HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
na igen ez már vmi Eminem really back
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Doom pedig vegye le azt a gecit 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
miszter baszta - lazul km Balogh Tibor
a könnyû pénz még jó is, fõleg többszöri meghallgatás után de ez miapicsa 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
bár gondolom külföldön is árulják majd, ott nemtudom mi számít drágának, lehet ennyi ott a normális, de itthon mindenképpen tulzás. mr busta dupla cd-s albuma olcsóbb 😄
(promo mix alul tölthetö)
de még mindig tartom hogy jó klip.
szerintem ne mutogasd külföldön . a Dupla 0 név találóbb lenne. 😄
Megasound System még most is jobb az ilyen csiribiri müügangsztáknál.
Egyébként ez annyira nekem se jött be, még mindig a Budapest Nyáron az etalon ilyen summer feelinges klipek között. 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az elõzõ még csakcsak, de ez szvsz semmi...
Szal baszhatja a klipjeit, ha nemtud rendes zenét írni... ezvan. 😄
prá
ODUPLA - BARÁTI CSALÓDÁSOK
2. nks: 5*
3. fhészek: darázsfészek
4. the steve: 1st
5. akph: kottazûr
+1 megasound system: új sportok
--------------------------------
1. dangerdoom: the mouse and the mask
2. ol' dirty bastard: return to the 36 chambers: the dirty version
3. la coka nostra: a brand you can trust
4. gza: liqiud swords
5. cypress hill: black sunday
az én listáim, hirtelen felindulásból, lehet, hogy holnapra megváltozna. (ezeket hallgattam mostanában leginkább)
Akkezdet-Akkezdet
Ryzo-Felülnézet
Bankos-Rapmotel
Day-20
Beatmarket-Krekk
és még pluszban egy, amin bár magyar szöveg nincs, de az egyik legkeményebb az Cadiktól a Basic.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
amugy ja jofféle lesz, bár kb senkit nem ismerek az elõadók közül 😄
De állat, hangulatosnak tûnik...
1. Funktasztikus: Jelentések fanyalországról
2. Diggieman: Lángtenger
3. AKPH: Akkezdet
de 3. hely mindíg változó, van, hogy Steve 1st, van hogy NKS: 5csillag
Ezek nálam mindíg hallgathatók, bármikor szívesen elõveszem.
Külföldi:
1. Sniper: Trait Pour Trait
2. Sniper: Grave Dans La Roche
3. Explicit Samurai: Rap
Imádom a francia rap-et 😄
Na meg még egy tucat amcsi, új és régi, de fel sem tudnám sorolni 😄
Scarcity Budapest BACK TO THE BUSINESS PROMO
tigeroo
a killakikitt ne szarakodj egy kvajó album, aza meg az egyik legjobb bítméker MO-n szerintem, nagy klasszikus már most ez az album. <#eljen>#eljen>
viszont látom a második harapás nagyon populáris itt 😄 nekem annyira nem jön be a raptorz, bár vannak nagyon jó számaik plusz ryzo felülnézetje nagyon bejön, de a raptorz albumok nekem nem nyerték el a tetszésemet. 😊 majd a 3. 😄
aztán ahogy találtam meg az "undergroundabb" MC-ket úgy szippantott be egyre jobban.... nks, akkezdet verselési stílusa jön be a legjobban természetesen.
szal diggiemannak reszpekt ezért... nehéz...top3...húh...inkább top5 azóta:
5*, akkezdet, második harapás, körkórkép, ne szarakodj!
(jó most talán néztek hogy killakikitt ftw...de nem a trekkek alapján, hanem úgy ámblokk az album rendezettsége alapján top lista nálam...és a killáék lemeze tökéletes munkához/vezetéshez, szal amikor valami könnyedebb anyag kell)
de TM-tõl a földi pokol is megvan....az is egy nagyon jó album....én nagyon birom a stílusát és szövegeit...😄
irhatna mindenki egy top3-as listát, érdekelne 😊
nálam kb igy nézne ki:
1. Funktasztikus - Jelentések Fanyarországról
2. AKPH - Akkezdet
3. DSP - Társadalomklinika
1, Aesop Rock - albumból mind a Labor Days és a None Shall Pass is kutva jó...
2, Sage Francis - A Healthy Distrust
3, Brother Ali - Shadows on the Sun
inkább 2 részre szedtem....2000 elõtt:
1, 2Pac - All Eyez on Me
2, RUN-D.M.C. - Tougher Than Leather
3, Wu-Tang Clan - Enter the Wu-Tang (36 Chambers)
de a '90-es évek nagyon termékeny volt...nehéz választani....rengeteg klasszikus.....
2, 2Arc - Ismeretterjesztõ film Szodomáról
3, Riddler - Korridor
bár a 3. hely nem mindig tiszta....hol a Korridort, hol a TM-Jeleket bírom jobban 😄
nekem sem jött be annyira az új akph, jónak jó, de sok az üresjárat, nincsenek "húzónóták/slágerek". igy én sem veszem elõ már jó ideje.
nks-t várom én is nagyon...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
prá