HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
nekem a "parfümös" idõkben még tetszett. erre pont hogy õis elvitte fluort ebbe a geci popnyálszutyok vonalon...
fixon
nekem totál bejön sp rapje...

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

LasDen
engem már az elején se tudott érdekelni a srác....asse tom hogy lett ilyen felkapott "sztár"....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ja de SP új "énjét" fikázza. amikor SamPon még rappelt akkor aránylag elviselhetõ volt.

LasDen
jah...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fixon
de jól emlékeszem, hogy amikor söpö még reppelt is volt featjük?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

tigeroo
háh ez a debreceni mûszaki kar sörsátor 😄

ottvoltam!!!

amúgy szerintem csak Pixa miatt nem oltotta be SP-t 😄
Bulykin
szerintem nagy arc 😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

LasDen
nem lett szimpatikusabb 😄

fixon

a harmadik lábamon...<#vigyor4>

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

MikX
asdasdasdasdasdasd?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

REPS0L
kezd elkurvulni a topik

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

noname23
duplikált komplikált genyók

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

noname23
http://www.youtube.com/v/wZWm52CLYh4

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

noname23
few mounths and 40millon!!! EMINEM The B€$T☻ A♠
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

tigeroo
Bulykin
ez meg lemaradt...és a legjobb szám szerintem az albumról

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin

part2

Bulykin
új Cypress Hill album? nagyon beadja!

fixon
javítás. meghallgattam, és rájöttem hogy azért nem halandzsa teljesen, mert volt valami értelem az elsõ felében, de a másodikat sehogy nem értem.

fixon
milyen jó halandzsa már : D

LasDen
bevótmá baszva rendesen 😄

Bulykin

MikX
Lehet, hogy esztétikai, de fontos...
Job az ha megvan a lemez, és nézegeted haverokkal, mint könyvtárakat nézegetni TC-ben 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
<#eljen> jófélék

Zsír instrura lazulni... 😄

LasDen
van kép Doom arcáról a maszk nélkül...??? vagy õ is hasonló ismeretlenségbe burkolózik mint Bambaataa...😄

Danka88
Asszem Bom (DSP) póstás. 2 éve hallottam kb, de nem 100%

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

LasDen
amúgy nem tudjátok, hogy egyes elõadók 'civilben' mivel foglalkoznak?? 😄
annyit tudok, hogyha minden igaz TM a vendéglátásban tevékenykedik, míg artos talán valami bankba dolgozik 😄

Danka88
mindkettõt kéne nyomni mint a salátán. sms áruház meg.. öö... sima áruház. 😊

LasDen
gondoltam hogy ez lesz az ellenérv, de ez esztétikai ok....😄 én is szeretem hogy megvan a cd meg minden, de így meg sok elõadó inkább minuszba jön ki egy albummal mint nullszaldóra....😄

Danka88
hát szerintem (meg remélem még sok ember szerint is) sokkal maradandóbb egy album, ha kézzelfogható formában is megvan. Sokkal komolyabb, mintha csak ott lenne a gépeden egy adag fájl. Meg ahogy az elõadók kialakítják az egész cd-t, a lemez, a belsõ borítók grafikája, esetleg szövegkönyv... van annak egy varázsa amikor meghozza a postás bácsika/nénike a cd-t, kibontod és akkor nekiállsz nézegetni a borítókat. <#vigyor3>
Saiid mondta jól: "Mi mindenképpen cd-t akarunk majd, amit a kezünkben foghatunk a Petivel, és megöregszik a kezünkben. Ezekkel a digitális adathordozókkal mit csináljak? "Itt van nagypapa pendrive-ja" - mondanám az unokámnak, az meg kiröhögne."

mondjuk most nem pendriveról volt szó de a lényeg megvan. 😊
de abban lehet hogy igazad van, hogy többen vennék. Postaköltség miatt is, meg egyböl letöltheted, de még igy is szerintem jobb, ha megrendelheted a cd-t.

LasDen
jóvan akkó basszátok meg...😄

Bulykin
köszönjük emese 😛

LasDen
gondókottam és arra jutottam 😄 hogy szerintem (az elõadóknak) nem kéne már CD-n (is) kiadni az új albumukat...valahol olvastam, hogy sokat elvisz a lemeznyomás meg ilyenek....úgyse hallgatja senki lemezen....max 1x aztán úgyis a géprõl megy a cucc....szóval szerintem gazadaságosagabb lenne számukra, ha csak online árulnák....még talán profitra is szert tehetnek...😄

fixon
Meg halok már. Mi van a Pesti mesével? ?

hunbasser
shen kicket kajak vártam,de mostmár nem...annyira elhúzzák,hogy elmegy tõle az ember kedve.tirpa albumot sokkal jobban várom,meg norba albumára is kíváncsi leszek,a stílusjegyek nagyon tetszik,igazi kriminal feeling.

ReaL MaDRid x siempre

Danka88

REPS0L
én Kecskeméten játszom el a magyarkodós figurát
szerintem sokkal valósabb mint Esztergomban Floridát.
áááh 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Danka88
nem az a legujabb? akkor bocsi, tévedtem. <#kuss>
(A Magyarország rémálma az 1999-es nem?)

LasDen

fixon
Magyarország rémálma, az alvilág muzsikusa, egy igazi szamuráj.
- Az utolsó mondatrészen kiakadtam. 😞

LasDen
igen?? mik vannak...aszittem régebben...😄

hunbasser
2 fél még belefér és valóban nem arról híres dopeman sem hogy drágán adja a cuccosait,az EG is 2500 alatt volt már megjelenés után is,most meg talán mégolcsóbb.

lasden:2008-ban

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
jó, de dopeman mikor adott ki utoljára albumot??? 😄

Danka88
hát csaknem. végülis egy dopeman cd sem éppen a legdrágább... egy ezresért lehet venni itt ott.<#vigyor4>
szerintem 2500ft lesz, mint a killa album. dehát meglátjuk.

LasDen
szóval csak engem nem érdekel tirpa??? 😄

hunbasser
ha nem lesz drága,megveszem én is.bár simán kinézem belõlük,hogy csak azért,mert dopeman közremûködés meg õ csinálja neki az albumot,elkérnek érte egy 4-est...

ReaL MaDRid x siempre