Megvizsgálná a Windowst az USA igazságügyi minisztériuma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem védeni akarom, de így gyakorlatilag mindenbe bele lehet kötni. Egyáltalán minek jár Winnel alapba egy adag program He? Ez hátrányos helyzetbe hozza azokat, akik írtak egy Paintot, vagy Notepad klónt, hisz így az alap user nem azt fogja használni és a Win is alapértelmezésben a sajátját használja. Hát ez tiszta szemétség nemde?
Starcraft + Diablo III - esemve
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
ha nem megy valamelyik win alatt egy program amit nagyon akarok, akkor azt a wint használom amin megy... a te példádnál maradva
el kell olvasni a kedven OSunk, kedvenc APInk doksijat, es nem kell olyan programot irnunk, ami kihasznalja valamely fuggveny/metodus nem-dokumentalt mukodeset, es akkor nem kell aggodni a kompatibilitas maitt, az lesz. csak a manual sok programozo kepessegeit meghaladja, ezek teszik indokoltta a ,,windows * compatible'' mondatokat(kiveve persze driverek, de ez mas teszta)
"tod normális dolog, h egy programot egy darab platformra írok (ami altt 1 db OS verzsönt értek), ha én külön figyelek rá akkor úgy írom a programot, hogy több verzsönre is jó legyen. Azonban érthetõ okokból még meg nem jelent kiadásokra nem tudok felkészûlni."
Na igen, mint kepzeled, csak hivatkozol egy adott fuggvenyre ami mondjuk az SP2tol kezdve tiltva van. Te jovobe latsz h megjosolod h mi lesz majd engedelyezve?
Mer nekem most úgy tûnik, hogy csak van egy beidegzõdés sokakban, hogy valaki csak szidja az Ms-t, valaki meg csak védi...
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
a mondat helyes magyarsággal:
"ám a bizottság még várja a megvesztegetési ajánlatokat."
Milyen nehézségekkel szembesülhettek? Firefoxot használok, WinXP SP2-n, alternatív lejátszónak meg BSPlayer, s PowerDVD 5. Egyikkel sincs gond.
/*WTF?!*/
Ha meg fizetni kell érte, akkor cserébe azt adják amiért fizetek, nem amit esetleg nagy keggyel odalöknek a parasztnak...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
tod normális dolog, h egy programot egy darab platformra írok (ami altt 1 db OS verzsönt értek), ha én külön figyelek rá akkor úgy írom a programot, hogy több verzsönre is jó legyen. Azonban érthetõ okokból még meg nem jelent kiadásokra nem tudok felkészûlni.
ha az M$ kijönne a longhornal aminek a lefele kompatibilitása 0, akkor sem szolhatna senki, max senki nem venné meg.
itt megint csak arról van szó mint a mediaplayeres esetben, hogy vmi hülye kifogással fogást keresnek az M$en.
:-DDD Már kezdtem aggódni hogy mást is tud...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
ki venné úgy +?