HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danka88
BEERSEEHALK ALBUM TÖLTHETÖ!
Innen

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

hol a Beerseewalk album? 😞

fixon
õ ki és mióta sztár? : o

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

fixon

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Danka88
nem rossz, nem rossz.<#eljen>

LasDen
<#eljen>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ajjaj😄bocsánat mindenkitõl félrenyomtam:S
itt a link :
http://www.youtube.com/watch?v=rzpvqv3kSjs&feature=channel

béke
hello mindenki
elkészült második stúdiós számunk.
szeretnék véleményeket kérni rá😊elõre is köszi

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rzpvqv3kSjs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rzpvqv3kSjs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
LasDen
imádom ezt a számot 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
én is azt lesem egész nap 😄

elvileg ma jön ki a beerseewalk album, de még mindig nem tölthetõ az oldalról :\

Bulykin
nekem a klipp se tetszik😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

mi ez a szar alapváltás az nks szövegei alatt? <#wow3>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

LasDen
új hõsök klipp....a szám szar...😄 a klipp jó féle....de a refrénnél micsoda szar szkafander van Noschezen....

Rockynhooo
jah nem csak az 😊 hívtak de nem mentem sok melo miatt spanjaim voltak aszonták isten volt és h kár volt kihagynom :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
voltál is....?? 😄

am télleg nem rossz, de ez már nem csak hiphop 😄

Bulykin
gyoh, ez kúrvajó<#wow2>

LasDen
mekkora egy rohadt szar....😄

Rockynhooo

Bulykin
nemes célt szolgál az a lényeg😄 de annyira nem gáz

Lil Wayne nagyon gáz benne 😄
Snoop Dogg be van tépve már megint, de egyébként úgy nem olyan rossz. van ennél rosszabb is

kuci06
az az elsõ gyerek Justin Bieber, gyak. Miley Cyrus fiúverziója 😄
minden jóérzésû férfi addíg ütné, amíg mozog <#zavart1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LasDen
annyira nem volt gáz 😄 mondjuk az elsõ énekesrõl elõször kajak aszittem, hogy SP 😄 bár azután nem csodálkoznék, hogy Barba Streisand is betolakodott a nagy orrával 😄 a közös rapes rész meg nem is volt olyan rossz 😄

Matt07
hát jah mert a killakikitt-ben mondjuk aza érne vmit. meg az a mély mondanivaló h így meg úgy baszom meg anyád.. jah és h Dopeman emberei védik be az scbp-t szóval ezek az igazi "gengszterek"<#levele>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

báttyó02
hát ez nagyon kutya

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kuci06
WE ARE THE WOOOOOOORLD új verzió 😄

külön rap részt csináltak bele AS?😄AS?😄ASD:
végigröhögtem az egészet, ezt nem gondolhatták komolyan...

OG verzió >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

jax
"Steve kell a zenébe, hogy igazán megvesszek"
ez odupla legjobb mondata. a darázsfészek kezdetleges, de jó cucc volt, de odupla steve nélkül tényleg nem igazi, a fhészek név lejáratása ez az új lemez. a zenék nem rosszak, csak érzéstelenek, kivéve a Skit2 meg talán még egy-két alap, amiknek nem tudom a címét. ottó nem tud reppelni (nézzétek meg akár a ghettoradios fríísztájlt), nincs ütemérzéke (akármelyik trekk). ez nem ízlés dolga. ez tény. a killakikittnél sokkal gyengébb lemez, pont az nincs ebben a cuccban, ami abban jó. itt csak a gáz rímek maradtak, szókincs, ami nincs.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Danka88
egyébként nekem is uton van a lemez (igaz ingyé<#buck>)

kuci06
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

DHUUPLAH!
<#nyes>

Danka88
és ez még nem minden! olyanról is hallottam már, hogy valakinek tetszik egy album, valakinek nem. <#wow1>
mik vannak nem? ilyen egy mocskos világban élünk...<#rinya>
<#levele>

Depridol
gratulálok 2félért vettél 1 fostalicska albumot
inkább gyepre fordítottad volna azt a zsét

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Olcsóvér
lehethogy vágjátok ez a szám a zûrös kölykök c. filmben volt

Acer Aspire one

Olcsóvér
http://www.youtube.com/watch?v=5akjaYP3q4o

Acer Aspire one

LasDen
a napokban valamiért újra meghallgattam a hõsök klassziknak nevezett albumát...😄 az utolsó 5 szám egész értékelhetõ.....fõleg az utolsó vasárnap...az jól sikerült...a klippel együtt 😄

báttyó02
😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

REPS0L
én ezt kocsiba szoktam tolni, igazoltatásnál tökéletes, vhogy mindig fújok egy szondát.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Danka88
Uj samurai flow lemez nemkicsit lesz durva
Samurai Flow - Fedezék

LasDen

LasDen
jó féle 😄

Rockynhooo

Bulykin
AC az hatalmas😊 idiótákXD

LasDen
legjobb 😄

Matt07
megjött<#smile>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

fixon
nekem nagyon bejön.
el lehet azért olvasni (:
ott is lennék, csak Debrecen

LasDen
jó néz ki a plakát, de bazmeg olvashatatlan.....

tigeroo

erre ki jön majd?😄
tigeroo
punnany - telik c. trekkje nincs meg valakinek jó minõségben?

vagy egyéb bootleg számokhoz valami letöltést
(disco, fõnök stb.)
tigeroo
nekem is õk a kedvenceim😊 bár az eternal99-es idõket már annyira nem hozzák