HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danka88
Egyébként itt interjú is olvasható velük.
BMB klippremier és interjú

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

MikX
Nekem ez túl méjnsztríím, meg a darálós szöveg nem az igazi, Funk-nak jobban áll, és jobban is megy 😄

De ízlések és pofonok...

Viszont norba klipje állat, nemtom volt-e már

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tigeroo
kurvajó. van pénz zsíroséknál😄

a legelején "skitnek" bevágott szám az mibõl van?
fixon
sose láttam ilyen jó magyar klippet.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Bulykin
hát ez úgy ahogy van kúvajó!! szöveg, zene, klipp...ószom<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
ez minõségi klip....van benne pénz az biztos 😄 BMB-t bírom...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
ez kvajó lesz!

Más: Uj BMB klip, nagyon nagy lett szerintem!

BMB - Bólints

Def Jam 😄

Danka88
Vajon mivel játszhatnak? 😊

Anxius
Nana. Azért éppen nem 2000év😊

<#taps>
a beef-el semmi baj, része a dolognak, sõt akár még izgalmasabbá is tehetné ezt az elbaszott magyar szart, de pont õk?
és hogy állsz a riddim kultúrával? mert pl. a kedvenc dancehall énekeseid közül sem nyomja senki saját alapra, vagy az nem zavar?
akkor a rapben miért zavar, mikor annak az alapjai is a dancehall dj-ktõl, egész pontossan a toastingból jön?
MikX
Jah, nem bírom fankát, de végighallgatva ezeket, azért fanka válasza volt a legütõsebb 😄 Busta meg... hát hagyjuk...
Amúgysem értem miért kell a beef ebben a pici ország pici hiphop közösségében... dehát már több mint 2000 éve marjuk egymást magyarok, miért változtatnánk rajta? 😛

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tigeroo
fixon
Nem pártolok, egyikhez sem, mert mind a 2 gyökérség. Biztos van valami nézeteltérésük, de ezt nem pont így kéne elrendezni... Mert hogy kimegyek a térre, és csak azt hallom, hogy pár srác szidja egymást, mert az egyik csoport a bustát, a másik meg a fankát preperálja, bár nem hinném, hogy bármi közük lenne, vagy bármit is tudnának arról mi miatt utálta meg egymást a 2 "mc".
ui.: találjatok kettõjük mellé egy harmadikat, hogy a "Mónika" szerepét hozza.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

így van..többek közt
Danka88
ezekkel magát járatta le miszter baszta

Gerypapa 95

a nevedbõl arra következtetek te szereted a dancehallt, igaz?
ja az egész artos csé alapokon fekszik!

prá

és szerinted a felsoroltak közül hányan böngésznek fórumokat eladó(<#shakehead>) alapok után kutatva?
fankadelit pedig egy mondatban emlegetni 2Pac,Method Man és hasonlókkal....az kb a mûfaj meggyalázása.<#wow3>
Danka88
tényleg öt kihagytam, wherdee mellett ö is csinált neki. Ha jól tudom a Repp LP az teljes egészében az ö müve. (talán)

fanka egy pöcs,ennyit tudok hozzá fûzni!
artos csé is csinált neki zenéket még jórégen!<#lama>

prá

jax
Fanka csak maszterel, és úgy tudom, hogy a 2. Suhancos lemezen õ csinálta a groove-okat, ezen kívül nem ír alapokat, de ez már csak szõrszálhasogatás.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Danka88
*de az albumokon

Danka88
Cheppy elött Gizmo csinálta 1-2 albumon (Rendezöi Változat-2008, Utóirat-2008 meg nemtudom még min ezeket biztos), azelõtt Wherdee (Szerintem olyan 2004-tõl kezdhettek együtt dolgozni rendszeresen. Még ez elõtt volt az Éjszaka maxi amin volt Wherdee remix is, de az ambumokon szerintem még nem ö volt az állandó producer) . Hogy elõtte ki csinálta, azt már én sem tudom, talán valaki meg tudja mondani, lehetséges hogy Fanka, de szerintem nem.

