HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha leakarjátok szedni akkor hajrá mert elvileg még ma törlõdnek
Érdemes megtekinteni <#eljen>#eljen>
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
cigány egy szál sem volt, feka is csak 4-5, összesen kb 200-250ember volt bent. legközelebbi bulim valószinü a hónap végén lesz 😊 majd infozok
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
majd holnap
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
más..Fankától ismeritek a Nagyszámok törvénye-t??és az Álmodtam??és öö Ringlispil az SP-vel közösen??na nekem ez a 3 a kedvencem persze a többi..mint pl a Suhancos-Békét(az a verzió amikor egy csaj vokálozik a háttérben) na ezeknél jobb zene nincs is..persze az ilyen mélyebb zenék között...ááá annyira megszerettem ezeket a zenéket...tökre olyan dolgok történnek velem amik ezekben vannak...jah még akartam kérdezni hogy szoktátok hallgatni a Salátát??nekem még nemvolt szerencsém élõben mer sosem érek rá vagy elfelejtem...az archívumbol szedem le késõbb...és megkell mondjam nagyon jó kis dumálgatások vannak ott...na aloha allz..
azokat érdemes megnézni mert nagyon sokat segítenek az elindulásban.
ja meg még egy program kell hozzá.az a neve hogy reason midi board ezt mindenképpen szerezd be mert enélkül nem tudod feljátszani a dallamokat.
ha valamiben elakadtál akkor meg itt megtalálsz.
Sok sikert!!
csöcs allz. Koweekha...
na felraktam a legújabb ütememet.ha valakit érdekel akkor WAR címmel van feltöltve.
www.myspace.com/lilgame74
véleményeket várom
elõre is köszi
CSÕÕ
amugy hogy tetszett??ha meghallgattad õket...
de szeretem -.-
szószólók <#worship>#worship><#worship>#worship>
csak így ennyit 😛
De a legnagyobb isten az tényleg a Fanka a 4.rõl <#vigyor3>#vigyor3><#hawaii>#hawaii>
És igaz hogy a számain talán többen sírnak mint nevetnek :S:S
jah és OCC-hez csak annyit hogy az Édesanyámnak-ot hallottam eddig összvissz...de fiú létemre majdnem elsírtam magam...és örülök hogy a "hátrányosabb helyzetû" emberek is kapnak lehetõséget a mûfajban...bár azért elég érdekes hogy ha megnézzük a magyar hip-hop nagy arcait kiderül hogy egyiksem multimilliomos a zenébõl...bár én ezerszer többnek látom embernek , mint pl egy hazai pop-face-t...
na csöcs allz...
ha érdekel valakit akkor nézze meg az ütemeimet..
www.myspace.com/lilgame74
várom a véleményeket!
elõre is köszi
csá!
de ez csak az én véleményem
Critical Pointsot legalább csak hallgassátok meg már az Álom c. számukat😊 Leszeditek 1 perc alatt😉
na az asztán egy elbaszott szám 😊
Mostanában nem hallgatok tul sok reppet..ha igen az wacuum, kriminal , (vagy ami éppen bejön pl Anonim ) magyar oldalról, külföldi részrõl most az oldschoolból pótolgatom a hiányt mint grandmaster flash, krs one.
Amugy inkább istrumentálisat hallgatok, itthonról Crain, kintrõl Krush,shadow,herbaliser
respect
SubBass régebben volt a jó amikor még voltak sztem értelmei a szövegeinek lehet hogy még ifjabb csitri felfogásom miatt szerettem/hallgattam
de most ahol van fellépés általába a szövegeit azt full vágom és nem kapcsolom ki a winampot ha az megy 😊
de én is sokat mondó rap szövegek híve vagyok + reggea és dancehall 😛
rossz ember nem lehecc 😛