HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mindegyis, mert már elõrendeltem 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Éss mértis kell õ? No mind1, remélem nemkell csalódnom Norbában sem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nekem tetszik ez a borító/kép/akármi....lehetne ez is...de sajna ezt nemtom megvenni punnany mellett....és az teljes elsõbbséget élvez 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
más: Fanka uj albumjának a cime mégsem Leltár Miatt Zárva, hanem Lélek-jelen-lét lesz. Hmm...
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Punnanymeg... ejj mitmondjak, üt, vág... legszebb, asszem holnap már megis lehet rendelni punnany.hu-ról, azonnalbeszerzõs lesz...
kishugomról írtam egy számot😊 hallgassátok meg kérlek 😊 köszi
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Ingyenesen tölthetõ: www.mcpitaramos.atw.hu –ról a letöltések menüpont alatt!!!!
Adjátok tovább!!!Pacsi!
mostanában megint rámjött lazán legyünk kemények 😉
Az én TOP 10 Rap listám:
Lil Jon amp The East Side Boyz - Get Low
Onyx and Biohazard - Slam
Young Jeezy - Put On
DMX - Party Up
LL Cool J - Deepest Bluest
Achozen - deuces babylon
Bomfunk MC - Rock the Spot
Mannie Fresh - Real Big
Step Up - Low
Salt-N-Pepa - Push It
Nektek mi a TOP 10 RAP?
Just do it :)
Mindenképp megvevõs jóság
fõleg ez a zene, videó:
Kérem kapcsolja ki!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mindegy hamár uj hszt kezdtem akkor beirom, hogy megjelent az uj Punnany Massif album. Enyhén jólesz, és olcsó is, ahhoz képest hogy szövegkönyv,poszter,duplalemez meg még pár extra, megéri, ahhoz képest hogy AKPH meg 3990ft, aztán abban semmi extra.
Itt a honlapon bövebben

Kérem kapcsolja ki!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
íme a szám....
kik õk...??? 😄 köszi..😄
mostanában találtam az egyik régi cdmen...nem tudom kik õk...😄
Thrash \'Till Death
valaki elküldhetné
"Ez az album "AZA és BROKENFINGUZ - BACK TO BUSINESS" albumának elõfutára
ami 2010. NOVEMBER 1én jelenik meg olyan neves közremûködõkkel
mint REEF THE LOST CAUZE, GORETEX, RANDAM LUCK és még sokan mások."
😄
#4703: kvajó! én még Drunken Tiger-t csípem még ebbõl a kategóriából, még barátnõm szerettette meg velem.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-