HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/v/sZ260DAaGic&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/ytlWPFG5KV0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
"a szemetek csík, mint a snoopy-é, mephisto a crupié
azért van betonból a sok szuperhõs, mert hozzám járnak fruity-é'"
<#gun>
LasDen
majd befigyelem albumukat, de nincs sok elvárásom :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
értem :) én mondjuk szeretem õket,mert bárkinek featelnek,mindig odapörkölnek és nagyon megmondják. osg-n meg volt pár szám a tdi-rõl,csak onnan sejtem hogy a tdi-rõl mert volt pár olyan szám,amit nem ismerek,és azok eléggé durvák voltak :D

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
raktam végére smileyt, de igaz...félreérthetõ...:D a szart nem hallgatok részt poénnak szántam...mondjuk maga az állítás igaz, hogy szart nem, de ez nem vonatkozik az nks-re és norbara....és lentebb láthatod, hogy norbat még szoktam is hallgatni...:D nkst nem szeretem ennyi...:D
a dolok pikantériája, hogy régen (04-05 vagy elõtte) bírtam a Nem közölt sáv-ot és az idõ urait is....mára már so-so a dolog...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
idézlek: "nem szeretem NKS-t...Norba se a kedvencem....elmegy, de nem a legjobb....:D szart nem hallgatok...bocs...:D "

na most vagy én vagyok hülye,vagy tényleg az nks-re és norbára céloztál,hogy mivel nem szereted õket,nem hallgatod,mivel szart te nem hallgatsz. de lehet,hogy csak én értelmezem szarul,de az is lehet,hogy te fogalmaztál szarul. nekem ez jött le. majd a többiek eldöntik,hogy nekik hogy jött le,és ha nekik is így,akkor vagy olyan vagy,mint a költõ,akit senki nem ért meg,vagy pedig mindenki hülye :D

ReaL MaDRid x siempre

Gerypapa 95
az is tetszik :)

LasDen
ki mondta, hogy szar??? :D

hunbasser
nks szar,jahh...:D ízlések és pofonok,de nem szabad rámondani,hogy szar,attól még hogy neked nem jön be. én szerintem meg Mo legjobb hip hop zenéjét õk produkálják,majd csak figyeljétek meg a tdi-t ;) durva lesz.az nks már egy szimbólum a hazai ug hip hopban,mind flowban,mind szövegvilágban.utánozhatatlanok.

ReaL MaDRid x siempre

hát a szart nem hallgatok mondat után ez a lista? :D
akph, punnany, bankos, norba, diggie, funk, steve nekem innét.
hõsöknek van még egy-két jó megmozdulása.
kezdõk, nem kezdõk nem jönnek be, busta sem. meg vicces ahogy alakult az egész, szerintem zsolti csak akart magának egy saját salátát.
kedvenc rapalbum letöltõs oldalunkon fent van csõházy lelinek az albuma (lélekjelenlét vagy miatöcs)

LasDen
én is ma láttam....meg is lepett....a nép hangja sok promot kapott errõl még semmit nem hallottam...:D

Bulykin
ha már CopyCon... most jelent meg az új albuma vagy csak nekem új? XD
Irónia címmel keressétek, elég fasza lett, több kurtajó szám is van rajta<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hunbasser
hopp,én mégsem erre gondoltam,csak megláttam a képet a youtube videóban :) én igazából a kertvárosra gondoltam

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nagyon nagy

ReaL MaDRid x siempre

Gerypapa 95
http://www.youtube.com/v/8kDWPuRS8x4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
régi de nekem tetszik

hunbasser
theshow myspaceon ott a promo. a cenzúra vagy mi,nekem se adta annyira,de a promoban van pár jó szám,ahol már bigmek fejlõdése is igen csak látszik.

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
bigmektõl nekem eddig pont hogy a fajjá fe tetszett a legjobban, bár az uj albumból még csak 1 számot hallhattunk, de nagyon jó albumnak kell lennie, hogy jobban tetsszen a fajjá fe'-nél.

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

hunbasser
pl nekem bigmek fajjáfe'-lje se volt nagy szám,nem is értettem miért sztárolják,azt most a theshow promoban ízelítõt nyertem a nemsokára kijövõ albumukból és elég sokat fejlõdött.pedig nagyon nullának tartottam bigmeket. meg sok sok elõadóról el lehetne még ezt mondani,akik késõbb megemberelték magukat és igenis fejlõdtek.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
inkább úgy mondom,hogy ahhoz képest,hogy full kezdõkkel van teli,nem rossz. én pl a fülkében látok tehetséget,csak hát elég sokat kell még ahhoz csiszolni. dirty east soundban is látok jövõt meg a beef storyban is. most még eléggé kiforratlan,szinte semmi egyediség,nem túl jó szövegek,de annyira meg nem is rossz,hogy ne legyen belõlük senki sem. mindenki így kezdte,nagyon kevés a kivétel.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
BMB-t ismerem is korábbról....tudom hogy jók :D másik 2-t nem, de nem is mozgat....

