HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
szrintetek megéri rendelni testament rec.-es pólót( testamentrec.hu) illetve rap-es pólót (fanka.dux.hu) rendelni? kb mennyi idö alatt jönnek meg(tatai vagyok).van valakinek tapasztalata?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

az kemény

egy srácot valamiért kivonszolt egy kidobó
aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy a gyerek elmegy mellettünk
és a kb. 2-3 méterre lévõ párkányra kimászott és le akart ugrani
egy másik kidobógyerek még idõben elkapta a karját és visszarántotta
kihívták a mentõket, rendõröket, stb.
a srác eléggé ellenkezett, hogy elvigyék
ugy fogta meg az eggyik mentõs a gyereket, hogy még a ruháját is letépte róla
nem gondoltam én hogy ez a gyerek ilyen rottyon van, igaz nem ismertem, de buli közben amikor táncoltunk csomószór odajött spanolni

...

milyen öngyilkos jelölt?

öngyilkosjelölttel megtûzdelt ám, de rohadtjó party volt 😊

Csabesz6
Tribe - Stáció demo
ez kegyetlen😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

reaper4
akkor biztos faja lesz <#zavart2> <#idiota>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

:ADSAdsadasdasdda

akkor az kemény lesz, bírom Gangxtát mint ember, de mint rapper...

LasDen
hát nemtudom mi lesz pontosan benne, de én is tegnap este az Estében láttam, hogy ez lesz a D+B-ben és akkor a Ganxstat meg a Fenyõ Mikit mutatták.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gondolom sok hozzáértõ fogja kitárgyalni a sok erõszakos és értelmetlen szöveget és ezt a szubkultúrát <#szomoru1><#szomoru1>

LasDen
Szombaton 22.15-kor az M1-n a Dob + Basszus adása a Magyar Rap történetérõl fog szólni ha vkit érdekel.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Siluro
Tudom, hogy nem magyar, de érdemes megnézni!
link

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

😄DD
az bezony

nemtom, de jó gáddzsi <#szeret><#idiota>

hii vki nem tudja a szám címét????

😄DDDdddd <#idiota><#idiota><#idiota>

nekem bejön, intro alap mondjuk nagyon rossz lett de 2 szám tényleg ütõs lett

BUDA > miskolc.

Csabesz6
yo de eszekszerint a letöltés menüpont megeygezik a médiatárral😄 sry

Csabesz6
Deniz következõ hivatalos kislemeze elõtt, mely hamarosan megjelenik, ingyenesen letölthetõvé vált, most egy másik kislemez, unalom ep címmel. Az albumon található számok, a fiúk saját szórakoztatására készültek, különösebb cél nélkül, mondhatni „unalom”-ból. Semmi órisái megfejtés, csak ki kell nyitni a füleket és hallgatni. Fõsuli mellett egy kis repp az albérletbõl... unalom ep.... jó szórakozást..

Az anyag megtalálható a médiatárban (is)!

reaper4
látom már tárgytalan 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
itt!! meg tudod nézni és van olyan progi amivel le tudod szedni innen. de ha sehonnan nem tudnád megszerezni akkor msn en átküldhetem. csak sokáig tartana (közel 60 mega) és kb 30k val tudok feltölteni...

Nah megnéztem hogy a siska mégis mit mondot a dogz-nak... És szerintem elég gáz hogy ilyen "gagyi" szöveggel válaszolt a dogz erre az oltásra, pont õk mondták hogy úgy csinálják mint a fekák. Namost a fekák azért ha beefelnek akkor azért az kicsit jobban odateszik az egész klipben az a legnagyobb mikor kb 20ember jön fel az aluljáróból. Még pl fél dorrál is jobb szöveget ír ennél (ha már "amcsival" kell példálózni) még a Piggy banks is jobb ennél a sz*r-nál.

az egészben az a legrosszabb hogy mentha miért van õ a klipbe belevágva?
(nah mint1 ez kicsit felkavart hogy tényleg ilyenek is próbálkoznak...)

milyen médiatár?

letölthetõ zenékben vannak a letölthetõ zenék! vagy mi kell neked? 😄 😮

Csabesz6
bevagyok jelentekzve de nekem nincs ott olyan hogy MÉDIATÁR:|...letölthetö zenék, archiv, ipod cucc, egyéb ,klippek<---ezek vannak...

persze de most nem is arról van szó hogy siska besértõdne, hanem hogy 3szarrágó akinek nemsok köze van a raphez, fasságokrók "reppelnek" és oltják õt

