HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt találhatóak Parkoló C Kultiplexes felvételei.

Ha leakarjátok szedni akkor hajrá mert elvileg még ma törlõdnek

Érdemes megtekinteni <#eljen>

_Atti_
mármint producernek..rízön djt még nem láttam.. nem is fogunk.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Csibusz
ohh na midnegy😊
Tufa
nemigazán van

Csibusz
hali tufa figyelja mediterrának van honlapja?? mert nem találok...
Csibusz
néger pasi csak legye cska az csak jóó😛
Tufa
valószinü nem csinálok több bulit mediterránban, tegnap betelt a pohár. Fél 12ig nem volt fény a bejáratnál meg a ruhatárban, akkor végre kijött egy szerelõ, nagynehez meglett csinálva, addig kb 50-100embert buktam el emiatt, aztán az áramal való baszakodás miatt haver lejátszója bekrepált. 270ezres lejátszó... Egy másik havert kellett megkérni hogy menjen le leányfalura az õ pultjáért mert 1 lejátszóval nem lehet zenélni rendesen..
cigány egy szál sem volt, feka is csak 4-5, összesen kb 200-250ember volt bent. legközelebbi bulim valószinü a hónap végén lesz 😊 majd infozok

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Morphin
Nah elkezdtem végülis használni ezt a Reason-t és megkell mondjam elõször aztse tudtam hogy mivan..pár tutorialba beleolvastam persze most még csak próbálgatom még semmi komoly..de tetszik...szval hajrá minden kezdõ DJ-nek!!! és továbbra is éljne a Feri a negyedikrõl!!!😄😄 most Dráma kevés humorral(Muki remix) rulez van!! tesssék meghallgatni!!<#vigyor1><#vigyor4>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Csibusz
Nem mert nemtudtam elmeni programom lett😄 de menni fogok igérem😄 de ugysem foglak felismerniXD
Tufa
na voltál mediben? 😊

ColdFire
most le van állítva sry.
majd holnap

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

LasDen
nekem nem jön be az oldal...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ColdFire

Morphin
Ok köszi próbálom akkor beszerezni a Reason-t...a demoja megtetszett...bár elsõre tényleg nagyon bonyolult...
más..Fankától ismeritek a Nagyszámok törvénye-t??és az Álmodtam??és öö Ringlispil az SP-vel közösen??na nekem ez a 3 a kedvencem persze a többi..mint pl a Suhancos-Békét(az a verzió amikor egy csaj vokálozik a háttérben) na ezeknél jobb zene nincs is..persze az ilyen mélyebb zenék között...ááá annyira megszerettem ezeket a zenéket...tökre olyan dolgok történnek velem amik ezekben vannak...jah még akartam kérdezni hogy szoktátok hallgatni a Salátát??nekem még nemvolt szerencsém élõben mer sosem érek rá vagy elfelejtem...az archívumbol szedem le késõbb...és megkell mondjam nagyon jó kis dumálgatások vannak ott...na aloha allz..

én kezdtem a fruity loopsal most már vagy 3-4 hónapja csak reason 3.0 val csinálom.van a neten (pl youtube on) egy csomó tutorial video hozzá.
azokat érdemes megnézni mert nagyon sokat segítenek az elindulásban.
ja meg még egy program kell hozzá.az a neve hogy reason midi board ezt mindenképpen szerezd be mert enélkül nem tudod feljátszani a dallamokat.

ha valamiben elakadtál akkor meg itt megtalálsz.
Sok sikert!!
Morphin
Hmm..vhogy énis egy ilyen "kezdõ-karrier" elõtt állok mert nagyon sok kedvem van ehhez a cucchoz...mármint ezt hobbiként értem..te milyen progikat használsz ill. honnan szerzed be az ütemek effektjeit??

ja és köszönöm szépen!!😄😄😄
az az igazság hogy elõadót keresek.
Morphin
Ciao! meghallgattam a WAR-t és nekem bejövõs nagyon...de azthittem szöveggel van de mostmá vágom hogy érted az ,,ütememet"...a when you're down is yo!!!csak így tovább és probálj ihletet kapni vhogy mert ebbõl egész jo kis muzsikák születhetnének...én szoktam "próbákat tenni" a szöveg írásra de vhogy nemtom..nem jön az ihlet...énis inkább a ZENEI oldalát akarom megközeliteni kicsit a zenélésnek,hacsak bele nem jövök a szövegírásba...na mégegyszer hajrá mer mondom jók lettek nagyon..
csöcs allz. Koweekha...

