180
nyahh? :OOO
-
hol van az? milyen zene? -
jah a zp az télleg jó sztem nyáron az a legjobb -
SIKÁKÁ #98 a zp egy jó hely -
ezért ilyen szánalmas helyekre nem megyünk :)
és vhogy az ilyen helyeken a legdrágább minden -
lehet,de tudjátok ti miről beszélek...
-
-
meg a hangos zene miatt -
nekem is nagy szokott lenni a pupillám és nem szedek semmit.. sztem a fények miatt van -
jah, hogy háusz?
loál
az elektronikus zenének ez a legalja, csak egy kis szelet -
Talán azért,mert 1-2 alkalommal,mikor elmegyek szórakozni ilyen helyekre,az emberek 80%-ának ki van gúvadva a szeme és nem is sejti milyen szánalmas látványt nyújt. Nekem meg lehúzza a hangulatom...
A zenéről meg csak annyit,hogy azért nevezem tuctuc-nek,mert egy kaptafa az egész...dj blásztermászter,dj ez,dj az...fuhh...mind beállítja a programot,és megy a zene.
Csak zárójelben jegyzem meg,hogy én is szeretem 1-2 DJ zenéjét,de ami ezen a vonalon folyik már túlzás. Sőt,régebben,mikor még tized ennyi jöttment DJ volt,még kifejezetten rajongtam a house zenéért. De ez elmúlt... -
majdnem -
ez meg igaz :)
szerelj egyet és hívj meg minket, szeretjük :P -
az összes mai "disco" egy kaptafára épül...ugyanaz a semmitmondó zaj (nem zene) prüntyög mindenhol, dög drága belépőkkel és italárakkal...ráadásul annyi van belőlük, mint a szemét, mindens sarkon szinte -
jaja, kedd-csütürtök a bulik napja...nameg vasárnap, akkor meg remekül lehet táncolni és karaokezni -
egy hause egy trance meg egy disco terem?
-
egyébként nem vágom miért jut eszedbe a tuctuc zenéről a drog, na meg a legtöbb cluba több terem van, szal nem muszály azt a zenét hallgatni, van más is -
úgy van!
-
ott kedden meg csüt-ön van roknap nem?
1cer voltam, és akkor se azokon a napokon:D -
zöld pardonba nem járkál senki? :) -
úgy legyen
-
szigeten találkozunk
-
a tücctücc partikba sosem nőttem bele...és nem is fogok...osztom az ilyen embereket, ahol érem...továbbra is rock&roll :) -
jóhát, érted panel roxx :D -
medence? rulez
ha van nektek hívásra szívesen megyek htx -
elég oda egy pezsi meg egy nő is, de az olyan legyen..... -
A jó kis medencés házibuli,bevállalós csajokkal szobákkal...hát ez az igazi buli...de még a kisebb házibulik is frankók,ott mégis van egy baráti feeling a személytelen diszkókhoz képest...
-
Ez így van! Sokkal több a lehetőséged nők terén is...
-
én meg a házibulikat nőttem ki:) -
nincs jobb egy házibulinál jobbnál jobb nőkkel és piatengerrel! :) -
nagyon valószínű -
Én többre értékelem már a házibulikat és a pincebulikat,mint bármelyik tuc-tuc drogpartit. Lehet kinőttem belőle? -
65-70 évesen ez a lányok nélkül is bekövetkezhet -
-
hustler party-s lányok olyan rondák váá.
impotens lettem a látványtól egy napra -
drogmentes szorakozás?:/ eh hat ebbol kiestem:( -
-
Phat Smoker #64 Privilege, El Divino, Space, [IBIZA] 

-
itt ilyen nincs :o -
GOAViktor #62 Valkai nem tud a közel jövőben Kecskemét környékén egy pörgős Rave\Hardstyle partyt? -
kösssz