6524
-
ott kezdődik az egész, hogy norbaért nem is vagyok oda....meghallgatom, de nem igen az én világom...Kriminalból Koolkaskot meg a Bankárt bírom...mondjuk...:D NKS meg egyáltalán nem játszik.... -
Hát sztem nem mindíg kifizetődő kísérletezni valamivel, az agykontroll nagyonjó lett l, legalábbis nekem... Az élj az álmaidért pl nagyonátjön, zsír lett. Mondjuk kinek mi, nekem norba ilyen, és máshogy lehet nemis lenne olyan... -
amúgy meg lelehet tölteni....ahogy norba, ez is fenn van killan, hhd-n megh szerintem torrenten is..... -
hát pedig dehogynem. egy csomó olyan albumot sorolhatnék melyeken van 2-3 odabaszos szám, de a többi vagy tölteléknóta, vagy csak erősen közepes. ez pedig jóindulattal is csak 3,5/5 vagy 4/5-ös lemez lehetne. ilyet meg én nem veszek, mert van rengeteg hibátlan album, melyeket inkább szeretnék magamnál tudni... mindegy, én sajnálom, hogy nem tudom letölteni. -
hát nem tudom...én eddig minden lemezem hallatlanba vettem (kivétel a mostani punnany mer azér elég sok promó volt)...és eddig 2 lemezen kívül mind bejött....Gőz és Hősök....:D
amúgy meg nem véletlenül vannak a promó anyagok....punnany esetében kijött a shenkick rádió....jónéhány számmal az albumról, hogy halld milyen...szóval ez nem jó érv a warez mellett...:D -
az a gond srácok, hogy tiszta jó, hogy punnany így meg úgy, de vicc, hogy nem lehet sehol sem letölteni. (én nem találtam), előző anyagai so-so, annyira nem jöttek be hogy megvegyem, ez az új album viszont eléggé megéré ha jó az anyag. viszont én hallatlanban semmit nem veszek meg, max a legnagyobb kedvencektől. szóval lehet itt ócsárolni a warezt ezerrel, de tény, hogy ezzel sokkal több emberhez eljut a lemez, és tény, hogy pl én meg addig nem veszem meg amíg nem hallottam, ergo lehet már rég megrendeltem volna... ugye. lemezt ma már úgyis csak rajongó vesz, akárki nem fog azért pénzt kiadni, hogy hagy hallgassa már meg, hogy jó-e a cucc. -
punnany album hatalmas.....imádom :D minden track helyén van..fasza az egész....
viszont norbát is füllrevételeztem....hozza magát norba...semmi extra....az egész kicsit olyan monoton....néha nem is érezni a különbséget a számok között...de a featek feldobják valamennyire az egészet....legjobban a Sena, Bankos, Győre featek jöttek be...de ilyen kis adagban még siska is elviselhető volt...Amíg a város alszik szerintem jobb volt....:D -

-
nah...megérkezett...fuck yea....egyből bevágtam a lejátszóba...:D -
kellene jelszó , mert az elfelejtett jelszó nem működik az oldalon -
mert?
Nekem fennvan msn-en elméletileg... -
tud valaki írni e-mailt az adminnak HHD-on ? -
itt maga az album a lényeg...meg a sok extra :D -
már fent van hiphopdownload.us-en
-
brühühü....reggel (11.30) csöngettek.....pattantam ki az ágyból mert gondoltam megjött....hát nem....kicsit szomorú voltam....azé megnéztem a postaládát a biztonság kedvéért, de nem....úgyhogy inkább kialudtam magamból.... -
norba nem a kedvencem, de ez az album olyan jól néz ki...már csak ezé megvenném....:D -
Neoncsoves #4806 vedd meg ha nem bírsz várni -
eltaláltad :D -
Bodium #4804 nemtudnád feltölteni valahova az albumot és linkelni pü-ben? nagyon hálás lennék érte :) -
állat...
Le a kalappal, tipikusan norba...
Caramel-es szám is tök egybenvan, nemgondoltam volna, node ezvan :D
Érzésem szerint shenkick is, node Agykontroll mindenképpen egy "tartós" darab lesz hallgathatóságilag :D
No mostmárcsak jelenjen meg a TDI, meg az új DSP... :D
-
nagyon faszán néznek ki!
agykontroll nálam is megrendelve
amugy jó az album? -
szemét vagy tudod-e??? :D ilyen képeket.....csorog a nyálam....:D -
No akkor normálisan:
Többi kép -
ha minden igaz...és remélem igaz....akkor holnap gyünn meg a shenkik... -
Oké, csak csinálok rendes képeket róla :D
Most értem haza, már pörög is a korong :D -
ha van kedved/időd akár fel is tolhatnád valahova és átdobhatnád püben
-
látni igen. jól néz ki, és még trekklistát is kaptunk :) thx a képeket -
Amint tom, nem megy, no majd ha otthon leszek...
Vagy látni a képeket? Mert nekem telon nem megy... -
ejj de irigyellek -
Noss, nemtom működik-e így mobilról, node ittenvan nálam az agykontroll:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=199130&id=100001113288598
http://www.facebook.com/photo.php?pid=199136&id=100001113288598 -
Senda Km Lansky - Lehet
-
felizgultam, jöhet -
Nemrég rakta fel Norba facebook-ra... no majd holnap :D -
nah el is felejtettem, hogy "már" ilyet is lehet. :) -
albumborító lemaradt :)
-
rateyourmusic-on akadtam rájuk Kno - Death Is Silent Ott jelenleg 2010-es év legjobbja. Nálam is ott van a szeren, eddig simán 4,5/5. KIVÁLÓ hiphop album, igazi mestermű.
egyik track...: They Told Me -
hát ez odatosz! -
cucma #4785 -
Hátha érdekel valakit, beindult -bár még elég a legtöbb menüpont nem müködik- az uj FankaDeli honlap. :) -
ezt most látom először....:D

albumborító lemaradt :)