HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danka88
naja de Eminem+Rihanna... bele is böföghetnének a mikrofonba a nép akkor is megzabálná.

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

noname23
53 million views in 17 days...
na igen ez már vmi Eminem really back

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

LasDen
nem egy hatalmas szám...a klip is elég átlagos....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

noname23
53 million views in 17 days... This really will beat Bad Romance and Baby Baby Baby OOOOOOOOOOOOH

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

LasDen
ez fasza....még Siska is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

báttyó02
jóféle<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

<#violent>
szerintem szánalmas a klip, viszont zsolti végre nem ordít, hanem rappel.
LasDen
Serch még mindig jól nyomja....régen egy kis hülye pöcsnek nézett ki, de akkor is fasza volt....😄
Doom pedig vegye le azt a gecit 😄

MikX
Annyira nem vészes, majdnem bejön 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Danka88
Tessék itt van feltöltötték máshova
miszter baszta - lazul km Balogh Tibor

LasDen
ez a fos vizuális megjelenése...😄

Bulykin
úú bazze XD
a könnyû pénz még jó is, fõleg többszöri meghallgatás után de ez miapicsa 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
törölték 😞

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

azért inkább erre háromfelet, mint arra akár egy kattintást. 😊
Danka88
na akkor nem csak én gondolom hogy kicsit drága. 😊
bár gondolom külföldön is árulják majd, ott nemtudom mi számít drágának, lehet ennyi ott a normális, de itthon mindenképpen tulzás. mr busta dupla cd-s albuma olcsóbb 😄

tigeroo
úristen kik ezek
LasDen
nem mintha érdekelnének, de ennyiért meg méginkább nem érdekelnek 😄

Danka88
Na, elõ is lehet rendelni már az uj ScarcityBP albumot, 3500 pénzér... kicsit drága, bár... 😊 mindegy döntse el mindenki maga, én inkább majd letöltöm <#idiota>
(promo mix alul tölthetö)

Danka88
természetesen lehalkítva mutogatnám. <#wink>
de még mindig tartom hogy jó klip.

klipp nemrossz , zene kacat , szöveg ... nevetséges (nem vicces).
szerintem ne mutogasd külföldön . a Dupla 0 név találóbb lenne. 😄

Megasound System még most is jobb az ilyen csiribiri müügangsztáknál.

Danka88
Már le is szedték a videót... hmm..
Egyébként ez annyira nekem se jött be, még mindig a Budapest Nyáron az etalon ilyen summer feelinges klipek között. 😊

tigeroo
nemjön be 😄
LasDen
tipikus nyári klip....semmi xtra....plusz számomra a zene se oké....de azt a Pats mezt passzolhatná 😄

Danka88

MikX
Hamár klip...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LasDen
mennyit pörögtem erre a számra és klipre....de ma nézve milyen hülyén veszi ki magát ez a padláson való baromkodás 😄

MikX
Az lehet, de egy klip csak zenével lehet jó...
Az elõzõ még csakcsak, de ez szvsz semmi...
Szal baszhatja a klipjeit, ha nemtud rendes zenét írni... ezvan. 😄

háhááháhh😄😄DDD dejóóót nevettem megint😄DD...jééézusom😄DD ezt a fenyítést😄😄Dkönnyesre röhögtem magam😄DD...csak egy kérdés,az egész klippnek meg a gengnek-:...MINEK?????!!!

prá

LasDen
ez a klip 0....az elõzõvel együtt....és ezeket az undorító fos pulcsikat hogy lehet felvenni??? 😄

Danka88
Lehet kritizálni a zenét, meg magát oDuplát, de most 2 olyan klipet hozott össze, amit még külföldön se szégyellnék mutogatni.
ODUPLA - BARÁTI CSALÓDÁSOK

fook
megasound system mekkora 😊

1. akph: akkezdet
2. nks: 5*
3. fhészek: darázsfészek
4. the steve: 1st
5. akph: kottazûr

+1 megasound system: új sportok

--------------------------------

1. dangerdoom: the mouse and the mask
2. ol' dirty bastard: return to the 36 chambers: the dirty version
3. la coka nostra: a brand you can trust
4. gza: liqiud swords
5. cypress hill: black sunday

az én listáim, hirtelen felindulásból, lehet, hogy holnapra megváltozna. (ezeket hallgattam mostanában leginkább)
jax
sorrend nélkül 5, amik a legtöbbet pörögtek:
Akkezdet-Akkezdet
Ryzo-Felülnézet
Bankos-Rapmotel
Day-20
Beatmarket-Krekk

és még pluszban egy, amin bár magyar szöveg nincs, de az egyik legkeményebb az Cadiktól a Basic.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Bulykin
odatosz<#eljen> várós ez is

MikX
Az nem para, ha jó valami, nemkell ismert névnek lennie 😄

Danka88
tegnapelõtt postolta Aza a hiphophu topicban.
amugy ja jofféle lesz, bár kb senkit nem ismerek az elõadók közül 😄

MikX
B.meg, errõl most hallok elõször... 😄
De állat, hangulatosnak tûnik...

