6516
-
#5337 Ez rohadt nagy lesz! -
#5336 -
cucma #5335 a klipp technikailag egyben van. de Busta egyszerűen annyira semmitmondó, bugyuta szöveget ír, hogy én nem bírom :) -
#5334 csinálja csak nyugodtan :D van 1-2 jó is :P -
#5333 Mr. Busta... nem tudom hányadik klipje. Egyáltalán van aki még számolja?
-
Szakács Zoli #5332 Üdv!
A hétfői (február 28) GhettoRadio ÉLŐ rádióműsor telefonos vendége ezúttal Dipa lesz a DSP-ből!
http://www.ghettoradio.hu/index.php?p=detail&q=article&id=114
Az adás este 10-kor indul, szóljatok hozzánk, vagy kérdezzetek Dipától chatfalunkon!
Hallgatni itt lehet az adást:
www.ghettoradio.hu
PEACE! -
#5331 Egyébként az uj ZöldÖvezet album nagyon nagy lett szerintem. Innen tölthető ingyen, meg rendelhető is. A "Felszáradnak Könnyek" nagy kedvenc lett. :) -
#5330 áh, négerek genetikája szimplán is ilyen :) -
#5329 ez mekkora egy szar, Azzucca, az zucca, azzucca. -
#5328 vagy csak mély levegőt vett X'D -
#5327 vagy csak gyúr mint az őrült...a studiót egybeépítette egy konditeremmel és 2 alap között nyomja a szériát....:D -
#5326 tuti kokszol :D:D milyen gyűrött feje van már :/ -
#5325 geci nagy klip...:D régi időkből a bevágások, eazy e, pac...nagyon fasza....eminem is oda tette magát...az rontott télleg kicsit a képen, hogy dre nagyon durván nézett ki meg a HP reklám...:D meg ha már összeakarták törni azt a ferrarit, adták volna inkább nekem...:D -
#5324 jaja elég durván kigyúrta magát :| -
#5323 Dre kicsit mintha megnőtt volna XD
mekkora felsőteste van már -
cucma #5322 geciszar -
#5321 rég nemláttam ilyen igényes klippet -
Tesa901 #5320 magyar utca rap -
#5319 úristen ez a Rico de fos lett....pedig első albuma nem volt annyira szar.... -
#5318 Rico - Visszhang feat. ESSEMM -
cucma #5317 ööö picit pontosabban? :D -
#5316 Hy keresek egy számot, Egy Francia, vagy spanyol szám, hiphopp, és egy olyan alap van alatta hogy egy egy nő mondja hogy Tim tim tim tá rátiríráá,... és ezmegy alatta, ha esetleg vki ismeri belinkelhetné, KÖSZ -
#5315 mennyire imádtam régen ezt a számot...:D
-
#5314 hát ö régebben fent voltak a www.wacuumairs.hu-n. Am szerintem Google Bobakrome Direkt Torz Torrent vagy ilyesmi -
#5313 boba anyagokat honnan tudnék szedni valaki ad tippet?
(direkt torz, miir filsz) -
-----------
Ez meg még szerintem befér a topicba.
-
#5311 komoly. :) -
#5310 amúgy zsír :) -
#5309 jókor jó helyen??:D -
#5308 Megis rendelve, várós a cumó...
Jah, és bagolyköpetet is rendeltem, ami különösen jó, mert anno nem vettem meg az aludnifogtált, ebben meg ottvan a cucc. -
#5307 Állat egy klipp lett!!
és így a zenét is jobban megkedveltem, nem tudom ti hogy vagytok vele. -
#5306 örülök hogy mostanában turha is jobban a felszínen van (Y) -
#5305 nekem nagyon tetszik a The Show, óriási alapokra tolják a szöveget, nagyon jó lett, a szám is -
#5304 Nagyon nagy lett! Egyébként Siskán én is elmosolyodtam. :) Szám pedig bejön nekem, jó ez.
Más: Lesz egy ilyen is:
-
#5303 a szám elég nulla de klip viszont fasza...:D a bevezető a Bobakrom Steve klipre emlékeztet..:D mikor Siska elszaladt, azon felröhögtem...:D -
#5302 -
#5301 -
#5300 csaj miatt végig néztem :) -
#5299 Pluside albumot tuttok valamerre??? valahol megvan 1-2 nekem is...valahol.... -
cucmalajmc #5298 Fankadeli-Minimal Projec-Olyan egyszerű remix nincs meg valakinek? :/