HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérem kapcsolja ki!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(múltkor raktak ki vmi zenét facen)
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
ReaL MaDRid x siempre
más: mióta fluor tomika "nagybavan",azóta AP sincs vagy mi a picsa? legalább eckü meg pixa tovább vihetnék a dolgot,ha már fluor ilyen "kicsinyes dolgokhoz" nem ereszkedik le,vagy már ennyire nincs rá ideje.
ReaL MaDRid x siempre
Phat-Skorpió mérgét megvettem, azóta kedvenc lett a Phat. régebbi zenéit viszont nem ismerem, most kezdek kutakodni.
Kérem kapcsolja ki!
Április 4-én, hétfõn, este 10-tõl ÉLÕ adással jelentkezik a GhettoRadio! A szokásos rovatok mellett belehallgatunk az új A.M.W. lemezbe, mely a GhettoRadio és Márkypapa közös kiadásában látott napvilágot. Hallgatni az adást a szokásos helyen lehet: www.ghettoradio.hu
PEACE!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ReaL MaDRid x siempre
Hanyag Elegancia Shop
Elfogytak a DSP - Elmezaj lemezek... Legközelebb jövõ hét második felében lesz beszerezhetõ....
március 18., 18:49 ·
Hanyag Elegancia Shop
Megerõsített információ, hogy ma 12 órától már megvásárolhatjátok nálunk a DSP - ELMEZAJ albumot és persze a pólót is!!!! Du. 3 órától pedig dedikáltathatjátok is egészen este 7 óráig!
március 18., 9:39
röpke 9 óra alatt, csak a boltból.... azért ez nem semmi! kíváncsi lennék konkrét számokra hogy mekkora mennyiségrõl is van szó...
am az AC megtud...😄 esetleg még Fanka...vagy Busta...😄
de akikrõl tudom, hogy dolgoznak valamit...TM-pincér (régen legalábbis, de most is 2 évet volt angolban) Artos-bankban melózott....
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Túlságosan entellektüel az átlag ember számára, akik napjában mondjuk 200alkalommal mondják a bazdmeg és a picsába szavakat?
a klipek nagyrésze meg tényleg szánalmas.mondjuk nem tudom,hogy megéri-e ez a klipezés nekik,ha tv-ben úgysem fogják lejátszani.youtubeos látogatottságból meg nem lesz pénzük,de legalább jó,hogy ilyeneket is csinálnak.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
köszi és sry a bénázásért.
[email protected]
a másik két bankos lemezt akkor meg is rendelem 😊 köszöntem! 😊