HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.mrdope.info

lesétek/dobjátok tovább köszi

Túl késõ volt már, mikor kiértek hozzád a mentõk
magányosan ülök a föld peremén, míg a szívem bent bõg./Mr Dope
Akit érdekel annak írom, hogy a RYM-ra (rateyourmusic.com-ra) egyre több hazai elõadó és lemezeik kerülnek fel, többek közt általam is.

Egyik "barátom" rym-on a következõt írta, amit alá tudok támasztani.

"....Jó, hogy még valaki tágítja a magyar Hip Hop adatbázist, én is próbálok minél több elõadónak, persze, legfõbb azoknak akik tetszenek is, hogy létrehozzam profiljukat. Azért várom, hogy gyûljenek a szavazatok is, hiszen mi magyarok nagyon le vagyunk maradva a lengyelhez képest, ahol egy-egy Rap albumnak néhány száz szavazata is van. Éledjen már fel egyszer ez a részleg is a RYM-on, rajtad kívül nem nagyon látom másoknak az értékeléseiket a magyar Rap kiadásokról."

miért jó ezen az oldalon fent lenni? Mert ezerszer jobb, komolyabb közösségi élményt nyújt, min az összes többi zenés oldal együttvéve.
filmes része is van, bár adatbázisa kevesebb, kisebb, de sokkal jobban rendezhetõ, listázható, testreszabható, IGAZI, egyedi, saját profilt kreálhatsz, számtalan listával. Filmes vagy zenés.

Nem szaporítom a szót, szeretném, ha pár komolyabb hazai/külföldi hiphop
rajongó is regisztrálna, és pontozgatna, értékelgetne. Az egyre több értékeléssel egyre több olyan helyre, és emberhez is eljuthat ez a zene, ami máshova nem. a rym nem válogat, a legnagyobb zenei adatbázisa van a világon, filmzenéktõl kezdve minden.

hamarosan frissülni fog az oldaluk is, számtalan téren sokat javítva a hiányosságokon, vagy a néhol esetlen dizájnelemeken.

Nem csak pontozni lehet, kivánságlistára tenni, és sorolhatnám még...

Aki nem szeret pontozni, az ne jöjjön most itt azzal, hogy ez mekkora baromság, az összes komolyabb kritikus oldal, kritikus, vagy zenei magazin pontoz. szvsz a pontszám hûen tükrözi a tetszési indexet. valamint, alapból elõnyös, akár a kedvenc zenekarod szempontjából is. ha az imádott albumodra 5-öst adsz, akkor feljebb kerül az évvégi listákon, többen észreveszik, vehetik, és ez semmiképpen sem rossz a kedvenc zenekarodnak... fanatikus zenemániások, több lemezt is vesznek, ha bejön annyira nekik.

sorry az Off-ért, de nézzétek el nekünk, hogy szeretnék kicsit aktívabb hazai közösséget látni ott. (metal/rock színtéren aktívabbak a magyarok...)
Depridol
olvass utána. készült róla cikk.

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Szerintem fasza lett😊

Danka88

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Danka88
Hogyne. 😊

Más: BMB lemez tölthetõ innen.

Day-t vágjátok?😄

tigeroo
phoenix - si donum voluptas est
úú köcce. még valami hasonló?*.*

tigeroo
finuccsi (halottak napja mixtape) - míg a halál el nem választ
olyan számot tudtok ami arról szól hogy "mekkora suttyó voltam, de veled( csajjal ) más lett az életem, megszelidültem, megjavítottál"?

Anxius
Talán ennek is van itt helye. Ha tévedtem, elnézést.

