HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
<#eljen>

az elmezaj szétfog baszni mindent.
fixon
és ez? 5*

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Bulykin
odatosz szerintem!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
gagyi Mc gõz sapka befigyel...😄 és micsoda májerkedés ment 1-2 embernél 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fixon

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

a reklám nem is zavaró, de az amikor ott áll táskával meg álarccal a kezében mondom "ezt mintha már láttam volna valami filmben" aztán eszembejutott, hogy a Sötét Lovagban benne volt 😊

LasDen
a klip egyrészt szar...me nem tetszik...de vannak részek, amik tetszettek...pl ez az álarcos dolog...viszont az elején egybõl reklám....aztán meg sötét lovag nyúlás...😄 a színvilág meg már más klipjeiben is ugyanilyen volt....a szám meg nem tetszik....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
Uj FankaDeli klip:

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

hunbasser
baszki,végre egyszer eljönnél már,és pont akkor,mikor nem leszek itthon...😄

ReaL MaDRid x siempre

MikX
Lehet az lesz, de még akkoris ott marad az, hogy haverok jönnek-e, mert egyedül nemhinném, hogy megyek...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tigeroo
á énmost félreteszek mer menni kéne 😄
MikX
Kéne... csak faxtuggya hogy fogok állni szilveszter elõtt, karácsony után anyagilag... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tigeroo
offlinera megy valaki 28án??
Blufox
<#hamm>

Gerypapa 95
én erre voltam régen 😊 de nagyon

LasDen
ez a Dreamerz album nem is olyan rossz...😄

Danka88
Nagyon rákattantam. 😄

fook
na mostmártényleg 😄 😊

fook
na mégegyszer 😄

fook

skate00
Bobakrome & Bobafett új albumáról egy szám.
http://www.youtube.com/v/q4-tyRHwlAI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&c

LasDen
messze vagyok...szegény vagyok....

Rockynhooo
volt valaki tegnaap dj premieren ? nagyon durva tolás volt 😄 ma meg norba bemutató. bár az már kimarad sajna.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Bulykin
ááh, pont a napokban kaptam elõ a chocolate starfish-t 😄 egyszerûen imádom!!!
új albumukat még nem csekkoltam, de hogy õszinte legyek nem is várok tõle sokat... amolyan Linkin Park effektus ez, az évek során szépen lassan kiég a banda... kér értük

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MikX
Féligmeddíg off: Új limp bizkit? Valahogy nem jön át, pedíg annyi ideje vártam gecc... Nagyon light lett valahogy, fõleg egy chocolate starfishez képest...

sztem nagyon adja!😄D

prá

fook
Hát ez az új Bobafett album szerintem nem valami jó 😞 Nagyon elment Bobakrome stílusa felé :S:S

Anxius
No, én is szavaztam.

Az év albuma - AKPH - Kottazûr
Az év dala - AKPH - 5terem
Év csapata - AKPH
Szóló - Norba
Életmû - Krome
Év klippje - Norba - Stílusjegyek
Felfedezett - FÜLKE

tigeroo
2arc jóó 😊

nekem a bûnösök imája a kedvencem tõle
Gerypapa 95
ja eztis 😄D

ezt még mostanába is meghallgatom 😊

Gerypapa 95
mikor azthittem vagány vagyok nagyon sokat hallgattam 😄DD

hay. nincs meg véletlenül valakinek a Dj 50 & Fegz - The Rough Sketch mixtape? nem találom sehol 😞

báttyó02
Album: Mr. Busta Játssz az anyáddal
Dal: Digital Street Feat MC Gõz - GANG
Csapat: Beerseewalk
Szóló: Mr. Busta
Életmû: Dopeman
Klip: DSP - Barbárfivérek - utcadiploma
Felfedezett: passz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Danka88
Egyébként szólóban talán Mr. Busta fogja megkapni a díjat, most hogy jobban belegondolok. 😊

Danka88
Album: Shen Kick
Dal: Még nem döntöttem el 😊
Csapat: AKPH
Szóló: Én toltam Phat-re egy voksot, de idén igazán senki nem emelkedett ki szólóban a többi közül szerintem
Életmû: Tibbah
Klip: DSP - Egyszer Fent, Egyszer Lent
Felfedezett: 2344

LasDen
zenedíj szavazás????
Album: ShenKick
Dal: ShenKick
Csapat: Punnany
szóló: Artoscsaba
Életmû: Artos\Bankos\Faktor\Busa
Klip: BMB-Bólints
Felfedezett: BMB (bár nem értem mér jelöltek, hisz volt már albumuk elõtte is)

😄D

MikX
uhh, csekkolom is...
Rendelõs lesz a cucc remélem...

Danka88

LasDen

ha már oldschool 😊
Rockynhooo

mennyire oldszkul

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

MikX
Hello!
Valaki nem tudja, hogy melyik szám van a knock out mixtape-ben, mielõtt a Gravé Dans La Roche jön? csak átvezetõ egy részlet van belõle, de haverokkal már napok óta találgatjuk, az biztos, hogy hallottam valahol már, csak nem ugrik e hol és mi az... 😄

tigeroo
Danka88
Végén a Jackos tánc odab*sz. 😊

irrimaffia.hu-ról ingyé' letöltheted 😉
amúgy év albuma nálam az akph melett.
LasDen
Busa Pista album milyen??? sajna nincs 2500 pézem...

Blacksheep333
Srácok,
Akkezdet Phiai - 5 terem c. számnak miért lett ez a címe, mit jelent?

Az operációs rendszeren is túl...

Danka88