HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy inkább már akkor azokat is ítéld el akik hallgatják õt...
a popzene errõl szól, nincs mit tenni... (amugy engem is a hideg kiráz a kislányos hangjától...pf)
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
annyi a dislike majdnem mint a like 😊
fészbuk üzenet, bárki bármit mondhat Tiráról meg a borítójáról, a zenéje kúrvajó a többi engem nem érdekel XD
valamelyikre meg ki kéne menni...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
LasDen a második borító nagyon bejövös<#eljen>#eljen>
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egy ukrán mosópor doboza is szebben van megcsinálva
amugy minidope az kicsoda? a fannika? 😊
mi ez a szar??? én jobbat csinálok PS-be....😄DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csináltam a kocsimba egy Rap és Hip-Hop mixet,úgy gondolom megosztom veletek...Akit érdekel az szedje innen ... <#hawaii>#hawaii>
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Meg azon is elgondolkoztam hogy megveszem pedig eletemben osszesen 2szer adtam ki penzt zeneert (Gigi Dagostino volt az egyik😊)
valami ilyesmi: "belém ha toll, márt, ír, márt, ír, márt, ír"
Hmm offline.hu-ról is meg lehet rendelni bankos mappát, de min 3e-ért kell, szal kell valami még öccázé 😄 De aztán lehet énis inkább megveszem, nem rendelem, úgyis mozgok eleget pesten
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Egyébként Tirpa szólót is elõ lehet már rendelni 1990FT-ér tirpakparaszt.hu-ról.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Itt a teljes cikk.
Itt van pár kép:
Elsõ kép, Második kép, Harmadik kép, Negyedik kép, Ötödik kép.
Állítólag 2500 FT lesz.
prá
igy az eladhatóbb!
prá
prá

...mert ebbõl ugy jön le, valami hasonló tv-s karriert akar futni!
sok sikert neki!😊
prá
ilyen domain névvel?:S
Tirpákparaszt.hu
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise