HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
http://www.hiphop.hu/tv/
-rámentek a jobb felsõ sarokba, hogy Its' Rite
-utána, hogy HipHop Jam 2
-aztán pedig, hogy Háborgató Maszkura
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
itt mutatkozik meg a magyarság, fõleg, hogy ugyebár Erdélyi 😊
tudtok ajanlani jó kis sapikat, elfogadhato áron?
köszike
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nos hát a szám címe ami a videóba van,
Lil Jon ft. Youngbloodz - Presidential shit
van 1-2 szám amelyik nem tetszik, ill. inkább csak verzék de amugy nagyon fasza 😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Szóval, lenne itt Ez a vidi, és ebben a leg elsõ zenének mi a cÍme??
Tudtommal benne volt a tokyo drift ben is..
Elõre is THX a választ..
hallottam vmelyik nap egy számot,minhta a Pink Floydnak lett volna az Another brick in the wall c. száma átdolgozva hip-hoposra.
tudjátok,h ez melyik szám?
ReaL MaDRid x siempre
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
neszóljbe!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
2007. July 15. Sunday 21:37
A raplegenda Krs-One fiát holtan találták Atlanta-i lakásán. A jelek egyértelmûen öngyilkosságra utaltak, amit alátámaszt édesanyja, Simone G. Parker elmondása is, miszerint fia hosszú ideje kemény küzdelmet vívott a depresszióval. Huszonhárom éves volt. Nyugodjék békében.
RIP
23 évesen...bázzeg....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
T.I. - T.I. vs T.I.P
Fabolous-From_Nothin_To_Somethin
eszméletlen jol sikerült mindkettõ,én fõleg Fabolousnak örülök mert 2004ota nem is halottam rola pedig az akkori albuma is iszonyat durva volt
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
- Illmatic
- It Was Written
- I Am...
- Stillmatic
- The Lost Tapes
- God's Son
- Hip Hop Is Dead
[email protected]
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"dipa lökdmeg!
...rájöttem, h eddig elpocsékoltam a rímeimet a szarra. azt akarom, h taníccs tesó, te vagy a legjobb!
1 igazi lirikus aki érzi és érti a zuccát. csak te tudod, h mi a rap itthon, legyél a tanárom, lécci...
engedd, hogy tõled tanulhassak, nekem erre van szükségem.
1 elkeseredett reppes
ui.: ha nem válaszolsz vagy nem jelenik meg a bravo következõ számában öngyikos leszek!"
akkor a Mentha lemezen a Magamnak címü számon a Sövi része az eggyik legjobb szöveg amit így mostanában hallottam, ha a lemez szvsz nem is éri meg az "árát" de az a Sövi verse abszolult...
a Dreamerz-re várok nagyon (tudom hogy kijött)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
www.bunker.extra.hu
www.stylewars.com ott a fórumon/bunkerverseny
és nálam: www.hotdog.hu/underke91 ..és a magazinomban
megtalálható vaok myspacen is ha esetleg el akarnátok érni ez ügyben:
www.myspace.com/vyens
vagy írj emailt: [email protected]
SASOLJÁTOK!😉páááááááás
"fuck cash... All I need is one mic.. fuck the cars, the jewelry
All I need is one mic.. to spread my voice to the whole world" gondolom mikrofon volt akkor meg b*ssza meg...
Spread De Love!
most olvastam a hiphop.hu fórumát, hát ez nagy kibaszás :SSSS
nem is hallottam
Most kaptuk a hírt hogy Nast a fellépésének törléséért tegnap este nem tartóztatták le. Itt a pontos sztori: 20 partyt csináltunk már meg a 25 partys turnéból. Budapest lett volna a 21. de mivel a szervezõ nem teljesítette a szerzõdésben foglaltak pénzügyi részet ezért elmaradt. mindezek tetejébe Jaime Foxxx Gudewicz, a hangosítónk, elmondta, hogy milyen rosszak voltak a körülmények. A színpad nem volt felépítve a hangzás szörnyû volt, és az öltözõ használhatatlan volt. Nas kész, hajlandó, és képes volt a fellépésre ezenkívül nagyon izgatott, mer még sosem lépett fel ebben a városban. /hiphopgame.com/
Stephco elismerte hogy a színpad 20 perccel késõbb volt kész, de az a Foxxx csaávó beállítota a hangokat és nem ment el.....
Elindult az online rádió az Oldschool Fanklub oldalán.
Rap, funky, break zenék egésznap.
www.oldschool.fanklub.hu