HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Jaja, elõrendelve... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Undead Transylvanian Steve 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Danka88
ez oda vissza fog b*szni mindent. 😊
igy még a ronda borító se zavar, jólesszez a disznóól mellé.

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

LasDen
tibbahval valsz soha nem leszek kibékülve, de meghallgatom a lemezt a közremûködõk miatt...😄 Steve mint valami halott úgy nézett ki....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
a hangja legalább már mélyült 😄

nks, kezdet, steve én ezeket a cuccokat várom rajta
ez jó cucc lesz, viszont nekem Tibbah bácsi flowja nem jön be

MikX
<#eljen> faszán hangzik...

tigeroo
5:27

ottvan apisti
tigeroo
tigeroo
pont oduplával jössz, neeee A:SD?:ASD.
Anxius
Ebbõl is csak Steve, aki ér is valamit.

O2 sem több, mint Fluor.

skate00
Az a gyerek egy vicc. Nemtudom mirõl beszélsz, "sokat tett a magyar hiphoppért" <#nyes>, amirõl te beszélsz az nem a "Magyar Hiphop" kik ezek te, olyan színvonal mint kb Dopeman.
Szerintem az igazi arcok, akik leszarják ezt az egész divatmajomkodást, a Bobakrome, meg még egynéhány, õ megalapította a Wacuumot. Õ tett érte vmit, és sokaknak segített. És az a vicc hogy azoknak meg van pofájuk pénzt kérni a hulladék albumaikért, miközben a két boba meg kiad egy kemény albumot, és simán szedhetõ ingyen,persze az más kérdés hogy van aki megveszi 3000 ért csak simán a Respect miatt.
meg itt van egy kicsit Nyers téma, akinek tetszik tetszik, akinek nem hát nem.

LasDen
mér kérsz bocsánatot??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

skate00
szerintem egy teljesen szar eredmény.már bocs.

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Holnap, vagyis január 3-án, este 10-tõl megint GhettoRadio (www.ghettoradio.hu) ÉLÕ rádióadás a pécsi Periszkóp Rádióból! A szokásos változatos "nótacsokor" mellett telefonon egy kiváló elõadót is bekacsolunk a stúdióba, Mr Busta lesz a vendégünk, akivel természetesen rögtönzött interjút is hallhattok !

Mostantól csak neten vagyunk hallhatóak, hála a kiváló médiatörvénynek... Itt csekkolj: http://ex.periszkopradio.hu . Na meg itt egy közvetlen winampos link is: http://sztrim.periszkopradio.hu:8088/listen.pls

Üdv és PEACE!

elkúrtam a linket, bocs 😄
hõsök-angyal

Kérem kapcsolja ki!

a promó alatti zenérõl ez jutott eszembe. remélem lesznek hasonló számok

Kérem kapcsolja ki!

a hõsök klasszik nagyon nem tetszik. viszont ez az élõzenés, sok közremûködõs dolog erõsnek ígérgezik. Várom 😉

Kérem kapcsolja ki!

MikX
Én elötte sem bírtam... Persze biztos van, aki birja, csak az n én vagyok... :-)

LasDen
egyetértek....😄

Ha megnézed pl. Fluorid - Egy pillanat címû zenét, teljes korrekt, régen szarrá hallgattam... Fluor Filigran óta szerintem szar amit nyom

tigeroo
"rühellem"

énis van sok ember akit nem szeretek de a munkáját attól még elismerem.

mindegy nem akarom szítani a vitát😊
MikX
Nem nyafogok, csak próbálok rávilágítani, h engem nem gyõzöl meg, rühellem a kis nyálas buzeráns fejét, és kész.
Az Ap! ban is csak õ lógott ki a sorból...

tigeroo
hiába nyafogsz fluor elõtte sokat tett a magyar hiphoppért, gondolj csak az ap!rádióra, meg évente hozott ki albumokat évek óta amiket le lehetett tölteni ingyenesen.

egy partyarc még nem a világ vége, addig üti a vasat amíg meleg. ha lenne lehetõsége rá szerintem sok mc lépett volna így

SP befutott, valamilyen szinten vele jár hogy akkor felhozza a crewja többi tagját is a mideastouchban (pixáról neis beszéljünk, õ mindig is az rnb vonalán mozgott)
tigeroo
szerintem korrekt.
MikX
pl? SP-vel a partyarc? <#banplz>

MikX
nálam csak az év albuma, dala, klipje nem ide menne, amúgy... rendbenvan.

