HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
igy még a ronda borító se zavar, jólesszez a disznóól mellé.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem az igazi arcok, akik leszarják ezt az egész divatmajomkodást, a Bobakrome, meg még egynéhány, õ megalapította a Wacuumot. Õ tett érte vmit, és sokaknak segített. És az a vicc hogy azoknak meg van pofájuk pénzt kérni a hulladék albumaikért, miközben a két boba meg kiad egy kemény albumot, és simán szedhetõ ingyen,persze az más kérdés hogy van aki megveszi 3000 ért csak simán a Respect miatt.
meg itt van egy kicsit Nyers téma, akinek tetszik tetszik, akinek nem hát nem.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Holnap, vagyis január 3-án, este 10-tõl megint GhettoRadio (www.ghettoradio.hu) ÉLÕ rádióadás a pécsi Periszkóp Rádióból! A szokásos változatos "nótacsokor" mellett telefonon egy kiváló elõadót is bekacsolunk a stúdióba, Mr Busta lesz a vendégünk, akivel természetesen rögtönzött interjút is hallhattok !
Mostantól csak neten vagyunk hallhatóak, hála a kiváló médiatörvénynek... Itt csekkolj: http://ex.periszkopradio.hu . Na meg itt egy közvetlen winampos link is: http://sztrim.periszkopradio.hu:8088/listen.pls
Üdv és PEACE!

hõsök-angyal
Kérem kapcsolja ki!
Kérem kapcsolja ki!
Kérem kapcsolja ki!
énis van sok ember akit nem szeretek de a munkáját attól még elismerem.
mindegy nem akarom szítani a vitát😊
Az Ap! ban is csak õ lógott ki a sorból...
egy partyarc még nem a világ vége, addig üti a vasat amíg meleg. ha lenne lehetõsége rá szerintem sok mc lépett volna így
SP befutott, valamilyen szinten vele jár hogy akkor felhozza a crewja többi tagját is a mideastouchban (pixáról neis beszéljünk, õ mindig is az rnb vonalán mozgott)
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
AKPH - Kottazûr
Az év dala
DSP - Egyszer Fent, Egyszer Lent
Az év csapata
Punnany Massif
Az év szóló elõadója
Busa Pista
Életmûdíj
Sub Bass Monster
Az év videóklipje
Akkezdet Phiai - Hisz sztori (Kiskece)
Az év felfedezettje
BMB
egyedül az év dalát és klipjét kifogásolom kicsit, de amúgy teljesen jó eredmény...😄
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ez a fluor legalább annyira csicska, mint akikrõl "rappel"
Még van pár óra a Karácsonyból, úgyhogy elõször is, boldog ünnepet a hátralévõ percekre:-)
Holnap, azaz hétfõ este 10-tõl ismét GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor Pécsrõl, a Periszkóp Rádióból. Ezúttal egy "éteri" vendégünk is lesz, nevezetesen Márkypapát kapcsoljuk telefonon valamikor fél11 tájékában és egy rögtönzött interjút is készítünk Vele. Lesz szó az "Emelt fõvel" bootleg-rõl, az új "very low" budget kliprõl,az "Emlékképek"-rõl, s természetesen aktuális karácsony környéki témák sem maradnak titokban.
Továbbá rengeteg zsírjó muzsika, itthonról, külhonból...mindenkinek tetszése szerint. Valamint a szokásos hírek és partyajánlók sem maradnak ki a mûsorból.
Hallgatni: www.periszkopradio.hu vagy www.ghettoradio.hu -n, a hírekben, linken. Ha pedig Pécsett vagytok véletlenül, akkor: FM 97.1 a Belvárosban.
PEACE!Ghetto Radio - online rap és hip-hop magazin
am én még régen foglalkoztam vele egy kicsit, akk asszem FL 7 volt, azóta van vmi újabb? Kösz<#kacsint>#kacsint>
PROMO: http://www.youtube.c...h?v=LdM8bgHUYa0
Album letöltése: http://www.b21.hu/nemadomfel.zip