REPS0L
nem tudom Tezsvíírék miért nem lettek felkapottak, pedig akkora flowjuk van teljes kivagyok rajtuk 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

http://www.youtube.com/watch?v=1LLY1K96zN4

www.mrdope.info

lesétek/dobjátok tovább köszi

Túl késõ volt már, mikor kiértek hozzád a mentõk
magányosan ülök a föld peremén, míg a szívem bent bõg./Mr Dope
Danka88
ez megvolt kazin! <#taps> atttyaég! 😊

Más:

tigeroo
tigeroo
hókuszpók diss 😄:SAD,Sd.?ASd.s,

nemtom kinek volt meg gyermekkorában 😊

LasDen
ez vagy a másik bankos klip azok tetszenek....de attól nem lesz jó valami, mer HD....ahhoz nem kell sok sütnivaló, hogy ugráljanak a kamera elõtt....unalmas....attól hogy így vagy úgy van vágva jobb lehet valamivel, de az egészen nem változtat....unalmas milliószor látott dolgok....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

az nem kritika, hogy azt mondod, hogy szar. illetve lehet szerinted az, de szóval az meg elég szar "kritika"...
Depridol
azért mert szarozol. mutass akkor olyat ami tetszik neked.

LasDen
azt elmondhatom, hogyha valami tetszik, de azt már nem, hogyha nem tetszik??? ez így kurvára nem fair dolog ám....
miért baj az, hogy elmondom, hogy nem tetszik??? nemtom mit problémázol rajta, hogy nekem mi a véleményem....
filmet sem kell tudnom csinálni, hogy elmondhassam róla, hogy szar....ez erre is igaz....
én nem karatézok sehol.....ha valaki kritizál valamit, akkor miért kell egybõl azzal jönni, hogy csináljon jobbat...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Depridol
ki kötekedik? te oltod más munkáját mikor szart se értesz hozzá. szájkaratézz máshol kisgyerek. ha jobbat tudsz csinálni akkor megértem. mutasd meg.

LasDen
nemtudom miért kötekedsz, de ha így állunk, akkor bazd meg te fasz...
amúgy meg esse tetszik....

Depridol

Depridol
ezt krtizáld lúzergyerek

LasDen
nem csinálok...nem tudok, nem akarok és végül nincs is mihez...azért vannak, hogy õk csinálják...én vagyok a nézõ, nekem csinálják....és megvan a jogom ahhoz hogy kritizáljam....

Depridol

Depridol
csinálj jobbat😉

Mr Dope Weboldala: www.mrdope.info

dobjátok tovább köszi
oké, hogy semmi eredeti, csak pózolás, de a képek, a vágás, a fényképzezés kiváló szerintem. ezt is értékelni kell.
LasDen
látom lengyelek se tudnak klipet csinálni....

Depridol
adja (:

Depridol
PROSTO LABEL PROUDLY PRESENTS: Diox / The Returners "Logika Gry" POLAND ALBUM PREMIER 2011. április 18. 8:00
Empik, Media Markt, Saturn.EmpikPROSTO LABEL PREORDER PolandTo jest Diox, to jest Diox HIFI BANDAAA!

tigeroo
mivel régen nagy metálos voltam szeretném ezt belinkelni. elég komoly

tigeroo
áh zene a tempója miatt hihetetlen szar a rap üteme is, ez már olyan lassú rappelés nekem hogy irritáló
Új 901 zene! Dubstep-Rap téma.
skate00

skate00
hogy ezt mióta keresem<#nevetes1>

skate00
Ahoz képest hogy Hd kamerával lett felvéve ez a szûrõ eléggé elrontja a minõséget, egyik "haverom" vette fel még tavaj nyáron.

Danka88
ez gecjó! 😊

Más:

Depridol

Helló!

Április 11-én, hétfõn este 10 órától megint GhetoRadio ÉLÕ adás! Vendégek is lesznek, Game-et és Márkypapát kapcsoljuk telefonon adásba.
Chatfalunkon hozzá lehet szólni majd a mûsorhoz és lehet kérdezni Game-tõl a Márkytól is.
www.ghettoradio.hu

PEACE!

MikX
Egyébiránt az ilyen spammelõ majmokról juteszembe HG merre jár? Mertén még egy hszt sem láttam tõle, vagy akármilyen intézkedést... Eléggé el vannak szaporodva amajmok, lehet kinyitották az állatkertet...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

hunbasser
bejön haver <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

énén

Kérem kapcsolja ki!

tigeroo
nemrossz, tetszik a flow meg a rímelés (nemcsak párosrím)
hunbasser
ez te lennél?

ReaL MaDRid x siempre