Danka88
pedig most vannak jók, akik nagyon bejönnek nekem. BMB, Flow N Fiction, 2344. õk nagyon bejönnek nekem. :)

LasDen
na azé...:D de amúgy mostanság a feltörekvõ új hazai elõadókra nem vagyok kíváncsi....vannak a megszokott, ismert arcok, akiktõl szívessen fogadom az új anyagot, de a többiek nem érdekelnek....annyira elszaporodott a sok gagyi szar, hogy nincs erõm mindet hallgatni....

tigeroo
na, kb. 75%ban énis ezeket :) jóvan, nemszóltam:D
LasDen
csak SP...meg a partyarc...:D
amúgy magyarból, ami szokott menni itthon:
- 2Arc
- Kezdet
- Alakváltók (egyetlen cucc, amibe Siska tetszik)
- Artos
- Bankos
- Connections
- CopyCon (mondjuk hiphop :D)
- Deego/Diggieman
- DSP
- Flegmadogs
- Fanka (Repp LP)
- Fullánk
- Funk
- Hõsök
- Mentha
- Norba (attól még szoktam :D)
- Pixa
- Punnany
- Raptorz
- Riddler
- Sog
- Suhancos (azé nem rossz)
- Suppah+Wherdee
- The Steve
- TM
- Triek&Jehiko

MikX
<#eljen> 1st nagyon ottvan, még ma is, remélem a minimum szint lagalább az lesz.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Ja, szubjektív, szerintem vannak, igaz mélyebb értelmûek -vagy csak én veszem úgy.
fanka... hát... én nem bírom, biztos valakinek bejön, de az nem én vagyok.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tigeroo
na mert miket hallgatsz? azokat meg már nem mered mondani, sp-t, meg zsolaxot, mi? :D
LasDen
nem szeretem NKS-t...Norba se a kedvencem....elmegy, de nem a legjobb....:D szart nem hallgatok...bocs...:D

tigeroo
nks nem mérföldkõ, most meg ez...

íjj fiam :) há miket hallgatsz te?:D
LasDen
norbának nincsenek olyan hatalmas szövegei...de ez már szubjektív dolog...:D

szerintem az az rtm egy vicc.
nekem bóvli <#pardon1>
a szövegekrõl érdemben nem tudok nyilatkozni, mert nem sok zenéjét tudtam végig hallgatni, de maga a zene és a flowtlanság mindenképp bóvli.
elfelejthetné már ezt a (amatõr) zongorás, unalmas, nyálas, erõtlen vonalat, tudom, nem õ csinálja a "beateket" de megválogathatná mire köpi tele a mikrofont.
a lemezeit nem hallottam, de az elmúlt 1-2 évben "követtem" a "munkásságát" és a youtubra felpakolt számai mind ilyenek. ebbõl indulok ki.
persze, de norbának van (nem is akármilyen) flowja! plussz fasza beatekre rakja az alapjában fasza szöveget.
feri meg felolvas, gyenge és unalmas alapokra, amik amúgy ilyen 12 egy tucat szarok. minden száma ugyan az a sablon már pár éve. (mondjuk régen sem bírtam, de csak szarabb lett szerintem)
LasDen
Stevet bírom....vágós lesz az a DSP-Steve közös track....ohohoho :D

Danka88
remélem igaz volt a pletyka, és hamarosan bobafett album.
The Steve is él még ugytünik. :)

MikX
Valami olyasmi van hogy nem tudtak valamiben kijönni Krome-al, de nemnagyon hangoztatják, ami végülis jó, ö dolguk, de tény, hogy örülnék egy jó wacuum cuccnak.

fook
Wacuum engem is érdekel .. nagy kedvenc :(

hunbasser
rtm-ben szerintem vannak feltörekvõ tagok,bár az a baj,hogy nincs jellemük,olyan sablonosak...de a redone gyereknek meg a fülkének a zenéje bejön,még a dirty east sound sem rossz.de ilyet,hogy kamion...? még a névválasztása sem vmi jó,na meg semmi extra nincs benne.és jól tette a busta,hogy csinált egy ilyen kiadót,bár szerintem sosem fogja felvenni a versenyt a bb-vel vagy a kriminallal.

