HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írjál egyre több szöveget és akkor majd sokat lehet fejlõdni, de sztem nem tanácsos minden kisebb próbálkozásodat publikálni, mert ha valaki majd nagyon leolt akkor talánn abbahagyod, elbátortalanodsz, ha magasztal akkor meg azthiszed majd hogy te vagy a király és nem fogsz tovább fejlõdni
otthon irogass magadnak minél több szöveget és akkor megfogod látni a fejlõdést
persze mutogasd meg ha gondolod 1-2 barátodnak akik azért konyítanak valamit ehhez...
peace
megirtam 1. szövegem<#pardon1>#pardon1>osztáramhoz, mer szerette volna ha vki ír neki.(megmutattam neki a riddler-kicsimnek😊)
körülbelül 2 honapja kattantam rá a magyar undergoundra, és nagyon megszerettem.véleményem szerint nagyon tudnak ezek a srácok
mind1, szal megmutatom mit kreáltam.kritizáljatok csak😊, ezaz 1. próbálkozásom
....................:Katának:....................
Kettõnullanullahét, március huszonkettedikén, nyolcat kattan a vekker
ideültem és elkeztem hogy megirjam a legelsõ reppem
lassan két éve nyomom ezta kibaszott gimit
nemtudom mi lessz belõlem, de rühellem a sulit
egyetlen dolog az ami hajt, mégpedig az összes span
akikkel minden nap elvan csinko, még ha nincs is teli a brifkó
de mielött teljesen elszaladna velem a szekér
elkell mondanom hogy a barátság számomra mit ér
katának hívják,többet ér nekem mint bármennyi pénz
egy aranyos lány kinek szive tele szeretettel
azt kívánom bárcsak sose hagynál el
teltek a napok, hetek a kibaszott évek
és lassacskán rájöttem a barátok mennyit érnek
lehet sutánakk tünnek eme szavaim
hiszen most indulok el a repp útjain😊
de én megtettem, elindultam mert 1 lány kérte
hogy valaki írjon neki szívhez szóló reppet
lessz ez még jobb is, tudom
hiszen holnap lessz a születésnapom
de megint elkanyarodtam a témától
és és hanyagolom soraim közt egyik legjobb barátom
katát, akit addig szeretek
míg a szívem nem hagy cserben
csinálhacc bármit, eregethetsz galambokat
és lehányhatod padomat(😄)
de azt tudnod kell , sosem hagylak el
csak arra kérlek viszonozd érzéseim
így párban kell tenni hogy elérjünk valamit
nézz körül a világban mindenütt háború zajlik
ezért tartsunk össze
hiszen a barátság az , ami eggyé tesz minket
kérlek légy örökké a társam
és énis megteszek mindent,hogy ne légy árva
elõre látom , majd kapom az oltást
hogy miért kezdtem el a lázadást
pedig mindenki tehetne egy kicsit azért
hogy ne boruljon ránk hirtelen a vak éjj
lassan befejezem elsõ mûvemet
Katához szolt ez elvileg
kinek nagyon megnyerõ a külleme😊
de sokkal fontosabb az nekem
hogy odabent egy arany lelket lelek
tudd hogy kitartok veled örökre
szeretném ha a te szíved is így kegyegne
és a barátságunknak semmi se tesz majd keresztbe.
2oo7.03.22.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
http://www.zawar.hu/w/sabotaz/jamterkep.jpg
http://utcakereso.hu/bp.21.Gépgyár_u.
azz akkor majdan nékem is kéne
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ezt a filmfesztiválos cuccot le lehet vhonnan tölteni?
ErdélyWacuum-AkkezdetPhiai-Bobakrome-Tirpa-MuuuviFilmfesztival
csak én lusta voltam kiírni hogy milyen video is ez
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Snoop Dogg, Orishas(kuba), Don'tcha(francia), The Game, Lil'Jon, Missy Elliott, Ludacris, Busta Rhymes, Ice Cube(ö régebbi), Clipse, Jay-Z, MC. Solaar(francia), 50Cent, Mobb Deep stb😊))))
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
A legnagyobb gond az, hogy üzletet csináltak a Hip-Hop-ból!! Ami szerintem nem jó dolog!
2-3 napja láttam dokumentum filmet Jay Master Jay emlékére, és egy csoki társadalomtörténész csajszi mondta, hogy nagyon sok fehér csak a polgárpukkasztás, és a fennálló renddel való szembehelyezkedés miatt hallgat rap-et. Úgy gondolom ebben van egy jóadag igazság!
Szal' divat is rap-et, Hip-Hop-ot hallgatni!!
Én még a Run-DMC, Boggie Down Protuctions, Public Enemy, Ice-T, Cypress Hill, N.W.A., Grandmaster Flash, EPMD, 2 Live Crew, X-Clan, LL Cool J, Whodini, 2Pac stb. korszakon nõttem fel úgymond.
Soha nem felejtem még 1986-ban hallottam az elsõ rap zenét ami miatt meg is kedveltem a stílust : Run-DMC - You be illin'. Na utánna még láttam a Breakin' címû filmet!
Én pl. szeretem 50centet. És még a Game nevû srác zenéjét is.
Persze mindketten a Dr. Dre féle kiadóhoz tartoznak. Dre-t meg eleve komálom, mivel kedvenc bandáim egyike az N.W.A..
És ezt meg ne felejtsük el, hogy Public Enemy No1!!!😊))))
Ja még egy kérdés. Tud valamelyõtök valamit a JFK nevû Kecskeméti formációról. A '90-es évek elején alakultak. Ha jól emléxszem King B. egy Fila RapJam lemezen szerepelt a Mindenki címû zenében.
Én személy szerint ajánlanám az Orishas-t. Kubaiak, és a salsa-t összekutyulták a hip-hop-al. Szerintem hatalmas!😊))

ezt érdemes olvasgatni, ha valaki kíváncsi, hogy vajon mi is történik a NightChild berkeken belûl és kívûl, hogy mi is a Siska-s vita tárgya, stb.!
http://rozmy.info/sabotaz/2.png