HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
ReaL MaDRid x siempre
nem ítélem el fluort,mindenki azt csinál amit akar.nem ítélek el valakit azért,mert a tv-ben akar szerepelni és pénzt keres azzal,amit csinál,sõt még a rajongótábora miatt sem ítélem el,bár mondjuk nincs olyan mc,akinek kifejezetten vágya az,hogy tini rajongótábora legyen,felhagyván egy hozzáértõ,20-30 éves korosztálybeli rajongótábort.
fluor is jobban örülne neki,ha értelmes dolgokról kéne rappelnie,és úgy lenne híres és így keresne vele pénzt,ráadásul még nem is a tinik bálványa lenne.
fluor kibaszik magával,ez az õ dolga.feladta azt,hogy több évig ismert legyen. mert nézzük meg,undergroundban akik elkezdték 10-15 éve azok ma is nyomják és ismertek. de hol lesz 5 év múlva sp meg fluor? akkor fluor már 28 éves lesz,undergroundba nem mehet vissza,mert csúnyán hátat fordított neki,a tinik meg már akkor rég mást fognak szeretni.fluor most pár év alatt megszedi magát,aztán a feledés homájába lép,míg mondjuk az nks 5 év múlva már legenda lesz (mondjuk már most is az),hiába hogy nem fognak tv-ben meg címlapokon szerepelni,de aki magyar hip hopot hallgat,annak ismerõsen fog csengeni az nks név,míg 5 év múlva fluor meg..."fluor? ki az? jaaa,nem az a buzi,aki abban a furcsa napszemüvegben bohóckodott?" most még így nagyon jó neki,hogy fiatal és van aki kamázza ezt a stílust,de ez csak pár év.
nem tudom hogy valakit érdekel-e,amit írtam,meg valaki elolvassa-e,csak már annyi mindent írtak fluorról,hogy én is kifejtem már a véleményem.
ReaL MaDRid x siempre
(egyébként -ez nem biztos- de azt hiszem most hétfõn lesz vele interjú a Ghetto Radioban)
Itt is van:
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Athome - Tõccsed - Prod by SIMA - streetROYAL
az egész albumot innen töltheted:
http://www.streetroyal.hu
01 Káva - Náza közr DSP, Frog, Bigmek (zene: Sima)
02 Jazzanova - I can see (Sima remake)
03 Athome - Tõccsed (zene: Sima)
04 Rapster - Kisasszony (zene: Sima)
05 Keleti Membrán & streetROYAL - Utaslista(karc: Pierci, zene: Sima)
06 Mariah Carey - I'll be lovin' you long time (Sima remake)
07 Soul Assassins - 9mm (Sima remix)
08 Neenah - Special Kinda Love (Sima remix)
09 Ghostface Killah, Scareface & The Cool Kids - The Mayor (Sima remix)
10 Rapster - Kisasszony instrumental
11 Keleti Membrán & streetROYAL - Utaslista instrumental
12 Soul Assassins - 9mm instrumental
13 Káva - Náza instrumental
14 Sima - UFO
www.kavakru.com
www.hanyagelegancia.hu
www.streetroyal.hu
www.ifxanimation.com
www.andromedar.info
[email protected]
csak 1 instrunál vagy az összes bésznél csinálja? ha annyira nélkülözhetetlen pont az amelyik kell instru akkor rakd újra sztem
mert elállítottam valamit és a legmélyebb basszusgitár hangot is vékonynak teszi be ,( pedig a listában mikor rákattintok még az eredeti hangot adja) hiába zárom be, és nyitom meg újra, nem áll vissza az eredeti beállításra. <#gonosz3>#gonosz3>
KÖsz, minden javaslatot meghallgatok.<#nemtudom>#nemtudom>
Megújult a GhettoRadio!
Van külön "Rádió" link, amin mostantól a hétfõ esti GhettoRadio adást lehet majd hallgatni. Van ezen kívül chatfalunk is, a menüsor alatt lenyitható panel formájában. Szóljatok hozzánk!
A január 31-i, hétfõi GhettoRadio élõ mûsor ezúttal is este 10-kor kezdõdik és ismét lesz telefonos vendégünk: Norbát kapcsoljuk majd adásba. A chatfalon a mûsorhoz is hozzászólhattok, és Norbától is kérdezhettek.
Látogassátok oldalunkat és hallgassátok a hétfõi mûsort. Mindezt mostantól egy helyen: www.ghettoradio.hu
PEACE!

Kérem kapcsolja ki!
errõl a számról kellett is egy klipp, a legjobb az albumról!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
http://www.rtlklub.hu/most/14419_celeb_vagyok_ments_ki_innen_-_ujabb_tiz_sztart_repitettunk_a
A videóban: 28:06-tól - 31:40-ig Mi a számnak a címe??? HELP!😞
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
2. van e videjó??? 😄
oylan freestyle tolt Majestic-el!! kúrvajó volt 😄
a mûsor végén meg jól kiosztotta Flour-t és azt a Barbee-t is, szintén freestyleban, nem néztétek?
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
C
CC
Hétfõn, január 24-én este 10tõl újból GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor! Vendég: BIGMEK, akit telefonon
kapcsolunk adásba. Valamint 11 óra után Dudás Ádámmal, a február 26-i, PeCsában megrendezésre kerülõ Street Dance
egyik fõszervezõjével is beszélgetünk. Emellett a "szokásos" jó muzsikák, hírek, programajánlók is jönnek!
Hallgatni itt lehet: www.ghettoradio.hu és http://ex.periszkopradio.hu Utóbbi helyen a chatfalon hozzá is szólhattok az adáshoz.

CCC
amúgy ne is keressétek, én sem találtam, pedig megnéztem what-on is, meg rutrackeren is.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise