HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld : mi ez az okosság?
majd beírom ha olyanom lesz...de most nincs olyanom szal
csönd!

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

??????????

bld
lol: ))
Nick: horitazi <Üzenet küldés>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen

Regisztráció idõpontja: 2005. 09. 28.
Utolsó üzenet idõpontja: 2005. 09. 30. 18:07
Utolsó látogatás idõpontja: 2005. 09. 30. 18:07
Üzenetek száma: 3

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

segghülyevatyol 😄DDDDDDDDDDDDD

mámeginbevagybaxva😛PPPP

jövök vazze
iszunk vazze
sör lesz vazze
geci yó lesz vazze!
gyere te is..!!!!!😄
béke!

"a hip-hop egy olyan dolog amit szeretsz hallgatsz élteted.."😊

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

peace hori, temeg miafaszt keresel itt? 😄DDDDDDDDDDDDDDD

jössz szombaton szenex-be? gecie nagy buli lesz

és akkor yó tiszteletem teszem itt is
egy két MC ebben abban még hisz is
a cigi papírt ne tépd ki
az ajtódon ne lépj ki
csak szívj be és az ablakon nézz ki
:by Hori
szevasz Szabi!
yó volt a MÁjK CseKk 3.!!!!
aki nem volt az így járt aki meg volt yól járt!

bld
kamikáze: ))
lol

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ááááááááááááááá, gecieyó egy party volt 😄DDDDDDDDDDDDd

Eckü ugybevolt baszva a kocert után végig freestyle-ozta nekünk az ejszakat majnem besírtam a szövegein, Deego meg már a party végére ugy megvolt csúszva mint ageci még a szöveget se tudta má mondani végén már Mentha nyomta Deego szövegét is, eszméletlen yó party volt, hangom még most sincs

báttyó02
ja
kurvajó
legutobbi albumuk elsö száma 😊

akyyy
hy!
ismeritek a
Kamikaze - Ha majd ott tartotok....
számot?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

a salatamagazin.com-ról letölthetõ az uj Connections - Örökké videoklipp

már csak 2nap 😛

Tmacy
nekem bejön,a szám már magában jó,de a klipp is bejön,Grat!

A salatamagazin.com-ról letölthetõ ArtosCsaba elsõ klipje, amely a "Tettre Készen" címû dalból készült!

jö töltögetést nagyon jó lett ez a klipp (igényes, naon ott van)

(a kép a miskolci I. Országos Beatbox bajnokságon készült)

The Revolution világbajnoki harmadik helyezett!

The Revolution a.k.a. Czabán Gábor a Hiphop World Challenge-en megrendezett beat-box világbajnokságon a szenzációs harmadik helyezést érte el!

bld
boics télleg kédõjel nm figyeltem thx amúgy remélem leesett h nm a kédõjeleken akadtam fel...😊
amúgy mi inkább elõtte állítjuk be magunkat és aztán megyünk ha még eljutunk odáig: )

Törölt felhasználó
Ghetto Boyz fórum!

http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=ghettoboyz
egys kis változtatás 😛

Tmacy
én már leszedtem,nemrossz <#eljen><#hawaii>

a Salátamagazin honlapjáról letölthetõ a Pixa - Pimasz reppek, fxxxa beat-ek 2005 LP

yó töltögetést

1. ezeket kérdõjeleknek hívják és nem felkijáltó jelnek 😛
2. nem téged kérdeztelek 😛
3. ezek az én tapasztalataim voltakm és igen, nálunk is vannak olyanok hogy vagy kinn hagyod a cuccod (táskád) vagy meg kell mutatnod hogy mi van benne (ezt mondjuk mi 1szer jol megoldottuk amikor még lóvénk is alig vol, kint elrejtettük a piát oszt fél óránként kimentünk vedelni 😄DDDDD)

bld
képzeld még neki is lehet oylan ismerõse aki már volt ilyen partyn és igen vna olyan is h elkérik vkitõl a személyit mert szeszt is árulnak, cigit is és az iylen partykat imádják a zsaruk meg az elllenõrök mert tuti a fogás
egy kis fücsi egy kis 18év alatti kiszolgálása piával cigivel
kis balhé stb.... szal viszsa a nagy feljkiáltójelekkel.... lol

Tmacy
nem voltam...de ismerõseim már meséltek nlhány ilyen esetet..de bocs<#wow3><#whatever><#dumcsi><#falbav>

magállapítottad???? de mibõl? nemaztmondtad hogy még nem voltál???

