6516
10571093361148553957.jpg
  • hunbasser
    most nézem a scarcitybp.com-ot és a tagok közt nincs a pánikszoba,de voice sincs ott és a többi beatmaker sem. őket is kidobták volna? :D
  • hunbasser
    miafasz? most 13-án jön a killakikitt 2? :D
  • Bulykin
    pff aztakúrva :o

akarom...most! :D :D
  • tigeroo
    Szarvas Tírpa Dávid
    Killakikitt 2 - közreműködők ---> Dsp , Nks , Siska Finuccsi , Phat , Saiid , Harakiri , Soup , Ketioz , Fura Csé .

jövő héten tényleg, péntek 13 :D tirpa azt írta hogy e hónap
  • REPS0L
    ez hatalmas :)
  • Bulykin
    megérte várni!
  • tigeroo
    gecinagy. essemmnek jól áll ez a vokálozás
  • Neoncsoves
    a kurva anyját már ennek a szarnak
  • Neoncsoves
  • LasDen #5662
    igazából nem olyan komoly pénz ma már klipet csinálni...egy hd gép csak egyszeri beruházás aztán a többi már fillérekből megvan.....ezé van sok szar klip...:D
  • Danka88
    Egyébként nekem az uj mixtapeje kifejezetten tetszik. :)
  • Danka88
    FankaDeli - Ördög hozott... ...Isten vihet
    HHD-n már fentvan. :)
  • tigeroo
    tényleg fanka nem alkotott semmit mostanság?:D
  • hunbasser
    na még egy kis elmélkedés,ha már így eszembejutott...

a zene mappámban van nekem olyan is,hogy fattyúk,eléggé alpári tudom,de szerintem utcakultúra szintű van ez is.és az utcakultúrát kamázom,nem az a tucatszar szerintem és a fattyúk is lehetne sokkal jobb,az ilyeneket miért nem veszi be egyik label sem? és akkor ott van még pko is,akit kibasztak a scarcityből,én busta helyében már emeltem is volna a telefont,szerintem 2-3 hívás és megtudta volna pko számát.simán bevettem volna a helyében az rtm-be,kb a legjobb lenne ott.
  • hunbasser
    amúgy oduplát sem értem,hogy egy haverja sincs aki megmondaná neki,hogy "haver,ütemtelenül rappelsz,így én is tudok" ??? semmi extra nincs ebben a paliban,szar rímek,ütemtelen sorok,megírja mint egy versikét,annyi a lényeg hogy rímeljen,aztán megpróbálja elrappelni és kurva nem érdekli ha tök szarul hangzik ritmikailag :D ez a védjegye már lassan. csak hát így mindenki tud rappelni,de még sokkal különbül is.
  • hunbasser
    honnan a faszból van ennyi lóvéja? amit cuccot elad,abból klipet csinál?azt sem értem,hogy turhának hogy van pénze klipet csinálni,már két klipet megcsinált,könnyű pénz promoban meg mutatja a telepet hogy ott lakik 7 éve és hát gondolom nem mérnöki állása van :) de azért is meglepő hogy ennyi pénzt áldoznak a rapbe,mert most megcsinál egy klipet,felbassza youtubera,neki abból semmi haszna nincs...max az hogy majd ha jön ki albuma,többen fogják ismerni,de én már látok olyan klipeket is,hogy az előadót soha nem ismertem,de úgy vagyok vele,hogy semmi extra nincs benne és ha ingyen vágnák hozzám a cd-jüket akkor sem kéne...nem mondom,hogy pl azok a noname előadók akikről beszélek szarok lennének,hanem inkább nekem nem adják és ennyi.de a lényeg hogy klipjük már van! miközben ezt írtam épp a razziára gondoltam egyébként,de vannak még ilyenek.
  • Anxius
    Szerintem igen, mert tényleg eléggé Bustásra vette a figurát, ami a klippkiadást illeti.
  • hunbasser
    van már azóta újabb klip is... :) de nem linkelem mert nem túl színvonalas :D mostanában szarja a klipeket. kijött a "böriből" ?
  • Anxius

új ó2
  • hunbasser
    hát igen,ez robbant mint a casablanca :) fankának milyen oltások mennek :D komolyak az új számok,policeban mikomoly a zenki flow... igazi egyéniségek,a magyar hip hop színfoltjai és egyben élő legendái
  • tigeroo
    4:00-tól police... mekkora az alap úristen! szar felvétel de a sub ígyis odabasz...

