HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maco13
nem, hanem a Fanka - Isten Hozott...Ördög Vihet

bocs télleg szarul írtam
Artos v. Fanka album???

Maco13
sztem kurva jó az egész album. végig be lehet forogni rajta nagyon csúnyán
halotta már valaki ezeket a számokat???

Fankadeli - Nagyszámok törvénye

ArtosCsaba & Fankadeli - Önarcképem

megj.: én nem szeretem Fanka zenéjét, sõõõt de ez a 2szám tssssssssssssssss csúszás, isszonyúan elltalálták ajállom mindenkinek!!!!

_Atti_
Tiszteletem.. Szóval ide lett áttéve az oldalad..😊 Kerestem mindenfele de nem láttam linket hozzá..régebb óta megvolt a Oneway albumod bár arrol csak pár szám jött be igazán..(maga a cimado..mind a 3 part,keep learning,backalley)
aztán pont néhány hete még a régi oldaladról(atw-s) szedtem le a Beatsfromnomansland-et ami nagyon teccett csakhát mire szétnéztem volna több zenéért tõled addigra nem volt meg az oldalad 😊 Deepen.hu-n találtam meg aztán a Lost themes-t meg a Geometrical abstractiont amik ugyszint nagyon tetszenek.. így tovább..

jah..Fatalist-ban 0:40 tõl az a dallam honnan ismerõs nekem?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Maco13
te meg inkább a dizálynot csináljad és izzíccsuk be az oldalt
Maco13
kurva jóak
bld
Nnna majd le fogom szedegetni még egyiket sem ismerem thx

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

pár francia finomság:
http://www.crain.hu/fabe_mokless_morad_butch-prendre_conscience.mp3
http://www.crain.hu/la_fouine-violences_urbaines.mp3
http://www.crain.hu/lim-algerie.mp3
http://www.crain.hu/lim-double_violences_urbaines.mp3
http://www.crain.hu/movez_lang_feat_mala-cest_ca_gars.mp3
http://www.crain.hu/ol_kainry_feat_raekwon-de_park_hill_a_91_pise.mp3
oks, értem és nem diszkópatkányos.....

Elephant Man, Gentleman...

Ottto
Dance számokat ne itt ok? thnx.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

bld
a pronyó azt jelenti h ilyen tud tuc diszkós techno rave...stb most hadd ne soroljam fel mind késõ van már: ))))
na szal ilyen prolibb zene (persze abban is van jó nme azért írom)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

cicai
ja nem roszz csak nekem 1.10.00 perces

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

nem, a teljes 64perec asszem

bld
pronyó?

Maco13
meghallgattam de annyira nem végott hátba... sry nem vagyok oda a dancehall-ért
valaki itt szereti a Dancehall zenét???

ismeritek a Dj Zefil-Carribean Live Mix -et???

NTM 4EVER <#worship><#worship><#eljen>

jah meg természetesen IAM-ek

bld
ja ja az ntm is adja de nálam a la qulinique is kb ott van a zseren mint a szájen

Ottto
Saian supa crew, NTM. Nálam eddig tõlük van pár track. Bejönnek nagyon!

bld
ja szólj ha kell (maco-nka is én adtam: ))
nekm a francia azért jön be jobban egy picit mint a többi mert kirívóan jobbak, fantáziadúsak az ütemek, szövegben pedig szintén ottvannak pl.:saian supa crew vagya la qulinique..

Maco13
vegyél fel msn-re nemtom h honnan szedtem a torrentet de ott át tudom adni. adatlapomon ott a cím. Mellesleg rendelkezem komoly francia hiphoppal is. De az nem torrentbe
Ottto
Dobjad csak! Erre kíváncsi vagyok.
Ha valaki tud francia rap letöltõhelyet jöhet az is! Egy francia rappet hallottam, de bejött nagyon!

cicai
béres zoli-falubéli mulato

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Maco13
bázz nem a progival van bajom hanem a hálózattal meg a sok csicska kis buzival akikbõl elég sok van dc-n. Sztem tudjátok kikre gondolok..
bld
majd én adok nekd egy rendeset

Maco13
ez nem Cypress, hanem valami Tote King ha jól vágom. De elég zsír zene ahhoz képest h tök véletlenül akadtam rá. Nekem meg dc-m nincs sry. Annyit szoptam vele hogy nem használom
engem naon érdekel, a cypress - los grandes óta imádom a spanyol rapp-et

kell, de torrent-em niccse de estelg DC-n megoldhatjuk 😛

bld
és milyen elõadó? (majd dc-n dobhatsz pár új slotot😊

Maco13
találtam nagyon fitti spanyol reppet. télleg jó. ha érdekel valakit szívesen áttolom a torrentet
már nagyon régi album de semmit se vesztett az értékébõl még ugyanolyan faxa ujra és ujra hallgatni a számokat... naon eltalálták ezt az albumot

DC++

rapnet.hu
salatamagazin.com
hiphop.hu
copycon.laza.hu
copycon.atw.hu
stb
stb
.
.
.

hol lehet jo rap zenéket letölteni
Sewasztok! Már rég jártam itt. Azóta mexereztem azt az Em-számot!! Itt a címe: Eminem - Foolish Pride freestyle
The Source Racist Tape

Amúgy valamelyikõtök már beírta. Ha kell, szóljatok. 😊
Amúgy nem nagy szám, azóta már yobban nyomja. De érdekességnek elmegy, és a szövege sem utolsó. 😄D
Tmacy
Nektek mi a véleményetek a Deego - Pro és Kontra-ról??
épp ezt hallgatom,és szeritnem egyik legnagyobb aébum Mo-n
Iszoynat az album,durva nagyon.
Mi a véleményetek?

jah az naon zsír elõször meghallottam teljesen kész lettem tõle

azóta napi adagba nyomom

Tmacy
a Háborgató Maszkurának a Kényszerrel Viselem cimû száma a jó 😄D

mabbak
köcce, de megtaláltam
Háborgató Maszkura?

copycon.laza.hu

copycon.atw.hu

cicai
valaki ismeri a nyugdíjasok balladája címû reppet?

mabbak
elnézést, bocsánat megv
(de legalább jól elbeszélgettem, magammal<#idiota>)
mabbak
magam kiegészítésére mondom hiphopon sincs :-)
mabbak
copy con számokat honnan lehet szerezni, mert rapneten nincsen.
van vmi honlapja vagy vmi elérhetõsége?

amúgy anonim mc-t ismeritek, nagyon jó számokat nyom!
bld
htá ez van fájadalmas az igasság!😄D

Maco13
vázz tuttam h rámozdulsz a témára...de igazad van 😛
bld
akkor megnyugodtam, aszittem má'.....vki..... de hál' istennek nem😄DD

én Kamikaze-t eddig se szerettem csak külön Interfunk-ot, nah õt bírom de a Kamikaze... inkább hagyjuk is

Ottto
Én is csak onnan tudom hogy haverom mutatta az új albumot. Kérdezte: "Kell?" Mondom "hallgassunk bele". Aztán a 4. 5. számnál totál besokalltam mondom "jó, haggyad, nemkell!"
Nagyon lecsúsztak õk is, már ezek az új számaik hallgathatatlanok. Ráadásul mind ugyanarról szól!

bld
htá ja keressen vmi kamikáze b*z*t...... itt lehet h nehéz lesz...