HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Valamit a szerelemrõl
Aki ezt nem ismeri, semmit nem tud a hip-hopról...<#eljen>#eljen>
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
<#banplz>#banplz>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Onnantól kezdve, hogy kijelentem hogy nekem tetszik, onnantól kezdve dõl meg a fél hsz-ed, konkrétan az a része, hogy sz*r ez a zene. Még mindig tartom, hogy nincs olyan hogy rossz zene, max nemtetszik valakinek, mint most neked.
Az persze tényleg nem vélemény kérdése, hogy bonyolult e valami, de az viszont igen, hogy valaki a bonyolultat szereti e, vagy az egyszerûbbet.
De most tényleg, nem kell bebizonyítani, hogy valami rossz zene.. nekem tetszik, és ahogy olvastam még pár embernek is, az persze oké, hogy leirod a véleményed, hogy miért nem tetszik.
Egyébként, most mondok egy másik példát, ha már Tirpánál vagyunk, meg scbp-nél (Egyébként most ne érts félre én is szeretem a Killakikittet 😄) szal nagyon sok embernek a Killakikitt uj albuma hallgathatatlan, valakinek meg etalon.
Nemkell ezt ragozni, tényleg, nekem tetszik, neked nem.
(Erre a ritmikai dologra is mondanék egy példát, FankaDeli... nézd meg a régebbi albumait, gyakran nem is az alapra rappelt, csak hadart ütemtõl függetleni, flow meg kb semmi, felolvasta az egész szöveget.. és nézd meg mekkora közönsége van, nagyobb mint bármelyik magyar rappernek.)
De tényleg, szerintem ezt itt zárjuk le, mert ugysem tudjuk meggyõzni egymást. <#vigyor3>#vigyor3>
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Bona thugs n harmony -blaze it
Acer Aspire one
Hallgasd meg ezt, bár gyanitom hallottad már. Klikkkkkk
Nemtudom te hogy vagy vele, de én fél percet nembirok belöle meghallgatni, hát milyen alap ez? Nagyon idegesítõ...
Namost ismerek valakit aki imádja.... (Nekem felfoghatatlan ez)
prá
odupláról meg annyit mondanék,hogy lehet szeretni,nem szeretni, szerintem õ nem szubjektivitás tárgya: egyszerûen nincs ritmusérzéke,rossz hallgatni a szövegét. pedig többször ráerõszakoltam magam a könnyû pénzre (igen,nem vettem meg,ezért nem adnék 1 ft-os se,de lehet,hogy még akkor sem hallgatnám végig mégegyszer,ha fizetnének...egyszerûen bántja a fülem hogy nulla ritmika van a számaiban. egyedül a turha featek meg a beatek miatt éri csak meg egyszer végig hallgatni,semmi másért)
aki oduplát jó mcnek tartja,az még nem hallott jó mc-t. nem olyan mc-t,aki szerintem jó,hanem aki ritmikailag is elismert,meg azért flowja is van. na meg a szöveg is jó. de oduplának se flowja,se ritmikája (ami azért alap lenne), se jó szövege. és ha még ez a 3 dolog meglenne,még akkor is kéne valami plussz a jó alapok mellé,de szerintem annyit mint odupla bármelyikünk tudna itt nyújtani a fórumról.
ReaL MaDRid x siempre
Mindegy, most ment utánpotlás AKPH lemezböl a hanyageleganciába, próbálok onnan szerezni 1et. <#zavart1>#zavart1>
prá
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De egyébként Siskának van igaza sztem, egyik forumra irta be ezt:
"az underground soha nem ismerte el, a mainstream nem fogadta be, ezért most rámegy erre a hungarista fosra."
sry 😄
...amugy meg tök mind1 hogy odupla mire költi a pénzét,egy segg és szar a zenéje is. 1 forintot nem adnék érte.(danka igen tudom ingyen volt)😄😄😄
prá
A beugró baráti 3200 Huf elõvételben, helyszínen 3700 Huf, bõvebb infó hamarosan!
Mef, Rae és Ghost kollab album... gyakorlatilag a Wu krémje, szóval elég jóféle lesz 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
#3613: Snoop Dogg se az mint ami régen volt (persze akkor is szívott) de akkor legalább jó volt. nem kell albumot venni és nem tudnak füvezni 😄 (csak hülyeségbõl írom).
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
egyébként ha jó a lemez miért ne venném meg? ja, és többet tilos Snoop Dogg albumot venni, ugyis elszivja a haszont.
Én sem akarok kötekedni, de érted mire gondolok nem?
(egyébként azért volt ingyen, mert a Ghetto Radios nyereményjátékot én nyertem <#vigyor2>#vigyor2>)
AS?😄
és a kis kamerájával dokumentálna mindent, nem ? 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
'Most pedig Fankadeli képviselõ társ napirend elõtti felszólalását hallhatják!' 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
DAMN 😄
Egész Székesfehérvár tele van vele...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"