6516
-
cucma #5137 elkúrtam a linket, bocs :D
hősök-angyal -
cucma #5136 a promó alatti zenéről ez jutott eszembe. remélem lesznek hasonló számok
-
cucma #5135 a hősök klasszik nagyon nem tetszik. viszont ez az élőzenés, sok közreműködős dolog erősnek ígérgezik. Várom ;) -
#5134 Én elötte sem bírtam... Persze biztos van, aki birja, csak az n én vagyok... :-) -
#5133 egyetértek....:D -
Neoncsoves #5132 Ha megnézed pl. Fluorid - Egy pillanat című zenét, teljes korrekt, régen szarrá hallgattam... Fluor Filigran óta szerintem szar amit nyom -
#5131 "rühellem"
énis van sok ember akit nem szeretek de a munkáját attól még elismerem.
mindegy nem akarom szítani a vitát:) -
#5130 Nem nyafogok, csak próbálok rávilágítani, h engem nem győzöl meg, rühellem a kis nyálas buzeráns fejét, és kész.
Az Ap! ban is csak ő lógott ki a sorból... -
#5129 hiába nyafogsz fluor előtte sokat tett a magyar hiphoppért, gondolj csak az ap!rádióra, meg évente hozott ki albumokat évek óta amiket le lehetett tölteni ingyenesen.
egy partyarc még nem a világ vége, addig üti a vasat amíg meleg. ha lenne lehetősége rá szerintem sok mc lépett volna így
SP befutott, valamilyen szinten vele jár hogy akkor felhozza a crewja többi tagját is a mideastouchban (pixáról neis beszéljünk, ő mindig is az rnb vonalán mozgott) -
#5128 szerintem korrekt. -
#5127 pl? SP-vel a partyarc? -
#5126 nálam csak az év albuma, dala, klipje nem ide menne, amúgy... rendbenvan. -
#5125 Én az év szóló előadóját nem értem, többi elmegy. :) Bár a felfedezett sem a BMB lett volna nálam az biztos. -
#5124 Az év albuma
AKPH - Kottazűr
Az év dala
DSP - Egyszer Fent, Egyszer Lent
Az év csapata
Punnany Massif
Az év szóló előadója
Busa Pista
Életműdíj
Sub Bass Monster
Az év videóklipje
Akkezdet Phiai - Hisz sztori (Kiskece)
Az év felfedezettje
BMB
egyedül az év dalát és klipjét kifogásolom kicsit, de amúgy teljesen jó eredmény...:D -
#5123 ha a klassziknál jobb lesz már jók...Dj Nicenak nem kicsit drogos feje van....:D -
#5122 Amúgy be tudjátok-e linkelni azt az AZA számot, amit egy csajnak írt. Szerelmi csalódásról van szó. Kedden még dürerben le is játszotta és mondta hogy egy valakinek szól, mégis mindenkinek... Segítsetek! -
#5121 ott vagyok a végén ··. -
#5120 tavasszal meg ÚJ HŐSÖK ALBUM!!! \o/
-
#5119 pedig vannak jó számai -
fatejr #5118 Szilveszteri party trekk!!! Még friss:)
-
#5117 van flowja + önkritikája, mi kell még? -
#5116 beletekeréssel is csak 4mp ig bírtam...
Ez a fluor legalább annyira csicska, mint akikről "rappel" -
#5115 -
Szakács Zoli #5114 Helló-belló!
Még van pár óra a Karácsonyból, úgyhogy először is, boldog ünnepet a hátralévő percekre:-)
Holnap, azaz hétfő este 10-től ismét GhettoRadio ÉLŐ rádióműsor Pécsről, a Periszkóp Rádióból. Ezúttal egy "éteri" vendégünk is lesz, nevezetesen Márkypapát kapcsoljuk telefonon valamikor fél11 tájékában és egy rögtönzött interjút is készítünk Vele. Lesz szó az "Emelt fővel" bootleg-ről, az új "very low" budget klipről,az "Emlékképek"-ről, s természetesen aktuális karácsony környéki témák sem maradnak titokban.
Továbbá rengeteg zsírjó muzsika, itthonról, külhonból...mindenkinek tetszése szerint. Valamint a szokásos hírek és partyajánlók sem maradnak ki a műsorból.
Hallgatni: www.periszkopradio.hu vagy www.ghettoradio.hu -n, a hírekben, linken. Ha pedig Pécsett vagytok véletlenül, akkor: FM 97.1 a Belvárosban.
PEACE!Ghetto Radio - online rap és hip-hop magazin -
kaboom #5113 -
kaboom #5112 -
#5111 -
#5110 fl 9-el :) -
#5109 elég jó
am én még régen foglalkoztam vele egy kicsit, akk asszem FL 7 volt, azóta van vmi újabb? Kösz -
az elsőben még zenkék is ottvannak :) fav mind a kettő! -
#5107 örök kedvencek, egy régi és egy újabb...AC4ever :D
-
#5106 aha:)
ez netmom hogy jó vagy rossz kérdés-e :D -
fatejr #5105 -
kaboom #5104 Deekey - Nem adom fel 2010
PROMO: http://www.youtube.c...h?v=LdM8bgHUYa0
Album letöltése: http://www.b21.hu/nemadomfel.zip
-
#5103 ezt az alapot te csináltad?
-
#5102 végre volt időm FL-ezni:...:)
kritikát elfogadok :)
-
#5101 Rendben. :)
Addig is egy kis AC:
-
#5100 már megvan az album:) azért köszi -
#5099 Ezt az egy számot keresed? Mert ez megvan, ha kell feltöltöm valahova. -
#5098 Hello mindenki!!! Először is Boldog Karácsonyt! Másodszor egy zenét keresek és a segítségeteket kérném mert nem találom sehol. A zene címe:
Szürke napok - Mikor nincs tempó Ha valaki tud vmit róla kérem írjon mert nekem nagyon bejövős cucc. Előre is köszönöm Pacsi