HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdõ cucc, itthoni technikával raktuk össze, remélem azért tetszik majd valakinek 😊

Kérem kapcsolja ki!

hunbasser
igen <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

Depridol
minosegi instru

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

tigeroo
köszönöm 😊
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
zippyshare vagy data.hu, egyéb feltöltõ oldalra feltudod nekem tenni? megköszönném
Depridol
elso tracknek nem gaz. am az intsru-juk jobban 'soul' mint a #5474-nél (csilingel :

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

LasDen
jah

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
más: raptorz - senki inge valaki tudja appolni ezt a trekket?

kifli
linkt 😄
tigeroo
pixa is már valami baromságot csinál androval, õis elektroban nyomja

(múltkor raktak ki vmi zenét facen)
fixon

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Danka88
Hmm, erre nem is gondoltam még. Kösz a tippet.<#eljen>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

hunbasser
hát szerintem írj phatnek,szerintem neki van otthon eltéve 1-2 darab csak úgy talomban a fiókban,hátha adhat valakinek vagy ilyesmi,nekem is lenne pár darab otthon biztos,ha én lennék az elõadó.már csak ilyenekre is,hogy szülinap,névnap,érted

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
Ó én már nem is egyszer irtam neki, a válasz mindig az volt, hogy "hamarosan" lehet régebbi cd-ket is venni. Ami egyébként igaz is volt, mert a Lángtengerbõl tényleg lehetett ujra rendelni egy kis ideig, de sajnos -remélem csak egyelõre- csak azt gyártották le ujra.

hunbasser
szerintem ha írtok HP-nak,biztos tud még küldeni 1-2 darabot. de szerintem Phatet is megkérdezhetitek facebookon vagy Cofot.

más: mióta fluor tomika "nagybavan",azóta AP sincs vagy mi a picsa? legalább eckü meg pixa tovább vihetnék a dolgot,ha már fluor ilyen "kicsinyes dolgokhoz" nem ereszkedik le,vagy már ennyire nincs rá ideje.

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
Hát egy olyan nekem is jól jönne de már jó ideje nem találok eladót.

Rydu 4 album kellene nekem nagyon, aki tud segíteni kérem írjon 😊
Phat-Skorpió mérgét megvettem, azóta kedvenc lett a Phat. régebbi zenéit viszont nem ismerem, most kezdek kutakodni.

Kérem kapcsolja ki!

tigeroo
Helló-belló!

Április 4-én, hétfõn, este 10-tõl ÉLÕ adással jelentkezik a GhettoRadio! A szokásos rovatok mellett belehallgatunk az új A.M.W. lemezbe, mely a GhettoRadio és Márkypapa közös kiadásában látott napvilágot. Hallgatni az adást a szokásos helyen lehet: www.ghettoradio.hu

PEACE!

LasDen

Danka88
Ha már Tibbah akkor belinkelném egyik régi kedvencemet töle, pont most néztem meg

LasDen
biztos félnek tõle a betörõk...😄

MikX
Tibbah biztonsági ör, de mondha is egyik számban.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LasDen
már szóltam modi topikban úgyhogy ideje megszámláltatott...😄

tigeroo
attól hogy 50x berakod még ugyanúgy szar lesz, és igen, mostmár azért sem nézem meg.
hunbasser
és gondolom nem 200 példányt nyomtak ki érted...😄 és még akkor az elõrendelésekrõl nem is beszéltünk.

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
Jaja durva, nem emlékszem, hogy megtörtént volna ilyen egy másik lemezzel is.

tigeroo
simán. a hanyagban pár nap alatt elfogyott az egész, most nyomták ki a 2. kör elmezajt...

