HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Check is megmaradt csak mint KávaKrú tag 😊

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

LordAdam911
ne bassz már 😞
ColdFire
"Életkor: 14 alatt"

vmit csak kellett mondania h broáf legyen 😄DDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

LasDen
chump'yanz sztem már nincs....és a finuccsibõl is csak Siska maradt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LordAdam911
bloose broavaz 4ever!
chump'yanz, feenoochiz, deego. ezek a jók. 😛

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK MÁRCIUS 2-ÁN a LIVING ROOMBA ESTE 10-KOR!!!

A FELLÉPÕ Szfinx Mc. !! NAGY JÖVÖ ELÕTT ÁLL!!

A SZÁMAI MEGHALLGATHATÓK HAMAROSAN!!
reméljük is

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Csibusz
Bocsi Off miatt csak kérdeztek😞
Õ hát nem csak fulladtam ha barátommal votlam és elvoltunk... vagy valami
Havrokkal,Akkor sétálok haza, és fulladoztam,összesetem...Szal ilyesmik voltak:S:S De nem baj meggyogyulok és ujra táncolok,korizok meg minden!!
bld
OFF:kicsit offosodik a topic.. np és te nem érezted ezt egyébként, h fáradékonyabb vagy stb, cigizel amúgy?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Csibusz
Nem tudom nekem sem mindegyik száma tetszik, csak egy-kettõ...Szal nyugi😊 nem vok KakiFan😛
köffi

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

jó a logód, legalábbis a bal fele, amin Ice Cube van 😛

hát igazán sajnálom hogy ilyen gondjaid vannak és hogy nem igazán tudod folytatni a sportolást (remélem csak egyelõre)

_Atti_
Kríízis.. van tõlük egy ingyencédém mint tizedik belépõ kaptam egy fellépésükön, hát nemtudom mit fejlõdtek azóta akkor kicsit gyengék voltak:\ vagy én tul kész 😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Csibusz
születési rendellenesség miat gyenge a légcsövem ...és két inhalátort kaptam...akkor a tüdöm is legyengült sok köhögés miatt..elõakarják idézni a rohamomat ugy megnéhzni a légzésfunkciot és nem merték most nehogy bajom legyen igy márciusba fogják...dióhéjban:asthmas lettem eléggé keményen..Nem tudo mhogy fogom igy folytatni a korit,a kosarat,az edzéseimt...mert eléggé sportos lány vagyok és ez igy nem tudom hogy fog mûködni😞
meg szabad kérdeznem hogy mi a bajod??

Maco13
ok, ha nem hát nem
Csibusz
Oké,sajnálom, ingerülékeny vagyok,mert ma derült ki hogy nagyon beteg vagyok...Sorry 😞
ColdFire
только русский 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Maco13
ja nekem van spanyol,ha kell szólj. Amúgy francia rap rulez <#eljen>
bld
elcsúszott a makró srry

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
csak csibusznak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érdekes h így magadra vetted a hsz-omat nem kifejezetten nekd szólt hanem úgy anblock az elõtted szólóknak, legközelebb figylemesebben olvass miaelõtt elkapod a vizet nem 2pac a divat hanem az õ nevükel dobálózni
, úgy is írtam h divat felhozni mindegy, a másik meg h fikáztál, nos azt sem nekd szólt, hanem jóval leõtted volt egy hsz, h õ legalább igazi zenét hallgat nem úgy mint te/v ti nemtom már azt hittem ez is logikus. Ja és még vmi én nem kérdõjeleztem meg sem 2pac sem a többiek hallhatatlanságát ezt viszont már nemtom h szedted ki a hsz-omból😊 csak azt írtam h azért "felhívnám a figyelmet" így feltételesen szal nyugi😉<#ravasz1>

Morphin
Hát nemtudom..sztem még mindig m.o.-n vagyunk és leszünk is egy darabig..kinek hogy jön össze az élet és hogyan gondokozik errõl..de ez a baj a világgal hogy nem azt becsüljük meg amink van..nemsok SP meg Fanka számot hallottam a rádióban..(kivéve salátamagazin, de az más..emiatt is tisztelem a Fankát, legalább próbálja terjeszteni az igét..)minden csak a pénzrõl szol bmeg...áhh tökre elegem van má most igy belegondolva...szval sztem mielõtt belemennénk itt a fikázásba nézzünk körül itthon is...
chõ

