6524
10571093361148553957.jpg
  • REPS0L
  • Rockynhooo
    tavaly kellett vna elmenni Naughty by nature-re :(
  • LasDen #2337
    anyád most nézem....február 11-én lesz Jedi Mind Tricks koncert....kurvára elkéne menni.....elővételben 3700 a jegy....csak az a szar, hogy szerdán lesz, így érzésem szerint nem lesz belőle semmi....
  • REPS0L
    a klipp alapvetően vicces, az embert inkább nem értékelem
  • LasDen #2335
    ez a fluor egy fasz.....régebben voltak értékelhető zenéi....
  • jax
    gagyi ez az ember.
  • REPS0L
  • REPS0L
    Nénike, star wars üt, többi nekem sem begyere.
  • Rockynhooo
    szerintem is.
  • LasDen #2330
    sztem szar volt.....
  • Rockynhooo
    Jah már le is töröltem :|
  • REPS0L
    nekem teljesen okés :)
    Aludnifogtált toltátok már? beszarok kb rajta :D
  • Bulykin
    íjjj...hát elég gány:) sorry, nekem nem jön be, a hanga is...
  • REPS0L
    én folyamatosan csekkolom az újabb "előadókat", de nagy ritka ha találok egy hónapban egy normális zenét...
    ő is pl ismeretlen, ez viszont nagyon eltalált szám:
  • LasDen #2325
    régen én is úgy gondoltam, hogy jó lesz nekem a hősök, akkezdet stb......de aztán rájöttem hogy olyan arcok tűnnek fel, akik lendületet visznek a műfajba.....persze vannak olyan új előadók is, akiknek a legónál kéne maradni, de ez mindenbe így van......persze van amibe én sem merek belehallgatni (Fluor Filigran - Gecigránát)

amerikában ez meg fokozottan igaz.......ott kb naponta 5 új rapper tűnik fel, így persze több a selejt cucc is, de ha az ember kicsit kutakodik akkor megtalálja a jókat......
    nem sértésként, de én ezt szűklátókörűségnek tartom.....
  • Spice1
    hát én a régiekbe se már báttjya,nagyon offos lett nálam a magyar ándergránd,maradok inkább a jókis oldschool gangsta shitnél
  • REPS0L
    magyar hiphopban az újakba bele sem merek hallgatni...
  • Spice1
    ez most naon bejövős nálam
  • LasDen #2321
    itt is a felszín alá kell nézni.....és nem azokkal törődni akiket a TVben látsz.....én sem vagyok sokkal beljebb, mert csak épphogy a felszínét karcolgatom ennek a rétegnek :D
  • Rockynhooo
    én is ezek közé tartozok , nem vágom miért zárkozok el alapbol de amit hallottam mai zenét nagyon egy sem tetszett.
  • LasDen #2319
    érdekes, hogy a hallgatóság többsége a 90-es (meg talán még a 80-as) évek klasszikusait hallgatják és nem akarnak nyitni az új arcokra mondván, me az úgyis szar.......
  • Spice1
    ezek aztán nem spóroltak a kólával
  • Spice1
    Nah cső!

Hallgat innen közületek ien wki jókis 90-es évek körüli igazi westocast rap zenét?Mc Eiht,Spice 1,Too $hort,South Central Cartel??
    check this out
  • Matt07
  • REPS0L
    most az méé rossz? xd
    megyek, hallgatok egy kis eminemet mer elegem van belőletek :(
  • Matt07
    lil wayne meg hasonló szennyek :¨|
  • toysoldier
    ez vmi kurvajó :D
  • Rockynhooo
    mire gondolsz az igénytelen alatt? :)
  • reaper4
  • Csesza
    kellemes csalódás :)

amúgy most ez h fast rap, nekem az a véleményem h ez is durva ahogy nyomja a srác, de amcsi, magyar, francia szavak sokkal hosszabbak (általában) és nehezebb ezt így művelni és nekem ez által jobban is tetszik...
  • homeless
    A szöveg kemény:)
  • Matt07
    csak pozitív meglepetés volt mert mostanában akikkel beszélek csak igénytelen rap zenével jönnek
  • Bulykin
    úgy látom csak én rajongok az ázsiai hiphopértXD nah mind1, azért linkelek nektek egy újabb videót, tessék nézni, mert üt...4:22-től mindnkinek kötelező, mert fast rap Outsidertől(kedvenc)

MC Sniper-Better Than Yesterday

egyébként ők koreaiak, ha vkit érdekelne...
  • LasDen #2306
    hát igen...rocky tudja mi a jó... :D Amúgy meg mindenki (= aki rapet hallgat :D) hallgatott NWA-t meg a többi nagy ágyút......
    The Roots 4eva :D
  • Matt07
    jobbnál jobb előadók :D:D végre találtam vkit aki kb ugyanazt hallgatja :DD
  • Rockynhooo
    jajaja :) hát most lepörgettem az összes Eazy E albumot meg összes N.W.A.-t haverokkal nagyon rajta vagyunk.. magyarbol kiégtünk hogy nem jön uj dolog ... így visszanyúltunk a gyökerekhez :) de most azt terveztem hogy szinte mindenkitől beszerzek mindent... das efx,tribe called quest, stb stb
  • Matt07
    az kibaszott jó album :D nem hittem h van más is aki hallgat ilyesmit :D
  • REPS0L

• REPS0L
  • reaper4