6516
-
#5017 zenedíj szavazás????
Album: ShenKick
Dal: ShenKick
Csapat: Punnany
szóló: Artoscsaba
Életmű: Artos\Bankos\Faktor\Busa
Klip: BMB-Bólints
Felfedezett: BMB (bár nem értem mér jelöltek, hisz volt már albumuk előtte is)
:DD -
#5016 uhh, csekkolom is...
Rendelős lesz a cucc remélem... -
#5015 Na wacuum meg egy kis bagolyköpet? :) -
#5014 -
zdlr #5013
ha már oldschool :) -
mennyire oldszkul -
#5011 Hello!
Valaki nem tudja, hogy melyik szám van a knock out mixtape-ben, mielőtt a Gravé Dans La Roche jön? csak átvezető egy részlet van belőle, de haverokkal már napok óta találgatjuk, az biztos, hogy hallottam valahol már, csak nem ugrik e hol és mi az... :D -
fatejr #5010 -
#5009 -
#5008 Végén a Jackos tánc odab*sz. :)
-
zdlr #5007 irrimaffia.hu-ról ingyé' letöltheted ;)
amúgy év albuma nálam az akph melett. -
#5006 Busa Pista album milyen??? sajna nincs 2500 pézem... -
#5005 Srácok,
Akkezdet Phiai - 5 terem c. számnak miért lett ez a címe, mit jelent? -
#5004 -
zdlr #5003 -
zdlr #5002
"a szemetek csík, mint a snoopy-é, mephisto a crupié
azért van betonból a sok szuperhős, mert hozzám járnak fruity-é'"
-
#5001 majd befigyelem albumukat, de nincs sok elvárásom :D -
#5000 értem :) én mondjuk szeretem őket,mert bárkinek featelnek,mindig odapörkölnek és nagyon megmondják. osg-n meg volt pár szám a tdi-ről,csak onnan sejtem hogy a tdi-ről mert volt pár olyan szám,amit nem ismerek,és azok eléggé durvák voltak :D -
#4999 raktam végére smileyt, de igaz...félreérthető...:D a szart nem hallgatok részt poénnak szántam...mondjuk maga az állítás igaz, hogy szart nem, de ez nem vonatkozik az nks-re és norbara....és lentebb láthatod, hogy norbat még szoktam is hallgatni...:D nkst nem szeretem ennyi...:D
a dolok pikantériája, hogy régen (04-05 vagy előtte) bírtam a Nem közölt sáv-ot és az idő urait is....mára már so-so a dolog...:D -
#4998 idézlek: "nem szeretem NKS-t...Norba se a kedvencem....elmegy, de nem a legjobb....:D szart nem hallgatok...bocs...:D "
na most vagy én vagyok hülye,vagy tényleg az nks-re és norbára céloztál,hogy mivel nem szereted őket,nem hallgatod,mivel szart te nem hallgatsz. de lehet,hogy csak én értelmezem szarul,de az is lehet,hogy te fogalmaztál szarul. nekem ez jött le. majd a többiek eldöntik,hogy nekik hogy jött le,és ha nekik is így,akkor vagy olyan vagy,mint a költő,akit senki nem ért meg,vagy pedig mindenki hülye :D -
#4997 az is tetszik :) -
#4996 ki mondta, hogy szar??? :D -
#4995 nks szar,jahh...:D ízlések és pofonok,de nem szabad rámondani,hogy szar,attól még hogy neked nem jön be. én szerintem meg Mo legjobb hip hop zenéjét ők produkálják,majd csak figyeljétek meg a tdi-t ;) durva lesz.az nks már egy szimbólum a hazai ug hip hopban,mind flowban,mind szövegvilágban.utánozhatatlanok. -
zdlr #4994 hát a szart nem hallgatok mondat után ez a lista? :D
akph, punnany, bankos, norba, diggie, funk, steve nekem innét.
hősöknek van még egy-két jó megmozdulása. -
zdlr #4993 kezdők, nem kezdők nem jönnek be, busta sem. meg vicces ahogy alakult az egész, szerintem zsolti csak akart magának egy saját salátát. -
Neoncsoves #4992 kedvenc rapalbum letöltős oldalunkon fent van csőházy lelinek az albuma (lélekjelenlét vagy miatöcs) -
#4991 én is ma láttam....meg is lepett....a nép hangja sok promot kapott erről még semmit nem hallottam...:D -
#4990 ha már CopyCon... most jelent meg az új albuma vagy csak nekem új? XD
Irónia címmel keressétek, elég fasza lett, több kurtajó szám is van rajta -
#4989 hopp,én mégsem erre gondoltam,csak megláttam a képet a youtube videóban :) én igazából a kertvárosra gondoltam -
#4988 nagyon nagy -
régi de nekem tetszik -
#4986 theshow myspaceon ott a promo. a cenzúra vagy mi,nekem se adta annyira,de a promoban van pár jó szám,ahol már bigmek fejlődése is igen csak látszik. -
#4985 bigmektől nekem eddig pont hogy a fajjá fe tetszett a legjobban, bár az uj albumból még csak 1 számot hallhattunk, de nagyon jó albumnak kell lennie, hogy jobban tetsszen a fajjá fe'-nél. -
#4984 pl nekem bigmek fajjáfe'-lje se volt nagy szám,nem is értettem miért sztárolják,azt most a theshow promoban ízelítőt nyertem a nemsokára kijövő albumukból és elég sokat fejlődött.pedig nagyon nullának tartottam bigmeket. meg sok sok előadóról el lehetne még ezt mondani,akik később megemberelték magukat és igenis fejlődtek. -
#4983 inkább úgy mondom,hogy ahhoz képest,hogy full kezdőkkel van teli,nem rossz. én pl a fülkében látok tehetséget,csak hát elég sokat kell még ahhoz csiszolni. dirty east soundban is látok jövőt meg a beef storyban is. most még eléggé kiforratlan,szinte semmi egyediség,nem túl jó szövegek,de annyira meg nem is rossz,hogy ne legyen belőlük senki sem. mindenki így kezdte,nagyon kevés a kivétel. -
#4982 BMB-t ismerem is korábbról....tudom hogy jók :D másik 2-t nem, de nem is mozgat.... -
#4981 pedig most vannak jók, akik nagyon bejönnek nekem. BMB, Flow N Fiction, 2344. ők nagyon bejönnek nekem. :) -
#4980 na azé...:D de amúgy mostanság a feltörekvő új hazai előadókra nem vagyok kíváncsi....vannak a megszokott, ismert arcok, akiktől szívessen fogadom az új anyagot, de a többiek nem érdekelnek....annyira elszaporodott a sok gagyi szar, hogy nincs erőm mindet hallgatni.... -
#4979 na, kb. 75%ban énis ezeket :) jóvan, nemszóltam:D -
#4978 csak SP...meg a partyarc...:D
amúgy magyarból, ami szokott menni itthon:
- 2Arc
- Kezdet
- Alakváltók (egyetlen cucc, amibe Siska tetszik)
- Artos
- Bankos
- Connections
- CopyCon (mondjuk hiphop :D)
- Deego/Diggieman
- DSP
- Flegmadogs
- Fanka (Repp LP)
- Fullánk
- Funk
- Hősök
- Mentha