HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
Hi people!Van egy nagy gondom...nemtom ki mennyire hallgatta a salátamagazint...és emléxik a Majdnem német-francia est-re...de engem nagyon megragadott pár francia szám...(a németeket megtaláltam)és azt szeretném megkérdezni h hátha vkinek megvan a tracklist...mert anno közzévolt téve a salátán csak ugye most nem üzemel...pár faxxopó miatt.
Ha nemis a tracklist de néhány szám címe érdekelne... ami az elején van a Tandem - Hardcore az megvan...
elõre is köx ha vki tud segiteni...
Amúgy JOE énis meghallgattam amit csináltatok...a szöveg megfogós de sajna ront az összképen tényleg ez a tollbamondós style...ennek ellenére azt mondom h ne hagyjátok abba...tehetség?? M.O.-n nagyon sok embernek nincs mégis befutott...szal hajrá!!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

<#eljen><#eljen>

Csesza! Köszi szépen a kritikát, nagyon tetszik! Minden pontosan úgy van ahogy mondod. Ritmusos felmondás, így van, reppelni nem tudok... Ahhoz sztem tehetség kell, ami nekem nincs... Mindent megteszünk, hogy a következõkben rappnek nevezhetõk legyenek a számaink. Majd meglátjuk, mi sül ki belõle. Köszi mégegszer a kritikát! TISZTELET!
kuci06
nem láttam rajta :/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LasDen
hiphop.hu-n nincs??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kuci06
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy honnan lehetne letölteni Red és Meth Budapesti koncertjérõl a felvételeket? Régebben leszedtem valahonnan, csak nem tudom hol volt xP

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

igazság szerint sztem nem lenne rossz, hogyha reppelnétek benne és nem csak "ritmusosan" felmondanátok az egészet

mert a szövegek azok jók, csak nincs benne olyan nagy elõadásmód, nem az mondom, hogy bling-bling zenét csináljatok, mert vannak olyan mc-k akik hasonló stílusban nyomják a szövegeket de abban mégis érzek egy kicsit jobb elõadásmódot, pl. Phoenix, Látóhatár, Cafgut + Beta, Kínospont

ugyhogy ezzel nincs is baj, de sztem Hajrá 😛

sziasztok!
www.myspace.com/joerobbiemusic
sasoljátok meg! szentimentális repp! 😄
az én mûvem. Akinek tetszik, letöltheti, akinek nem, az nyugodtan írhat kommentet, max. kitörlöm 😛 😄 Amúgy szívesen várok minden visszajelzést a myspacen, vagy itt is, hogy mit szóltok hozzá. Kösziii 😄 TISZTELET!
LasDen
fasza.... 😄
látom dolgoznk rendesen.....Akkezdet album, Know szóló, Bobakrome szóló készülget......mindegyiket várom 😄 bár Boba annyira nem jött be eddig....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

huhuuuuuuuuuuuu<#worship><#worship><#worship>

reaper4
bazz elérhetõ lett a wacuumairs.com végre! check

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

na ezért irtam be ide is 😊
hogy mindenki tudjon róla.

Különben party az aulában lesz. Ott a felsorolt fellépõk prezentálnak.

A teremben pedig streetball kupa. Külön Dj-vel. Elég szinvonalas lesz azis. Akit érdekell oda is benézhet. Ingyenes.
Krezga
Hümm..meggondolandó😊
OMK gyalog 15 perc.
csak gondoltam ha valaki helyi arc nézi a forumot akkor innét is tudjon róla.
persze megy a terjesztés mindenhol.
jah és hamarosan megismeritek ÐÐ Kobe nevét is. ezt garantálom 😄

Én amit nagyon várok az a beatbox battle. Ugyanis a Budapesti Drék man kihivta Viktort egy battle-re. sztem parádés lesz.
a különvé, riddler és a beatbox show miatt faxa party lesz, monnyuk Indegoo se rossz

reaper4
messze is van ja. meg engem csak a különvélemény érdekellne. szal maradok...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Csabesz6
messzevan😞

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

óó :o

BUDA > miskolc.

December 1-én Szombathelyen a Savaria Ifjúsági Centrumban (volt OMK):
FANKADELI
RIDDLER
KÜLÖNVÉLEMÉNY
BEATBOX VIKTOR
SP
ÐÐ KOBE
INDEGOO
ARGON

DJ KICSI !!!

beatbox battle: Viktor vs Drék Man (Bp)

start: 21:00
belépõ: 800FT
yo
Maco13
tényleg a razzia miatt nincs, egy illegál portál is arról mûködött, és vitték az egészet.
Remélem nem igaz a hir amit hoztok a salátamagazinrol,mer szerintem nagyon jo volt az oldal.

LasDen
biztos evitték a szervert a razzia miatt 😄

Csabesz6
nekemse

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

nekem nem jön be a saláta, szerver gond lehet

ColdFire
nah megvan, salátán le lehet tõlteni

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ez nekem is kellene Látóhatár-örök nyár

ColdFire
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
El tudná vki küldeni a LátóHatár - Örök Nyár címû számát pmbe? :\
Köszi

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

reaper4
nekem a tezsvíír is régi már és valami miatt annyira nem is jön be (hiába nekem a steve a király 😊)

LasDen
The Stece az kicsit régebbi, de a Tezsvíír az nem olyan régi....amúgy meg annyira nem számít hisz jó.... 😄

A wacuum oldal sztem sem lesz egyhamar...esetleg akph 2. álbum megjelenésekor v Újonc szólóékor.....

reaper4
nekem is ez az érzésem ,de reménykedek.

reaper4
mikoriak azok már...

sztem nem is lesz már soha kész.(a wacuum oldal)

LasDen
nah ja.....wacuumairs oldaláról lelehet tölteni Steve meg a Tezsvíír albumát is........azok is jók.... 😄

Steeeeeeve 😄

ColdFire
köszi, reggelre jó lesz

LasDen
Suppah + Wherdee - Házifeladat LP - nagyon odabasz egyfolytába azt hallgatom 😄
a BlooseBroavaz.hu-n most elég sok ingyenesen letölthetõ album van...pl. Siska, Connections 2 album......az is nagyon jó.....

ColdFire
nah adjatok nekem vmi hip-hopot, ami magyar, és akkor jó lesz a kedvem 😄

"Éljen a HIP-HOP, a technot vedd hallkabbra!"

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

reaper4
lesem thx

jax
Tölthetõ az új Siska!!! Csekkoljátok, olyan friss hogy még meleg!

http://www.bloosebroavaz.hu/letoltesek/siskafinuccsi-duhkor

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Csabesz6
<#smile>

gabber_saviola
nagyon bejön, igen 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fido4life
sose értettem miért nevezik rapnek, amikor semmi köze hozzá

reaper4
ehh

schrank
<#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

hudejó -.-

schrank
megjelent-e a belga lemez-e-e <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

sztem is szar

fõleg az idegesít, hogy a régi Égben fenn címû szám új alapra van és gyorsabb

ellenben a Deego-s szám az jó

Csabesz6
botfülûek:p