HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fixon
Amint lehet, rendelem is...

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Anxius
Ez a Szégyeld Magad nagyon bejövõs track lesz.
Kicsit Tirpa2-nek nézem és mindig is imádtam azt a számot.

Ismét csak: Várós album

tigeroo
ez a funkys vonal nagyon jól áll tirpának 😊
Bulykin
ennyire még soha nem vártam albumot mint ezt 😄
kibaszott ütõs lesz!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Danka88
attól nemkell félni hogy durvább lesz szerintem... <#buck>

Közben Tirpa album promo 2

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Bulykin
ugyanmár zsolti egész jó 😄

csinálják csak mert jóXD csak azért durvább ne legyen a törénet...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

a punkrock cuccok érdekelnének!<#gunyos1><#lama>

prá

Eladó használt NBA NFL NHL MLB FOCI mezek, pólók...

http://divat-ruha.vatera.hu/index_c365.html?us=Shuky9

hiphop, punkrock, focis, NBA-s, stb. kulcstartók

http://sport.vatera.hu/index_c364.html?us=Shuky9

http://gyujtemeny.vatera.hu/kulcstartok/index_c7186.html?us=Shuky9

Érdeklõdni:
Email: [email protected]
MSN: [email protected]
LasDen
szeretem ezt a számot....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nem szeretem a beefet...nem kell...nem csípem ezt a Busta gyereket....fanka azé nem volt rossz...asszem meg is hallgatom a Repp LP-t...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
fanka próbálkozik,nem rossz beef,de sehol nincs a bustáéhoz képest.busta a 3. szám végén jót tol

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
Mr. Busta: Teribe Verem (1. rész)
vs
FankaDeli: Ugyanmár Zsolti

Aztán a következö részek Mr. Busta-tól:
Mr. Busta - Teribe Verem 2. és 3. rész

Nemtudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ez a FankaDeli track mindegyik Busta számnál jobb... nagyon beoltotta basztát. <#vigyor4> Remélem lesznek még számok. 😊

LasDen

berczely
Keresek egy számot!

MosDef az elõadó és olyan a szám hogy az elején kiabálja a tömeg (talán gyerekek?) a nevét hogy: mosdef!mosdef!... de keci nemtudom a címét!

MikX
ÁÁÁÁÁ <#hehe>

hát nem a legjobb csaj... <#idiota>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Gerypapa 95
ok

LasDen
fasza 😄

LasDen
nagyon nudli az a Drake album....
mondjuk az új Sage album se egy nagy eresztés...viszont Ratatat

Olcsóvér
oszt társam muterja

Acer Aspire one

kuci06
néhány külföldi hír 😄

Drake elsõ albuma, a "Thank Me Later" elsõ héten ~450.000 eladott cd-t produkált <#eljen>
Eminem új cucca is most jött ki, az elõrejelzések szerint bõven 600k fölött fog teljesíteni

Mit jelent ez?
Azt, hogy a Hip-Hop gyõzött 😄😄
Justin Bieber, Miley Cyrus, sõt, még Lady Gaga sem tudott ilyen jó nyitást produkálni.

És még elõttünk van egy Kanye album is 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Danka88
<#idiota>

kuci06
haver, elég érdekes ízlésed van D:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gerypapa 95
0.41-nél a csaj mindent visz, nem tudja ki õ ? 😊

Anxius
Egyébként nekem is ez volt a véleményem.
Norba klipp odabasz, Hõsök is tetszik, bár a refrén egy érdekes pont.

Várós mindkét album!

MikX
Ennyi... Régebben nem is, de mostanra, pl klasszik, eléggé kitûnt negatív értelemben a többiek közül, attól még nem unszimpatikus arc...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Danka88
szerintem teljesen felhagyott. de elvileg nem lépett ki a hõsökböl, csak a "háttérböl figyeli az eseményeket", a zenéket -nem mindet de fõként- ö fogja ugyanugy csinálni Ecküéknek. (Amugy én nem birtam, szerintem nagyon kilógott a Hõsökböl, dehát lehet csak én látom igy 😊)

Bulykin
pedig õ volt a legjobb 😞

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
teljesen felhagyott az mcskedéssel vagy csak kivált a hõsökbõl??? és azt lehet tudni miér??

Danka88
Joeker elvileg már csak beateket fog csinálni a továbbiakban a hõsöknek, mint mc, már nemlesz.

LasDen
nem rossz...bár a refrént nem értem...és Joeker hol maradt??? 😄
remélem ezaz új album jobb lesz mint a nagyon nem klasszik klasszik....bár 4-5 hallgatható szám azon is volt...😄

Danka88
El vagyunk kényeztetve gyerekek annyi klip készül mostanság... 😊
Hõsök - Aki Velünk...

hunbasser
kurvára ott van a klip,az alap is odabasz

ReaL MaDRid x siempre

Bulykin
tök jó!
de szerintem ha a rafrén kicsit ütõsebb lenne akkor még jobb lenne

tigeroo
jó hogy bucinak volt ez a "balesete" így tud mivel példálózni ez a barom
LasDen
aha az õ volt elég jellegzetes formája van a fejinek 😄 am az infóban ott vannak a szereplõk...😄

Szereplõk: Toronyi Péter, Kool Kasko, Bankos, Tuba Erzsébet és Ádám, Nos'chez, Farkas Viktor és Caramel.

amúgy megjelent a Wu-tang Killa Beez Pollen the Swarm 3...

LasDen
amúgy jelent meg mostanában Kriminal cucc, mer nekem nem rémlik?? 😄

Danka88
egyébként a kutyával Bankos volt az? Vagy csak én láttam bele? Lehetséges... 😊

Megint más, bocs hogy most ennyi mindent bedook ide, de sztem érdekes ez, Dopeman vs Fankadeli, az Echo TV-ben, kábitoszerekröl. <#zavart1>
Part 1.
Part 2.
Part 3.

kuci06
<#wow2><#eljen>
Augusztus 3.

tigeroo
és ottvan nospa is áááááááá😄

önt gyújtom be az öngyújtómmal 😄
LasDen
nem rossz...😄 de Norbás pulcsiban Norba...az mi kemény már...nem is nézett ki rosszul csak az a kapucni 😄
Caramel a végén meglepett...

Danka88
*az album címe: "Agykontroll LP"

Danka88

Danka88
sido jofféle!<#worship>
Egyetlen német rap zene amit meghallgattam (ez volt az elsõ amit hallottam töle) és már szedtem is a diszkográfiát. 😄

Bulykin

Bulykin
ez tök zsír 😊 az albumról is ez az egyik legjobb szám<#eljen>

Danka88
hát már hamarosan tényleg, mer eddig -asszem- ugyvolt hogy május végén jön... ami ugye már elmult szóval mostmár szerintem mingyá. remélem. <#wink>

LasDen
idén...nagyon remélem 😄

tigeroo
shenkick mikor jön?
LasDen
olyan Quimbys...😄

Danka88