6516
10571093361148553957.jpg
  • Gerypapa 95
    én sem csípem
  • kikeeeSan
    rühellem ezt a barmot!
  • Danka88
    Uj Fanka album: ...LélekJelenLét...
    A borító jól néz ki. :D

Ízelítő:

Egyébként mintha FankaDelinek csökkenne a népszerűsége, a legujabb klipje, az "Üdv Abszurdisztánból" 4 hónapja lett feltöltve, 30 ezres nézettség, DSP két nap alatt többet ért el. :)
  • LasDen #4934
    punnanynál is eléggé sokat használták....
  • MikX
    Jahh, de hol népszerű? a gyökereknél max... szvsz nagyon szánalmas ez a dzsásztintimberlék utánzás...
  • Bulykin
    várós

• Bulykin
    a refrént kivéve még fasza is :)
  • hunbasser
    szerintem olyan semmitmondó a szám meg néha olyan,mintha egy népmesét dallamosan adnál elő,azok a részek nem nagyon jönnek be.a beat meg mintha egy curtis féle szám alapja lenne,curtis számai alatt meg olyan alapok vannak,amik nekem nem nagyon tetszenek. de azért hajrá,a myspaced már jól néz ki.
  • LasDen #4929
    ez az autotune mostanság nagyon népszerű...:D
  • Gerypapa 95

voltmár ?
  • fixon
    ááá :/ véleményem szerint nem tetszik. ezt a refrént meg tényleg NEE már mikor papartiarcnál meghallottam az ilyenféle hangzást már fejemre álltam.
  • BeniDee
    Hello mindenkinek!!! Hallgassatok meg egy új muzsikát az alapot Dj GeryM készitette hallgassátok szeretettel mert nem rossz már aki szereti ezt a stilust Köszi előre is 8) www.myspace.com/benidee

Pacsiiiiiii mindenkinek!!!
  • LasDen #4925
    ilyen klipeket itthon mé nem tudnak??? Amúgy Atmosphere album elég fasza...de Rhymesaysers nem okozott eddig csalódást...:D
  • hunbasser
    fasza,főleg ahhoz képest,hogy ingyenes cumó,nekem tetszik (Y) nem egy nagy durr,de annyira pont jó,hogy csettintsen rá egyet az ember,és azt mondja: ez igen,ebben a tkydben még mindig van szufla
  • LasDen #4923
    hasonlóan....és még érteni se nagyon lehetett....
  • MikX
    hátt... izé... nem tudtam végignézni... ez nekem nagyon nemgyere be... idegesített az első mp től...
  • tigeroo
    uh geci most kenem a visszatérést, de az alap, minden odabasz eddig !!! tibbah hangja is kezd "jó" lenni... legalábbis nem annyira irritál mint egy kiherélt MC
  • Bulykin
    hát no comment inkább... :D
    Bigmeket csipázom, de amúgy nem nagy szám
  • Danka88
    Közben TheShow klip is kint.
  • tigeroo
    jaja, big respekt hogy ingyen felrakta... meg tavaly jelent meg kb. ugyan ebben az időben a silent hill is
  • Danka88
    Mindjárt lejön, remélem nem csalódok. :)
  • tigeroo
    Tibor Für
    http://www.bloosebroavaz.hu/bloose-broavaz-prod-hirek

Ingyenesen letölthető TKyd új albuma A Boldogság Kék Madara
    http://www.bloosebroavaz.hu/bloose-broavaz-prod-hirek
    www.bloosebroavaz.hu
  • Murder3
    Na ki milyen stílust kedvel?
  • Bulykin
    óriási szám szerintem, azóta csak ez szól nálam XD
  • cucma
    Holnap!
  • fixon
    december 17. DAS EFX!
    helyszín: A38
    muszáj!
    ja meg lesz ott K.Kasko, Ozon és Busa Pista.
  • Gerypapa 95

voltmár ? mert nekem adja amúgy
  • LasDen #4910
    mostanában egész sok DMX-t hallgattam/ok...egyrészt hoggy mennyire hasonlít rá TM, ha már ezt mondogatják...de azon kívül, hogy mindkettőnek kaparós a hangja semmi egyezés :D viszont közben észrevettem, hogy talán DMX szövegei a legtisztábbak számomra...rengeteg számában tisztán érthetőek a szavak, ami csak jó nekem :D
  • Bulykin
    Day vs Mil - Manapság 2010

mekkora igazság már, adja(Y)
  • Bulykin
  • Danka88
    Legjobb szám az albumról szerintem. :)
  • fixon
  • tigeroo
    sztem is elmegy...
    kár hogy nincs essemm verze... kurvára kár érte
  • MikX
    Valami ilyesmit gondolok énis... Nem lett valami nagy eresztés
  • Bulykin
    áááh naagyon laza :D kúrvajó!
  • fixon
    hát ezek kvajók
  • LasDen #4901
    én nem estem hannyatt a kliptől....tucat klip....szám meg so-so...
  • Danka88
    nem is lett rossz, bár Essemm része annyira nem jött át igy elsőre, de Busta odatette magát. Maga a klip amugy k*rva jó lett szerintem, ahogy eddig az összes Zero Pixel klip. (Egyébként a Zero Pixel alapítójával lehet itt egy interjút is olvasni)
    Szóval rosszabbra számítottam, még az sem rontja az összképet, hogy van 1-2 -számomra- ronda nő. :)
  • tigeroo
    !!! VÉGRE!!!! ESSEMM & BUSTA - FLÖRT !!!!!!
  • Danka88
    hát nem kellett sokszor meghallgatnom, hogy tudjam ez kell. meg is rendeltem