HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a szemetek csík, mint a snoopy-é, mephisto a crupié
azért van betonból a sok szuperhõs, mert hozzám járnak fruity-é'"
<#gun>#gun>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
a dolok pikantériája, hogy régen (04-05 vagy elõtte) bírtam a Nem közölt sáv-ot és az idõ urait is....mára már so-so a dolog...:D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
na most vagy én vagyok hülye,vagy tényleg az nks-re és norbára céloztál,hogy mivel nem szereted õket,nem hallgatod,mivel szart te nem hallgatsz. de lehet,hogy csak én értelmezem szarul,de az is lehet,hogy te fogalmaztál szarul. nekem ez jött le. majd a többiek eldöntik,hogy nekik hogy jött le,és ha nekik is így,akkor vagy olyan vagy,mint a költõ,akit senki nem ért meg,vagy pedig mindenki hülye :D
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
akph, punnany, bankos, norba, diggie, funk, steve nekem innét.
hõsöknek van még egy-két jó megmozdulása.
Irónia címmel keressétek, elég fasza lett, több kurtajó szám is van rajta<#eljen>#eljen>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ReaL MaDRid x siempre
régi de nekem tetszik
ReaL MaDRid x siempre
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
amúgy magyarból, ami szokott menni itthon:
- 2Arc
- Kezdet
- Alakváltók (egyetlen cucc, amibe Siska tetszik)
- Artos
- Bankos
- Connections
- CopyCon (mondjuk hiphop :D)
- Deego/Diggieman
- DSP
- Flegmadogs
- Fanka (Repp LP)
- Fullánk
- Funk
- Hõsök
- Mentha
- Norba (attól még szoktam :D)
- Pixa
- Punnany
- Raptorz
- Riddler
- Sog
- Suhancos (azé nem rossz)
- Suppah+Wherdee
- The Steve
- TM
- Triek&Jehiko
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
fanka... hát... én nem bírom, biztos valakinek bejön, de az nem én vagyok.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a szövegekrõl érdemben nem tudok nyilatkozni, mert nem sok zenéjét tudtam végig hallgatni, de maga a zene és a flowtlanság mindenképp bóvli.
elfelejthetné már ezt a (amatõr) zongorás, unalmas, nyálas, erõtlen vonalat, tudom, nem õ csinálja a "beateket" de megválogathatná mire köpi tele a mikrofont.
a lemezeit nem hallottam, de az elmúlt 1-2 évben "követtem" a "munkásságát" és a youtubra felpakolt számai mind ilyenek. ebbõl indulok ki.
feri meg felolvas, gyenge és unalmas alapokra, amik amúgy ilyen 12 egy tucat szarok. minden száma ugyan az a sablon már pár éve. (mondjuk régen sem bírtam, de csak szarabb lett szerintem)
The Steve is él még ugytünik. :)
én most nem tudom,a wacuummal mi van? elvileg jön bobának lemeze,stevenek is jön majd valamikor,de mikor? nem lehet tudni. most azt sem tudom,hogy az akph egyáltalán még wacuumairs tag-e,mert ugye a kottazûr sem wacuum kiadvány volt már,szerintem teljesen széthullot,a honlap sem mûködik,és több hónapig nem is mûködött,bár egyik nap néztem és volt vmi ilyesmi kiírva,hogy hamarosan,vagy valami,szóval csak lesz valami,de a wacuum nekem mindig is a top 3-ban volt. most így hogy nagyon leadták aktivitás terén,lassan beéri az sc bp meg a garage is,bár most a garage is nagyon mélyen hallgat,pedig amikor indult,fosták ki a cuccokat,most meg pár exkluzív számot kidobnak azt hello szia. a bloose indulhatna már be,jöhetne már a kibebaszott elmezaj,amit szerintem meg fogok rendelni,ha nem lesz túl drága,meg januárban jön a barbár cucc is,azt is várom már valamilyen szinten.
ReaL MaDRid x siempre
#4960:
Nem akarom foggal körömmel védeni fankát (miért tenném), de szerintem a shopos bugiját nagyon jól megcsinálta. Ezek a csomagok is tök ésszerûek szerintem, minél több lemezt veszel annál olcsóbb. (Abban már inkább, hogy a fankadeli.hu-n a régebbi lemezek ára is 2000ft, ugyanazon lemezeket a nightchild.hu-ról 1000-1500ftért lehet megvenni.<#fejvakaras>#fejvakaras>) SMS áruház is elég okos dolog volt.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
amugy amit kihagytatok a mérföldkövekközül az a tibba1!
prá