HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
év dalát vki linkelhetné letölthetõ verzióban^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

báttyó02
paffff....<#sniffles>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Danka88
Na. itt a Zenedíj'09 - Végeredménye. Mindegyik megérdemelte szvsz. 😊

Az év albuma
* Funktasztikus - Jelentések Fanyarországról
Az év dala
* Punnany Massif - Telik
Az év csapata
* Barbárfivérek
Az év szóló elõadója
* Funktasztikus
Életmûdíj
* Györemix!
Az év videóklipje
* Animal Cannibals - Budapest nyáron
Az év külföldi koncertje
* Xzibit
Az év magyar koncertje
* OSG 10 Hõsök
Az év rendezvénye
* OSG 10
Az év felfedezettje
* Beatmarket

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

kuci06
pedig egész jól sikerült, vannak rajta nagyon komoly nóták

(mellesleg nem is értem, hogy ezt miért csak bónusz trekknek hagyták...)
az utóbbi idõk legjobb Kanye alapja + Twista

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bulykin
Twista
Category F5 albumról(nem is tudtam hogy ilyen😄)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

+p

prá

önhye<#lama>

prá

http://myspace.com/mayloosound
kuci06
pfejj, gyerekek...
más hobbi után kéne néznetek

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

reaper4
szánalom. felraksz 1 halál szar videót a youtube-ra, és mész vele házalni.
<#lama>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

http://www.youtube.com/watch?v=ndREVUqwNo0
LEGJOBB...

sztem a bravaz.hu n is fenn van

prá

GhostR1der
született rapposok címû számot valaki eljuttatná nekem? tibbah 1en vagy 2n volt nem emlékszem, nagyon rég megvolt de seholse találom... kösz ielõre is

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

LasDen
rájött, hogy nem õ a fat joe 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

amugy sztem is fogyott😄<#idiota>

prá

Depridol
😉

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

hunbasser
amúgy day kb ellövi az összes klisés rímpárt,de attól még jó 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
pont az album felénél vagyok,a 9. számot hallgatom,és nagyon adja... ez a day gyerek nekem nem nagyon adta régebben,aztán amikor meghallgattam a myspace-jén a promot,akkor már vártam az albumot,most meg ahogy hallgatom,hát nagyon meleg lett ez az album szerintem,mondjuk a beatek nagyon sokat dobnak az egészen,sõt,hát azt mondom,hogy jelenleg Mo. legjobb beatjei vannak ezen az albumon,nagyon jó alapok lettek itt összerakva kéremszépen.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a photoshop csodákra képes

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,az amúgy sokkal faszább mint a másik mc,grat,kajak jó volt hallgatni a te versédet.

ReaL MaDRid x siempre

ingyé tölthetõ:
Day vs Mil-Napiziccer
ha tetszik, rendeld meg!

Kérem kapcsolja ki!

LasDen
mi van....tibbah fogyásnak indult vagy csak rosszul látok??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

köszi a véleményt.
én az elsõt nyomom
Ez se lesz rossz:

Bulykin
Siska vs TKYD albumból ízelítõ<#eljen>

ha vótmá akkor sry

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin

Bulykin
péntek esti programom^^

LasDen
me béna szarok 😄

hunbasser
a basszus nagyon fals,a szöveggel nincs gond,szerintem kezdésnek nagyon jó. te melyik vagy,amelyik elõször rappel,vagy a második?

ReaL MaDRid x siempre

hali
véleményeket szeretnék kérni elsõ stúdiós számunkról😊
Blokk - Éjszakai Járat (prod. by Zuleye)
http://www.youtube.com/watch?v=PUueYxh4oZE
hunbasser
akkora egy szar killakikitt koppintás,hogy nem igaz...😄 én amúgy azt nem értem,hogy attól,még hogy egy kiadóban vannak ezek az elõadók,miért kell ugyanazzal a flowval rappelni?? 😄 még egy sc bp-st se hallottam,aki nem a tirpának a flowjával rappelt volna 😄 mondjuk pko-nak meg harakirinek jól is áll

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
Danka88
nekem egyszer sikerült végighallgatnom. 😊

báttyó02
sikerült beszereznem a pánikszoba-pánikroham albumot is...bár közelében sincs PKO vagy killa albumnak,sõt elsõre nem is igazán jött be,de most hogy minnél többet hallgatom,egyre jobban kezd tetszeni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

GhostR1der
hip hop for allon is elég jó volt a para bellum

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

LasDen

a szám jó, a klip meg átlagos....most már csak a lemezt kell meghallgatni 😄

<#eljen><#taps>

prá

tigeroo
#3309:

értelek én hogy mit akarsz mondani, meg értem a "mondandót" is..csak sajna most visszanyalt a fagyi..

ezt fogalmaztam meg #3301-ben.

