jay-Z feature lesz. "Under The Pressure" címmel.
-
ezen szakadtamXD
remélem nem gondolták komolyan és tényleg poénnak szánták
-
Neoncsoves #3905 xD -
vágósúlyban van
-
ahhoz először T Bagwell-en kell keresztülverekedni magatokat :D
-
Neoncsoves #3902 nem vagy egyedül :D