HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
keresem, keresem, sehol sincs. 😞
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
"Megbasztam a rapszakmát, de kellett volna óvszer,
sok MC született, kaptatok stílust meg módszert,
hogy hogy kell, de innentõl a helyzet meleg, pajtás,
mert elhagylak és nem fizetek gyerektartást."
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a Kottazûr vagy a Shen-Kick álltal megkezdett vonalat, mikor kezdik folytatni a többiek/újak.
Mert már kurvára elegem van, abból hogy az "emszík" nem bírnak egy verzén keresztül összefüggõen rímelni valamirõl. A soroknak nincs közök egymáshoz, valamint csak az önfényezés és a céltalan káromkodás megy.
Klippekben is csak az megy, hogy kint ülnek/mennek a telepen, 6 réteg ruhában, mögöttük a crew, aztán keményen tátognak...
Ha meg egy interjúban meg kell szólalni, akkor meg akkora rájátszással adják a gengszter/utca gyereket, hogy az már nekem kínos.
Az operációs rendszeren is túl...
Más:
Lesz ilyen is
Tessék: Underground zene.
Méghozzá azért, mert nem az "amerikai_deales_strici_gengszter_keménycsávóvagyok_a_nyócbó_és_szétbaszom_a_fejed_a_klubban" (aka. nem az akkoriban elterjedt mainstream rap) zene.
Valamint mert egyszerûen NEM TUDOTT elterjedni a kicsiny célközönség és technikai okok miatt.
Ma már mindenki tudja terjeszteni a cuccát és már csak a minõségén múlik, hogy elterjed-e.
Ha nem terjed el az nem azért van, mert hûûû de underground...
Más: "A kifejezést gyakran használják „az általánosan vagy hivatalosan elfogadottól eltérõ, kevesek által ismert” dolgok jelzõjeként, fõleg az egyes mûvészeti ágakban."
Mivel a magyar rap zene 80-90% -át UG-nak "kéne" címkézni, ezért az egész elveszti az értelmét.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
attól még hogy pár underground elõadó kezd igazán ütõs cuccokat csinálni,olyanokat,amik minõségben,flowban és szövegben is olyan szinten vannak,hogy azokat MI játszatnánk a tv-ben (NKS,AKPH,DSP és még folytathatnám a sort),attól még az nem mainstream,még akkor sem,ha zeneileg sokkal jobbat csinálnak mint mainstream elõadóink.
ReaL MaDRid x siempre
Az internet elterjedésével megszûnt. Ami jó az elterjed, ami szar, az ott marad.
Mivel a Mainstraim-et nem képviseli senki, ezért az underground kifejezés elveszti értelmét.
Az volt az ug, mikor Az Idõ Urai zenékét kézrõl-kézre adtuk.
Az ilyen "zene" a Rapmotel óta már nem pálya. Akkezdet album meg egyenesen kivégezte ezeket.
Nemcsak kinézetelre, de még a szöveg is gyöngus. Flowról nem is beszélve
ReaL MaDRid x siempre
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
ReaL MaDRid x siempre
viszont a klip készítés 12 év alatt nem nagyon változott...
Egy régebbi számából:
"Én tróger vagyok, én nem celeb, Tudod a faszom aki nektek tetszeleg"
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
ezek meg nagyon de nagyon nagyok!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
azt nagyon szeretem hallgatni pestrõl haza pályán 😄
"a basszus a visszapillantókat pumpálja" <#eljen>#eljen><#fogmosas>#fogmosas>
kamikaze-ba jó volt.