6516
-
#1532 mintha nem ismerném őket :D
amúgy fhészek már nincsen....de ezek 2 kivételével mind wacuumosok :D -
#1531 jo de hogyan bakker?:D bocsi de ilyenben analfabeta vagyok.hogy szögeljem fel? -
Csesza #1530 100as szeg :) -
#1529 csövi
picit off, de azert ide kapcsolodik picit.
hogy lehet hangszorot felpakolni a falra, polc nélkül?semmi luk vagy "akasztó" nincs a hangfalak hatulján:D
köszi -
#1528 hallgass steve-t,fhészek-et,különvélemény-t,connections-t,akkezdet phiai-t stb. nem csalódsz :D na jó ezek az én kedvenceim :) :DD -
#1527 nekem se jön be minden :D
pl Altare LP-je nekem nagyon nem fekszik.......bár az korábban jelent meg.....
de Day meg KK Krú az bejött :D
Amúgy megy vki a SZIN Ice-ra 29-én??? :D -
#1526 há istennek. yo. de sajna nekem minden nem jön be. -
#1525 bazz csak úgy repkednek itt az EP-k, LP-k......majdnem mindennapra jut letölteni való..... :D -
#1524 na bazze ezaz. a hangja ennek sem túl lúdbőröző :D, de amúgy minden a helyén van. zsííír -
Csesza #1523 STIGMA
-
#1522 nem elég karakteres az énekes. meg nem elég kreatív szvsz. ezt még muszály volt... -
#1521 hát izé. nemtom. van 1 max 2 szám ami tetszik, de nem ütnek akkorát azok sem nekem. szal nem veszem meg. bezzeg akkezdet phiai-t rögtön rendeltem. van különbség. ez csak 1 vélemény. mondhatni különvélemény :D -
#1520 most szedem, ha jó akkor csatlakozom a megrendelőkhöz... -
n3whous3 #1519 Én csak gondoltam belehallgatok, de nagyon tetszik
Sztem lesz egy kis rászánni valóm, megrendelem tőle az albumot. Ennyivel is segítem, mert rohadt jó. -
cucmalajmc #1518 igen, a legjobb album amit eddig hallottam. (4 éve csak magyar undergroundot hallgato) -
n3whous3 #1517 Nem szeressem a magyar rapet, de ez rohadt jó (na és a belga :D) -
MrMasta #1516 www.mikrofront.uw.hu -
#1515 srácok vki mikrofonokban(lehetőleg vezeték nélküli) nem jártas? :) az dobhatna egy pm-et aki igen :) -
#1514 salátán is fenntvan:) -
#1513 tölthető a KK Krú - Úgy kell LP....jól noymják.... -
#1512 megjelent az Irie Maffia - Fel a kezekkel LP és a Membran - Closed album....ezek érdekelnének, de mivel nem sokat hallottam tőlük így félek megvenni.....a Membrantól meg konkrétan semmit....
nah meg ott van az új Copy Con lemez is....... -
#1511 én már mekrendeltem a lemezt:) -
Kanál #1510 váááá -
#1509 Amikor az algopirineket szeded, vagy mikor felaprítod az ered,
Vagy amikor a köteledet tekered akkor az arcodba nevetek.
:) -
cucmalajmc #1508 tetszik ja. nagyon jó szöveg, a pörgetést meg nagyon jól tudja. -
#1507 Az első album amin minden szám nagyszerű, kiváló, néhol vicces, néhol komoly, tökéletes...
Bár nekem mindenem ez a srác, kedvencem -
#1506 -
#1505 -
J0E #1504 Morphin! Kösz szépen neked is a kritikát! Van egy új szám fenn spacen. Talán valamivel ritmusosabbra sikerült a szöveg. Aztán arról is kérek kritikát! Köszi! Csesza! Neked is ajánlom figyelmedbe! Kössz mégegyszer mindenkinek! Sziasztok! -
MrMasta #1503 csekk www.myspace.com/mikrofront -
#1502 Kösz...de ez egyenlőre elég lehetetlen...amíg a saláta amíg rendben...és lehet még a forumrész sem lesz megmentve addig chhhh...
Probálgatok szavakat kiszűrni és megkeresni a lyrics-ét, de nem tanulok franciát (pedig kéne) és nemtom mit h írnak...
Most lehet a Ferit meg nemfogom egy ilyen levéllel megbombázni...majd meglesz vhogy
azért THX... respect -
#1501 ha találsz tracklistet rakd fel lehet megvan a német meg a francia rész is :D -
Kanál #1500 e.
http://www.sendspace.com/file/hzp4ap
szivesen- -
#1499 mekvan -
#1498 Valaki esetleg a Riddler- Kincsimnek c. számot nem tudná megszerezni/feltölteni/linkelni? :S
Nagyon kéne, előre is köszönöm! :\ -
#1497 Hi people!Van egy nagy gondom...nemtom ki mennyire hallgatta a salátamagazint...és emléxik a Majdnem német-francia est-re...de engem nagyon megragadott pár francia szám...(a németeket megtaláltam)és azt szeretném megkérdezni h hátha vkinek megvan a tracklist...mert anno közzévolt téve a salátán csak ugye most nem üzemel...pár faxxopó miatt.
Ha nemis a tracklist de néhány szám címe érdekelne... ami az elején van a Tandem - Hardcore az megvan...
előre is köx ha vki tud segiteni...
Amúgy JOE énis meghallgattam amit csináltatok...a szöveg megfogós de sajna ront az összképen tényleg ez a tollbamondós style...ennek ellenére azt mondom h ne hagyjátok abba...tehetség?? M.O.-n nagyon sok embernek nincs mégis befutott...szal hajrá!!! -
Csesza #1496 -
J0E #1495 Csesza! Köszi szépen a kritikát, nagyon tetszik! Minden pontosan úgy van ahogy mondod. Ritmusos felmondás, így van, reppelni nem tudok... Ahhoz sztem tehetség kell, ami nekem nincs... Mindent megteszünk, hogy a következőkben rappnek nevezhetők legyenek a számaink. Majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Köszi mégegszer a kritikát! TISZTELET! -
#1494 nem láttam rajta :/ -
#1493 hiphop.hu-n nincs??