LasDen
de régen õ csinálta nem??? én úgy tuttam legalábbis....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
fankának éppenséggel Cheppy csinálja a zenéket (jelenleg), a stúdióban csak a felvételek készülnek.

LasDen
fanka éppenséggel magának csinálja a zenéit....NC studió 😄
Újonc is azér nem csinál zenét, mer Said csinájja õket 😄 methodnak meg ottvan RZA 😄
de amúgy igen...sokan csak szövegelnek és úgy kapják az alapot hozzá 😄

jax
mert szerinted minden mc magának csinálja az alapot?
ne röhögtess
nem csinál alapot sem a busta rhymes, method man, redman, eminem, 2pac, biggie, újonc peti, steve, tirpa, fankadeli, és még sorolhatnám.
persze vannak akik mind szövegben, mind zenében otthon vannak, de nem elvárás h az mc magának csináljon alapot. szerintem.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

hidd el,nem keverem.
úgy értettem,hogy egy ilyen rhya vagy akárkiféle felajánlásra nyilván önjelölt emszík jelentkeznek,akik képtelenek arra hogy SAJÁT(tökmindegy h sampleres vagy írott)alapokat gyártsanak,és arra rappeljenek.
tehát SAJÁT 😄
nem pedig pénzért vásárolt.
tigeroo
he? sztem te kevered a sampleres instrut az írott instruval. attól még mind a kettõ instru
szerintem ha valaki zenét akar "kiadni"(a kezébõl),akkor vegye a fáradtságot,és tanuljon meg SAJÁT alapokat készíteni.
eladó instrumentál...ez nagyon gáz.
alapból nem értem hogy kik az instrumentálárusok(röhej) vevõi?!
<#conf><#csodalk>

kíp it ríl
fixon
mennyi????????
nem egy ismerõsöm va akik szintúgy ilyen szintû intrut csinálnak és nem ennyiért...

tigeroo
A Hungary Underground Hip Hop ELADÓ INSTRUMENTAL!!!!!! Rhya követte el!!!!!!!!(Y)
http://soundcloud.com/adam-palankai/nerv-ending
10 000 HUF az ára!!!! Érdeklõdni: [email protected]

szerintetek milyen? csak azért mert sztem ilyet énis összehozok 😄
Lehet továbbadni na meg persze véleményezni!
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

fixon
ááááá...

nem szeretem SP-t de sztem ugyanezt elmondhatja magáról Siska meg úgy az egész hazai rap is 😊

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

tigeroo
dopeman pedig jó rapper
fixon
Nekem a Pesti mese legyen meg és boldog leszek. De még az sincs meg, hogy mikor, mi, merre... :/

LasDen
pff...

néha megszólal de nem hiszem hogy komolyabb featek is lennének... tehát introba meg ilyenekben lesz benne, talán 1 vagy 2 szám lesz amiben rendes feat van... jó lenne tudni egy tracklistet.

Dope és Tirpa együtt elég jó csapatot alkotnak, mivel eddig minõségi alapok vannak és Tirpa hozza a szintet. jó lesz, várós, valszeg elsõ origi zene cd-m lesz 😄

LasDen
képzelem milyen szenzációsan nívós klip lesz 😄 amúgy dope is megszólal az albumon vagy csak a készítésben közremûködik...??? 😄

LasDen
én azt az albumot már meg se hallgattam...ilyen névvel nálam elásta magát....Fluorid jó volt...Fluor Filigran szar....

tigeroo
hát ja 😞 kár érte.

érdekes hogy most kb. azokon a rajongókon át akar felfele törni akiket a gecigránátban leoltott...
LasDen
úúú...fluort de utálom....manapság már nincs egy normális száma....régen jók voltak pedig....