HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
megérte várni!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

tigeroo
gecinagy. essemmnek jól áll ez a vokálozás
a kurva anyját már ennek a szarnak

LasDen
igazából nem olyan komoly pénz ma már klipet csinálni...egy hd gép csak egyszeri beruházás aztán a többi már fillérekbõl megvan.....ezé van sok szar klip...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
Egyébként nekem az uj mixtapeje kifejezetten tetszik. 😊

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Danka88

tigeroo
tényleg fanka nem alkotott semmit mostanság?😄
hunbasser
na még egy kis elmélkedés,ha már így eszembejutott...

a zene mappámban van nekem olyan is,hogy fattyúk,eléggé alpári tudom,de szerintem utcakultúra szintû van ez is.és az utcakultúrát kamázom,nem az a tucatszar szerintem és a fattyúk is lehetne sokkal jobb,az ilyeneket miért nem veszi be egyik label sem? és akkor ott van még pko is,akit kibasztak a scarcitybõl,én busta helyében már emeltem is volna a telefont,szerintem 2-3 hívás és megtudta volna pko számát.simán bevettem volna a helyében az rtm-be,kb a legjobb lenne ott.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
amúgy oduplát sem értem,hogy egy haverja sincs aki megmondaná neki,hogy "haver,ütemtelenül rappelsz,így én is tudok" ??? semmi extra nincs ebben a paliban,szar rímek,ütemtelen sorok,megírja mint egy versikét,annyi a lényeg hogy rímeljen,aztán megpróbálja elrappelni és kurva nem érdekli ha tök szarul hangzik ritmikailag 😄 ez a védjegye már lassan. csak hát így mindenki tud rappelni,de még sokkal különbül is.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
honnan a faszból van ennyi lóvéja? amit cuccot elad,abból klipet csinál?azt sem értem,hogy turhának hogy van pénze klipet csinálni,már két klipet megcsinált,könnyû pénz promoban meg mutatja a telepet hogy ott lakik 7 éve és hát gondolom nem mérnöki állása van 😊 de azért is meglepõ hogy ennyi pénzt áldoznak a rapbe,mert most megcsinál egy klipet,felbassza youtubera,neki abból semmi haszna nincs...max az hogy majd ha jön ki albuma,többen fogják ismerni,de én már látok olyan klipeket is,hogy az elõadót soha nem ismertem,de úgy vagyok vele,hogy semmi extra nincs benne és ha ingyen vágnák hozzám a cd-jüket akkor sem kéne...nem mondom,hogy pl azok a noname elõadók akikrõl beszélek szarok lennének,hanem inkább nekem nem adják és ennyi.de a lényeg hogy klipjük már van! miközben ezt írtam épp a razziára gondoltam egyébként,de vannak még ilyenek.

ReaL MaDRid x siempre

Anxius
Szerintem igen, mert tényleg eléggé Bustásra vette a figurát, ami a klippkiadást illeti.

hunbasser
van már azóta újabb klip is... 😊 de nem linkelem mert nem túl színvonalas 😄 mostanában szarja a klipeket. kijött a "böribõl" ?

ReaL MaDRid x siempre

Anxius

új ó2<#shakehead>

hunbasser
hát igen,ez robbant mint a casablanca 😊 fankának milyen oltások mennek 😄 komolyak az új számok,policeban mikomoly a zenki flow... igazi egyéniségek,a magyar hip hop színfoltjai és egyben élõ legendái <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
4:00-tól police... mekkora az alap úristen! szar felvétel de a sub ígyis odabasz...

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tigeroo
hunbasser
elõvettem a krekket és még mindig üt... <#eljen> 2008-ban nagy meglepetés volt.érdekes hogy az utóbbi években az elsõ albumok ütnek a legjobban és kellemes meglepetésként szolgálnak.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
uhh most én is meghallgattam elég durván 2009-es tirpa...😄😄😄 még mélyíti is a hangját direkt,meg a duplasáv... 😄 tirpa 2 😄 de még mindig jobb mint redone

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
inkább a régi tirpa flowra emlékeztet.ne szarakodj óta szinte a kezdõ mc-k fele tirpa flowban nyomja,redonet is mikor elõször meghallottam...beatmarket-krekken is essemm még nagyon tirpás volt nem is tudom melyik számban meg kifejezetten úgy is hangsúlyoz,azóta essemmnek már kialakult egy elég fasza stílusa,aza is olyannak tûnt mintha tirpát majmolná,aztán kicsit õ is változott már.sok embernek bejött akkor tirpa flowja,az hav-on már azért is nyomja másképp,sajnálom hogy elhagyta azt a durva ne szarakodjos flowt,mint ahogy sajnálom hogy essemmm is elhagyta a krekkes durvaságát.mondjuk a nevem essemm és az eredeti vagyok eléggé jó,ha ilyen marad akkor nagyon várós lesz az az 1/12.

