HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fixon
hát ezek kvajók

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

LasDen
én nem estem hannyatt a kliptõl....tucat klip....szám meg so-so...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
nem is lett rossz, bár Essemm része annyira nem jött át igy elsõre, de Busta odatette magát. Maga a klip amugy k*rva jó lett szerintem, ahogy eddig az összes Zero Pixel klip. (Egyébként a Zero Pixel alapítójával lehet itt egy interjút is olvasni)
Szóval rosszabbra számítottam, még az sem rontja az összképet, hogy van 1-2 -számomra- ronda nõ. 😊

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Danka88
hát nem kellett sokszor meghallgatnom, hogy tudjam ez kell. meg is rendeltem <#vigyor3>

Danka88

Bulykin
Jam Balaya! hallgassátok 😄 van pár jó szám az albumon

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MikX
Jahh, bár pár számomra ismeretlen néven kívül vanpár ismerõs, amik jók, nomeg a promo is odaver

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Danka88
ja elég húzós ára van, hogy igy látatlanban megvegyem, még azától is, meg elég uj dolog ez. kiváncsi leszek rá. 😊

MikX
hmm, akkor még eltart míg fennlesz...
Asszem meghallgatom, aztán meglátom, hogy meg-e veszem, ezt nemvállalom be látatlanban, mint norbát 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Danka88
November elsõ hetében postázták, hétfõn max kedden szerintem megkapja mindenki.

MikX
Nm... 😄

Amúgy jahh, majdmeglátjuk...

Back to Business-rõl még semmi hír? Megjelent egyébként?

LasDen
Köszi a képeket...😄 jó lesz ez....😄 ez a Bloose-Testamen dal meg a Saiidékkal való feat jól hangzik...remélem lesz is belõle valami...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MikX
Pedíg telefonnal csináltam 😄

Danka88
te ezek bitang jó képek lettek<#eljen>

MikX
Nemlett a legjobb, de azért olvasható:

hunbasser
szintén,csak ráadásul én még nem is Magyarországon leszek,úgyhogy sajna kilõve :\ szombati tirpára sincs már kivel menni,lemondta akivel menni akartam. voltam már csomó mindenen,de killakikittenn/tirpán még sosem.

ReaL MaDRid x siempre

MikX
Fasza... ismételten dolgozom aznap, tehát kilõve...
Bár mindíg ezvan, mikor lenne egy jó buli, tuti hogy melózok

fixon
jelen leszek úgy érzem.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

fook
Istenem ! Kiráááály (L)😊😊

tigeroo
Goodfellaz Underground AllStarz pt 5.

Dürer Kert - 2010. november 26.

Fellépõk:
Busa (Irie Maffia)
Zenk (NKS)
Siska Finuccsi (Bloose Broavaz)
Norba (Kriminal Beats)
Dipa (DSP)
Bobakrome (Wacuumairs)
Funktasztikus (Megteszi / Kompany)
Essemm (Beatmarket)
BigMek (Bloose Broavaz)
Pko (XIII)
Snow (Its Rite Freestyle Champ)

Dj'z:
Frequent (Akkezdet Phiai, Goodfellaz)
Steady (Beat Dis, Goodfellaz)

be: 800.-
tigeroo
Essemm - Emlékszem Ft. Ricsi 47 & PG

ez megvan valakinek? megköszönném az uppot
MikX
Hmm... hátt nagyonremélem, hogy "Bobafett nemváltozik, bunkófasz!" 😄

LasDen
persze...csak nem volt semmi jelzés, gondoltam megkérdem...😄

MikX
Öhh, igen, csak melóvolt ezerrel, csak aludni jártam haza, holnap napközben megcsinálom, ok?

LasDen
kérdés...TM interjúból lesz kép vagy valami akkor?? 😄

GaiN
Holla, még mindig 33 a www.effective.hu -n (:

www.effective.hu www.facebook.com/EffectiveMusic

hunbasser
lehet benne valami,mert scbp myspace-én nincs ott PKO

Band Members KILLAKIKITT:
AZA+TIRPA+DJ KWEST

SCARCITY BEATS:
AZA+BROKENFINGUZ

PANIKSZOBA:
KENZI+PEET+VOICE

HARAKIRI

SKANNA

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
Itt beszél róla Bankos. Jó kis interjú.

fixon
Amúgy most mi van a Pesti mesével.

Ja meg akph klubnyitón ha jól emlékszem Aza olyat mondott, hogy PKO már nem scbp-s. Csak úgy megcsapott a kíváncsiság. Valaki, valamit? Netán tévedek?

Danka88
*és tölthetõ az uj Bobafett album. (Igy értelmesebb)

Danka88
Áhh, mit olvastam hh.hu-n. Már csak hetek kérdése, és új letölthetõ BOBAFETT album!!!<#eplus2>

Dj Kool Kasko-A Bankos mappa-14.Durva- címü szám amit keresel! a szopásra nemtartok igényt!<#idiota><#idiota><#idiota>

prá

LasDen
Deego inkább saját albummal jelentkezne...😞

Danka88
Kötelezõ darab! 😊

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigeroo
tigeroo
REPS0L
haverom azt üzeni aki megszerzi Kool Kasko egyik mixét ami úgy kezdõdik hogy "indul a kelet-európa... szopd ki te kúrva... kooolkaskóóóó" azt leszopja, köszi!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Bulykin

noname23

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Danka88
Szokásos... a megjelenési dátumra rá kell még számolni 1 hetet, és akkor kapod meg, tipikus Scarcity. 😊
Aki elõrendelte kapott egy e-mailt, hogy november 1. hetében postázzák ki a lemezeket, tehát még csak nem is biztos, hogy elsején adják fel. 😊
Ilyen szempontból a Bloose Broavazt szoktam példaértékûnek mondani, a megjelenés napjára mindenki megkapja, aki elõrendelte a lemezeket, valakihez már az azelõtti napon is odaér.

Gerypapa 95
ez engem is érdeklne

MikX
Btw valaki tud valamit, hogy mivan a SCBP Back to Business-el?

MikX
igazából nekem csak a csaj jön be ebbõl 😄

hunbasser
hmm,nem rossz.a gádzsi sem 😊

ReaL MaDRid x siempre

Gerypapa 95
úgytudom igen õ a csaj

Bulykin
ez kúrvajóak!
a Szikra a csaj ugye? tetszetõs minden téren :p

Ingyen Pelle Pelle pólót nyerhetsz a Harlem Street-tõl!

A póló megnyeréséért nem kell mást tenned, mint a Harlem Street facebook oldalán lájkolnod és kommentálnod az adott nyereménytárgyat.
http://www.facebook.com/pages/Harlem-Street/105685882819994

A játék nem egyszeri, folyamatosan fogunk játszani!
Danka88
Hmm, nem rossz ötlet, nem is értem miért a gépelés jutott eszembe elõször... 😄 Ha van idöd akkor megcsinálhatod, nekem ugy sincs valami jó fényképezõgépem, a telómról meg ne is beszéljünk inkább... 😊
Pacsi!