HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
<#smile>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Danka88
Jéé, errõl nem is tudtam, pedig már jóideje figyelemmel követem öket. 😄 Lehet volt már.
DSP az EchoTV-n: Elsõ rész, Második rész, Harmadik rész.
Kemény. Dipa nagyon bevan lassulva. 😄

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

fook
sztem a szokásos.. fanka feri vagyok , ne drogozz ne piálj , ill. egy gyorstalpaló a nagy magyarrá váláshoz 😊

Danka88
van pár jó szám rajta, nekem ezek adják: "Egyre Másra"; "Végre Vége"; "Jól"; "Vele Jó".
A többit nemsokszor hallgattam, talán 2-3x. 😊

LasDen
azé ez jó szám...és az album is jó...szeretem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MikX
Ez jött nekik füvezés meg recskázás közben biztos <#pardon1>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

symbol
hát ez ritka fos lett. ha még összevágnak valami poénos valamit. de ez visszavágás? minek kell egyáltalán visszavágni? töketlen kis pöcsök.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

MikX
<#idiota>

MikX
Nohh, megjött a Bankos mappa, állat cucc, zsír a blackbook is, nomeg faszán össze van rakva a zene, már 3x meghallgattam egymásután 😄

Btw megkukkantottam ezt a tirpa gyereket, hamár annyira nyomják, mondom egy próbát megér nálam.
Elsõ benyomás: ritkafos, aztán végülis annyira nemgáz, vannak tûrhetõ számok, bár nem lesz klasszikus, az biztos.
De hogy egy gecijó számot hogy lehet ennyire elbaszni, az mûvészet. Ez a HAV. Így kicsit jobb volt.

MikX
Mondjuk okos következtetés volt, na mind1... 😄
Én mondjuk nem, de spanok révén sokat vagyok viszonylag ott...
Bár buliban már rég voltam...

Danka88
valami olyasmi ja. shame on a nigga-ban is használtak ebbõl a számból mintát, csak dopemanék kicsit leegyszerüsitették azzal, hogy egy az egyben átvették (majdnem) 😊

a szégyeld magad nem a "Shame on a Nigga" magyar verziója akarna lenni egyébként?

Danka88
<#eljen>

hunbasser
tirpa-szégyeld magad?

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
Egyébként felismeri valaki? 😄
Syl Johnson

Blacksheep333
Itt még nem volt szerintem.

Az operációs rendszeren is túl...

jaja

MikX
Újvárosi vagy?

Bulykin
BMB - NEMTECCIKVALAMI?! lemez Elõrendelhetõ!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kibebaszott durva volt, ott voltam elsõ sorban csak nem vagyok a vidin .(

hunbasser
tirpa albumon pár alappal van gondom. kár volt szerintem összeállni dopemannel,egyenként jók,de együtt meg furcsák,furcsa hogy tirpa ilyen funkys alapokra nyomja,meg amik nem funkysak,azok is eléggé tipikus dopeman alapok,aza féle sampleres alapokra kell neki nyomni kibaszott durva rappet.de egyébként így is eszi az összes magyar rappert,kivétel a nagyok (nks,dsp,punnany,akph,bár utóbbi kettõvel nem is érdemes egy lapon említeni). na meg a shuka 😄

ReaL MaDRid x siempre

tegnap volt fellépése szekszárdon😄D

prá

Danka88
Annyit tudok, hogy Salátát bezárja (már hetek óta azt irja, hogy napok kérdése), fankadeli.hu-t fogja felturbózni, meg a magyarfoldre.hu-n fog a Saláta után tevékenykedni. Kövi albumja cime pedig: "Leltár miatt zárva"
De cikk meg ilyesmirõl én nem tudok.

tigeroo
fankáról nincs vmi agybomlasztó hír mostanság? cikk?
MikX
Zsír, de az elõzõ promo video jobb volt... nefúrjáá! Neugass! Mennyünk innen! 😄