érteeeem.

na felraktam a legújabb ütememet.ha valakit érdekel akkor WAR címmel van feltöltve.
www.myspace.com/lilgame74
véleményeket várom
elõre is köszi

CSÕÕ
Csibusz
Nem neked ment hanme morphinnak ezer sorry
Csibusz
ja bocs morphin-nak szántam ezer sorry
Csibusz
ja bocs morphin-nak sántam ezer sorry
ezt hogy érted?😄
amugy hogy tetszett??ha meghallgattad õket...
Csibusz
Na végre egy kollega😄
õ más tészta 😊

de szeretem -.-

ColdFire
Mc Gõz xDDDDDDDDDDDDDDD

boomduck <#eljen><#eljen>

szószólók <#worship><#worship>

csak így ennyit 😛

Tufa
nagyon sokszor, nagyon nagyon sokszor 😊 általában minden hétvégén ismerõs szervezi a bulikat, most kivételesen én vagyok az az ismerõs, ezért is a reklám 😊

Csibusz
Okéy...hányszor voltál már mediteránba?Elég jó kis bulik vannak ott😄
Tufa
holnap lesz, hidd el 😊

Csibusz
Hallod nem szombaton van hanem ma XD Most néztem megXD 5 az ma van😊
Morphin
jajj szval a Boomduck a barátnõm barátnõjének a volt csávója....na így ok

Morphin
Szeretem imádom én is a CP-t...az Álom egy yoo szám nagyon...az Angyalok vagyunk sztem kicsit elüt a többitõl mert az nekem vhogy túl gyors és lehet pont ezért szeretem azt is...😄 a másik amit most nyomatok az a Boomduck..errõl vkinek vmi véleménye??ismerõsöm barátnõjének volt csaja,a számokban a csajt "siratja"...tetszik nagyon...SzóSzólók??esetleg?õk is nagyon jók!
De a legnagyobb isten az tényleg a Fanka a 4.rõl <#vigyor3><#hawaii>
És igaz hogy a számain talán többen sírnak mint nevetnek :S:S
jah és OCC-hez csak annyit hogy az Édesanyámnak-ot hallottam eddig összvissz...de fiú létemre majdnem elsírtam magam...és örülök hogy a "hátrányosabb helyzetû" emberek is kapnak lehetõséget a mûfajban...bár azért elég érdekes hogy ha megnézzük a magyar hip-hop nagy arcait kiderül hogy egyiksem multimilliomos a zenébõl...bár én ezerszer többnek látom embernek , mint pl egy hazai pop-face-t...
na csöcs allz...

csõõõõõ!!

ha érdekel valakit akkor nézze meg az ütemeimet..
www.myspace.com/lilgame74

várom a véleményeket!

elõre is köszi
csá!
_Atti_
OCC nemtom nekem õk is beugranak ha mélyrõl beszélünk..vagy õszintérõl

tedd azt 😊

Csibusz
Critical points nál is maradok merttttt nagyon yooooooooooooooo😛
ha már ezek a mélyebb érzésü szövegek, akkor Minimal Project, Addamz, Phoenix stb.

én már halottam ezt a számt, de megmondom õszíntén, hogy nekem ez a reppelési stílus annyira nem jön be, de nem is oltom le, valamiért furcsa volt nekem, de nem szar...

de ez csak az én véleményem

Csibusz
jaja...most nem azért de szerintem inkább égeti a magyar népet...miaz hogy inkább leálltak füvezni...Áhhhh szerintem nem tudom 1. nagyon beképzelt lett 2. már nem olyab mint régen..

Critical Pointsot legalább csak hallgassátok meg már az Álom c. számukat😊 Leszeditek 1 perc alatt😉
Ragga Csodaszarvasrol 😄DDD

na az asztán egy elbaszott szám 😊

Csibusz
Az is jó én is szeretem sokszor alapzenére szoktam például szöveget írni ami eléggé jó móka😊
_Atti_
Miért vetnénk?..a regi jó 😊

Mostanában nem hallgatok tul sok reppet..ha igen az wacuum, kriminal , (vagy ami éppen bejön pl Anonim ) magyar oldalról, külföldi részrõl most az oldschoolból pótolgatom a hiányt mint grandmaster flash, krs one.

Amugy inkább istrumentálisat hallgatok, itthonról Crain, kintrõl Krush,shadow,herbaliser

Csibusz
😊 akkor okés😊 Eggyetértünk mindenben szerintem😊 Régen én is szerettem Sub Bast de már nagyon idétlen számai vannak...Ragga Csodaszarvasrol..most miértelme? ellenben Critical Points ami a családrol a szegénységrõl hogy tanulj... szal van mondanivalója😊 Különben én is szeretem Dancehallt reggae DnB RAP/Hip-Hop szal igy jóóó😊 <#taps><#taps><#taps><#vigyor2><#vigyor2>
<#eljen><#eljen><#eljen>

respect

SubBass régebben volt a jó amikor még voltak sztem értelmei a szövegeinek lehet hogy még ifjabb csitri felfogásom miatt szerettem/hallgattam

de most ahol van fellépés általába a szövegeit azt full vágom és nem kapcsolom ki a winampot ha az megy 😊

de én is sokat mondó rap szövegek híve vagyok + reggea és dancehall 😛

rossz ember nem lehecc 😛

Csibusz
nah jee😊 lesznek fellépõk?
Tufa
<#eljen> Akkor lehet összefutunk 😊

Csibusz
õõ lehet megyek XD😊=)