MikX
Hehe... 😄

1. Funktasztikus: Jelentések fanyalországról
2. Diggieman: Lángtenger
3. AKPH: Akkezdet

de 3. hely mindíg változó, van, hogy Steve 1st, van hogy NKS: 5csillag

Ezek nálam mindíg hallgathatók, bármikor szívesen elõveszem.

Külföldi:

1. Sniper: Trait Pour Trait
2. Sniper: Grave Dans La Roche
3. Explicit Samurai: Rap

Imádom a francia rap-et 😄
Na meg még egy tucat amcsi, új és régi, de fel sem tudnám sorolni 😄

Danka88
Egyébként csekk díz áut, nemkicsit lesz jó!
Scarcity Budapest BACK TO THE BUSINESS PROMO

Danka88
😊 Jeleket én utólag szereztem be egy ezresér lehetett (lehet hogy még most is lehet) rendelni, annyit meg csukott szemmel is megért, bár annyira nem vagyok oda TM-ért. 😊

tigeroo
a killakikitt ne szarakodj egy kvajó album, aza meg az egyik legjobb bítméker MO-n szerintem, nagy klasszikus már most ez az album. <#eljen>
viszont látom a második harapás nagyon populáris itt 😄 nekem annyira nem jön be a raptorz, bár vannak nagyon jó számaik plusz ryzo felülnézetje nagyon bejön, de a raptorz albumok nekem nem nyerték el a tetszésemet. 😊 majd a 3. 😄

tigeroo
hát nekem különdíjas digimán, mert miatta kezdtem mélyebben belemenni a hiphop mûfajba (pont akkor éltem a reggaes stílust, aztán lángtengert hallgattam nyárra...megfogott a hangja... majd jött õsszel a nyershús mixtape...pont "jókor" amikor kezdtem ismerkedni az MC-kkel és úgy keresgéltem anyagot a közremûködõktõl)

aztán ahogy találtam meg az "undergroundabb" MC-ket úgy szippantott be egyre jobban.... nks, akkezdet verselési stílusa jön be a legjobban természetesen.

szal diggiemannak reszpekt ezért... nehéz...top3...húh...inkább top5 azóta:

5*, akkezdet, második harapás, körkórkép, ne szarakodj!

(jó most talán néztek hogy killakikitt ftw...de nem a trekkek alapján, hanem úgy ámblokk az album rendezettsége alapján top lista nálam...és a killáék lemeze tökéletes munkához/vezetéshez, szal amikor valami könnyedebb anyag kell)

LasDen
mind a korridor mind a jelek eredetibe van....emlékszem anno mikor megjött a jelek úgy kellett könyörögnöm anyámnak hadd hallgassam meg a gépen, mer amúgy nem volt CD játszóm....és a géptõl meg elvoltam tiltva hogy tanuljak 😄
de TM-tõl a földi pokol is megvan....az is egy nagyon jó album....én nagyon birom a stílusát és szövegeit...😄

Danka88
érdekes ez a top3. korridornak egyértelmüen helye lehet ott, a többi viszont meglepett. 😊 egyébként jó album mindegyik, csak nálam nem top3. izlések... (bár a tm - jelek még eredetiben is megvan de eszembe se jutott volna top3-omba irni, bár nézöpont kérdése, elég egyedi itt mo-n <#eljen>)
irhatna mindenki egy top3-as listát, érdekelne 😊

nálam kb igy nézne ki:

1. Funktasztikus - Jelentések Fanyarországról
2. AKPH - Akkezdet
3. DSP - Társadalomklinika

LasDen
az azé már kicsit nehezebb...ott sokkal több kedvenc van.....nem is nagyon tudok sorrendet felállítani, de próbáljuk meg....😄

1, Aesop Rock - albumból mind a Labor Days és a None Shall Pass is kutva jó...

2, Sage Francis - A Healthy Distrust

3, Brother Ali - Shadows on the Sun

inkább 2 részre szedtem....2000 elõtt:

1, 2Pac - All Eyez on Me

2, RUN-D.M.C. - Tougher Than Leather

3, Wu-Tang Clan - Enter the Wu-Tang (36 Chambers)

de a '90-es évek nagyon termékeny volt...nehéz választani....rengeteg klasszikus.....

symbol
kössze 😊 és külföldi? 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

LasDen
1, Raptorz - Második harapás

2, 2Arc - Ismeretterjesztõ film Szodomáról

3, Riddler - Korridor

bár a 3. hely nem mindig tiszta....hol a Korridort, hol a TM-Jeleket bírom jobban 😄

symbol
mi a top3-ad? 😊
nekem sem jött be annyira az új akph, jónak jó, de sok az üresjárat, nincsenek "húzónóták/slágerek". igy én sem veszem elõ már jó ideje.
nks-t várom én is nagyon...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

nálam még mindig gyakran szól a kottazûr!

prá

Blacksheep333
Vidéken lakok, 3 óra vonat út, de lehet felmegyünk haverokkal! 😄
Kár, hogy AKPH nem lesz, csak Saiid, mint DJ az After Party-n. 😞

Az operációs rendszeren is túl...