HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
HHD-n már fentvan. 😊
a zene mappámban van nekem olyan is,hogy fattyúk,eléggé alpári tudom,de szerintem utcakultúra szintû van ez is.és az utcakultúrát kamázom,nem az a tucatszar szerintem és a fattyúk is lehetne sokkal jobb,az ilyeneket miért nem veszi be egyik label sem? és akkor ott van még pko is,akit kibasztak a scarcitybõl,én busta helyében már emeltem is volna a telefont,szerintem 2-3 hívás és megtudta volna pko számát.simán bevettem volna a helyében az rtm-be,kb a legjobb lenne ott.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Deniz - Ha Fájni Kell Fájjon (Danka remix)
danka88: persze, azért irkáljuk ide is hogy naprakész legyen a társaság 😊
Hello Mindenki, kb egy hetet kesunk a kis lemezzel. Kitartas😊))
á bazmeg...miért pont a megmígért határidõ napján kell egy ilyet benyögni?😄
Május elsõ GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsora hétfõn, május 2-án, este 10 órakor jelentkezik.
Vendégeink is lesznek: a Street Royal alakulat két tagja lesz velünk
a mûsor ideje alatt. Back-et a stúdióban látjuk vendégül, Athome-t pedig telefonon kapcsoljuk majd adásba.
Szó lesz róluk, a csapatról, nemrég megjelent lemezükrõl meg mindenféle más dologról is.
Chatfalunkon kérdezhettek Tõlük és hozzászólhattok a mûsorhoz is!
Május 2-án, este 10-tõl tehát GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor a Street Royal jegyében, melyet hallgatni a www.ghettoradio.hu weboldalon illetve Pécs belvárosában
az FM 97.1-es hullámsávon lehet.
PEACE!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ReaL MaDRid x siempre
Április 25-én, húsvét hétfõn ismét vendége lesz a GhettoRadio élõ rádiómûsorának: Gúnyát fogjuk adásba kapcsolni, a ki a Földs21nt formáció tagja!
Chatfalunkon kérdezhettek Tõle mindenfélét, ami esetleg nekünk nem jut eszünkbe és tudni szeretnétek.
Hallgatni a szokásos helyen lehet a mûsort: www.ghettoradio.hu , este 10 órától.
http://www.ghettoradio.hu/index.php?p=detail&q=article&id=181
PEACE!