6516
-
#1492 Sziasztok!
Valaki tudja, hogy honnan lehetne letölteni Red és Meth Budapesti koncertjéről a felvételeket? Régebben leszedtem valahonnan, csak nem tudom hol volt xP
-
Csesza #1491 igazság szerint sztem nem lenne rossz, hogyha reppelnétek benne és nem csak "ritmusosan" felmondanátok az egészet
mert a szövegek azok jók, csak nincs benne olyan nagy előadásmód, nem az mondom, hogy bling-bling zenét csináljatok, mert vannak olyan mc-k akik hasonló stílusban nyomják a szövegeket de abban mégis érzek egy kicsit jobb előadásmódot, pl. Phoenix, Látóhatár, Cafgut + Beta, Kínospont
ugyhogy ezzel nincs is baj, de sztem Hajrá :P -
J0E #1490 sziasztok!
www.myspace.com/joerobbiemusic
sasoljátok meg! szentimentális repp! :D
az én művem. Akinek tetszik, letöltheti, akinek nem, az nyugodtan írhat kommentet, max. kitörlöm :P :D Amúgy szívesen várok minden visszajelzést a myspacen, vagy itt is, hogy mit szóltok hozzá. Kösziii :D TISZTELET! -
#1489 fasza.... :D
látom dolgoznk rendesen.....Akkezdet album, Know szóló, Bobakrome szóló készülget......mindegyiket várom :D bár Boba annyira nem jött be eddig.... -
Csesza #1488 huhuuuuuuuuuuuu -
#1487 bazz elérhető lett a wacuumairs.com végre! check -
Oladi #1486 na ezért irtam be ide is :)
hogy mindenki tudjon róla.
Különben party az aulában lesz. Ott a felsorolt fellépők prezentálnak.
A teremben pedig streetball kupa. Külön Dj-vel. Elég szinvonalas lesz azis. Akit érdekell oda is benézhet. Ingyenes. -
#1485 Hümm..meggondolandó:)
OMK gyalog 15 perc. -
Oladi #1484 csak gondoltam ha valaki helyi arc nézi a forumot akkor innét is tudjon róla.
persze megy a terjesztés mindenhol.
jah és hamarosan megismeritek ÐÐ Kobe nevét is. ezt garantálom :D
Én amit nagyon várok az a beatbox battle. Ugyanis a Budapesti Drék man kihivta Viktort egy battle-re. sztem parádés lesz. -
Csesza #1483 a különvé, riddler és a beatbox show miatt faxa party lesz, monnyuk Indegoo se rossz -
#1482 messze is van ja. meg engem csak a különvélemény érdekellne. szal maradok... -
#1481 messzevan:( -
Kanál #1480 óó :o -
Oladi #1479 [b][center]
December 1-én Szombathelyen a Savaria Ifjúsági Centrumban (volt OMK):
FANKADELI
RIDDLER
KÜLÖNVÉLEMÉNY
BEATBOX VIKTOR
SP
ÐÐ KOBE
INDEGOO
ARGON
DJ KICSI !!!
beatbox battle: Viktor vs Drék Man (Bp)
start: 21:00
belépő: 800FT
-
Oladi #1478 yo -
#1477 tényleg a razzia miatt nincs, egy illegál portál is arról működött, és vitték az egészet. -
aadam #1476 Remélem nem igaz a hir amit hoztok a salátamagazinrol,mer szerintem nagyon jo volt az oldal. -
#1475 biztos evitték a szervert a razzia miatt :D -
#1474 nekemse -
cucmalajmc #1473 nekem nem jön be a saláta, szerver gond lehet -
#1472 nah megvan, salátán le lehet tőlteni -
cucmalajmc #1471 ez nekem is kellene Látóhatár-örök nyár -
#1470 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!El tudná vki küldeni a LátóHatár - Örök Nyár című számát pmbe? :\
Köszi -
#1469 nekem a tezsvíír is régi már és valami miatt annyira nem is jön be (hiába nekem a steve a király :)) -
#1468 The Stece az kicsit régebbi, de a Tezsvíír az nem olyan régi....amúgy meg annyira nem számít hisz jó.... :D
A wacuum oldal sztem sem lesz egyhamar...esetleg akph 2. álbum megjelenésekor v Újonc szólóékor..... -
#1467 nekem is ez az érzésem ,de reménykedek. -
#1466 mikoriak azok már... -
cucmalajmc #1465 sztem nem is lesz már soha kész.(a wacuum oldal) -
#1464 nah ja.....wacuumairs oldaláról lelehet tölteni Steve meg a Tezsvíír albumát is........azok is jók.... :D -
Csesza #1463 Steeeeeeve :D -
#1462 köszi, reggelre jó lesz -
#1461 Suppah + Wherdee - Házifeladat LP - nagyon odabasz egyfolytába azt hallgatom :D
a BlooseBroavaz.hu-n most elég sok ingyenesen letölthető album van...pl. Siska, Connections 2 album......az is nagyon jó..... -
#1460 nah adjatok nekem vmi hip-hopot, ami magyar, és akkor jó lesz a kedvem :D
"Éljen a HIP-HOP, a technot vedd hallkabbra!" -
Csesza #1459 -
#1458 lesem thx -
#1457 Tölthető az új Siska!!! Csekkoljátok, olyan friss hogy még meleg!
http://www.bloosebroavaz.hu/letoltesek/siskafinuccsi-duhkor -
#1456 -
#1455 nagyon bejön, igen :) -
#1454 sose értettem miért nevezik rapnek, amikor semmi köze hozzá -
#1453 ehh