HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
új albumukat még nem csekkoltam, de hogy õszinte legyek nem is várok tõle sokat... amolyan Linkin Park effektus ez, az évek során szépen lassan kiég a banda... kér értük
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
prá
Az év albuma - AKPH - Kottazûr
Az év dala - AKPH - 5terem
Év csapata - AKPH
Szóló - Norba
Életmû - Krome
Év klippje - Norba - Stílusjegyek
Felfedezett - FÜLKE
Dal: Digital Street Feat MC Gõz - GANG
Csapat: Beerseewalk
Szóló: Mr. Busta
Életmû: Dopeman
Klip: DSP - Barbárfivérek - utcadiploma
Felfedezett: passz
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Dal: Még nem döntöttem el 😊
Csapat: AKPH
Szóló: Én toltam Phat-re egy voksot, de idén igazán senki nem emelkedett ki szólóban a többi közül szerintem
Életmû: Tibbah
Klip: DSP - Egyszer Fent, Egyszer Lent
Felfedezett: 2344
Album: ShenKick
Dal: ShenKick
Csapat: Punnany
szóló: Artoscsaba
Életmû: Artos\Bankos\Faktor\Busa
Klip: BMB-Bólints
Felfedezett: BMB (bár nem értem mér jelöltek, hisz volt már albumuk elõtte is)
😄D
Rendelõs lesz a cucc remélem...
ha már oldschool 😊
Valaki nem tudja, hogy melyik szám van a knock out mixtape-ben, mielõtt a Gravé Dans La Roche jön? csak átvezetõ egy részlet van belõle, de haverokkal már napok óta találgatjuk, az biztos, hogy hallottam valahol már, csak nem ugrik e hol és mi az... 😄
amúgy év albuma nálam az akph melett.
Akkezdet Phiai - 5 terem c. számnak miért lett ez a címe, mit jelent?
Az operációs rendszeren is túl...