6516
-
#4136 új rhyme project klipp...asszem én maradok a földalatti beateknél....a tavaly nyári cuccuk se jött be...klipp minőség van, de a szám egy nudli...meg ez a számítőgép bizbasz nagyon szar...
-
#4135 annyira nem jó :| -
#4134 a 15 éves jubileumra készült Hátshor számokat füleltétek?? Nem rosszak, de Croa nagyon kilóg közülük... -
a Lefty #4133
- Itt egy kis infó a zenéimről, akit érdekel az olvassa el!
Köszönöm :
Lefty
http://rapmedia.hu/hirek/2010/05/30/lefty-leftyzmus-ep
-
thx to hunbasser -
#4131 Pite ramosz :) -
#4130 -
#4129 Új Eminem cover... nem, nem tudom mi a fenét ábrázol :D
-
#4128 ez ő??? -
kikeeeSan #4127 hajjátok slácok van ez az uj szuper tehetség valami Ramos...talán Pite vagy mi, nemtud valaki linket adni mer leszeretném tölteni!?
-
#4126 már leszedtem....rámentem a honlapra és a kezdőlap helyett előbb lelehet tölteni...:D fasza... -
bwooy #4125 hoppá...sorry , csekkoltam és mégsem...gondolom csak egy napig volt -
bwooy #4124 próbáld így , nekem lejött simán
http://punnanymassif.hu/download/pm%20shenkick_radio.rar -
#4123 nem tetszik....olyan hülye hangja van :D -
#4122 old -
#4121 nemtom letölteni....a hírleveles link 404-t mutat.... -
bwooy #4120 a vége nektek(is) szólt , nem (csak)neki -
bwooy #4119 Punnany mix 10/10 ! -
zdlr #4118 én nem írnám a végére a bless-t.
meg sajnos copycon is teltházak előtt lép fel, ami nem az ő szarját emeli feljebb, hanem az "értő" magyar közönséget jellemzi..
a közönséget meg sajnos csak ők tudnák "felnevelni", de vagy nem akarják, vagy amit itt inkább érzek, neki is ennyit jelent a "ragga", hogy shaggy után szabadon orrhangon próbálunk énekelni. csak ez shaggynek jól is áll, másnak nem. pita gyerek meg szerintem mást nem is ismer. -
bwooy #4117 eddig direkt nem néztem/hallgattam semmiféle zenédet,mert szerintem ...háát...szánalmas,hogy orrba-szájba reklámozod magad mindenhol,de most megtettem,ráklikkeltem egy pár zenédre a jutubon.
khmm...bocs...de szerintem ne erőltesd ezt.
mert ez szó szerint erőltetett.
az önreklámhadjáratoddal pedig csak hatványozod ezt.
ha majd esetleg pár év múlva mégis ezrek ugrálnak a koncertjeiden,akkor majd megkövetlek....de most...felejtőőő
BLESS
-
#4116 bazz....ezaz agárdi fesztivál nagyon durvának néz ki....Punnany, Raptorz, AKPH, Alkoholiks, Def Squad meg a többi.....27000-ér meg talán megéri...csak sikerüljön valakit elrángatni :D -
zdlr #4115 még mindig ő a magyar etalon -
#4114 Visszamennyé má a reklámoddal, főleg hogy egy foshalmaz az egész... -
#4113 fos -
#4112 DE NEKEM NEM JÖN BE!!!
AKKOR MOST
MIT CSINÁLJAK VELE? :(
-
mc pita ramos #4111 ADD TOVÁBB PLS HA BEJÖN!!!
MC PITA RAMOS LIVE - HUNGARIAN RAGGA!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-S3WpIOwi8k -
#4110 Balek MC - Szélbendélben -
#4109 Úúúú tényleg:D kösszi :):) -
#4108 szélbendélben?
valamelyik pocketrocket-es válogatáson nekem megvolt :D -
#4107 Sziasztok! :)
Keresek egy magyar hiphop számot amibe ez a szöveg
1997-ben cigivel a kézben néztem a lány szoknyáját a szélben a téren vagy valami ilyesmi :) Ilyen VAnis & Crain hangzásvilág kb.. Előre is köszi :) -
#4106 mindenki véleménye szubjektív,mint ahogy az enyém is.nekem a deeeja fasza,a ludditák meg nem. fáj? -
#4105 én egész nap ezt hallgatom :D nagyon nagy lett szerintem.
Más:
Csekk Denizke honlapját. A Szegények Zenéje MixTape nem lett vmi nagy szám, de a Szemtöl szembe EP az valami hatalmas nagy! -
#4104 az az ürge kicsoda?
nagyon groove lett amúgy a szám:) -
#4103 olyanok mint a kezdet...őket is nyaggatni kell hogy adják már ki ezt a nyüves lemezt :D -
#4102 komoly:D
De aztánn télleg az arcomba csaphatnák mááá azt a rohadt lemezt! :D
-
#4101 shen kicket ide most.....:D ilyen shen kick matrica is jól jönne :D
-
Szakács Zoli #4100 Helló Mindenkinek!
Ma este ismét GhettoRadio ÉLŐ rádióműsor Pécsről, a Periszkóp stúdiójából!
Lesz megint egy rakás jóóó kis muzsika, pl...brazil hip-hop is ismét! Nomeg lepörgetünk pár ütemet Halott Pénz új lemezéről is és a szokásos rovataink is jelentkeznek.
És egy zsír új cucc:
http://ghettoradio.hu/hirek/1579-copy-con-video-interju
Friss, ropogós Copy Con-videóinterjú a GhettoRadio TV jóvoltából!
PEACE! -
#4099 ez aztán érv, deeeja fasza, ludditák nem fasza.
deeeja próbálja játszani a gengsztert, amit a lil kim is próbált, de rájött, h jobban jár, ha kurvásra veszi magát, de ez már más téma. mondjuk ez alapból egy nehéz szitu, mármint a nők helye a hiphopban, alapból hátrébbről indulnak. ez egy jelentősen férfi centrikus műfaj, de túl kell lépni a sztereotípiákon,a külsőségeken. deeeja is nagyrészt azért lett ismert mert keményen mondja oda, nem nyálas, nem nyávog, de nekem speciel semmi újat nem ad. písz -
#4098 haggyadmár... :) sztem nem fasza,deeeja sokkal faszábban nyomja -
#4097 télleg....ők is jók...albumuk is megvolt még valamikor :D