• Bulykin
  • tigeroo
  • hunbasser
    elővettem a krekket és még mindig üt... 2008-ban nagy meglepetés volt.érdekes hogy az utóbbi években az első albumok ütnek a legjobban és kellemes meglepetésként szolgálnak.
  • hunbasser
    uhh most én is meghallgattam elég durván 2009-es tirpa...:D:D:D még mélyíti is a hangját direkt,meg a duplasáv... :D tirpa 2 :D de még mindig jobb mint redone
  • hunbasser
    inkább a régi tirpa flowra emlékeztet.ne szarakodj óta szinte a kezdő mc-k fele tirpa flowban nyomja,redonet is mikor először meghallottam...beatmarket-krekken is essemm még nagyon tirpás volt nem is tudom melyik számban meg kifejezetten úgy is hangsúlyoz,azóta essemmnek már kialakult egy elég fasza stílusa,aza is olyannak tűnt mintha tirpát majmolná,aztán kicsit ő is változott már.sok embernek bejött akkor tirpa flowja,az hav-on már azért is nyomja másképp,sajnálom hogy elhagyta azt a durva ne szarakodjos flowt,mint ahogy sajnálom hogy essemmm is elhagyta a krekkes durvaságát.mondjuk a nevem essemm és az eredeti vagyok eléggé jó,ha ilyen marad akkor nagyon várós lesz az az 1/12.
  • tigeroo
    na most pont ezt kezdtem el hallgatni. amúgy a hiányzó láncszemes depresszió miatt kérdezem, kurvára tirpás a hangszíne is mostmár.
  • Bulykin
    és ha már szóbajött...ezt muszáj :D

• Bulykin
    nem, de csinálja csak mert kúrvajó! :D
  • tigeroo
    amúgy day csak szerintem koppintja durván tirpa flowját?
  • Danka88
    Közben feldobtam egy remixet. deniz - ha fájni kell fájjon c. számát probáltam átdolgozni. Nemtudom mekkora sikerrel. :)

Deniz - Ha Fájni Kell Fájjon (Danka remix)
  • tigeroo
    "hamarosan" ennyit posztolt tomika is.

danka88: persze, azért irkáljuk ide is hogy naprakész legyen a társaság :)
  • Bulykin
    Essemm feat. Day is kidob egy tracket, azt nemtudod mikor?
  • Danka88
    Majd linkeljétek az elérhetőségét a lemeznek mert facen nemvagyok fent. Ha nemgond. :) Köszi
  • tigeroo
    The Steve
    Hello Mindenki, kb egy hetet kesunk a kis lemezzel. Kitartas:)))

á bazmeg...miért pont a megmígért határidő napján kell egy ilyet benyögni?:D
  • DonGraca
    http://hiphoplayer.tk/
  • Szakács Zoli
    Üdv Mindenkinek!

Május első GhettoRadio ÉLŐ rádióműsora hétfőn, május 2-án, este 10 órakor jelentkezik.
    Vendégeink is lesznek: a Street Royal alakulat két tagja lesz velünk
    a műsor ideje alatt. Back-et a stúdióban látjuk vendégül, Athome-t pedig telefonon kapcsoljuk majd adásba.
    Szó lesz róluk, a csapatról, nemrég megjelent lemezükről meg mindenféle más dologról is.
    Chatfalunkon kérdezhettek Tőlük és hozzászólhattok a műsorhoz is!
    Május 2-án, este 10-től tehát GhettoRadio ÉLŐ rádióműsor a Street Royal jegyében, melyet hallgatni a www.ghettoradio.hu weboldalon illetve Pécs belvárosában
    az FM 97.1-es hullámsávon lehet.

PEACE!

• REPS0L
  • hunbasser
    jujjj....:DDDD
  • Bulykin
    kicsit beteg de tetszetős :D