6516
-
#4897 Megjelent az uj Heii Pletykaak album, a Kulturális Fő'vágós, elég jó lett, ingyen tölthető + rendelhető. -
#4896 Jam Balaya! hallgassátok :D van pár jó szám az albumon
-
#4895 Jahh, bár pár számomra ismeretlen néven kívül vanpár ismerős, amik jók, nomeg a promo is odaver -
#4894 ja elég húzós ára van, hogy igy látatlanban megvegyem, még azától is, meg elég uj dolog ez. kiváncsi leszek rá. :) -
#4893 hmm, akkor még eltart míg fennlesz...
Asszem meghallgatom, aztán meglátom, hogy meg-e veszem, ezt nemvállalom be látatlanban, mint norbát :D -
#4892 November első hetében postázták, hétfőn max kedden szerintem megkapja mindenki. -
#4891 Nm... :D
Amúgy jahh, majdmeglátjuk...
Back to Business-ről még semmi hír? Megjelent egyébként? -
#4890 Köszi a képeket...:D jó lesz ez....:D ez a Bloose-Testamen dal meg a Saiidékkal való feat jól hangzik...remélem lesz is belőle valami...:D -
#4889 Pedíg telefonnal csináltam :D -
#4888 te ezek bitang jó képek lettek -
#4887 Nemlett a legjobb, de azért olvasható:
-
#4886 szintén,csak ráadásul én még nem is Magyarországon leszek,úgyhogy sajna kilőve :\ szombati tirpára sincs már kivel menni,lemondta akivel menni akartam. voltam már csomó mindenen,de killakikittenn/tirpán még sosem. -
#4885 Fasza... ismételten dolgozom aznap, tehát kilőve...
Bár mindíg ezvan, mikor lenne egy jó buli, tuti hogy melózok -
#4884 jelen leszek úgy érzem. -
#4883 Istenem ! Kiráááály (L):):) -
#4882 Goodfellaz Underground AllStarz pt 5.
Dürer Kert - 2010. november 26.
Fellépők:
Busa (Irie Maffia)
Zenk (NKS)
Siska Finuccsi (Bloose Broavaz)
Norba (Kriminal Beats)
Dipa (DSP)
Bobakrome (Wacuumairs)
Funktasztikus (Megteszi / Kompany)
Essemm (Beatmarket)
BigMek (Bloose Broavaz)
Pko (XIII)
Snow (Its Rite Freestyle Champ)
Dj'z:
Frequent (Akkezdet Phiai, Goodfellaz)
Steady (Beat Dis, Goodfellaz)
be: 800.- -
#4881 Essemm - Emlékszem Ft. Ricsi 47 & PG
ez megvan valakinek? megköszönném az uppot -
#4880 Hmm... hátt nagyonremélem, hogy "Bobafett nemváltozik, bunkófasz!" :D -
#4879 persze...csak nem volt semmi jelzés, gondoltam megkérdem...:D -
#4878 Öhh, igen, csak melóvolt ezerrel, csak aludni jártam haza, holnap napközben megcsinálom, ok? -
#4877 kérdés...TM interjúból lesz kép vagy valami akkor?? :D -
#4876 Holla, még mindig 33 a www.effective.hu -n (: -
#4875 lehet benne valami,mert scbp myspace-én nincs ott PKO
Band Members KILLAKIKITT:
AZA+TIRPA+DJ KWEST
SCARCITY BEATS:
AZA+BROKENFINGUZ
PANIKSZOBA:
KENZI+PEET+VOICE
HARAKIRI
SKANNA -
#4874 Itt beszél róla Bankos. Jó kis interjú. -
#4873 Amúgy most mi van a Pesti mesével.
Ja meg akph klubnyitón ha jól emlékszem Aza olyat mondott, hogy PKO már nem scbp-s. Csak úgy megcsapott a kíváncsiság. Valaki, valamit? Netán tévedek? -
#4872 *és tölthető az uj Bobafett album. (Igy értelmesebb) -
#4871 Áhh, mit olvastam hh.hu-n. Már csak hetek kérdése, és új letölthető BOBAFETT album!!! -
kikeeeSan #4870 Dj Kool Kasko-A Bankos mappa-14.Durva- címü szám amit keresel! a szopásra nemtartok igényt! -
#4869 Deego inkább saját albummal jelentkezne...:( -
#4868 Kötelező darab! :) -
#4867 -
#4866 -
#4865 -
#4864 haverom azt üzeni aki megszerzi Kool Kasko egyik mixét ami úgy kezdődik hogy "indul a kelet-európa... szopd ki te kúrva... kooolkaskóóóó" azt leszopja, köszi! -
#4863 -
-
#4861 Szokásos... a megjelenési dátumra rá kell még számolni 1 hetet, és akkor kapod meg, tipikus Scarcity. :)
Aki előrendelte kapott egy e-mailt, hogy november 1. hetében postázzák ki a lemezeket, tehát még csak nem is biztos, hogy elsején adják fel. :)
Ilyen szempontból a Bloose Broavazt szoktam példaértékűnek mondani, a megjelenés napjára mindenki megkapja, aki előrendelte a lemezeket, valakihez már az azelőtti napon is odaér. -
#4860 ez engem is érdeklne -
#4859 Btw valaki tud valamit, hogy mivan a SCBP Back to Business-el? -
#4858 igazából nekem csak a csaj jön be ebből :D