6524
10571093361148553957.jpg
  • hunbasser
    uhh,elindult a fluor-sp vonalon "csináljuk partyszámot """hip hop""" műfajban". és nem csak azért lesz szerintem sikeres zene,mert hogy béci,hanem azért is mert az alapzene miatt szeretni fogják,dj-k is nyomhatják majd falun a discoban...
  • hunbasser
    remélem elindít egy baszott nagy lavinát és minden ismertebb mc és label ír rá valami oltósat,legalább kapunk sok jó fasza számot,na ettől jó a beefelés. gyűlölet gyűlöletet szül,beef meg beefet :)
  • fixon
    Van itt még... Ebben a flowban se találtam rációt, pedig vagy 4x meghallgattam direkt...
  • kikeeeSan
    mekkkkora egy csicska ez a busta te jóóóééégg!
    "-te figyelj má buszta kéne irni valami keményet szojjunk be mindenkinek mer aszt sokan éészreveszik!
    - höhö jóvan irok valami baszottkeméénnyet!"

szánalmas!
  • tigeroo
    jó de busta amúgy is csak ilyen blink blink megmondós szövegeket tud írni... ha már költői képekkel nemtud operálni

aki meg amúgy is jó rapper az meg úgy olt le hogy csak pislogsz (pl. NKS)
  • Neoncsoves
    ugye ez a műfaj a fekáktól terjedt el és ők nem éppen egy békés népség, lehet csűrni-csavarni a dolgokat de a vérükben van a balhé mint a cigányokban. a rapet ugyanígy felhasználták egymással való piszkálódásra, ez is átjött Európába gondolom... buziság vagy nem a műfaj része. persze ez szigorúan az én véleményem...
  • LasDen #5832
    mért nem lehet??? mért kell keménykedni meg jáccani a fasza gyereket??? buziság.....
  • Neoncsoves
    szerintem kell ez a témaváltás. nem lehet örökké a zöld fákról meg a kék égről meg a politikai és társadalmi helyzetről rappelni. persze a beefnek szerintem sem sok értelme van, de mégis szerves részének érzem a rapnek.

Amúgy szerintem egyik magyar előadó se fogja felvenni magára ezt az egészet, inkább kiröhögik...

ez az új stílusa Bustanak meg nagyon nem tetszik
  • LasDen #5830
    szerintem meg egy nagy fasság....
  • Neoncsoves
    kell ez a rapnek. valamiért a beef a rappelés szerves része (szerintem).
  • LasDen #5828
    a refrénnél azon filóztam vajon a kezdetnek beszól-e....nem csalódtam....:D mondjuk a punnanyt nem fikázta pedig azt is vártam :D

de milyen okosan levan tiltva a videónál a kommentelés....:D
  • fixon
    Úgy várom már a válaszokat. húúú. Jó lesz :: DD
  • LasDen #5826
    busta ekkora király lett, hogy beszólhat mindenkinek??? :DDD
  • fixon
    Elindult az év flémje.

• REPS0L
    szörnyű ez a cím. meg ez amúgy is ki a tököm? :D
  • hunbasser
    nem underground. viszont mainstreamnek is kevés.
  • tigeroo
    undergroundnak szar:D
  • fixon
    Nem tudom, hogy az ilyen kinek tud bejönni. :/
  • Bulykin
    Game régebben sokkal de sokkkkkal jobb volt...
  • hunbasser
    most nem tudom eldönteni hogy melyik akar jobban hajazni a tirpára,komolyan...daynek már a hangja is olyan,a csávó meg próbál olyan lenni,de a hangja alapján elég azás,szóval ha ezek összeállnak akkor kapunk faszául egy killakikitt 2-t... mc-k,miért nem vagytok eredetik?
  • REPS0L
  • Danka88
  • Cris88
    http://www.youtube.com/watch?v=Bw5-5SJlN40
    DEBRECEN
  • fixon
    Már aktuális

• Bulykin
    Utcakultúúúúúra!
  • LasDen #5813
    hát ez elég nem jó....
  • tutituti
    http://www.wacuumairs.hu/waindex.php?show=memberdetail&mid=9&aid=29&artist=Ready%20-%20DirectReady%20Ep
  • unrealnoise
    hát nem estem hasra az új killa korongtól, a kocka el van vetve meg a semmi sem ugyanaz 4/5-ösösek, a többi mind gyengébb vagy jóval gyengébb... lapos, erőtlen, az alapok sem tetszenek általában. többet vártam. az album kap egy 3/5-öt.
  • fixon
    egy kis mongol.
    az alap valahonnan ismerős. nem tudjátok honnan lehet?
  • unrealnoise
    hazai színterén esetleg, de azért jön még idén egy NKS is. :D
  • Danka88
    év albumja gyanus... :)
  • Bulykin
    Killakikitt - Legenda...hát mit mondjak...aprít rendesen :D odabasz de nagyon!
  • unrealnoise
    állat. :D nem nagy szám, de ez a hang, meg ez a szöveg... XD
  • kifli
    elégjónak tűnik az új lemez, azok alapján, amit feltettek :)
  • tigeroo
  • asfa
    Hátha igy ismerős :) The Game egyik sample-je egy Gil Scott Heron zene :) RIP
    http://www.youtube.com/watch?v=hWitRABYVBk

http://www.youtube.com/watch?v=OllSzWYb6js
  • Danka88
    Profilja szerint Csesza is aktiv, bár sokszor még nem láttam irni. :)

Más: Napokban uj Ready album wacuumról tölthető. Mióta várom már... Jó lesz, jó lesz!

• Blacksheep333
    Phuuu, most erre nagyon rá vagyok kattanva!

• LasDen #5799
    javallom, hogy válasszunk új házigazdát a topiknak és akkor nem kell folyton a modikhoz szaladgálni....:D
  • kifli
    ennek miköze a topikhoz?