HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Biztos fingomnincs kiaz, az tény, csakmár úgy alapból gondoltam, hogy õis ilyen "namostszártcsinálunkbelõledméghatehetségedsincs" figura.

De mindegyis, mert már elõrendeltem 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tigeroo
pedig jó hangja van a tagnak, semmi okod nem lehet rá hogy fikázd. lehet hogy lespanolt norbával, hát respect neki(k) 😛
MikX
Caramel?? Azkiatököm? Nem az a hipermegacsillagsztárszületikes idióta, aki benne van a stílusjegyek-klipben, véletlen?
Éss mértis kell õ? No mind1, remélem nemkell csalódnom Norbában sem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LasDen
fanka egyre költõibb akar lenni...😄

nekem tetszik ez a borító/kép/akármi....lehetne ez is...de sajna ezt nemtom megvenni punnany mellett....és az teljes elsõbbséget élvez 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
Közben elõ lehet rendelni Norba cd-t is, a norba.hu-ról. Itt egy kép, nemtudom hogy ez lesz e a bóritó... remélem nem 😄

más: Fanka uj albumjának a cime mégsem Leltár Miatt Zárva, hanem Lélek-jelen-lét lesz. Hmm...

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Gerypapa 95
<#eljen>

Danka88
nekemis gond volt vele, nyomkodtam folyamat a jelszó emlékeztetõt és egyszer csak tök váratlanul megjöttek az emailek.

fook
HHD-ra miért nem lehet belépni , jelszó emlékeztetõt kérni ?

MikX
Joez... azért sajnálom, hogy az uccai egyetembõl nemlett semmi... promo video anno nagyot ütött, ez már azért más, kicsit...

Punnanymeg... ejj mitmondjak, üt, vág... legszebb, asszem holnap már megis lehet rendelni punnany.hu-ról, azonnalbeszerzõs lesz...

Danka88
Közben a Punnany Massif album mellett is pörög a világ, uj Turha klip, szerintem nem lett rossz.

http://www.youtube.com/watch?v=qwG4mPsdPh0

kishugomról írtam egy számot😊 hallgassátok meg kérlek 😊 köszi
hunbasser
*gondolom

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
akkor már egy ukrán zene is jöjjön. szerintem ez is elég színvonalas.potap ukrajnában a legismertebb rapper,gondolom nem a legjobb,de hát õ mainstream és a csilli-villis klipjeivel nagyot arat.sokat játszák ezt a számot a rádióban.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
orosz zene de ukránban sláger. nem tudsz szövegértelmezni?
azért majd egy atlaszt szedj elõ, ukrajna és oroszország nem ugyan az..
hunbasser
ukránban ez a nagy sláger most , sztem jól keni a gyerek,a csaj meg kibaszott jól néz ki,a klip is faszán van megcsinálva.nem hittem volna hogy egyszer orosz zenére fogom azt mondani hogy fasza 😄

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
jó lett a punnany album, látom megismerkedtek a talkbox-szal is 😄 de kár volt...
Megjelent MC Pita Ramos „Elõzenekarom sem lehetnél” nagylemeze!!!
Ingyenesen tölthetõ: www.mcpitaramos.atw.hu –ról a letöltések menüpont alatt!!!!
Adjátok tovább!!!Pacsi!
lehet ez lesz az egyik lemez amit megveszek! :p

Danka88
Uristen! Az uj Punnany album! Elsõ hallgatásra beleszerettem... szerintem veszek belõle vagy 10 példányt, hogy mindenhova legyen. WC-n is nézegetek egyet, kajánál, utcán, alvás közben párnám alatt, mindenhova kell egy!!<#wow1>

Muttley
Ám' tom volt-e már
mostanában megint rámjött lazán legyünk kemények 😉

Az én TOP 10 Rap listám:

Lil Jon amp The East Side Boyz - Get Low
Onyx and Biohazard - Slam
Young Jeezy - Put On
DMX - Party Up
LL Cool J - Deepest Bluest
Achozen - deuces babylon
Bomfunk MC - Rock the Spot
Mannie Fresh - Real Big
Step Up - Low
Salt-N-Pepa - Push It

Nektek mi a TOP 10 RAP?

Just do it :)

MikX
Demááá mióta várom...
Mindenképp megvevõs jóság

ez a Flow N Fiction nagyon tetszik.
fõleg ez a zene, videó:

Kérem kapcsolja ki!

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
megvesszük...kell...😄 szövegkönyv..nom nom...😄 fasza lenne ha házhoz jönnének 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
nemértem mit b*sztam el...

mindegy hamár uj hszt kezdtem akkor beirom, hogy megjelent az uj Punnany Massif album. Enyhén jólesz, és olcsó is, ahhoz képest hogy szövegkönyv,poszter,duplalemez meg még pár extra, megéri, ahhoz képest hogy AKPH meg 3990ft, aztán abban semmi extra.
Itt a honlapon bövebben

Danka88

http://www.youtube.com/watch?v=-_0Imq2spQU

Kérem kapcsolja ki!

Bulykin
vótmá? odatosz szerintem<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigeroo
fixon
Nagyon ász album.... ÁÁÁ. Nagyon megéri...

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

A múltkor szarul linkeltem be amiért sorry! Lehet csekkolni!Béke!

MikX
<#eljen>

Danka88
muszáj volt beszereznem mielõtt jön a barbár 2. 😊

gyémántfater odabasz rendessen!link
Danka88
kiegészíteném annyival hogy ez a szám a 2002-es hiphhop mission cdn van rajta.

LasDen
zsír....köszi 😄

Danka88
Pabló Diabló - Remény rabjai

LasDen
kerestem sokféleképp, de sehogy se nem találom....úgyhogy hozzátok fordulnék....segíjjetek...😄
íme a szám....
kik õk...??? 😄 köszi..😄
mostanában találtam az egyik régi cdmen...nem tudom kik õk...😄

FlyHigh
Japán cucc mélyrõl. Nem ajánlott lagyimagyi füleknek!

Thrash \'Till Death

Bulykin
keresem ezt a számot: LDG - Valaki

valaki elküldhetné

Bulykin
Peet Shop Voice
"Ez az album "AZA és BROKENFINGUZ - BACK TO BUSINESS" albumának elõfutára
ami 2010. NOVEMBER 1én jelenik meg olyan neves közremûködõkkel
mint REEF THE LOST CAUZE, GORETEX, RANDAM LUCK és még sokan mások."

LasDen
tipikus fos klip lesz 😄

Bulykin
LOL
😄

LasDen
nem egészen rap...vagy a fasz tuggya...de nekem bejön 😄

fixon
Benne az fogott meg hogy tényleg értékes dolgokról rappel, nem mint a többi ottani rapper, akiknek annyi az egész, hogy amcsiból vett gangszta szokás, meg rapfight meg küldjük mindenkinek a diss trackeket... Meg persze az is hogy õ is mongol és máshol nõtt fel szinte.

#4703: kvajó! én még Drunken Tiger-t csípem még ebbõl a kategóriából, még barátnõm szerettette meg velem.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

MikX
Egykis Koreai 😄