HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azok nem emberek számomra akik szeretik a kis pöcs zenéjét 😄

tigeroo
mert? énis addig ütném a vasat míg meleg.. pénz van belõle és kész.

amúgy inkább már akkor azokat is ítéld el akik hallgatják õt...

a popzene errõl szól, nincs mit tenni... (amugy engem is a hideg kiráz a kislányos hangjától...pf)
szememben egy senki az aki összáll dzsásztin bíborossal

tigeroo
luda ebben amúgy nagyon nagyot teker
Justin Beaver (😄)-t nem gyengén fikázzák 😄

http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4

annyi a dislike majdnem mint a like 😊

Bulykin
"Fiatalok! Ne búsuljatok hogy vége a nyárnak, mert idén jelenik meg a Tirpa album (11 nap!!) + Scarcity Budapest album (72 nap) és lesznek koncertek: Szeptember 25 Killakikitt, Pánikszoba, Harakiri @ dürer kert, ezenkívül Tirpa szólóalbum turné rengeteg állomással és Decemberben ha minden igaz Scarcity Budapest lemezbemutató külföldi fellépõkkel!!"

fészbuk üzenet, bárki bármit mondhat Tiráról meg a borítójáról, a zenéje kúrvajó a többi engem nem érdekel XD
valamelyikre meg ki kéne menni...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Ekkora archoz ilyen szar borítót aztakurva...😄 Ez gáz...
Danka88
Hát nemtudom, ahogy elolvastam a hsz-ed kapásból rámondtam volna hogy ö KicsiDope, de láttam külön van irva... MiniDope... <#idiota> Sosem hallottam.

LasDen a második borító nagyon bejövös<#eljen>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

LasDen
csináltam két borítót...semmivel se jobbak, de akkor már én ezeket nézegetném ahelyett a szar helyett 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
úristen geci.

egy ukrán mosópor doboza is szebben van megcsinálva

amugy minidope az kicsoda? a fannika? 😊
LasDen
<#taps><#nevetes2>

mi ez a szar??? én jobbat csinálok PS-be....😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
Hát az uj Tirpa albumot megvenni már biztos nemfogom.

Bulykin
hát ez beadja de kúrvára <#eljen> melóba menet csak ez szólt 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Dundidio
Csõ,

Csináltam a kocsimba egy Rap és Hip-Hop mixet,úgy gondolom megosztom veletek...Akit érdekel az szedje innen ... <#hawaii>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

tigeroo
hát , pedig ez is egy mérce😊
MikX
"pedig eletemben osszesen 2szer adtam ki penzt zeneert (Gigi Dagostino volt az egyik😊) " Remélem nem büszkeségbõl írtad ezt le... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

grizzly21
En kulonosebben nem szoktam egy hiphopot hallgatni, es a kedvencem messze van tole (80-as evek inkabb), de ez az uj Eminem album kurva jo! 4-5 napja nem birok mar leallni rola, van 5-6 szam ami nagyon nagyon bejon a tobbi se rossz!
Meg azon is elgondolkoztam hogy megveszem pedig eletemben osszesen 2szer adtam ki penzt zeneert (Gigi Dagostino volt az egyik😊)

tigeroo
saiidnak régebben iwiw adatlapján volt egy kis versike, azt letudja valaki írni?

valami ilyesmi: "belém ha toll, márt, ír, márt, ír, márt, ír"
2ezerért Tirpa album nem sok, szerintem megveszem. de elõtte mindenképp bele akarok hallgatni...

MikX
Hehe, mondjuk Tirpa nem érdekel...
Hmm offline.hu-ról is meg lehet rendelni bankos mappát, de min 3e-ért kell, szal kell valami még öccázé 😄 De aztán lehet énis inkább megveszem, nem rendelem, úgyis mozgok eleget pesten

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Danka88
Jaja, én is filózok rajta, ugyis most megyek fel Pestre aztán akkor lehet benézek hanyageleganciába, csak pont most költöznek.

Egyébként Tirpa szólót is elõ lehet már rendelni 1990FT-ér tirpakparaszt.hu-ról.

MikX
Az faxa... már rendelem is... kettõfélééé ingyen van 😄

<#eljen><#eljen><#eljen>

báttyó02
nagyon adja<#eljen><#eljen><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Danka88
Közben uj BeerSeeWalk maxi, a Stégre Teszlek, ingyen letölthetö az oldalról. Jólett. <#vigyor3>

LasDen
ejj ha lenne pízem....

tigeroo
nagyon komoly geci. fõleg ennyiért

azáék meg leszophatnak a 3500Ft-os albumukkal....
Danka88
Itt a legfrisebb Kriminal kiadvány: a Dj Kool Kasko által kevert: "A Bankos Mappa", közremûködõkkel mint, NKS, Norba, Hõsök, Bobakrome, Tibbah, The Steve és mások.

Itt a teljes cikk.
Itt van pár kép:
Elsõ kép, Második kép, Harmadik kép, Negyedik kép, Ötödik kép.

Állítólag 2500 FT lesz.

Danka88
<#worship>

tigeroo
pirateclub-on próbáld meg!

prá

Bulykin
hihopdownload.us-en fent van asszem, de nekem valamiért szarakszik az oldal

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Danka88
hmm, valakinek nincs véletlenül meg?<#beka2>

Danka88
ó nagyon szépen köszönöm, nem is tudtam, hogy volt ilyen EP. 😊 Köszkösz mégegyszerkétszer!

Bulykin
Ragga Project asszem <#fejvakaras>

Danka88
apropo nemtudja valaki hogy ez melyik albumon volt rajta? régóta megvan de csak igy külön, se káneksön 1 se káneksön 2-n nincs rajta.

Danka88

hát ja az már más kérdés😄
igy az eladhatóbb!

prá

MikX
jah, de akkoris nevetséges 😄

mér most mibajod van vele?tirpáék állandoan ugycsinálnak mintha kurvanagy reppsztárok lennének,nem vártam el tõlük mást!

prá

REPS0L
*muszáj

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

sztem nem para,muszály volt ilyen frenki szöveget irni...fõleg ha olyan irta akinek semmiköze az ug-hoz.és tényleg csak dokmen meg gangxta van meg neki!...inkább tirpát nézem a viván mint espét!
...mert ebbõl ugy jön le, valami hasonló tv-s karriert akar futni!
sok sikert neki!😊

prá

Danka88
halálosan komoly 😊

tigeroo
a HAV album pedig újra a popzenei piac vezetõ mûfajává teheti a rap zenét Magyarországon.

ilyen domain névvel?:S
LasDen
ha poénnak azé ha komolyan akko azé szar 😄

Danka88
Tirpa hivatalos honlap, innen lehet majd elõrendelni is a szóló albumját, a H(arc)AV(égsõkig) albumot. Meglestem a "Biográfia" menüpontot, szerintem egy kicsit vicces, döntsétek el ti.
Tirpákparaszt.hu

symbol
hát jah, de azért értitek, szép szám. sok pop zenész örülne, hogy hirtelen elõ tudna hozni egy dalt amit ennyien megnéznek, hallgatnak. elismerésre méltó. az új albuma amúgy annyira nem is rossz a közvélemény alapján, rateyourmusic-on, 3,03-nál tart, szal no. persze nem klasszikus, de nah. eminem még él.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

MikX
pont.
Youtube nézettség amúgysem reprezentálja azt, hogy mi a jó.