6516
-
#5377 -
#5376 ennyi zséje van a real trillből vagy miafaszom?:D
hát nemsemmi a pacek. de lassan már röhejes sztem, ezt már csak úgy tudná tromfolni ha kiadna egy duplalemezt újra és mindegyikhez lenne 1 klipp -
#5375 De csak az Utcakultúra miatt. -
#5374 amúgy odavág szerintem... -
#5373 pfff XD már megint egy? :D:D lol -
#5372 Mondom. Csak ugy fossa a klipeket. :)
-
#5371 -
#5370 Ugy hallottam, hogy ki fog jönni. -
#5369 a klipp az odabasz...
-
#5368 -
#5367 De már ennyi is volt a Bankos-Pesti mese project? -
#5366 Á már meg is van D:
Bankos - pikpuk -
#5365 Melyik számból van ez a szöveg? Egyszer csak leveszik a dobot és ezt mondják:
"Ez így nem jó bazdmeg ha nincs ütem, érted?"
köszi -
#5364 GeeGun,Smoki Mo és DJ Nik One
GeeGun
-
#5363 ha már orosz rap:
fike a kedvencem az oroszok közül,ő az aki nagyon teker :)
-
#5362 nekem ez tetszik :) jólenne érteni is :D de ettöl függetlenül nekem bejön -
#5361 hátha vkinek tetszik ez a fajta hiphop is:
-
#5360 Hát, egetrengetően nagyot alakít :D -
#5359 Jó helyen van itt? lehet inkább humorosba kéne... :)
-
#5358 GZA :) -
#5357 -
mikor indul már be a shop bakker, 5 vagy 6 hónapja megrendeltem a pólót -.- -
#5355 Hmm... pedig meg vagyok győződve arról, hogy kering egy 320-as feltöltés is a neten, csak mindenhova ugyanazt a halott hotlinkes linket rakták be. Mindegy majd csak meglesz... :) -
Tesa901 #5354 -
#5353 192-ben van csak nekem is :\ -
#5352 Apropó, valakinek nincs meg a "Rydu 4" 320kbps-ben? Nekem elég rossz minőségben van meg és eredetiben sem lehet már megvenni sajnos. Írtam HHD-re is, hogy halott a link de kétlem, hogy feltöltené valaki. Legyen szíves irjon pü-t, aki feltöltené nekem valahova. Köszönöm! -
#5351 Jaja. A DSP az... az más szint. :) -
#5350 Ez mondjuk nem is kérdés... :D -
#5349 bazzeg :o
van egy olyan érzésem, hogy ez a cucc még az Úthengert is überelni fogja... -
#5348 Zsír, márvagy egy hete rendeltem is... :D
Kérdeztem bloose shopot, de nem küldik elöbb az elörendeléseket sem csak kb 2nappal, szal még várhatok a cuccra...
És wacuumnál sem sietik el, bagolyköpetet is rendeltem, ezidáig annyit sem szóltak vissza, hogy mivan vele... -
#5347 Sziasztok ! Sütinek (beatmarket , majmok bolygója) van valami solo cucca ? nagyon bejön a zenéje :) -
Neoncsoves #5346 Tényleg Deego-t ki is hagytam... az is jóó :) Tibba bácsi meg egyre jobban bejön, mármint javulást vettem észre nála. T-Kydnek csak 1 vagy 2 számát szeretem, Bigmek bemutatkozó lemeze még tetszett (Fajjá Fe' vagy melyik) de az utóbbi zenéire inkább nem mondok semmit. -
#5345 siska,dsp még nekem is adja a blooseból,meg jó lenne,ha már deego is kiadná a szólóalbumát amit már régóta ígér.a többit nem nagyon szeretem,talán még tkyd akit meghallgatok meg bigmeket,de csak ha watadub alap van alatta :) -
Neoncsoves #5344 hát ezt hívják ízlések és pofonoknak :) én Siska-t bírom nagyon és DSP-t... ettől függetlenül persze lehet hogy jó Phat is, csak nekem nem tetszik. De egyébként tényleg jó rímeket meg metaforákat rak, azt észrevettem. -
#5343 szerintem a blooseban ő az egyetlen olyan,aki nem az a "tipikus blooseos". színt visz az egészbe,ütemesen,gyorsan rappel,ráadásul a régi rydu cuccokból ismerve (főleg a 4-ből) hatalmas költőt ismerhettünk meg benne,olyan metaforákat basz a lelki szemeink elé hogy ihaj. blooseból nálam ő a number 1,már a ryduból is nagy kedvenc volt,de a skorpió mérge óta benne van nálam a top 3 mc-k közt. -
Neoncsoves #5342 hát én Phat-et nem nagyon bírom.... nem tetszik a stílusa. de eltűröm azokat a számokat amikben featel :D -
#5341 nagyonnaaaagy. és phat is featel rajta :) azt hiszem előrendelős :) -
Neoncsoves #5340 ez gecinagy lesz! várom -
#5339 -
#5338 látom a telepi dolog erről sem maradhat le....