HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
basszus ez kúrvanagy<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

fixon
Mit szóltok ehhez? Egy kis lifestory.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Bulykin
jaa 😄
hát az úúgy volt, hogy... <#fogmosas>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
ott van 32 hsz-szel lejjebb...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin

Bulykin
BMB album még nincs sehol? 😛 fúúúú

REPS0L
odáig nem jutottam el 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

MikX
Monnyuk nekem nemigen jött be a Kamikaze, aztán Funk mindenképpen a legjobbak közt van, Bustameg... nemtom, azért azt nemmondanám, hogy bírom, de vannak sokkal szarabbak is nála 😄

Ezek meg fingomnincs kik... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tigeroo
fixon

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

fixon

Danka88
Nemtudom honnan szedi Busta ezeket az embereket, de remélem nem csak szerintem selejt az egész Real Trill Music kiadó (?). Remélem azt is hogy nem gázoltam bele senkinek a lelkébe, de szerintem ez van. Busta igazán Funk mellett tetszett... vagy csak ott. 😊)
BustaTV - Fülke és Mr Busta

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

MikX
Ezeknek vanezeknek hallásuk?
Ez bántja a fülem bááz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fixon
azigen... a videó vége D:

Danka88
ejj de retek lett ez a szám. az 1. jobb volt. valamivel.

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Gerypapa 95
kikezek ? fhúúú

REPS0L
jóisten -.-

raphirek.hu -val mi a szar történt amúgy?

fook
mi az eredeti szám címe ?

LasDen
a klippel ugyanaz a baj...a sok vágással akarja ezt kompenzálni...ami szerintem nem tesz jót neki...plusz az elején azt sugalja, hogy nagyon epic klip lesz ez....
a szám meg so-so...valahogy nem jön át....átlagos, nemtom.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
szerintem odatosz, nagyon tetszik

talán kicsit túúl lassúcska lett 😄

egyik kedvenc számom. <#vigyor>

MikX
AZAz

Júj ezt vágom melyik...
AKPH - 2 fél AZA Remix 😊

LasDen
ismerõs, de passzolok 😄

MikX
elsõ szám alapja megvan? 😄

LasDen
szerintem az utolsó vasárnap is jó....egyszerû, de jó...😄

"az a baj hogy a haza(i) klippek nagyábból"
...ahogy irtam,nem konkrétan róluk beszélek hanem álltlánosságban a magyar ug.klippekrõl.
...zenebuddhizmus tényleg jó példa!vagy bankos klippjei!
attól függetlenül hogy a hõsöknek ötlettelen szar klippjei vannak(kivétel talán az a vágás nélküli subbass-os) nem ennek kéne lennie a mérvadónak.

prá

tigeroo
amig a hõsök is ilyen flashback/soha szintû klippet hoznak össze addig mit vársz el a full kezdõktõl..?
MikX
Nyilván, de sztem nem mindíg kell egy klipnek komoly történet, összhang a lényeg. Pl zsír a kezdet zenebuddhizmus, az tipikusan jól kitalált sztorival, profin megvan csinálva. De pl Funk finnugor Rap-je is nagyonzsír, egybenvan. Lényeg, hogy meglegyen az összhang.

nem kerül pénzbe hogy valaki kitaláljon valami sztorit a klippjébe,és ne csak a mutogatás meg a szövegelés legyen benne.

prá

LasDen
mer nincs pénz komplettebbet csinálni....

az a baj hogy a haza klippek nagyábból itt meg is ragadnak hogy a tagok frenkiznek a kamerába!

prá

LasDen
nem gondoltam semmi konkrétra, csak gondolom azé van egy pár...😄

MikX
Igazából jahh... egy 100e környéki fényképezõgép, haverok, némi hozzáértés, meg egy kis idõ...
Ennél low-budgetebb nemlehet 😄
".én ezek helyett inkább dújváros nevesebb helyein csináltam volna" értemén, de holvan olyan, azonkívül ami volt benne?

Dehh, okéj, egyetértek, csak, mint mondtam, én objektívan nemtudom nézni 😄

LasDen
manapság már ilyen egy low budget klip?? fasza...(és ebbe semmilyen negatív töltet nincs) 😄
igazából a klippel nincs baj....csak annyi hogy tucat ilyen van 😄 ez a napszemüvegbe rappelõs dolog nem tetszett....meg a romos házas rész sem...én ezek helyett inkább dújváros nevesebb helyein csináltam volna...😄
a számmal se volt baj....fejlõdni kell még és jó lesz ez...😄

MikX
Én mondjuk nemtudok objektív véleményt alkotni, tekintve, hogy barátaim, de nekem átjön...

Blacksheep333
Mellesleg ez csak egy remix, de közbe meg lett az igazi.
DJ Kool Kasko - AIU (Optimus Krime albumról.)
Bár lehet az az eredeti ami az MLKK-n van.

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
Na, akkor ezért nem találtam, mert HIDDEN. 😄
Kösz szépen srácok!

LasDen
kedvenc számom dipától...😄

http://www.youtube.com/watch?v=dlBhe0u_Bz8
<#violent>

prá

Blacksheep333
Bankos - Amit ti (km. FL és Nos'Chez) számban a végén van "scratch"-elve egy ilyesmi "Faktor funkot kever".
Ez melyik számból van?

Arra emlékszem, hogy amikor a srác belekezd megváltozik az alap és: "Na, csekkolj ide haver, ne felejtsd el FL. Faktor funkot kever...." A többi szövegre nem emlékszem.
Ez járt egész nap a fejemben, nem tudja valaki a címét? ('Asszem már az összes Bankos és AIU számot végignéztem, de lehet elsiklottam fölötte.)

ezt is<#wilting>

prá

Az elõzõt elbasztam,sorry!!!

REPS0L
nagyon oltáás 😄

LasDen
hölgyek és urak, rövid és hosszú orrúak...😄D bazmeg 😄

MikX
Navégre...

LasDen
dipa tiszta slow motion...😄 elég nyugodt természet lehet 😄