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Csibusz
Ja és még annyit, hogy agy írtad (régi nagyokat) Hol régi az "állítolagos halála" után is több lemezt kiadtak...Régi...Áhh tupac és a többiek soha nem lesz régi..Õk örökké lesznek..
Csibusz
Nem hiszem hogy fikáztam...Szerintem csak elmondtam a véleményem és mi a divat?? Mert ha neked 2Pac divat hát akkor nagyon sajnállak😛 És képzeld több magyar undergroundot hallgatok mint külfödit és nem a sok gazdag NAGY RAPERT...Hanem Cp, SP,Mes,Krízis...stbstb..csak tudod lehet a 2Pac élne...akkor talán sokkal többre vinné mint snoop dogg..Nemtudom mennyire ismered at életrajzát vagy akármilyét egyáltalán..mert ha ilyet állitasz hogy divatos dolog elõhozni..hát nagyon tévedsz!!!
bld
spanyolt tudsz szerezni macótól (Maco13) ha meg kész esz a saját gépem akkor töltök fel majd nekd oroszt vhová, csak 2-3 számom van de nem rosszak

számomra a német furcsa és amúgy se nagyon szeretem a német nyelvet/embereket és sztem ebbõl is fakad hogy nem igen hallgatok német rapet/hiphopot
de ami bejön pl dj tomekk, bushido

LasDen
én leginkább a magyarra vagyok nagyon ráállva, de orosz meg spanyol rappre lennék kiváncsi a legjobban... 😄
oroszt már 1x hallottam, de annak már 3-4 éve volt 😄
azóta sehol nem találok...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bld
hát igen ez a küldönbség aközt h kvázi az arcodban van az mtv-rõl vagy utánnanézel a barátaidnál, interneten
néemtbõl miket hallottál már ami pl nem tetszik?

a németet nem szeretem 1-2 jó van viszont a francia a legjobb sztem csak amcsik az elterjedtek mert azokat nyomják tv-be 1000el

bld
hát igen 2pac-et(a régi nagyokat) divat felhozni ha vki a zenei ízléssel kapcsolatban fikáz, énis felhívnám azért a figyelmet egy-két mai "klasszisra" is: saian supa crew, vagy a looptroop érdekes számomra h a legtöben amerikai és/vagy magyar zenét hallgatnak és gyakran nem vesznek tudomást a legalább olyan jó német, francia(!), svéd stb stb zenékrõl. Hiba.

Morphin
Ne felejtsük már el Notorious B.I.G.-t sem..légyszi 😄😄😄
Sztem nem egy jó száma volt amíg élt és tevékenykedett...bár mindenki Tupac-al jön sztem nem volt egyeduralma..õ lett a leghíresebb és ennyi..mellette megannyi jó solorapper meg group volt hogy az nemigaz..vkinek rémlik még a Wreckx n Effect vagy mi??Talán ismeritek a Show me what you got c. uj számot namost ez a wreckx-éktõl lett lekoppintva legalábbis az alapja..asszem a youtube-on fenn van a klipje is--> Rumpshaker a címe...kicsit 'oldszkúúúl' de sztem nagyon jo kis muzsika
na chõ allz...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

erre én csak annyit tudok mondani hogy kinek mi nekem snoop régi nagy kedvencem és igen 2pac nagyon tudta

Csibusz
Jaja igazit LoL😊
Nemtudom...Mostani "NAGY" Rapperek😛 Nem is tudom..régen voltak jó rapperek😊 2pac...nem tudom de nekem örök kedvecem lesz😉
És a Snoop Dogg meg ezek...mostani számaik szerintem nem egy nagy BUuUuUuM!😛 De ez saját véleményem😄
a banner alatt van 8 link 😊

például megnézhetéd õket...

riddick669
sziasztok!mondanátok 1 olyan oldalt ahonnan lehet tölteni teljes rap albumokat. elöre is köszi!!!

ColdFire
hát igen õ igazi reppet hallgat nem ugy mint ti -.-
<#idiota><#mf1><#love11>

bld
te vagy a legjobb<#eljen>

már mind1 megtaláltam lekaptam és lekaptam egész albumot

Csibusz
Cabos progival probálkoztál már?😛
ColdFire
lél 😄

Maco13
www.google.com
snoop dogg feat r. kelly - that's that számot szeretném letölteni vki legyon oly kedves és dobjon meg egy linkel

😊

petõfi csarnok

BUDA > miskolc.

Maco13
vazzeg vazzeg erre el kéne nézni. nem tudod h hol lesz?
jaja megyek, eddig úgy néz ki 😊

sztem reális ár ahhoz képest hogy 50fillér-ért 12volt a legolcsóbb jegy, és Method Man és Redman hogy is mondjam?! kicsit másabb világ 😄 persze ezt a kemény divatosok nem értenék meg és ráadásul 2en vagy 3an jönnek Keyth Murray-al (nemtom hogy kell írni) ezért "simán" kiadok egy 8ast 😄 - februárban 7végenként elmegyek dogzani és megvan a fogyasztásra is a kess 😛

_Atti_
a csórónigger fajtájukat, beérhetnék kevesebbel 😄
kimész?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

MÁRCIUS 9.

BUDAPEST

METHOD MAN & REDMAN 😊

8000 HUF

durcás lesz 😊