HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
ok, kössz.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

tyhíííí, megprobálok utánanézni, hogy mi lehet a gond...

de ha nem tom megoldani, akkor feltöltöm valahova, ugygondolom ez nem bunkóság mivel amugy is free volt 😊

Ottto
404 pedig a kezdõoldal teccetõs!

sajnos nemtok menni, mert nem jött össze a pénz :S
(spanomék mennek)

Maco13
megy valaki Redman/Method Man koncertre?
csekk az alapokat!! www.myspace.com/lilgame74

a véleményeket várom!!!

elõre is köszi!!!

csõõõõ!!!!
Csabesz6
<#idiota>jogos

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hátha, tudsz rendelni akkor vszeg nem fogytak el...

Csabesz6
aloha
nem tudjátok mi a helyzet ezekkel a nightchildos pólókkal?:s valahol mintha olvastam volna hogy elfogyoban vannak...ha rendelek megkapom vagy ne számitsak rá?
hátha tudtok segiteni.kösz

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sabotaz Graffjam 2007. 03. 31.

Helyszín: Budapest, XXI. Kerület, Csepel Mûvek, Gépgyár utca 12. (Schwinn SkatePark)

Belépõ: 11:00 - 21:00 500 HUF
21:00 után 900 HUF

A SABOTAZ team szervezésében megrendezésre kerül az elsõ hazai SABOTAZ Graffjam.
Célja, hogy széles körben felvonultassa a hazai graffiti színtér szereplõit.
23 meghívott writer mutatja be tudását a közönségnek, akik eldönthetik ki nyerje az est fõdíját: 30 db SABOTAZ kannát és további értékes nyereményeket.
A helyszín adottságainak köszönhetõen a vendégeknek is lehetõségük nyílik megmutatni tudásukat.

SABOTAZ kannák a rendezvény napján 750HUF/db áron kaphatóak a helyszínen.

Napközben Mc - verseny és lemezlovasok szórakoztatják a közönséget, majd késõ délután graffitis videók lesznek megtekinthetõk.

Az Mc – verseny nyertese szintén értékes nyereményekre számíthat. Nevezési díj 500 HUF.
Jelentkezés a követekzõ e - mail címen: [email protected]

A helyszínen BÜFÉ fog üzemelni, elfogadható árakkal.
Röviden a kínálatból: üdítõ, sör, rövidek, szendvics, gyros

Meghívott csapatok: ABK, ANED ,BPS😮RE 365 , CDM:FCO ,CFS:BREAK ,DZ:HYTEK , GLK:WALK , GS:TRES ,HPC:RAUL ,IP:ZWEY ,JBF:TICAL ,MAS-ETM:TURBO ,MBS:WODS , MRC:KET , MST:ROUGE ,N4F ,PBD:STAB ,PDF(SERBIA):KLON ,STU(SERBIA):ZULUM ,UF:BAND ,WCS:SUCK ,XY……………..

Az esti órákban:

A SKA színpadon fellép:

- Kötelezõ Közhelyek zenekar

A hip-hop termben fellép

-Hõsök vs Vérfürdõ
-Testament Records csapata
-Adria company feat Aliby
-Blantrez

Drum and Bass teremben fellép:

-Oliv R
-SIET B2B Weide Mc Disztroy
-Vityoo
-Elf
-Dj dive

Mindenkit szeretettel várunk:
SABOTAZ team

Info: [email protected]
06/70 624 19 11

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

bld
na leglaább lesz hol eregetni az okosságot😊😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ColdFire
odex a heroes 5ös odex? ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

xeth004
Szevasztok! Nem tudja valaki, hogy van-e valami neve, és ha igen akkor mi, annak a "technikának" amikor a rapperek ugatnak, mint a kutya? Mint a szájdobnak a beatbox, úgy ennek nincs valami neve?

dark life ez a honlapom meg odexé is 😄 hallgassátok meg a zenéket de azok csak demók nem stúdióban készültek
Rockynhooo
HElllo
Valaki mentsen meg...
Nagyon kéne az Nks - 5 csillagról az a szám amit a akkezdet phiaival nyomnak! ha vkinek megvan hagy vegyem már fel msnre, és küldje el plz!
légyszi vki!
thx
respect

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tyííííha 😊

Maco13
torrent
ColdFire
reakció a köbön

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Tufa
kacc*2

ColdFire

Tufa
Valaki feltudná ezt tölteni nekem? Busta Rhymes - I'm Getting Rhyme

Semmi gond. Azért köszönöm.
Maco13
kerestem ahol tudtam, de semmi <#lookaround>
Ez a részlet van meg a zenébõl:
Intellect - Where's the party at
http://www.mytempdir.com/1214092
Help!
Üdvözlet!

Szeretnék tisztelettel kérni információt, hogy honnan lehetne megszerezni a következõ nótát, melyet pár éve keresek, de eddig hiába...
Intellect - Where's the party at

Köszönöm.
én nem biztos, hogy ilyen finoman fogalmaznék ha majkáról írnék szöveget :ASdasdsads

Hát figyelj csicska majka ez nem a szõke kóla, csak az élet komoly módra ahogy a nagy könyvben meg van írva. legjobb duma cp-tõl 😄

BUDA > miskolc.

ColdFire
jóvan de senki nem kérdezte tõle, csak ugy mondta egy alapbol hiphop topikba 😄

de igaza van -.-

ColdFire
helyes ^^

Csabesz6
huhja én fanka-függö lettem xD<#idiota>

ColdFire
menõ a csávó xDDD
© RAWE
ma 15:44 | privát | válasz erre | #168
csak a magyar rap!
Háborgató maszkura,Jam Balaya,Punnani Massif,Fanka,Hõsök,deego stb...

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

ColdFire
nekem tokre teccik -.-
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

áz 😄

Csabesz6
nembaj😄nekem teccik többi kitérdekel:]

majka az csicska ;|

BUDA > miskolc.

Csabesz6
htx😊

vannak fent linkek a bannerban, érdemes rájuk kattanni

Csabesz6
ohh elnézés fankadeli

Csabesz6
hohó meghallgattam most pár fankedlit😊 naon tuti😊 szedem is torrentröl az albumokat...😄eddig ien dmx,50cent,lloyd banks, cashis....ieneket hallgattam...tudom ezt hivjak divatreppnek,de nekem teccik😊 nem tehetek rola...mind1 de ez a fankadeli naon jó😊) subb bass is bejön, majka is...tudtok ajánlani nívós elõadókat?😄 lehet külföldi is magyar is
htx

jax
Kösziköszi, megnéztem, télleg vannak.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Ottto
Neveket tudok mondani amikre mi nyomjuk, bár legtöbbje nagyon oldszkúl. DJ4Joy, DJ Qbert, Def Cut, DJ Woodoo stb. Vagy ott vannak a BotY válogatások, ezeket még nézd meg 2003ig biztos vannak. nemtom nekem is inkább csak válogazások vannak, meg így ömlesztve kapom a legtöbbet. De beírod torrentbe break-mix biztos kidob valamit....

jax
Köszi, megnézem.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

semmi

sztem keress ilyen dancehall oldalakat ott vannak jó zenék ilyen dolgokhoz

én sajna nem emléxem, hogy DC-n kívûl honnan szedtem le ilyeneket :S

jax
Csá! Tudnátok ajánlani olyan igazi, táncolós hiphop zenét breakhez? Ilyesmiben nem vagyok jártas.

szerintetek milyen jövõje van Magyarországon egy raprock együttesnek?