6524
-
razopapa #5878 -
Neoncsoves #5877 -
tetszetős...nekem már anno a triek&jehiko és kkkrú lemezek is bejöttek.... -
-
ez a szám megragadott! -
Juli 9.-én jön az album. Nem lesz rossz.. :)
-
egy kis nyugi és egy csodás d-korei nóta
-
Kivagy, teee?
Mármint ok, legyen beef de mire fel? Többet rakott le ez a hülyegyerek, mint akiket itt "kioszt"? :D -
Trionin #5870
-
jeee,egy pillanatra láttam magam a videón :D nagyon jó volt a raffla is amúgy,tényleg respekt neki,de biggie ellen semmi tennivalója nem volt...nagyon leoltotta biggie,teljesen megérdemelt volt a győzelme -
jaja...teljesen jól nyomja... -
nem is rossz
-
kikeeeSan #5866 te jóóóééggg:DDDDDD nemtom kiafaszez:DDDD -
raffla is komoly de ő ki a faszom ugy őszintén?:DDDDDDDDDDd -
mindkettő jól nyomta...nekem raffla jobban bejött mondjuk...bár néha folyamatosabb is lehetett volna...:D -
ic rájt freestyle döntö. bigi mit tol. :)
-
hát nem lenne rossz. már több éve mondogatta, hogy kijön a Fekete Lemez, de aztán valahogy mégse jött soha. ez a szám is egy felvilágosító programhoz készült (leirásban irják), szóval nemhinném, hogy az albumra csinálta. -
faja, jön lemez is? -
nekem nagyon tetszik :D -
hmmm de jó nőőő (Y) -
Uj Sub Bass Monster klip. :)
-
kikeeeSan #5857 mondjuk ha választani kéne inkább curtis mint busta! -
kikeeeSan #5856 nagyon rossz ez a klip!...meg a szám is -
persze, láttam hogy irta, hogy ez egy régen elfelejtett nóta , de nem lehet véletlen hogy 1 nappal a bustás szám után töltötte fel. :) -
Tmac #5854 Ez nem a mostani beefre jött, ez sokkal korábbi. Régen is volt köztük nézeteltérés akkor írta ezt Curtis. -
Neoncsoves #5853 én bírom, az Újpest a negyedem című klipp meg zene szerintem nagyon nagy lett. -
jah vágom...fókuszba vagy aktívba kaptam el egy riportot a srácról....nem túl meggyőző nekem..... -
Pár klipet tolok tőle. (Egyébként az Újpestben focizik a srác) Én nemigazán birom, de sokan szeretik.
Curtis - Külvárosí Élet
Curtis - Keresztapa Stílus
Curtis - Felkel a Nap -
és ez ki a tököm???? -
-
Hmm, az hogy mindenki le fogja sz*rni nem teljesen jött be.
Curtis 1 napra rá töltötte ezt fel
-
gondolom nem nyilvánosan, de ha akkora ellentétek lennének akkor 98 óta csak szétmentek volna már nem?
busta kicsit fel akarta magára hívni a figyelmet, ami részben sikerült is neki, mivel végülis most mi is erről beszélünk, de kétlem hogy olyan reakciót váltott ki az emberekből mint amilyet remélt.
mindegy végülis....
más:
Új Hősök klip
-
jahh,nekem is pont ez jutott eszembe amúgy,meg ott az nks feat is a j.a.a. duplán... -
bloose hol köpködött egymásra? lemaradtam :D -
mondjuk ez azért gáz, mert pl. ottvolt a rózsaszín gettó is deegoval nem is olyan régen.... -
hát szerintem is,én viszont örülnék ha tényleg kijönne az nks mondjuk egy exkluzív visszaoltós trackkel,akph is,barbárfivérek... lenne mit hallgatni :) -
szerintem kb mindenki le fogja sz*rni.
-
-
kikeeeSan #5840 jó party! csak kicsit szar a nők a aránya!
-
inkább toljunk egy ilyet: ehhez mitszóltok?
rádióbarát, az tuti :) legalább nem mizu szint
szólarádió