Hanyag Elegancia Shop
Elfogytak a DSP - Elmezaj lemezek... Legközelebb jövõ hét második felében lesz beszerezhetõ....
március 18., 18:49 ·

Hanyag Elegancia Shop
Megerõsített információ, hogy ma 12 órától már megvásárolhatjátok nálunk a DSP - ELMEZAJ albumot és persze a pólót is!!!! Du. 3 órától pedig dedikáltathatjátok is egészen este 7 óráig!
március 18., 9:39

röpke 9 óra alatt, csak a boltból.... azért ez nem semmi! kíváncsi lennék konkrét számokra hogy mekkora mennyiségrõl is van szó...
LasDen
1000 eladás??? max 1000 letöltés....a koncertpénzekbõl többet szedhetnek össze mint a lemezeladásból...

am az AC megtud...😄 esetleg még Fanka...vagy Busta...😄

de akikrõl tudom, hogy dolgoznak valamit...TM-pincér (régen legalábbis, de most is 2 évet volt angolban) Artos-bankban melózott....

hunbasser
csak pl azért is,mert számomra kétes,hogy tibbah és deego meg tud-e élni abból,amit csinál,fõleg úgy,hogy egyfolytában költeni kell a studióra,mindig venni cuccokat,stb meg azért szoktak élni is ezek a srácok 😄 és ha egy albumot kiadnak 2000-2500 ft-ért és ha már van 1000 eladás,az már 2-2,5 millió ft és még mellé jön a koncertfellépések amibõl szerintem szintén kaszálhatnak nem keveset meg akkor a pólóeladások,ilyesmi.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
amúgy foglalkoztat most engem egy téma. melyik földalatti mc tud megélni abból,amit csinál? és aki nem tud megélni az mit dolgozik? ha valaki tud valakirõl valamit,írhatná mert engem érdekel hogy ki mit dolgozik 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
spam

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
thx .D
hunbasser
mondjuk én szerintem az Akkezdet sokkal nagyobbat ütött 7 évvel ezelõtt mint most a Kottazûr,az nagyobb áttörés volt és szerintem arányaiban véve jobb album is volt. de hát ízlések és pofonok 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
emmost akkó milyen lemez lesz????

Danka88
Végre valami

Blacksheep333
cseppet félreértetted az írásomat, ember...
AKPH a nunba one!

Az operációs rendszeren is túl...

Anxius
Mibaj az AKPH albummal?
Túlságosan entellektüel az átlag ember számára, akik napjában mondjuk 200alkalommal mondják a bazdmeg és a picsába szavakat?

hunbasser
a kottazûrt vagy a shen kicket szvsz ne vigye tovább "shen ki" 😊 az azért jó,mert egyedi.vannak olyan formációk,akik próbálták utánozni õket,nem is jött be igazán nekik,úgy vesztek a süllyesztõben mint a kezdõ mc-k 99%-a. én inkább azt mondom,hogy találjanak ki újat. vagy végülis ha nem újat találnak ki,valamit vegyenek át külföldrõl,ami itthon még nincs,végülis minden magyar rapper is ezt csinálja igazából,mert külföldi zenéket hallgatnak és a stílusukban közrejátszanak a külföldi kedvenceik.

a klipek nagyrésze meg tényleg szánalmas.mondjuk nem tudom,hogy megéri-e ez a klipezés nekik,ha tv-ben úgysem fogják lejátszani.youtubeos látogatottságból meg nem lesz pénzük,de legalább jó,hogy ilyeneket is csinálnak.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
én nem erre gondoltam,hogy õk mainstreamek lennének,csak azt mondtad,hogy nincs ug. ug nagyon is van,és nem tudom,hogy más is így érzi-e,de attól,hogy hígul,még jönnek a jó produkciók és igenis igényes underground rapünk van,mert színes a paletta azért,van itt minden.mainstreamünk nincs sajnos.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
erre gondolsz?

ReaL MaDRid x siempre

kifli
miért kell betenni 3x? Látta már mindenki aki akarta...
tigeroo
február (turha) új promoját betudja valaki linkelni? sehol sem találom a youtuben 😄
öcsém, tényleg. csak szar az oldal. rámész a kiadványokra, bejön egy oldal, alul nem következõ oldal van, hanem elõzõ, aztán a "következõn is elõzõt kell nyomni"... 😊 érdekes. 😊

köszi és sry a bénázásért.
Danka88
Pedig ott vannak. Egyébként ha valami kérdésed lenne, vagy érdeklõdni, hogy tényleg van e még a lemezbõl, akkor ezen az e-mail címen tudsz:
[email protected]

sajnos most hanyagnál sem látom a listában... 😞
Bankos mappa már megvan, csak sajnálatos, hogy egy olyan kiadvány mellé nem nyomtak egy szövegkönyvet is. 😞

a másik két bankos lemezt akkor meg is rendelem 😊 köszöntem! 😊