HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemis a tracklist de néhány szám címe érdekelne... ami az elején van a Tandem - Hardcore az megvan...
elõre is köx ha vki tud segiteni...
Amúgy JOE énis meghallgattam amit csináltatok...a szöveg megfogós de sajna ront az összképen tényleg ez a tollbamondós style...ennek ellenére azt mondom h ne hagyjátok abba...tehetség?? M.O.-n nagyon sok embernek nincs mégis befutott...szal hajrá!!!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Valaki tudja, hogy honnan lehetne letölteni Red és Meth Budapesti koncertjérõl a felvételeket? Régebben leszedtem valahonnan, csak nem tudom hol volt xP
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
mert a szövegek azok jók, csak nincs benne olyan nagy elõadásmód, nem az mondom, hogy bling-bling zenét csináljatok, mert vannak olyan mc-k akik hasonló stílusban nyomják a szövegeket de abban mégis érzek egy kicsit jobb elõadásmódot, pl. Phoenix, Látóhatár, Cafgut + Beta, Kínospont
ugyhogy ezzel nincs is baj, de sztem Hajrá 😛
www.myspace.com/joerobbiemusic
sasoljátok meg! szentimentális repp! 😄
az én mûvem. Akinek tetszik, letöltheti, akinek nem, az nyugodtan írhat kommentet, max. kitörlöm 😛 😄 Amúgy szívesen várok minden visszajelzést a myspacen, vagy itt is, hogy mit szóltok hozzá. Kösziii 😄 TISZTELET!
látom dolgoznk rendesen.....Akkezdet album, Know szóló, Bobakrome szóló készülget......mindegyiket várom 😄 bár Boba annyira nem jött be eddig....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
hogy mindenki tudjon róla.
Különben party az aulában lesz. Ott a felsorolt fellépõk prezentálnak.
A teremben pedig streetball kupa. Külön Dj-vel. Elég szinvonalas lesz azis. Akit érdekell oda is benézhet. Ingyenes.
persze megy a terjesztés mindenhol.
jah és hamarosan megismeritek ÐÐ Kobe nevét is. ezt garantálom 😄
Én amit nagyon várok az a beatbox battle. Ugyanis a Budapesti Drék man kihivta Viktort egy battle-re. sztem parádés lesz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
BUDA > miskolc.
December 1-én Szombathelyen a Savaria Ifjúsági Centrumban (volt OMK):
FANKADELI
RIDDLER
KÜLÖNVÉLEMÉNY
BEATBOX VIKTOR
SP
ÐÐ KOBE
INDEGOO
ARGON
DJ KICSI !!!
beatbox battle: Viktor vs Drék Man (Bp)
start: 21:00
belépõ: 800FT
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A wacuum oldal sztem sem lesz egyhamar...esetleg akph 2. álbum megjelenésekor v Újonc szólóékor.....
a BlooseBroavaz.hu-n most elég sok ingyenesen letölthetõ album van...pl. Siska, Connections 2 album......az is nagyon jó.....
"Éljen a HIP-HOP, a technot vedd hallkabbra!"
http://www.bloosebroavaz.hu/letoltesek/siskafinuccsi-duhkor
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
fõleg az idegesít, hogy a régi Égben fenn címû szám új alapra van és gyorsabb
ellenben a Deego-s szám az jó