én most nem tudom,a wacuummal mi van? elvileg jön bobának lemeze,stevenek is jön majd valamikor,de mikor? nem lehet tudni. most azt sem tudom,hogy az akph egyáltalán még wacuumairs tag-e,mert ugye a kottazûr sem wacuum kiadvány volt már,szerintem teljesen széthullot,a honlap sem mûködik,és több hónapig nem is mûködött,bár egyik nap néztem és volt vmi ilyesmi kiírva,hogy hamarosan,vagy valami,szóval csak lesz valami,de a wacuum nekem mindig is a top 3-ban volt. most így hogy nagyon leadták aktivitás terén,lassan beéri az sc bp meg a garage is,bár most a garage is nagyon mélyen hallgat,pedig amikor indult,fosták ki a cuccokat,most meg pár exkluzív számot kidobnak azt hello szia. a bloose indulhatna már be,jöhetne már a kibebaszott elmezaj,amit szerintem meg fogok rendelni,ha nem lesz túl drága,meg januárban jön a barbár cucc is,azt is várom már valamilyen szinten.

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
Valóban termékeny, birom is Bustát emiatt, látszik hogy komolyan veszi amit csinál, sok idõt és energiát áldoz bele, f*szán kiszolgálja a hallgatóit. (Bár az RTM-ben még nem hallottam olyan elõadót, akinek bejön a zenéje (Zsoltin kivül), de az aktivitásért tényleg tisztelet nekik)

#4960:
Nem akarom foggal körömmel védeni fankát (miért tenném), de szerintem a shopos bugiját nagyon jól megcsinálta. Ezek a csomagok is tök ésszerûek szerintem, minél több lemezt veszel annál olcsóbb. (Abban már inkább, hogy a fankadeli.hu-n a régebbi lemezek ára is 2000ft, ugyanazon lemezeket a nightchild.hu-ról 1000-1500ftért lehet megvenni.<#fejvakaras>) SMS áruház is elég okos dolog volt.

hunbasser
meg ezzel a partyarc klippel egy életre elásta magát nálam szerintem. nem jó ez neki,hogy az sp-vel haverkodik.sp is inkább maradt volna a rapnél...igaz,nem lenne belõle pénze,meg nem rajongnák körbe a 14-15 éves kislányok,de lehet,hogy a becsülete megmaradt volna és underground körökben énekelhetett volna tovább úgy mint a pixa.persze ez csak nekünk sajnálatos,neki kurva jó,és lehet,hogy hasonló helyzetben én is ezt tettem volna,mert így most az elkövetkezendõ pár évben,amíg "trendy" lesz a kispicsáknál az sp,jól megszedi magát a csávó és egész életében nem lesz gondja semmire sem.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
mióta fluor filigran azóta egy rakás szar...:D

hunbasser
fankánál azt nem csípem,hogy egyik nap nézegettem a webshopját és ilyen csomagokat állít össze...5000 ft-ért megveheted a 3 cd-t meg ilyesmi. nekem meg ez furcsa. meg az is,hogy nem lehet sehová sem tenni. mi õ most: mainstream vagy underground? mondjuk sztem hasonló mint busta,mainstream felé törekvõ undeground... mondjuk fluor is ilyen,csak kicsiben :D na õ is termékeny volt még,de a shake után azt mondom,hogy ne csináljon több albumot...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ha arányaiban nézzük,busta is termékeny volt,2008-ban pitbull,2009-ben legendák,2010 duplakorongos játssz az anyáddal és a honlapján még kint van egy csomó ingyenesen letölthetõ cucc,van két minipack,egy olyan pakk amiben a lemaradt számok vannak a JAA-ról,akkor van közös albuma a beef storyval és közben készül a közös albuma a fülkével meg a dirty easth sounddal is,redOne albumán is featelni fog,meg még egy csomó ingyenesen letölthetõ száma van a honlapján.

ReaL MaDRid x siempre

<#vigyor><#vigyor>támogatom!
amugy amit kihagytatok a mérföldkövekközül az a tibba1!

prá

Danka88
<#zavart1>

LasDen
márcsak az kell, hogy lelõjjék és legenda lesz...:D

Danka88
fankadelinek a termékenységét emelném ki. még külföldön is ritka, ha valakinek ennyi albumja van, és egyik se bóvli, még ha nem is jön be egyik másik. ebben az évtizedben szerintem a legmeghatározóbb elõadó volt kb.

LasDen
mintha csak õ csinálná kishazánkban....norba se viszi túlzásba a dolgokat....meg sokan mások...:D

én itt fõleg a hasonlatokra gondolok... ritkán használ káromkodást és nagyon átjön a mondanivalója a rapjének