HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
ha tud valaki akkor pmbe linket légyszi.
pontozást meg egy "igazi" zene/filmbuzi csinál szvsz. 😊 ezzel még támogatod is az együttest valahol, hisz sok jó pontra felfigyel az a több tizezet (száz) felhasználó, és lehet pont emiatt rendelik be mondjuk az oldalról a lemezt. 😊 nálam sokszor történt már meg.
egyébként igen, hangulatfüggõ minden, de ha én adok két albumra 5/5-öt, az egyik mondjuk doom metal a másik meg egy hiphop klasszikus, és egyszer inkább hiphopot hallgatnék nem a sötétebb zenét, akkor attól még a doom zene csepett sem szarabb, egyszerûen a másik kell az adott pillanatban. holott lehet mindkettõ hibátlan egyébként.
végülis ugyanott veszik fel a témát, ahol a társadalomklinikával abbahagyták, csak aktuálisabb. a telepszemlés krónika új fejezete, folytatták a "jelenségek" leírását, amolyan dsp sztílóban.
(nekik jól is áll ez a bejáratott téma, ezzel nagyon nem is foghattak mellé)
Más: hösök album nekem nagyon lagymatag, akárhogyan is promózták...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
külföldrõl meg nemtok rendelni....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A hétfõi (március 21) GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsornak ismét lesz vendége! Ecküt kapcsoljuk telefonon adásba,
akivel természetesen a most megjelent Hõsök-lemezrõl és egyéb más dolgokról is beszélgetünk.
Chatfalunkon továbbra is várjuk a hozzászólásaitokat, kérdezzetek Eckütõl az adás ideje alatt, vagy bátran írjatok
véleményt az adásról.
A mûsor tehát hétfõn, este 10-kor kezdõdik, hallgatni weboldalukon lehet, mely a következõ:
www.ghettoradio.hu
Eckün kívül még programajánló, valamint hírek is lesznek, nomeg rengeteg zsírjó muzsika!
PEACE!
1 pont ugrás (fel és le) is már majdnem sok egy album esetében nálam. 😊
am rendeltem sapit magamnak és ma jött meg...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Eléggé hiányos, pár régebbi Tibbah lemezt el tudnék még képzelni, meg a Rydu 4-et. Tibbah lemezt meg tudtam volna rendelni, de akkor még nem voltam igazán oda érte. Ez ügyben egyébként irtam HP-nek már többször is, azt mondta, hogy majd lehet venni régebbi lemezeket is, várom azóta is. 😊

nem lett olyan átütõ mint vártam.....kicsit csalódtam, de vannak jó számok azé az albumon....
jöjjön egy TM album és akkor nincs problem...😄
ha meg felemás érzései vannak az embernek, hát akkor azok nem véletlenek. ritka az olyan kedvenc, ami az elején nem igazán tetszett nem?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
am hallgatva a hõsök albumot feltûnt, hogy a Nyár track valõszínûleg a focus dailybõl lett samplerezve vagy ugyanabból a számból mint az....a tavasz meg vagy k-pax vagy forest gump ost-bõl...de akár a kettõ együtt is elképzelhetõ...😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
meg aztán most látom, hogy mindegyik már 40 v több éves (GZA 44-gyel vezet)....remélem a következõ 10 évben még jön valami nagy odaverés a részükrõl...az 8 diagrams nem volt rossz, de valami durvás jöhetne majd....
amerikát ne keverjük ide...az megin más világ...😄
és ez még csak a hõsök,mi van ahol sokan vannak? 😄 mondjuk ennyi erõvel mondhattam volna a wu tanget is,de az egy kicsit más tészta.
ReaL MaDRid x siempre
ha lehetne becserélném egy klasszikkal...de lehet így is megveszem....
Egyébként a klip nem igazán tetszik, bár lehet azért, mert maga a szám sem a kedvencem. A fotelos jelenet tényleg kellemes, de számomra elrontják az ilyen "kézbõl kinõ egy virág" effektek.
átlag klip, de a jó vágás meg ez a foteles képek megmentik valamennyire...és eckü sem tûnik egy taplónak....
amúgy érdekes, hogy a 4-bõl (mostmár 3-ból) Brash mennyire háttérben van....vagyis a számokban neki is megvan a rendes része, de azon kívül, úgy....értitek...😄
ReaL MaDRid x siempre