6516
-
#1652 ofkorsz -
#1651 én rendelnék de el van napolva a dolog elég beláthatatlan ideig...... -
Tmac #1650 majd ha megkapod a cd-t akkor leírod a véleményed mivel addig nem akarok rendelni és a demo videó engem ennyira nem hatott meg -
Csesza #1649 :O -
#1648 i see -
#1647 saláta fórumon írták.... -
#1646 oh köszi,most megnyugodtam:)
honnan tudod amugy? -
#1645 http://www.myspace.com/chamillionaire
...
22 Mar 2008 20:00 PERFORMANCE Budapest, Hungary
...
WATAFAKK????
Jól látom??
-
#1644 héten kezdik el küldözgetni....de nem hétfőn azt tudom....... -
#1643 csütörtökön rendeltem meg a fankadeli-rendezöi változat lpt.lassan meg kéne jönnie nem? -
#1642 -
#1641 hopp ezt elkurtam
launch.yahoo.com -
#1640 launch.yahoo.com? -
Csesza #1639 nemhiszem, hogy lenne ilyen lista :D -
ágybanalvó #1638 szevasztok.
már ide fordulok hozzátok mert átkutattam az egész netet de sehol nem találtam meg a teljes listát hogy kik vannak east-en és west-en. valaki nem tud egy linket adni vagy valamit? thx a segítséget. -
Csesza #1637 ugyanígy vagyok vele, aztán majd megekeresem amit akarok hallgatni... -
#1636 jó vagány vagy:D, am tetszik a büntipontod:D -
#1635 nekem az a playlistem, hogy kijelölöm azt a ~100gb zenét ami van, és hallgatom :D -
cucmalajmc #1634 arra gondoltam, hogy megmutathatnátok a track listátokat amit mostanában hallgattok. nekem pl ez:
persze nap mint nap bővül/cserélődik. -
J0E #1633 www.myspace.com/joerobbiemusic
aztán majd kérek kritikát... az utolsó 2 számot nem muszaj meghallgatni :)
köszi
písz! -
#1632 nyah megrenedeltem a "Rendezői változat"-ot. -
cucmalajmc #1631 nekem Operám van és tökéletes a saláta TV. (épp ma nézegettem)
valami codek vagy internetes flash kiegészítő kell. -
#1630 mondjátok melyik video kell nektek, és belinkelem, vagy aki ért HTMLhez, az szétnézhet ott is, és *.mov kiterjesztést keressen, én ott találtam a linket a videokhoz -
#1629 Nekem egyből kifagy az Opera,amikor inditanám szal te még jobban is jártál mint én...majd kitalálok vmit mert tényleg vannak ott értékes videok...tanácsot énis szeretnék kérni ezügyben... -
#1628 hyak
mitöl lehet az,hogy salátán elkezdek nézni egy klippet a salata tvn,és egy idő után tök zöld lesz a kép.a hang megy tovabb, és mozdulatlan zöld képet látni.
-
#1627 :DD -
#1626 rákattintottam a youtube logora, és kijött, míly csoda :) -
#1625 htx -
#1624 Gangsta Rap Made Me Do It -
#1623 mi a címe? -
#1622 Nagyon Wesszáj' :D Jó cucc. -
Carp Hunter #1621 Ismeri itt vki Seregát? -
#1620 Új 'Cube klip
-
#1619 Hát nemtudom közelsem ezt mondtam...csak nem kell le"gyengézni"...és semmi vita nem volt ezzel kapcsolatosan sztem...tehát sztem erre reagálni is felesleges volt!
a békét 2 sztem is nagyon jo..a klipje is hasonló mint a békét 1-nek szvsz... -
#1618 ez a Fanka garantált jó márka :) -
cucmalajmc #1617 na ez a jó szám! -
#1616 -
#1615 -
#1614 sztem meg iszonyat jó szám.... :D
Maga az album nem jött be, de van pár szám ami tetszik róla....de viszont a bulin meg nagyon odavertek a számok.....nagyot buli vót..... :D -
#1613 az összes fórum a saját véleményünk kifejtésére való, most akkor ezt hogy gondoltátok, hogy belinkeli egy srác a klippet, és akkor mindenki azt mondja hogy jó? :o