Tmacy
tudom h nem arról szól...ezt csak megállapitottam..de bocs ha valakit megsértettem...

sztem ez nem helytálló amit most írtál ez a "nem vagyok az a bólogatok meg összevisza mozgatom a kezem-arc" - ez nem errõl szól

amugy meg diak-ot meg nem kérnek legalábbis nálunk az megy be aki akar, szarnak rá legalábbis a pénzbeszedõk vagy a kidobók hogy milyen stílusu zenét hallgat vagy milyen a bõrszíne vagy hány éves, aki meg nem viselkedik normálisan azt a kidobók kidobják (ezért fizetik õket)

Tmacy
na ezt most jólmegaszontam<#dumcsi><#whatever>

Tmacy
hát jah-...itis 2 hónaponta egy fellépéls vagy..vagy fél évente<#fejvakaras><#wilting>és ara se mehetek...
amugy én majd 14 leszek decemberben<#hawaii>szóval még fiatal vagyok...
de szerintem csak akkor rugnának ki ha a diákigazolvány<#idiota>-omat látnák...
Amugy meg a 185 centimmel már 16-nak is néztek<#hehe>...szóval szerintem nem rugnának ki...bár ki tudja
amugy szerintem se biztos h élvezném..nem vagyok az a bólogatok meg összevisza mozgatom a kezem-arc...én jobban szeretem a csöndes szobában hallgatni a zenét...meg a tömeget se szeretem(márha egy magyar hip-hop party-n tömeg<#confused><#wow2>van..

bld
hát sztem meg átlag korosztály vagy afelett érdemes iylesmiben gondolkodni énse járok nyugdíjjas klubba pedig ott is tuti vannak frankó arcok akik azért lehet láttak pár dolgot az életben...: )
na jó, szal komylra fordítva a szót nálunk debrecenben is alig talán havonta kéthavont egyzser ha van egy party csak az a baj h nagyváros kis összetartás kisváros nagyösszetartás szal mondjk szexárdon könynebb egy ilyet megszervezni, fõleg ha van ez a srác akit mondtál.. nálunk elég gázos lenne összeszedni az összes ember ha meg meghirdeted akkor meg leeht olyanok is eljönnek akiknek nm lenne ott a helyük...

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez hülyeség hogy kinéznék éni a fiatalabb korosztályba tartozok még mindig 15éves vagyok (decemberbe leszek csak 16)és az elsõ party-m 13évesen volt és mégse néztek le rengeteg spant lehet ott szerezni

ez ciki, te hol lax???

nekemünk is csak ezér vannak ilyen party-k, (eddig nem voltak szexárdon) - mer van egy hiper gazdag gyerek aki ezt megengedheti magának hogy ilyen party-kat szervezzen és még valsez jól is jár (nemmindig) és ezért nagyon tisztteljük hogy ezeket az elõadókat elhozza nekünk ezeket az elõadokat ö is kb oan 18 lehet amugy a fellépõ SixTwelwe tagja!!!

námtom hogy te hol lax pedig szexárd se nagy valami oszt mégis most már szinte minden hónapban van 1-2 nagyobb party

bld
még most nm si élveznéd, kinéznének rosszabb esetben akár ki is baxhatnának onnan....mondván semmi keresni valója pott egy kicsinek.. nuygi nyugi nm sokára eljön a te idõd is addig tessék kultúrálódni és komoly zenéket hallgatni, nm csak az amerikai hasraesést kell produkálni..

Tmacy
bazdmeg..ott mér van minden héten party??meg te mré vagy akkroa h el is mehetsz rá 😄DD

báttyó02
gyáááá 😄DDDDDDD

nahát errõl beszéltem, a szüreti után 1 héttel is mega hiphop party

legalábbis már láttatlanban is tom hogy kurvayó lesz és nagyon befogok.... 😄DDD