Mindenesetre várós, ez a pici ízelítõbõl talán látszik, hogy kicsit kezdenek õk is komolyodni, mindenesetre zsír cuccos

LasDen
akkor jó szar lehet neki, ha össze-vissza mindig ráng a keze 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ez nem tudatos,te hülye!😄DD

prá

LasDen
nah ez az amit meg kell venni 😄 de mit rángatózott má Dipa keze az elején...attól mer valaki rapper még nem kel folyamatosan hadonászni a kézzel 😄D

tigeroo
tirpa - hav elég jó lett geci

jó fankis alap, dopemant ezért szerettem!!

tirpa - így hívnak vége...omg micsoda beat 😊
Bulykin
ez kúrvanagy lesz!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
nekem nagyon tetszik ez a Tirpa album, eleinte kicsit ööö... nemtudom, furcsa(?) volt, de így többszöri meghallgatás után kibaszottul bejön 😄 már telóra ment is XD
a régi Dopemanos idõket idézi fel bennem...

Danka88

MikX
😄
Ígyvan. Legalábbis az értelmesebbje megveszi.
Nekem pl ha tetszik egy lemez, lehet leszedem, de meg is veszem, mert egy tok, borító meg maga a lemez, amit kézbeveszek, az kicsit más, mint pár byte a meghajtón.
Bár nagyon szar a HAV borítója 😄

BTW hétfõn jön a bankos mappa, most szóltak offline-tól.

symbol
vicc
megj.:
ezen kiakadni azért nem kell ennyire. aki meg akarja venni és rajong a lemezért, az meg fogja venni. nem a torrenten áll vagy bukik. a borító meg a weblap egyébként tényleg gáz.

a killa lemezt is leszedtem és szarrá hallgattam, aztán annyira bejön (4,5/5), hogy meg lesz véve a következõ buli alkalmával. nem ti vagytok egyedül akiknek a lemezét felnyomják, szal ez van. És különben meg a torrent kibaszottjó reklám is, élni kell vele. mindennek van elõnye és hátránya, ki kell használni ezeket.

MikX
Ooooh, punnany... nem merik mááá kiadni azt a lemezt máá? 😄
Mióta várom...

LasDen
nekem Riddler hozhatna így lemezt...vagy TM...vagy a Raptorz...vagy a Punnany 😄

Danka88

Danka88
Pedig dopmen papáék még házhoz is szállították.

MikX
😄
Valahogy engem sem vonzz...

LasDen
letölteni nem akarom, nem hogy megvenni 😄

tigeroo
Ha fáj kiadni két doboz cigi vagy egy fél gramm fû árát a korongért, nosza, töltsd csak le.

Testvérek, rendeljetek CD-t! Paypallal a modern korszak gyermekei a www.tirpakparaszt.hu -n ejthetik meg a cserét 1990

nemtom hogy állapították meg ezt az árfolyamot 😄ASdas.d,
ez a hozzáállás nekem tetszik. aki akarja az ígyis úgyis támogatja az elõadót...

LasDen
na mivan...ennyire nem kell senkinek?? 😄

Danka88

szerintem inkább túl sokat vártam az albumtól 😊 most más hozzáállással hallgatom és így tetszik...

tigeroo
meglehet szokni mindent 😄
amúgy furcsa, minél többet hallgatom a Tirpa albumot, annál jobban tetszik... mint kb. az új eminem album 😄 vagy a Linkin Park...

symbol
most toltam le csak az új eminem albumot, nah nem mintha ezt cártam volna annyira, de nem rossz dalok vannak rajta, az alapok is egész jók, nálam eddig simán 4/5.

a deltron3030 második lemezét várom nagyon, remélem tényleg kijön idén...

tényleg eléggé silányra sikerült az új dope szám..és ahogy olvasgattam már a lemez is elég gagyi..szóval nem hinném hogy meg fogom venni, pedig régen nagyon szerettem.

én azt unom, hogy minden szám nagyon hasonlít... köcsög gitár meg ilyenek. Aza alapjai jobban bejönnek