Danka88
Én az év szóló elõadóját nem értem, többi elmegy. 😊 Bár a felfedezett sem a BMB lett volna nálam az biztos.

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

LasDen
Az év albuma
AKPH - Kottazûr

Az év dala
DSP - Egyszer Fent, Egyszer Lent

Az év csapata
Punnany Massif

Az év szóló elõadója
Busa Pista

Életmûdíj
Sub Bass Monster

Az év videóklipje
Akkezdet Phiai - Hisz sztori (Kiskece)

Az év felfedezettje
BMB

egyedül az év dalát és klipjét kifogásolom kicsit, de amúgy teljesen jó eredmény...😄

LasDen
ha a klassziknál jobb lesz már jók...Dj Nicenak nem kicsit drogos feje van....😄

fixon
Amúgy be tudjátok-e linkelni azt az AZA számot, amit egy csajnak írt. Szerelmi csalódásról van szó. Kedden még dürerben le is játszotta és mondta hogy egy valakinek szól, mégis mindenkinek... Segítsetek!

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

fixon
ott vagyok a végén ··.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Bulykin
tavasszal meg ÚJ HÕSÖK ALBUM!!! \o/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
pedig vannak jó számai

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Szilveszteri party trekk!!! Még friss😊

tigeroo
van flowja + önkritikája, mi kell még?
MikX
beletekeréssel is csak 4mp ig bírtam...
Ez a fluor legalább annyira csicska, mint akikrõl "rappel"

tigeroo
Helló-belló!

Még van pár óra a Karácsonyból, úgyhogy elõször is, boldog ünnepet a hátralévõ percekre:-)

Holnap, azaz hétfõ este 10-tõl ismét GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor Pécsrõl, a Periszkóp Rádióból. Ezúttal egy "éteri" vendégünk is lesz, nevezetesen Márkypapát kapcsoljuk telefonon valamikor fél11 tájékában és egy rögtönzött interjút is készítünk Vele. Lesz szó az "Emelt fõvel" bootleg-rõl, az új "very low" budget kliprõl,az "Emlékképek"-rõl, s természetesen aktuális karácsony környéki témák sem maradnak titokban.
Továbbá rengeteg zsírjó muzsika, itthonról, külhonból...mindenkinek tetszése szerint. Valamint a szokásos hírek és partyajánlók sem maradnak ki a mûsorból.
Hallgatni: www.periszkopradio.hu vagy www.ghettoradio.hu -n, a hírekben, linken. Ha pedig Pécsett vagytok véletlenül, akkor: FM 97.1 a Belvárosban.

PEACE!Ghetto Radio - online rap és hip-hop magazin

Bulykin

tigeroo
fl 9-el 😊
skate00
elég jó<#nevetes1>
am én még régen foglalkoztam vele egy kicsit, akk asszem FL 7 volt, azóta van vmi újabb? Kösz<#kacsint>

tigeroo
<#eljen>

az elsõben még zenkék is ottvannak 😊 fav mind a kettõ!
Bulykin
örök kedvencek, egy régi és egy újabb...AC4ever 😄

tigeroo
aha😊

ez netmom hogy jó vagy rossz kérdés-e 😄

Deekey - Nem adom fel 2010
PROMO: http://www.youtube.c...h?v=LdM8bgHUYa0
Album letöltése: http://www.b21.hu/nemadomfel.zip

skate00
ezt az alapot te csináltad?
<#hamm>