6524
-
essemm - északon feat. mettyú (mashup) -
túlságosan egoista és beteg.vagy csak túl büszke. lehet hogy már párszor elgondolkozott rajta,hogy ha előlről kezdhetné,akkor teljesen másképp csinálná.képzeld el,még mindig ott lehetne a night childban siska,gőz,artos,deniz,suppah,aztán bustával is jóban lenne,meg lehet,hogy még többen is csatlakoztak volna a night childba és most olyan szintű kiadó lehetne mint a bb vagy a kriminal.ha nem veszik össze az emberekkel és nem változik meg a felfogása...nemzeti érzést nem csak mellet döngetve lehet hirdetni,hanem burkoltan is,lásd: pko vagy mr.busta. tényleg,tudja valaki,hogy a pko-t miért baszták ki a scarcityből? -
kikeeeSan #4940 hihetetlen hogy mindenkivel össze bír veszni,és sztem még közel sincs hozzá hogy észrevegye mennyire beteg! 
-
most erre a lélektani dolgokra kattant rá. legalábbis ahogy a fórumokon olvasgatom, olvasgattam, ezért meg se lepődtem, hogy LélekJelenLét lett az album cime.
Egyébként engem ez nagyon meg tud fogni, nem egy ehhez a témához kapcsolódó könyvet olvastam, kíváncsi vagyok az albumra. -
mostmár a jobbik is összeveszett vele,szóval kezdi kitagadni a szélsőjobb is :) talán mostmár a buzik jönnek,ők talán még befogadják -
én sem csípem -
kikeeeSan #4936 rühellem ezt a barmot!
-
Uj Fanka album: ...LélekJelenLét...
A borító jól néz ki. :D
Ízelítő:
Egyébként mintha FankaDelinek csökkenne a népszerűsége, a legujabb klipje, az "Üdv Abszurdisztánból" 4 hónapja lett feltöltve, 30 ezres nézettség, DSP két nap alatt többet ért el. :) -
punnanynál is eléggé sokat használták.... -
Jahh, de hol népszerű? a gyökereknél max... szvsz nagyon szánalmas ez a dzsásztintimberlék utánzás... -
várós
-
a refrént kivéve még fasza is :) -
szerintem olyan semmitmondó a szám meg néha olyan,mintha egy népmesét dallamosan adnál elő,azok a részek nem nagyon jönnek be.a beat meg mintha egy curtis féle szám alapja lenne,curtis számai alatt meg olyan alapok vannak,amik nekem nem nagyon tetszenek. de azért hajrá,a myspaced már jól néz ki. -
ez az autotune mostanság nagyon népszerű...:D -
voltmár ? -
ááá :/ véleményem szerint nem tetszik. ezt a refrént meg tényleg NEE már mikor papartiarcnál meghallottam az ilyenféle hangzást már fejemre álltam. -
BeniDee #4926 Hello mindenkinek!!! Hallgassatok meg egy új muzsikát az alapot Dj GeryM készitette hallgassátok szeretettel mert nem rossz már aki szereti ezt a stilust Köszi előre is 8) www.myspace.com/benidee
Pacsiiiiiii mindenkinek!!! -
ilyen klipeket itthon mé nem tudnak??? Amúgy Atmosphere album elég fasza...de Rhymesaysers nem okozott eddig csalódást...:D
-
fasza,főleg ahhoz képest,hogy ingyenes cumó,nekem tetszik (Y) nem egy nagy durr,de annyira pont jó,hogy csettintsen rá egyet az ember,és azt mondja: ez igen,ebben a tkydben még mindig van szufla -
hasonlóan....és még érteni se nagyon lehetett.... -
hátt... izé... nem tudtam végignézni... ez nekem nagyon nemgyere be... idegesített az első mp től... -
uh geci most kenem a visszatérést, de az alap, minden odabasz eddig !!! tibbah hangja is kezd "jó" lenni... legalábbis nem annyira irritál mint egy kiherélt MC -
hát no comment inkább... :D
Bigmeket csipázom, de amúgy nem nagy szám -
Közben TheShow klip is kint.
-
jaja, big respekt hogy ingyen felrakta... meg tavaly jelent meg kb. ugyan ebben az időben a silent hill is -
Mindjárt lejön, remélem nem csalódok. :) -
Tibor Für
http://www.bloosebroavaz.hu/bloose-broavaz-prod-hirek
Ingyenesen letölthető TKyd új albuma A Boldogság Kék Madara
http://www.bloosebroavaz.hu/bloose-broavaz-prod-hirek
www.bloosebroavaz.hu -
Na ki milyen stílust kedvel?
-
óriási szám szerintem, azóta csak ez szól nálam XD -
cucma #4913 Holnap!
-
december 17. DAS EFX!
helyszín: A38
muszáj!
ja meg lesz ott K.Kasko, Ozon és Busa Pista. -
voltmár ? mert nekem adja amúgy -
mostanában egész sok DMX-t hallgattam/ok...egyrészt hoggy mennyire hasonlít rá TM, ha már ezt mondogatják...de azon kívül, hogy mindkettőnek kaparós a hangja semmi egyezés :D viszont közben észrevettem, hogy talán DMX szövegei a legtisztábbak számomra...rengeteg számában tisztán érthetőek a szavak, ami csak jó nekem :D -
Day vs Mil - Manapság 2010
mekkora igazság már, adja(Y) -
-
Legjobb szám az albumról szerintem. :) -
-
sztem is elmegy...
kár hogy nincs essemm verze... kurvára kár érte -
Valami ilyesmit gondolok énis... Nem lett valami nagy eresztés -
áááh naagyon laza :D kúrvajó!