#3311: téleg ne mondjad már baszki soha nemjöttem volna rá 5 diploma nélkül...<#wow3>

LasDen
az idézet pontosan megegyezik az idézett szöveggel...ez Tkyd szövegérõl nem mondható el...ergó nem idézet....

vagyis 'vagy'<#help>
...sztem tkyd az egyik ember aki megteheti hogy bárhonnan idézzen,mert õ a magyar undrground egyik nagy öregje,nem hiszem hogy bárki zokon venné,talán még ujonc is örül neki hogy tõle idéz.
persze ha ezt egy fos tenné...én is huznám a szám.

prá

te segg ez idézet nem koppintás.
buták vagytok<#lama>

prá

LasDen
akkor ezt az albumot se fogom meghallgatni egy jó ideig...😄 bár már ott elbukott, hogy siska.....

Danka88
hát igen.

viszont, irom tovább:
"Lassan egy éve, nemvolt már élet flessem, mert nincs olyan este, még véletlen sem, hogy az elmémet perfekt szét ne vágnám, esküszöm, hogy nem bírok ki több évet Pápán. Mert Killakikitt haver, itt lakik a Tkyd, ha nem csiped az ujat akkor b*zd meg a régit"

Lehet értelmezgetni, de sztem egyértelmü (nekem legalábbis, én igy értelmeztem), hogy az ujabb vonalat sokan birálják...itt konkrétan az scbp féle mügengszterkedést. Elõtte felhozta ugye Akkezdet Phiai-t. El lehet gondolkodni, hogy mennyi külömbség van az ujabb és a régebbi elõadók között 😊 Akiket most istenként tisztelnek sokan, Killakikitt, Hõsök, SP (😄), meg a régi arcok, AKPH, Az Idö Urai, Fürkészõ Elemek, Káneksön (hogy mondjak valakit a BB-sek közül is), meg hát Tkyd is elég régi arc, õskövületnek számit ö is. 😊 (Nem valami jól fogalmaztam meg de én értem hogy mit akartam volna mondani<#idiota>)
Egyébként értelmezhetted másként is, viccként is felfogható, ezen nemfogunk összeveszni. 😊
"...Ha egy rapszöveg nem egyértelmû, az nem baj, hiszen a különbözõ értelmezések variációi és sokasága teszi érdekessé, úgymond: mûvészetté a rapköltészetet..." - Kriptha

tigeroo
de az add fel és a disneyland téleg odabasz.

deego meg iszonyat jól küldi, jó az énekhangja is😊
tigeroo
hát mondom, lehet annak szánta, de ez így nonszensz már bocs. egy vicc. nem tiszteletadás...

mégha dsp lenne vagy valami, mert vannak olyan MC-k akinek jól áll ez a figura (vagy a logódról megint hozzam példának Funkot) nade, pont a velõs társadalomkritikáról és komplexebb, komoly mondanivalóval operáló Tkyd tol be egy ilyen "flóviccet"?
LasDen
egyébként igen 😄

Danka88
Egyébként vki észrevette, hogy majdnem minden mondatom elején "Egyébként" van. <#idiota>

Danka88
Az ilyent általában tiszteletböl irnak... az Akkezdet lemez az MO hip-hop-ban legenda, nem egy lemenzen hallottunk már belöle idézetet, vagy 1-1 kivágott részletet Saiid vagy Ujonctól... Ez nem ujdonság. Ezt egy egyszerü tiszteletadásnak kell venni.

Egyébként a Siska rész annyira nekem sem jön be, viszont Tkyd!<#wow1> Ez a tag nagyon durva! Szövegek csillagos ötösök!
Egyébként az alapok nem valami nagy durranások az albumon.
Egyébként még Deego-t tudom kiemelni, aki megint mindenhol nagyot tol. A hangja megunhatatlan <#nevetes1>
Kedvenc track: Tkyd - Disneyland

reaper4
ja és az eredeti jobban szól

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
bazzz. pont ezt akartam most beírni 😊 fõleg, h ez hatalmas koppintás akkezdettõl...
nagy csalódás így kezdésnek.