én meg meghallgatnám, hogy milyen bíííf-et tolna nekik vissza 😊

letöltések

de csak akkor elérhetõ ha bevagy jelentkezve

Csabesz6
ti vágjátok hogy hol van a médiatár a salátán?Oo

azt lelehet szedni valahonna mert arra kivábncsi vagyok

Én ezt siska helyében nem venném fel a KávaKrú sokkal jobb oltás nyomott még anno a siskának. Ezt a mostani klippet simán vissza lehet oltani, semmi kézzel fogható oltás nincs benne. Csak annyi hogy beverik a száját, legalább megemlítették volna, hogy pl "kis B*zi mit ugat a nagy kutyáknak, mikor csak p*nákról jár a szája a kis csicskának; vagy valami hasonló. Végülis õk a nagy repperek...

de nekem ez a beverem a szád meg kibelezlek szöveg nem jön be...

reaper4
nekem meg is van az a vivás cucc amikor siska olt 😊 lol megnézem ezt a videót 😛

nem csípem sem mint embert sem a zenéjét ;(

BUDA > miskolc.

😊 az elsõ benyomás ezt mondattja veled, igaz néha furán öltözködik 😛

de amugy nagyon nagy arc...

húúú, majd utánanézek, szvsz holnapra majd kiderûl 😊

siska amúgy is egy buzi 😄

BUDA > miskolc.

LasDen
errõl a Siska oltásról nincs vid v vmi???

vágjátok ti azt a formációt, hogy Dogz? 😄DDD
😄DDDDDDD kegyetlen harcosok
voltak egyszer az interaktívba (Viva Tv) és meséltek magukról és egyszercsak betelefonált Siska és leoltotta õket, hogy ennyi pénz, annyi pénz stb.stb, tehát égtek mint a geci...
és most erre a Dogz csinált egy számot és arra egy klippet amiben Siska-t oltják 😄DDDdddd, ha Siska visszaoltjaõket darabokra fognak esni mert valami kegyetlen odamondják a dogzok srácok :ADSASdasdasd

http://dogz.hu/klippek/Fogd be.wmv

Mincsi
hálám <#worship>

Rush!

boldog karácsonyt/húsvétot/ születésnapot
http://fs05n5.sendspace.com/dl/752b132621fed9b1e2a720db8057cd19/46177d1d/d8tcmj/RidDLER-Kicsimnek.mp3

BUDA > miskolc.

Mincsi
nem akarod elküldeni nekem azt a számot? <#rolleyes>

Rush!

de lehet, csak ha nem jelent meg akkor elvileg ez valahonnan letõlthetõ volt vagy nem? és az kéne, hogy honnan?!

mert arra lehet még gondolni, hogy salátából lett kivágva, de nemhiszem, mert ott belebeszélnek direkt a számba, hogy nem legyen érdemes onnan kivágni...

Maco13
srácok nem lehet hogy ez a szám még nem jelent meg lemezen?
Csabesz6
szintugy nálam is

spanomnak is ugyanígy ennyi 😛

kicsimnek
elõadó: Riddler

Ismeretlen album (2005.03.03. 6:54:43)
nálam ennyi van 😛 szerintem nem is volt albumon

BUDA > miskolc.

Fiuk , valaki nem tudna adni egy magyar dalszoveget a Last Nightrol ?
koszi

a Riddler - Kicsimnek címû szám az melyik albumon található meg? vagy esetleg szabadon letölthetõ volt?

Tehát a helyes cím: XXI. Kerület, Csepel, Csepel Mûvek, Asztalos utca.
Megközelítés a…

Nyugati Pányaudvartól (Nyugati tér)

4-6-os villamossal a Boráros térig (9 megálló a Nyugatitól, http://www.bkv.hu/villamos/4.html ) – kb 15 perc – majd a Borásos tértõl a Csepeli hévvel Karácsony Sándor utca megállóig ( 4-5 megálló, http://www.bkv.hu/hev/bcs_szo.html ) vagy egy állomással tovább a végállomásig – kb 15 perc -ezután gyalog a mellékelt térképen jelölt útvonal szerint kb 8-10 perc.

Keleti Pályaudvartól (Baross tér)

2-es metróval a Blaha Lujza térig ( 1 megálló, http://www.bkv.hu/metro/metro2.html ) - 3 perc - , majd átszállás a 4-6-os villamosra, leszállás a Boráros téren ( 5 megálló, http://www.bkv.hu/villamos/4.html ) - 8 perc - átszállás a Csepeli hévre, azzal egészen a Karácsony Sándor utcáig vagy a végállomásig ( 4-5 megálló, http://www.bkv.hu/hev/bcs_szo.html ) - 15 perc -, majd a mellékelt térkép útmutatásit követve gyalog.

