HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kritikát elfogadok :)
Addig is egy kis AC:
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Szürke napok - Mikor nincs tempó Ha valaki tud vmit róla kérem írjon mert nekem nagyon bejövõs cucc. Elõre is köszönöm Pacsi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
------
ez nem annyira jó, de azért jó
<#nevetes1>#nevetes1>
Az akkezdeten is felismertem több francia alapot is, méghozzá egy az egyben :D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ezt a videót pont most néztem (angoltudás nemárt). jay-z - dead presidents, klasszikus, aztán annyi volt hogy fogtak egy mintát, beloopolták, dob alá azt szevasz. még a baseline is annyiból állt hogy a sampleból levette a magas hangokat és alátette. 5 perces meló, aztán milyen nagy zene. :D
slusszpoén: dopemanékat oltották anno nagyon, hogy ellopták a dolgok c. számhoz dr.dre nuthin' but a g thang alapját, aztán ha megnézed az eredeti számot nekik se kellett tulzottan megeröltetni magukat. :)
szóval nem nagy dolog ez, hogy "lopkodnak". Nem akartam ennyit irni róla, csak kitört belölem, pont most nézegettem a zenéket, hogy milyen zenéket használtak fel, ezen az oldalon nagyon sok minden fent van, még "Akkezdet Phiai" is van. :)
Am i a good man
igen szerintem is jobb az Utcadiploma verzió
de nekem az utcadiploma féle verzió jobban be is jön. :)
de szerintem a nagyoktól nem szégyen lopni :p
Ghostface Killah - Purified Thoughts
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"If Nate dogg wasn't hospitalized, I would bet my ass on that he would be on this track... Its clearly that Dre tried to replace him with Akon.. And FAILED!.. Im so tired of Akon and his pussy ass voice on every pussy ass rappers song!... Thumbs up if you agree!"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Holnap, azaz hétfõn este 10-tõl ismét GhettoRadio ÉLÕ-ben! Több, mint fél év szünet után megint gettózunk a pécsi Periszkóp Rádió stúdiójából. Megújult honlap, de a régi stílus és lelkesedés a mikrofonok mögött. A mûsor egyenlõre velem indul, aztán Ákos Bácsi is valamikor csatlakozik hozzánk a közeli jövõben.
A megszokott zsírjó muzsikák itthonról és külföldrõl, valamint egy rakás friss hír, buliajánló meg mindenféle érdekes dolog a rap és a hip-hop világából.
Hallgatni a szokásos helyeken lehet az adást: www.periszkopradio.hu vagy a www.ghettoradio.hu a hírekben link. Vagy ha épp' Pécs belvárosában vagy, akkor a hagyományos, tranzisztoros módszer: FM 97.1.
Hallgassátok, szóljatok hozzánk a Periszkóp Rádió chat-falán....és élvezzétek a jó zenéket.
Üdv és Peace!
csekkolja mindenki, aki még nem hallotta.
Hihetetlen zárása az évnek!
MC Pita Ramos km. GerImpro - Való Világ
http://www.youtube.com/watch?v=o03o5WvCSOM
viszont a The Show kellemes meglepetés a Cenzúra klipp után, elég jó, nagyon nagy alapok vannak<#eljen>#eljen>
ha lennétek olyan jóarcok és rákattolnátok az alábbi linkre, sõt még bele is hallgatnátok a trekkekbe, sõt még szavaznátok is... hát akkor nagyon nagyon respektálnánk azt :)
wannabeez
pííísz!
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Bár remélem is, hogy a nagyobb ütõkártyák rejtve maradnak, míg ittlesz a lemez!
Rájöttem amúgy, hogy mi baj Agykontroll-al, hát ez, ellõtték a fõbb ütõkártyákat elõre, de ettõl még egy zseniális lemez, csak azért csak idegesít valahol... :D
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
innen: KATT
realtrillmusic