HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
thx<#eljen>

most visszaállok kicsit Bone Thugsra, évek óta nem hallgatom õket, pedig õk az egyik, ha nem a legjobbak<#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigeroo
amúgy ha a uni5-ra gondolsz az 2009 õszén jelent meg.
tigeroo
úristen mekkora alapot rittyentettek össze a DOA alá
Bulykin
egy kis Bone Thugs<#bohoc>
DOA
Jay-z DOA
nah melyik jobb😄

Worlds Enemy promo
See me shine

mikor jön az új album?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

fixon
de ez egy

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Olcsóvér
hogy2 különbözõ dolog

Acer Aspire one

Olcsóvér
ugyanúgy voltam a bobakrome al meg a bobafettel csak egyszer beégtem és mostmár tudom😄

Acer Aspire one

Matt07
megéri az az árát is. sztem én is megveszem.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

tigeroo
amugy én a mostanira is rákeverném michael jacksonét vagy vmi az eredetibõl...mégiscsak az õ dala, meg õis tuti rajtalenne... amugy kiváncsi vagyok a remakere
kuci06
...huhh tényleg, Bizzy Bone is rajta lesz! 😄

képek a szám felvételérõl (ami talán egyben klipforgatás is?)
Érdemes belenézni, vannak arcok 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

tigeroo
valami ilyesmit el tudnék képzelni, de we are the world feldolgozás...háááát 😄

Kanyehez visszatérve:

Yo Guys, I'm really happy for you, I'ma Let you finish, but Indonesia has one of the biggest natural disaster of all time! Of all time 😄Ddd
kuci06
Már elõre látom mi lesz 😄

Jay nyom egy sneak-diss-t Nas ellen, de mindenki megõrül érte
Eminem elõveszi az új akcentusát, és énekel pár sort
Snoop szokásához híven addíg ragozza a szavait, amíg semmit sem értesz belõle. We need to hizzle my haitian nizzlez. Fasho.
Weezy valszeg már maga sem fogja tudni mit nyöszörög
CuDi énekel egy pár sort arról, hogy mennyire depis lett Haiti miatt
Kanye? Kanye elveszi LL-tõl a májkot, és két mikibe nyomja egyszerre az autotunet
Busta végig tolja a háttérben a hülye adlibjeit 😄 Huh-HAH!

EPIC.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

tigeroo
kemény 😄

csak nemtom mi pluszt fog adni majd az eredeti után...majd meglássuk
Bulykin
FFFFUUUU

reméljük jó lesz😄

LasDen
én nem értem...most mi olyan nagy baj van ezzel.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hesszusz<#wow1><#wilting>

prá

kuci06
Emberek hallottátok, hogy feldolgozzák a "We Are The World"-öt? 😄 (mindenki ismeri...)
Haiti megsegítésére...

Kik lesznek rajta? 80+ elõadó, többek között Jay-Z, Eminem, Snoop Dogg, Lil Wayne, Kid Cudi, Kanye West, LL Cool J, Busta Rhymes, Will.i.am., Akon

...W...T...F? 😄

Danka88
na mit nyertem? na mit? fhészek odupla - könnyü pénz. jön ingyé' 😄
Talán igy megéri :-)

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

REPS0L
eleje alig Hõsök copy, amúgy meg szar.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

LasDen
Vona Dzsíí feat Fanka.....jó is az 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jobbik politikusai<#idiota><#gun>

prá

LasDen
am Night Childba Fanka mellett kik vannak még??? mer én mióta mindenki lelépett onnan nemtom....IFS???

Sziasztok!
Eladó egy Nike AF1 15th Annyversary Edition és egy Adidas Superstar Adicolor (cserélhetõ csíkok) cipõ,újonnan,dobozában.
http://www.expressz.hu/ruhazat/ferfi-cipo/sportcipo/hirdetes-18609657/
http://www.expressz.hu/ruhazat/ferfi-cipo/sportcipo/hirdetes-18609539/
tigeroo
hát elvileg deego amikor MC, diggieman amikor raggázik...

bár a diggieman albumon is van nem raggázós, pl. a fény c. trekk, meg fordítva szal kitudja...
LasDen
de akár az alakváltók lemezt is mondhatnám, ahol dolby és saigon osztja....aka Artos és Siska....

LasDen
Deego, Diggieman...tökmindegy...ugyanaz....más mûvésznév....
olyan mint Dipánál vagy Piszkos D.....

Bulykin
Deego mindig jó választás featnek😄😄

de most amúgy Deego vagy Diggieman?<#fejvakaras>

báttyó02
ehh nem azért nem tetszik,csak valahogy ez a szám ugy összességében nem jön be..pedig mondom bustát is sokat hallgatok

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

hunbasser
hát ja,mert pont azt a "kultúrát" gúnyolja ki kicsit,amit te szeretsz 😊

nekem nagyon adja a szám,deego hihetetlen jó választás volt featnek.

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
hát nemtom én szeretem bustát de ez egy szar SZVSZ

tigeroo
pont ez a lényeg, görbe tükör a mostani "gengszter repperek" elé...😊
Olcsóvér

Acer Aspire one

ez kurvajó lett

Bulykin
kúrvayooo<#eljen>

#3515 hát de Busta kemény😊

LasDen
a klipp nem rossz....bár az a baseball ütõ nem kellene...meg az "üldözési" jelenetek voltak kicsit gagyik...de egy korrekt klipp....a szám is elmegy...

durva <#eljen>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

www.youtube.com/watch?v=s-ubIOpMZNQ
báttyó02

báttyó02
Fattyúk - Aranytojás albumról,bejövõs

bld
ez fertelmesen szar és végtelenül öncélú, már ha tudod, hogy mit jelent ez a szó😊
De becsülettel meghallgattam.

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

hunbasser
Bom azt mondta,hogy májusban jön az õ cuccuk,de az csak mixtape lesz,olyan mint a finuccsié,max pár új szám lesz rajta.

ReaL MaDRid x siempre

Letölthetõ Debreceni utcai rapp!
Halgassatok bele ha valakit érdekel:
http://www.myspace.com/uccaiokossagok
Rockynhooo
uj gép és semmi zeném , találtam egy pakkot és jön 3k-val <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

GhostR1der
dspre kiváncsi vagyok

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Matt07
és az NKS új albuma, meg a Krime Force One Pesti Meséje hol marad?<#rolleyes>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

LasDen
TMTMTMTMTMTMTMTMTMTMTM.....jejejejejejje...az kell nekem erõsen 😄 tutttti megveszem 😄

Danka88
még pár album mostanában (ezeket inkább én várom, nembiztos hogy mindenki 😄)
Thysta lemeze is január-február tájékán jön, Sub Bass Monsternek is mostanában kell kijönnie, Samurai Flow album (Nomagróf & Drezzick. Elvileg DSP uj album is mostanában jön majd ki, meg a TM 3. lemez is ugyvolt hogy 2009, szoval annak is már kikéne jönnie lassan.

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

ok, kösz