HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danka88
Apropó, valakinek nincs meg a "Rydu 4" 320kbps-ben? Nekem elég rossz minõségben van meg és eredetiben sem lehet már megvenni sajnos. Írtam HHD-re is, hogy halott a link de kétlem, hogy feltöltené valaki. Legyen szíves irjon pü-t, aki feltöltené nekem valahova. Köszönöm! <#hamm>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Danka88
Jaja. A DSP az... az más szint. :)

MikX
Ez mondjuk nem is kérdés... :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Bulykin
bazzeg :o
van egy olyan érzésem, hogy ez a cucc még az Úthengert is überelni fogja...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MikX
Zsír, márvagy egy hete rendeltem is... :D
Kérdeztem bloose shopot, de nem küldik elöbb az elörendeléseket sem csak kb 2nappal, szal még várhatok a cuccra...

És wacuumnál sem sietik el, bagolyköpetet is rendeltem, ezidáig annyit sem szóltak vissza, hogy mivan vele...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fook
Sziasztok ! Sütinek (beatmarket , majmok bolygója) van valami solo cucca ? nagyon bejön a zenéje :)

Tényleg Deego-t ki is hagytam... az is jóó :) Tibba bácsi meg egyre jobban bejön, mármint javulást vettem észre nála. T-Kydnek csak 1 vagy 2 számát szeretem, Bigmek bemutatkozó lemeze még tetszett (Fajjá Fe' vagy melyik) de az utóbbi zenéire inkább nem mondok semmit.

hunbasser
siska,dsp még nekem is adja a blooseból,meg jó lenne,ha már deego is kiadná a szólóalbumát amit már régóta ígér.a többit nem nagyon szeretem,talán még tkyd akit meghallgatok meg bigmeket,de csak ha watadub alap van alatta :)

ReaL MaDRid x siempre

hát ezt hívják ízlések és pofonoknak :) én Siska-t bírom nagyon és DSP-t... ettõl függetlenül persze lehet hogy jó Phat is, csak nekem nem tetszik. De egyébként tényleg jó rímeket meg metaforákat rak, azt észrevettem.

hunbasser
szerintem a blooseban õ az egyetlen olyan,aki nem az a "tipikus blooseos". színt visz az egészbe,ütemesen,gyorsan rappel,ráadásul a régi rydu cuccokból ismerve (fõleg a 4-bõl) hatalmas költõt ismerhettünk meg benne,olyan metaforákat basz a lelki szemeink elé hogy ihaj. blooseból nálam õ a number 1,már a ryduból is nagy kedvenc volt,de a skorpió mérge óta benne van nálam a top 3 mc-k közt.

ReaL MaDRid x siempre

hát én Phat-et nem nagyon bírom.... nem tetszik a stílusa. de eltûröm azokat a számokat amikben featel :D

hunbasser
nagyonnaaaagy. és phat is featel rajta :) azt hiszem elõrendelõs :)

ReaL MaDRid x siempre

ez gecinagy lesz! várom

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
látom a telepi dolog errõl sem maradhat le....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
Ez rohadt nagy lesz!

tigeroo
http://www.youtube.com/v/kXkbdN-Ef6Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
a klipp technikailag egyben van. de Busta egyszerûen annyira semmitmondó, bugyuta szöveget ír, hogy én nem bírom :)

Kérem kapcsolja ki!

Bulykin
csinálja csak nyugodtan :D van 1-2 jó is :P

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Danka88
Mr. Busta... nem tudom hányadik klipje. Egyáltalán van aki még számolja?
http://www.youtube.com/v/RIWUvU3BL-4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Üdv!

A hétfõi (február 28) GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor telefonos vendége ezúttal Dipa lesz a DSP-bõl!
http://www.ghettoradio.hu/index.php?p=detail&q=article&id=114

Az adás este 10-kor indul, szóljatok hozzánk, vagy kérdezzetek Dipától chatfalunkon!

Hallgatni itt lehet az adást:
www.ghettoradio.hu

PEACE!

Danka88
Egyébként az uj ZöldÖvezet album nagyon nagy lett szerintem. Innen tölthetõ ingyen, meg rendelhetõ is. A "Felszáradnak Könnyek" nagy kedvenc lett. :)

tigeroo
áh, négerek genetikája szimplán is ilyen :)
skate00
ez mekkora egy szar, Azzucca, az zucca, azzucca.<#whatever><#gonosz3>

Bulykin
vagy csak mély levegõt vett X'D

LasDen
vagy csak gyúr mint az õrült...a studiót egybeépítette egy konditeremmel és 2 alap között nyomja a szériát....:D

Bulykin
tuti kokszol :D:D milyen gyûrött feje van már :/

LasDen
geci nagy klip...:D régi idõkbõl a bevágások, eazy e, pac...nagyon fasza....eminem is oda tette magát...az rontott télleg kicsit a képen, hogy dre nagyon durván nézett ki meg a HP reklám...:D meg ha már összeakarták törni azt a ferrarit, adták volna inkább nekem...:D

báttyó02
jaja elég durván kigyúrta magát :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Bulykin
Dre kicsit mintha megnõtt volna XD
mekkora felsõteste van már

geciszar

Kérem kapcsolja ki!

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

LasDen
úristen ez a Rico de fos lett....pedig elsõ albuma nem volt annyira szar....

Bulykin

ööö picit pontosabban? :D

Kérem kapcsolja ki!

skate00
Hy keresek egy számot, Egy Francia, vagy spanyol szám, hiphopp, és egy olyan alap van alatta hogy egy egy nõ mondja hogy Tim tim tim tá rátiríráá,... és ezmegy alatta, ha esetleg vki ismeri belinkelhetné, KÖSZ

LasDen
mennyire imádtam régen ezt a számot...:D
http://www.youtube.com/v/D8jvhQy2uM0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

skate00
hát ö régebben fent voltak a www.wacuumairs.hu-n. Am szerintem Google Bobakrome Direkt Torz Torrent vagy ilyesmi

tigeroo
boba anyagokat honnan tudnék szedni valaki ad tippet?

(direkt torz, miir filsz)
skate00
<#eljen>
-----------
Ez meg még szerintem befér a topicba.
http://www.youtube.com/v/zEI6Yd0X4-c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Danka88
komoly. :)

hunbasser
amúgy zsír :)

ReaL MaDRid x siempre

LasDen

MikX
Megis rendelve, várós a cumó...

Jah, és bagolyköpetet is rendeltem, ami különösen jó, mert anno nem vettem meg az aludnifogtált, ebben meg ottvan a cucc.

fixon
Állat egy klipp lett!!
és így a zenét is jobban megkedveltem, nem tudom ti hogy vagytok vele.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

hunbasser
örülök hogy mostanában turha is jobban a felszínen van (Y)

ReaL MaDRid x siempre

Bulykin
nekem nagyon tetszik a The Show, óriási alapokra tolják a szöveget, nagyon jó lett, a szám is<#eljen>

Danka88
Nagyon nagy lett! Egyébként Siskán én is elmosolyodtam. :) Szám pedig bejön nekem, jó ez. <#eljen>

Más: Lesz egy ilyen is:
http://www.youtube.com/v/-Fi6o43zBG4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen
a szám elég nulla de klip viszont fasza...:D a bevezetõ a Bobakrom Steve klipre emlékeztet..:D mikor Siska elszaladt, azon felröhögtem...:D