HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danka88
<#eljen> nagyon faszán néznek ki!
agykontroll nálam is megrendelve <#vigyor4>

amugy jó az album?

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

LasDen
szemét vagy tudod-e??? 😄 ilyen képeket.....csorog a nyálam....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MikX
No akkor normálisan:

Többi kép

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LasDen
ha minden igaz...és remélem igaz....akkor holnap gyünn meg a shenkik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MikX
Oké, csak csinálok rendes képeket róla 😄

Most értem haza, már pörög is a korong 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Danka88
ha van kedved/idõd akár fel is tolhatnád valahova és átdobhatnád püben <#dumcsi>

Danka88
látni igen. jól néz ki, és még trekklistát is kaptunk 😊 thx a képeket

MikX
Amint tom, nem megy, no majd ha otthon leszek...
Vagy látni a képeket? Mert nekem telon nem megy...

Danka88
ejj de irigyellek

MikX
Noss, nemtom mûködik-e így mobilról, node ittenvan nálam az agykontroll:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=199130&id=100001113288598

http://www.facebook.com/photo.php?pid=199136&id=100001113288598

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Danka88
felizgultam, jöhet

MikX

Nemrég rakta fel Norba facebook-ra... no majd holnap 😄

symbol

nah el is felejtettem, hogy "már" ilyet is lehet. 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
albumborító lemaradt 😊

symbol
rateyourmusic-on akadtam rájuk Kno - Death Is Silent Ott jelenleg 2010-es év legjobbja. Nálam is ott van a szeren, eddig simán 4,5/5. KIVÁLÓ hiphop album, igazi mestermû.
egyik track...: They Told Me

Bulykin
hát ez odatosz!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kérem kapcsolja ki!

Danka88
Hátha érdekel valakit, beindult -bár még elég a legtöbb menüpont nem müködik- az uj FankaDeli honlap. 😊

LasDen
ezt most látom elõször....😄

tigeroo
nekem annyira nem adta az új punnany
Danka88
majd egy pikcset tolhatnál a norba lemezrõl, érdekelne a külleme. (én elõször szerintem meghallgatom, aztán utána eldöntöm hogy kell e)

#4780: <#eljen>

LasDen
shenkick megrendelve....3000ft-t teljesen megér....fõleg hogy tele van extra cuccokkal 😄

MikX
Nohh, vasárnap 12 kor mehetek is norba lemezért, meghamár megyek, megveszem a shenkick-et is...
Írt vissza norbi, hogy postával is lehet, csak nekem már vasárnap kell 😄

Danka88
Egyébként érdemes körülnézni a boltban, engem, amikor ezRap-et kerestem, kb hülyének nézett az eladó, harmadszorra értette meg hogy ezRap-et mondok. Aztán találtam egyet a polcon. ^^

MikX
Én kerestem már, de nem találtam.
Legalábbis Relay-ben nem, akkor keresek egy InMedio-t.

LasDen
errefelé nem láttam még.....érdekelne amúgy

Danka88
Blazin magazinnal hogyálltok? Én multhéten tévedtem be egy Inmedio boltba és tökvéletlen láttam meg egyet még a polcon, meg is vettem.
Szerintem nagyon nagy, az ezRap-nél jóval minõségibb, 5 oldalas NKS interjú odab*sz, meg a Barbárfivérekkel is egy elég terjedelmes interjút csináltak, piros pont jár még a TMes cuccér is, rég hallottam már felõle.
Szal fasza mindenkinek tudom ajánlani!

MikX
Hogy mernek ezek ADIO-t hordani? 😄

fook
eléggé fail szagú

TheUjoNCBeats

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

hunbasser
én a mai napig nem értem hogy jutott idáig...

ReaL MaDRid x siempre

MikX
De, értettem, értemén... 😄
#4769: naja, bár igazából valahogy nemhatmeg, nem egy nagy cucc amit mûvel az ember...

persze csak akkor ha igaz amirõl rappel, lehet hogy valami szar kamugengszter õ is 😄

beszarok min vitáztok!😄 inkább deritsétek ki tényleg bezárták e!<#gun>

prá

hunbasser
elõbb se értetted mit vakerok meg most se.mondom az már egy indok mondjuk egy házkutatásra. ott meg lehet,hogy van neki 100g zöldike meg nem sokkal kevesebb kóla. aztán még a fegyvert is megtalálják és arra sincs neki engedélye,akkor még többet sózhatnak rá.ja meg elviszik drogtesztre,és õ olyan pozitív lesz mint az állat...

ReaL MaDRid x siempre

MikX
Hátt 2 grammért nemkap semmit, feltéve, hha nemvolt elõtte semmi...
tudom, mert tudom... 😄

hunbasser
egy füles sem bizonyíték. én azt mondtam,hogy felér egy fülessel. rendõrök meg bárkit igazoltathatnak meg megmotozhatnak véletlenszerûen,mert megtehetik. most képzeld csak el: "te,pista,figyejjémáá,nem azt a rappert nézted múltkor a youtubeon? mekkora pofája volt hogy mennyit drogozik,na nézzük csak meg". véletlenül volt nála 2 gramm,és már egybõl írták is a rendõrségen a házkutatási parancsot. csak ennyi az egész érted? az is lehet,hogy beszólt egy rendõrnek,az meg vágta hogy ki ez és szerintem oduplát le lehetne csukni pár illegális tevékenységért,mondom fõleg hogy nem is rejti véka alá.

ReaL MaDRid x siempre

MikX
Mért ne? Egy klip emfeltétlen a valóság, ég és föld, emiatt nem csukhatják le, ugyanis az nem bizonyíték.

hunbasser
akkor 90% hogy csak pletyka.

ReaL MaDRid x siempre

Anxius
Shuka-Keresztapa youtubeos kommenteknél olvastam, szokásos buli, pro és kontra, imádók és utálók oltják egymást.

hunbasser
amúgy hülye is aki reklámozza a klipjeiben hogy dealerkedik meg fogyasztja is. kábítószerrel való visszaélés és kereskedés. maga a visszaélés 2-5 évig terjedõ,ha meg még terjeszti is,10-et is kaphat ha szar ügyvédje van.de nem tudom miért csukták le,ha egyáltalán igaz,hogy lecsukták.

elég ha egy rendõr meghallgatja a számait,ez felér egy fülessel.gondolom a fegyverre sincs neki engedélye.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
odupla

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
ki?

Anxius
Tud valaki valami konkrétumot Ottóról?
Igaz, hogy lecsukták?

MikX
Ok rendben, csak valahogy megvan az elõítélet bennem az ilyen "tehetségkutató" mûsorokkal kapcsolatban, meg úgy az egész médiával kapcsoaltban 😄

fixon
Õ az abszolút jó hozzáállású elõadó. Nem azt mondta, hogy - Én a cigány gyerek vagyok és zenélni akarok, hanem hogy -Én csak zenélni akarok... up!

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Bulykin

tigeroo
pedig nem. megnyerte a megasztárt, abból kapta a szerzõdést hogy fizetik a lemezét... azóta nemtudom mi van vele, de a rádiókon már a könyökömön jött ki az az 1 zongorás száma amit néha leadtak😛
LasDen
Caramellel nincs semmi baj....a néhány normálisabb elõadók egyike....mégha személy szerint a számai nekem nem is tetszenek...