HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Az év albuma
* Funktasztikus - Jelentések Fanyarországról
Az év dala
* Punnany Massif - Telik
Az év csapata
* Barbárfivérek
Az év szóló elõadója
* Funktasztikus
Életmûdíj
* Györemix!
Az év videóklipje
* Animal Cannibals - Budapest nyáron
Az év külföldi koncertje
* Xzibit
Az év magyar koncertje
* OSG 10 Hõsök
Az év rendezvénye
* OSG 10
Az év felfedezettje
* Beatmarket
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
(mellesleg nem is értem, hogy ezt miért csak bónusz trekknek hagyták...)
az utóbbi idõk legjobb Kanye alapja + Twista
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Category F5 albumról(nem is tudtam hogy ilyen😄)
prá
prá
http://myspace.com/mayloosound
más hobbi után kéne néznetek
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
<#lama>#lama>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
LEGJOBB...
prá
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
prá
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Kérem kapcsolja ki!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én az elsõt nyomom

ha vótmá akkor sry

ReaL MaDRid x siempre
véleményeket szeretnék kérni elsõ stúdiós számunkról😊
Blokk - Éjszakai Járat (prod. by Zuleye)
http://www.youtube.com/watch?v=PUueYxh4oZE
ReaL MaDRid x siempre
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
a szám jó, a klip meg átlagos....most már csak a lemezt kell meghallgatni 😄
prá
értelek én hogy mit akarsz mondani, meg értem a "mondandót" is..csak sajna most visszanyalt a fagyi..
ezt fogalmaztam meg #3301-ben.
#3311: téleg ne mondjad már baszki soha nemjöttem volna rá 5 diploma nélkül...<#wow3>#wow3>
...sztem tkyd az egyik ember aki megteheti hogy bárhonnan idézzen,mert õ a magyar undrground egyik nagy öregje,nem hiszem hogy bárki zokon venné,talán még ujonc is örül neki hogy tõle idéz.
persze ha ezt egy fos tenné...én is huznám a szám.
prá
buták vagytok<#lama>#lama>
prá
viszont, irom tovább:
"Lassan egy éve, nemvolt már élet flessem, mert nincs olyan este, még véletlen sem, hogy az elmémet perfekt szét ne vágnám, esküszöm, hogy nem bírok ki több évet Pápán. Mert Killakikitt haver, itt lakik a Tkyd, ha nem csiped az ujat akkor b*zd meg a régit"
Lehet értelmezgetni, de sztem egyértelmü (nekem legalábbis, én igy értelmeztem), hogy az ujabb vonalat sokan birálják...itt konkrétan az scbp féle mügengszterkedést. Elõtte felhozta ugye Akkezdet Phiai-t. El lehet gondolkodni, hogy mennyi külömbség van az ujabb és a régebbi elõadók között 😊 Akiket most istenként tisztelnek sokan, Killakikitt, Hõsök, SP (😄), meg a régi arcok, AKPH, Az Idö Urai, Fürkészõ Elemek, Káneksön (hogy mondjak valakit a BB-sek közül is), meg hát Tkyd is elég régi arc, õskövületnek számit ö is. 😊 (Nem valami jól fogalmaztam meg de én értem hogy mit akartam volna mondani<#idiota>#idiota>)
Egyébként értelmezhetted másként is, viccként is felfogható, ezen nemfogunk összeveszni. 😊
"...Ha egy rapszöveg nem egyértelmû, az nem baj, hiszen a különbözõ értelmezések variációi és sokasága teszi érdekessé, úgymond: mûvészetté a rapköltészetet..." - Kriptha
deego meg iszonyat jól küldi, jó az énekhangja is😊
mégha dsp lenne vagy valami, mert vannak olyan MC-k akinek jól áll ez a figura (vagy a logódról megint hozzam példának Funkot) nade, pont a velõs társadalomkritikáról és komplexebb, komoly mondanivalóval operáló Tkyd tol be egy ilyen "flóviccet"?
Egyébként a Siska rész annyira nekem sem jön be, viszont Tkyd!<#wow1>#wow1> Ez a tag nagyon durva! Szövegek csillagos ötösök!
Egyébként az alapok nem valami nagy durranások az albumon.
Egyébként még Deego-t tudom kiemelni, aki megint mindenhol nagyot tol. A hangja megunhatatlan <#nevetes1>#nevetes1>
Kedvenc track: Tkyd - Disneyland
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit