HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mabbak
gyaaaa, nagyon tud ez a gyerek és van benne magyarság-tudat rendesen. tök szép gondolatok. reaper ha megoldott tedd már légyszi közkinccsé 😊)
reaper4
fel akarom venni ezt a számot, szal kéne 1 progi ami mindent felvesz amit a hangkari "kiad". volt 1 de nemtom már hova raktam...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
baszott jó! yo

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ezt figyeljétek be:

http://www.hiphop.hu/tv/

-rámentek a jobb felsõ sarokba, hogy Its' Rite
-utána, hogy HipHop Jam 2
-aztán pedig, hogy Háborgató Maszkura

<#worship><#worship><#worship><#worship>

itt mutatkozik meg a magyarság, fõleg, hogy ugyebár Erdélyi 😊

Csabesz6
tisztelet
tudtok ajanlani jó kis sapikat, elfogadhato áron?
köszike

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Daves
100000000000THX😊 nagyonszépen kösziiiiii

neszóljbe!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ey6-BHczHRI

nos hát a szám címe ami a videóba van,
Lil Jon ft. Youngbloodz - Presidential shit

reaper4
amúgy belehallgattam és nem rossz, csak kicsit fura (talán a srác hangja nem jön be). persze a 8as -feat. steve 😊 az üt. hiszen a steve maga üt 😊. (még nem játszottam le az összeset)

reaper4
ja de az oldal még mindíg fejlesztés alatt 😞 lassan már 1 éve. lol

leszettem tegnap :XD

van 1-2 szám amelyik nem tetszik, ill. inkább csak verzék de amugy nagyon fasza 😊

_Atti_
WACUUMAIRS

uj vákumcucc, uj vákumcucc

tezsviir - vir nem válik vizzé

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

bld
az😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

thx

Daves
Grits-Ohh Ahh

neszóljbe!!

Hali. Lehet rosz helyre Írok, nem toom eldönteni milyen stÍlusú a zene aminek a cÍme érdekel..
Szóval, lenne itt Ez a vidi, és ebben a leg elsõ zenének mi a cÍme??
Tudtommal benne volt a tokyo drift ben is..
Elõre is THX a választ..

hunbasser
szevasztok

hallottam vmelyik nap egy számot,minhta a Pink Floydnak lett volna az Another brick in the wall c. száma átdolgozva hip-hoposra.

tudjátok,h ez melyik szám?

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
háát én nemtom,de lil jon benne van az tuti 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Daves
Ennek a számnak nemtudjátók a címét?

http://www.youtube.com/watch?v=Ey6-BHczHRI

neszóljbe!!

Fido4life
R.I.P.

Csabesz6
nem tudjátok mia cime annak a számnak, hogy..😄 igy kezdödik a refrén: "elnézést kérek...." ennyit tudok most igy hirtelen😄 petöfi radion szokták nyomni

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

valaki jön Gentleman koncertre innen?

LasDen
Randy Hubbard Parker: Rest In Peace
2007. July 15. Sunday 21:37

A raplegenda Krs-One fiát holtan találták Atlanta-i lakásán. A jelek egyértelmûen öngyilkosságra utaltak, amit alátámaszt édesanyja, Simone G. Parker elmondása is, miszerint fia hosszú ideje kemény küzdelmet vívott a depresszióval. Huszonhárom éves volt. Nyugodjék békében.

RIP
23 évesen...bázzeg....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Maco13
voltál? milyen volt?
Snoop Dogg oh yeeee
báttyó02
-

velo

UnknownAsshole
hello <#smile>
LasDen
Triek & Jehiko - Úthibák LP és Altare - Motto LP-t kötelezõ meghallgatni....Salátáról szedhetõk....iszonyat jók...csekk csekk... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

báttyó02

báttyó02
most jött ki 2uj album:

T.I. - T.I. vs T.I.P

Fabolous-From_Nothin_To_Somethin

eszméletlen jol sikerült mindkettõ,én fõleg Fabolousnak örülök mert 2004ota nem is halottam rola pedig az akkori albuma is iszonyat durva volt

Bárkinek aki nem adott ki 5-20 ezret a koncertre... Nem kell mindenkinek utálnia NAs-t, mert sokan pórul jártak miatta...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

LasDen
Ugyan kinek kell már nas lemez??? 😄

7 darab tökéletes, karcmentes állapotban lévõ NAS lemez eladó egyben 20.000 forintért!
- Illmatic
- It Was Written
- I Am...
- Stillmatic
- The Lost Tapes
- God's Son
- Hip Hop Is Dead

[email protected]

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

jaja olvastam én is 😄

LasDen
kurva jól tolja ez a Dipa gyerek........nagyon jó.....Siska commentje milyen má... 😄

"dipa lökdmeg!

...rájöttem, h eddig elpocsékoltam a rímeimet a szarra. azt akarom, h taníccs tesó, te vagy a legjobb!
1 igazi lirikus aki érzi és érti a zuccát. csak te tudod, h mi a rap itthon, legyél a tanárom, lécci...
engedd, hogy tõled tanulhassak, nekem erre van szükségem.

1 elkeseredett reppes

ui.: ha nem válaszolsz vagy nem jelenik meg a bravo következõ számában öngyikos leszek!"

jó a Tibbah update is!

akkor a Mentha lemezen a Magamnak címü számon a Sövi része az eggyik legjobb szöveg amit így mostanában hallottam, ha a lemez szvsz nem is éri meg az "árát" de az a Sövi verse abszolult...

a Dreamerz-re várok nagyon (tudom hogy kijött)

bld
tényleg jó lett, mostanában alig hallani értelmes zenét itthon ez a Dipa nkem totál új volt

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Dipa új száma valami kegyetlen jó 😊

hallgassátok:

Dipa - Keresetlen Szavak

NAH FIGYELEM EMBEREK..GRAFFSHOP NYÍLT..BÕVEBB INFORMÁCIÓK:
www.bunker.extra.hu
www.stylewars.com ott a fórumon/bunkerverseny
és nálam: www.hotdog.hu/underke91 ..és a magazinomban
megtalálható vaok myspacen is ha esetleg el akarnátok érni ez ügyben:
www.myspace.com/vyens
vagy írj emailt: [email protected]
SASOLJÁTOK!😉páááááááás
Ilyenkor örülök hogy most is fukar voltam és bár én nas-t tiszteletem de azt a zsét inkább másra költöttem, de az tuti hogy egy darabig nem hallgatok nas számot mert az milyen dolog hogy ilyen meg olyan ríl-nek mutatja magát meg akit csak a zene érdekel erre szarik az egészre...

"fuck cash... All I need is one mic.. fuck the cars, the jewelry
All I need is one mic.. to spread my voice to the whole world" gondolom mikrofon volt akkor meg b*ssza meg...

LasDen
evvel tisztában vagyok.....nekik nem érdekük lejáratni nas-t....nem voltam ott nem tudok sokat, így csak abból tájékozodók, amit mondanak....2 hete párszor elgondolkoztam rajta, hogy lehet elkéne menni csak nem volt pénzem...

N1ggA
kamu, a hiphopgame.comon azt írják amit NASék mondanak. Ott voltam, tökéletes volt a hangzás, és a színpad is fel volt építve, mi az, hogy nem volt fölépítve van olyan is? lol

Spread De Love!

😮OO

most olvastam a hiphop.hu fórumát, hát ez nagy kibaszás :SSSS

LasDen
Stephco annyit mondott, hogy nem akart fellépni.......kértek még 10%-t a 8 milla mellé, amit szintén megadtak, de hülye kifogásokat mondtak....

😮OOO

nem is hallottam

LasDen
Gondolom sokan hallották már, hogy mi volt a tegnapi NAS koncerten.....
Most kaptuk a hírt hogy Nast a fellépésének törléséért tegnap este nem tartóztatták le. Itt a pontos sztori: 20 partyt csináltunk már meg a 25 partys turnéból. Budapest lett volna a 21. de mivel a szervezõ nem teljesítette a szerzõdésben foglaltak pénzügyi részet ezért elmaradt. mindezek tetejébe Jaime Foxxx Gudewicz, a hangosítónk, elmondta, hogy milyen rosszak voltak a körülmények. A színpad nem volt felépítve a hangzás szörnyû volt, és az öltözõ használhatatlan volt. Nas kész, hajlandó, és képes volt a fellépésre ezenkívül nagyon izgatott, mer még sosem lépett fel ebben a városban. /hiphopgame.com/

Stephco elismerte hogy a színpad 20 perccel késõbb volt kész, de az a Foxxx csaávó beállítota a hangokat és nem ment el.....

Sziasztok.
Elindult az online rádió az Oldschool Fanklub oldalán.
Rap, funky, break zenék egésznap.
www.oldschool.fanklub.hu
Csabesz6
<#smile>

<#buck>

DMX - Party Up