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
na most pont ezt kezdtem el hallgatni. amúgy a hiányzó láncszemes depresszió miatt kérdezem, kurvára tirpás a hangszíne is mostmár.
Bulykin
és ha már szóbajött...ezt muszáj 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
nem, de csinálja csak mert kúrvajó! 😄

tigeroo
amúgy day csak szerintem koppintja durván tirpa flowját?
Danka88
Közben feldobtam egy remixet. deniz - ha fájni kell fájjon c. számát probáltam átdolgozni. Nemtudom mekkora sikerrel. 😊

Deniz - Ha Fájni Kell Fájjon (Danka remix)

tigeroo
"hamarosan" ennyit posztolt tomika is.

danka88: persze, azért irkáljuk ide is hogy naprakész legyen a társaság 😊
Bulykin
Essemm feat. Day is kidob egy tracket, azt nemtudod mikor?

Danka88
Majd linkeljétek az elérhetõségét a lemeznek mert facen nemvagyok fent. Ha nemgond. 😊 Köszi

tigeroo
The Steve
Hello Mindenki, kb egy hetet kesunk a kis lemezzel. Kitartas😊))

á bazmeg...miért pont a megmígért határidõ napján kell egy ilyet benyögni?😄
http://hiphoplayer.tk/
Üdv Mindenkinek!

Május elsõ GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsora hétfõn, május 2-án, este 10 órakor jelentkezik.
Vendégeink is lesznek: a Street Royal alakulat két tagja lesz velünk
a mûsor ideje alatt. Back-et a stúdióban látjuk vendégül, Athome-t pedig telefonon kapcsoljuk majd adásba.
Szó lesz róluk, a csapatról, nemrég megjelent lemezükrõl meg mindenféle más dologról is.
Chatfalunkon kérdezhettek Tõlük és hozzászólhattok a mûsorhoz is!
Május 2-án, este 10-tõl tehát GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor a Street Royal jegyében, melyet hallgatni a www.ghettoradio.hu weboldalon illetve Pécs belvárosában
az FM 97.1-es hullámsávon lehet.

PEACE!

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

hunbasser
jujjj....😄DDD

ReaL MaDRid x siempre

Bulykin
kicsit beteg de tetszetõs 😄

Danka88
Hmm, valóban nem. 😊

Más: UJ BIGMEK KLIP! 😊

Bulykin
ez meg nem is rossz...

Bulykin

MikX
Nahh, egész finomnak tûnik így... <#eljen>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

hunbasser
én a Police óta figyelem õket. bár IND azóta szarabb lett szerintem,még az rtm allstarsos számban is tök jó flowja van,bejön,de most valahogy másabb kicsit.bár a szám 2. részében van egy rész ahol hasonlít a régi stílusára.

ReaL MaDRid x siempre

Bulykin
kúrvajó ez az Utcakultúra!! a Mr.Busta-val készített közös klipp óta figyelem õket, nagyon jók, remélem album is lesz hamarosan!

tigeroo

a 2. mc elég komoly....refrénben digiemanra emlékeztet, a hangja meg ecküs.
pl smack that.

dobjatok feka rapeket amikbe gádzsik táncolnak lécci köcce

tigeroo

ez melyik j dilla instru?
Tempo a házban!
Üdv Mindenkinek!

Április 25-én, húsvét hétfõn ismét vendége lesz a GhettoRadio élõ rádiómûsorának: Gúnyát fogjuk adásba kapcsolni, a ki a Földs21nt formáció tagja!

Chatfalunkon kérdezhettek Tõle mindenfélét, ami esetleg nekünk nem jut eszünkbe és tudni szeretnétek.

Hallgatni a szokásos helyen lehet a mûsort: www.ghettoradio.hu , este 10 órától.

http://www.ghettoradio.hu/index.php?p=detail&q=article&id=181

PEACE!

Bulykin

tigeroo
uh ha fasza dubstepes alap lesz mint a vágod a krút?-on akkor chezi miatt már megéri😄 amúgy annyira nem fogtak meg a srácok.
Danka88
Uj The Show klip. Elég jónak tünik, remélem lesz olyan jó mint az elsõ klipjük,az nagyon adta. Egyébként a szám a nemsokára megjelenö kislemezükön lesz, 800 ft-be fog fájni, lehet beruházok rá. 😊