6516
-
krella #2494 beat marketés még minden mi jóó:P:P -
#2493 hali
valakinek nincs meg véletlen a
Outlawz - Everything Happenz 4 A Reason
dalszövege?
-
cucma #2492 Holnap!
Killakikitt
Túrha album
és még mintha, lenne még valami.... -
cucma #2491 Oriza-szpasszíva -
#2490 vki egy szegedenszabadon zeneszöveg? nincs? -
#2489 a helyes linkek:D
SCARCITY BP!
KILLAKIKITT -
#2488 SCARCITY BP & SCARZ 'N' ROSES BEMUTATJA:
Killakikitt: NE SZARAKODJ albumát
Megjelenés: FEBRUÁR PÉNTEK 13. 2009.
ZENEI PRODUCER: AZA
TOVÁBBI PRODUCEREK: 4TH DISCIPLE, DON P, J-SCRILLA
Közreműködik: Saiid AKKEZDET PHIAI, PKO, NKS, NORBA, HARAKIRI
EREDETI MAGYAR MINTÁK!!!
Hivatkozások (myspace):
SCARCITY BP!KILLAKIKITT
XIII. A PÉNTEK ITT NEM PÁLYA A PLAYBACK! -
krella #2487 :D:D:D
annyira nem csak miota reklámozzák:D -
#2486 kb. 1 éve? -
krella #2485 gecire várom már:D egy jo ideje... -
#2484 még 3 nap és Scarz&Roses! Péntek XIII. hasít;)
-
krella #2483 zsííír a linket nem hozta be:/ de köszi a segitséget:) sztem is geci jo album lesz nekem a kedvencem a scarcity bp tirpa miatt:) de essemet is csippantom:D -
#2482 ez kibaszott nagy lesz, 20 trekk, szétszedős beatek, saiid, nks, norba.
(még jó hogy nem kell pk-t fizetnem :D) -
#2481 gratulálok az album címéhez, de valósznű megveszem :D -
Csesza #2480 pirateclub.hu -n keress rá -
Csesza #2479 kvajó szám lett, mondjuk az abc albumról nem sok új ill. jó szám van
igaz amúgy sincs rajta sok szám :P -
Csesza #2478 -
krella #2477 szosztár mindenki valaki majd felrakná a scarcity bp és a beat market új albumát???nekem meg van a sectah album akir érdekene jelezzen -
#2476 Akkezdet Phiai & Bankos - Fárasztó
-
#2475 amúgy sem nagyon volt frissítés az oldalon 1 ideje, szal valszeg ennyi volt 1 jó időre. :( -
#2474 lejárt a domain name bérlés:/ -
#2473 miwan a wacuumairs oldalával?
-
#2472 na mi a kotta? dobjunk már fel t(r)émát ;) -
Csesza #2471 :DAS:DAS:DAS:D:asdas -
#2470 Tessék a témával foglalkozni ne egymással, yo ?! ;) -
#2469 nem jött át az irónia az írásodból vagy körülbelül annyi benne mint az Iron Maiden-be -
Csesza #2468 hagyom, mert ha tovább folytatja akkor szólok valamelyik modinak és ez alapján ítélnek hogy mi volt -
#2467 akkor szerintem moderáld a topikot, töröld az ide nem való kommenteket, mert ha valami értelmes újjonc benéz, nem hiszem hogy legörgetve a lapot találna egy okot arra hogy favoritba tegye a topikot.. csak egy tanács. -
Csesza #2466 vége a történetnek, köszi -
#2465 semmi nyápic divatrapperkedés nincs itt, egyedül a te faszságod hogyha valaki nem képes vidékről bejárni pestre az már nyomorult köcsög, és ezt végletekig húzod nem értem miért... -
Csesza #2464 bazdmeg te egy akkor szájbakúrt nyomorék vagy hogy az már fáj, nálad az irónia nem számít semmit?!
ha támogatni akarja őket akkor azt meg teszi másik pénzéből, így máshonnan van, tehát elmegy az a pénz
neked meg ő küldi a számlakivonatát h honnan van a pénze...biztosss
nem veszed magad észre? itt mindenkivel összebalhéztál? mert az lehetetlen hogy te vagy itt a faszkalap?!
menjek dolgozni? amiről nem tudsz akkor kuss és húzz vissza az ólba
főiskolára járok, mellette heti 3x éjszakásként dolgozok a másik 2 meg délelőttös műszak, úgy hogy nekem te erről ne ugass be!
és innentől kezdve az ez irányú hozzászólásaidat törlöm, flém keltés miatt amit több napja űzöl, ha nem tetszik majd kapod a büntetőpontokat, habár téged az sem izgat hisz kemény vagy mint a baka szar -
#2463 ha te írod, mert te tudod ostoba cucma már a neved is vérlázítóan kiborító -
cucma #2462 háttenagyonbutavagy -.- -
#2461 nem azért te honnan tudod mire költi a pénzét? lehet hogy támogatja székely rokonait... undorító amit és ahogy írtad "feléli"
te 1 igazi tróger vagy csesza így kisbetűvel...
Fido4life! nem szoktam flamelni, csak bassza a csőröm a nyápic divatrapperek gyülekezete. sírnak itt mint a fürtős qrwák: nincs pénzem semmire brühü!
menj el dolgozni és lesz! -
Csesza #2460 akartam is írni h talán magasabb mint Eminem :)
jah úgy könnyű lett volna, felismerném a ruháról :D -
#2459 Jogos. Na mindegy a megoldás: Snoop Dogg :D
Azt hittem sokan voltatok innen a topikból és mindenki rögtön levágja :O -
Csesza #2458 nem láttam h írtad volna h magyarországi koncertkép? :) -
#2457 Eminem nem volt magyarországon tudtommal :D -
#2456 Befejeznéd már ? Nem tudom mi van veled eddig msn-en egész normális embernek tűntél, de ez már több mint nevetséges.. Mi a faszért kell flamelni ? Már mindenki magasról leszarná a témát, te meg csak azért is tovább úszítod.. szánalmas. -
Csesza #2455 te meg bölcsebb lennél, ha a kérdésekre válaszolnál és nem védekezésből próbálnád oltani az embereket