Déli Pályaudvartól (Krisztina körút)

2-es metróval a Blaha Lujza térig ( 6 megálló, http://www.bkv.hu/metro/metro2.html ) - 10 perc - ott átszállni a 4-6-os villamosra és azzal elmenni a Boráros térig (5 megálló, http://www.bkv.hu/villamos/4.html ) - 8 perc - majd onnan a Csepeli hévvel egészen a Karácsony Sándor utcáig vagy a végállomásig ( 4-5 megálló, http://www.bkv.hu/hev/bcs_szo.html ) - 15 perc -, ezt követõen gyalog a csatolt térkép alapján.

Az említett térkép a gyalog út megtételéhez

http://www.zawar.hu/w/sabotaz/jamterkep.jpg

A www.bkv.hu weboldalon találtok egy útvonaltervezõt, amely segítségével talán könnyebben elközlekedtek a városban, bár ez a program nem mindenesetben a legkézenfekvõbb és legrövidebb útvonalakat mutatja meg.
Valmint segítségetekre lehet még a www.utcakereso.hu oldal.

Mindekinek jó utat kívánunk!
Csabesz6
ok köszi

Sabotaz Graffjam 2007. 03. 31.

Helyszín: Budapest, XXI. Kerület, Csepel Mûvek, Asztalos utca (Schwinn SkatePark)

Belépõ: 11:00 - 21:00 500 HUF
21:00 után 900 HUF

A SABOTAZ team szervezésében megrendezésre kerül az elsõ hazai SABOTAZ Graffjam.
Célja, hogy széles körben felvonultassa a hazai graffiti színtér szereplõit.
23 meghívott writer mutatja be tudását a közönségnek, akik eldönthetik ki nyerje az est fõdíját: 30 db SABOTAZ kannát és további értékes nyereményeket.
A helyszín adottságainak köszönhetõen a vendégeknek is lehetõségük nyílik megmutatni tudásukat.

SABOTAZ kannák a rendezvény napján 750HUF/db áron kaphatóak a helyszínen.

Napközben Freestyle - verseny és lemezlovasok szórakoztatják a közönséget, majd késõ délután graffitis videók lesznek megtekinthetõk.

Az Freestyle – verseny nyertese szintén értékes nyereményekre számíthat. Nevezési díj 500 HUF.
Jelentkezés a követekzõ e - mail címen: [email protected]

A helyszínen BÜFÉ fog üzemelni, elfogadható árakkal.
Röviden a kínálatból: üdítõ, sör, rövidek, szendvics, gyros

Meghívott csapatok: ABK, ANED ,BPS😮RE 365 , CDM:FCO,
CFS:BREAK ,DZ:HYTEK , GLK:WALK , GS:TRES ,HPC:RAUL, IP:ZWEY ,JBF:TICAL ,MAS-ETM:TURBO ,MBS:WODS , MRC:KET , MST:ROUGE ,N4F ,PBD:STAB ,PDF(SERBIA):KLON, STU(SERBIA):ZULUM ,UF:BAND ,WCS:SUCK ,XY……………..

Az esti órákban:

A SKA színpadon fellép:

- Kötelezõ Közhelyek zenekar

A hip-hop termben fellép

-Hõsök vs Vérfürdõ
-Testament Records csapata
-Q-Cee & Dugo
-Adria company feat Aliby
-Blantrez
-Dj Slow

Drum and Bass teremben fellép:

-Oliv R
-SIET B2B Weide Mc Disztroy
-Elf
-Dj dive

Mindenkit szeretettel várunk:
SABOTAZ team

Info: [email protected]
06/70 624 19 11
06/70 340 16 34

A Graffiti versenyre a nevezés a következõ képpen fog zajlani : le kell adni 1 vázlatot 11:00 és 12:00 között ...ezekbõl a vázlatokból kiválogatjuk azokat....................................
A versenyen csak Sabotaz kannákat lehet használni, amelyek a helyszínen 750 Ft/db-os áron lesznek kaphatók.
Színskála itt : http://www.graffitishop.it/sabotaz_80_list.asp?subcat=85&Categoria=7
A Freestyle versenyre is a helyszínen lehet jelentkezni 11:00-14:00 között.

A program:
Hip-Hop
11:00-16:00 Dj Slow
14:00-1600 Freestyle verseny
16:00-17:00 Hõsök Vs Vérfürdõ
17:00-17:30 Eredményhírdetés
17:45-18:30 LESURE AND PLESURE
VIDEO VETÍTÉS..........................
18:45-19:15 Adria Company
19:15-19:45 Alibi
19:45-20:15 Jam Balaya
20:15-21:00 Testmanet rec