HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
DMX-Party Up

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sziasztok!

Kész van az elsõ magyar DMX oldal. Regisztráljatok és indítsátok el az oldalt! Adjuk meg a kellõ tiszteletet DMX bácsinak!!!! Mindenki térjen át az ottani fórumra!😊

http://dmxhu.extra.hu

Üdv: Dávid
Hali, lenne egy kérdésem...
Ebben a videóban mi a szám címe ami ~2 perc elõtt pár másodpercel kezdõdik??

SABOTAZ GRAFF JAM 2
2007.06.01. Péntek
Tûz Tate (Budapest, IX. ker. Tûzoltó u. 54-56.)

Június 1-én, megrendezésre kerül a Sabotaz Graffiti Jam 2 a Tûz Tateben! Ezúttal is meghívott writerekkel, azonban sokkal – sokkal több szabad falfelülettel a festeni vágyók számára! Több ezer négyzetméter legálfallal!
Meghívott csapatok: CFS,CDM, DZ, N4F, IP,DCK,ASM,HPC,ABK …

Kanna akció most is a helyszínen: Sabotaz cans: 750 HUF /db.

A délutáni festés alatt a zenét szolgáltatja:

- Dj Slow
Az esti buli rezidensei:
- Dj Nice
- Hõsök
- Fluor Filigran
- KK Krú

A koncertteremben 21:00-tól:

- Axim (Szolfézs,Eclips3)
- Liquid (Szolfézs,Eclips3)
- Sp & Scinetyc (Circus Maximus)
- Siet (Disturbass)

A rendezvény egész nap ingyenes!!!
Csabesz6
az nagyon gecájos<#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

otrosinka
köszömm

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Szó fel! - a szám címe

otrosinka
köfi

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

ezt a rész-t pont Deego nyomja és az eggyik Hõsök albumon van rajta, most nem jut eszembe a címe de majd megnézem...

otrosinka
említi a refrénben a H.-ket iss....
azért köfi...ha setleg szedbe jutna szólj léccy...

LasDen
sztem kevés ember van aki ne ismerné a Hõsöket....a szám meg ismerõs, de nekem úgy rémlik mintha nem õk nyomnák... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

otrosinka

hõsoknek van 1 száma 1X hallotam még régen...
Szal a refrén emlékeim szerint : A soul, a beat, a style... stb vvmi ijesmi
felismeri vki? kb 3-éve hallotam

otrosinka
hy a Hõsök nevû formációt ismeri vki?
mármint fan::::

mabbak
Hát basszus, de nekem kell egy olyan pólóóóó 😊), vkinek nincs véletlenül egy alig használt, eladó xxl-es? 😊
Csabesz6
jaja én is azt néztem ki. pár hete jött meg a repp-es.kegyetlen😊

mabbak
Nincs mit, pedig az a narancs-logós fekete nagyon bejött, amikor én rendeltem (ill akartam), akkor még volt XL-s csak nekem ugye 2XL-s kell...és akkor Kojsz még aszonta, hogy lesz...
Csabesz6
htx az infot<#szomoru1>

Palinko
sajna nem jött le egyik sem :S
mabbak
Én is akartam tõlük rendelni és Kojsz küldött egy mail-t, hogy sajna már mind elfogyott és nem is lesznek egy darabig...
LasDen
úgy tudom nem, de ezt tõlük kell megkérdezni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csabesz6
és vayon lesznek még?<#lookaround>

LasDen
efogytak....

Csabesz6
hova lettek a pólók (nighchildos)? salatan nem találom öket:|

bld
nállam a saian a kedvenc, a youtube-on is van fennt sok cucc nézd meg a klippeket is

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Palinko
köszi mindjárt leszedem és +hallgatom 😊
Maco13
La Qulinique + Arsenik
Saian Supa Crew

most ezekbõl van nálam, ha lesz más majd rakok fel
Palinko
óó köszi 😊 szívesen várnám az ízelítõt 😊
Maco13
L.Q., Saian Supa Crew, Arsenik, Supreme NTM, MC Solaar
Több nem jut eszembe, de ezek kurva nagy zenéket csináltak, ha gondolod tudok küldeni ízelítõt
Palinko
köszi a segítséget!
LasDen
segítenék, de nemtom már honnan szedtem õket....
Soprano-ról ennyit találtam: Street Skillz

Palinko
köszi a tippet, utánnanézek, vagy meg is segíthetnél privátban ha gondolod... megköszönném 😊
LasDen
én régebben hallgattam Mc Solaart, IAM-ot.....de nemrég hallottam az MCM Topon a Sporano-t....az a szám jó volt .D

Palinko
srácok, tudnátok francia rappereket ajánlani? mert egyszer hallottam valaki a tévében bejött a dolog és gondolom szerzek valami hallgatnivalót. remélem otthon vaki ezen a téren is
nem tudok a suhancosról véleményt mondani mivel nincs meg😞..jó van na😄😄mindig a lányok😛..kinek van myspace?😄😄
ha feldobsz valami témát akkor nem lesz ilyen pangás...

írj egy 10 mondatos elemzést az új suhancos albumról. köfi :F

BUDA > miskolc.

LasDen
jah.....nincs nyüzsgés.....néha ír vki vmit... 😄

itt mindig ilyen pangás van?😛😄
<#worship>

hi -.-

BUDA > miskolc.

tiszteletem a fóumnak..és a fórumozóknak😄😄 asszem rátaláltam a tökéletes helyre😄😄végre..ezazzz
jax
Ren'be, alig várom 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

LasDen
én Bács-Kiskunban és ma jött meg......
de télleg vmi iszonyat az album....😄

sztem idõvel meg fog jönni, nemsok eggyáltalán ez a pár nap, sõõõt ide szvsz sokkal több idõ kell

jax
Megrendeltem kedden, de még nem jött meg (Békés megyébe lakom). Az para?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

LasDen
Suhancos lemez beszerzését nagyon ajánlom mindenkinek.....vmi iszonyat jó.......nagyon od*basz......

Csabesz6
-.-ban

Csabesz6
megvan;D nagyon debasz:]

LasDen
hogy póló mennyi idõ alatt ér a címzetthez nem tudom, de a lemezek 2 hét szóval az se lehet több... 😄

jax
Én rendelni fogok a NightChildról, ha megjelenik a Suhancos nagylemez. Remélhetõleg még ebbe a hónapba.