ki huva jár partizni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buddy
köszi a kiegészítést 😊 ez is jellemzõ, igaz 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

franco
sõt

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

I.C.ram
Attól még hogy nem ismered, és nem ezek a poprock szarok, attól még lehetnek jók.
franco
jah meg az örök kedvenc "barátnõmmel táncolok csak mert van barátom és közben nyaljuk faljuk egymást"

na ha meglátnám h a csajom iet csinál úgy vágnám ki mint macskát szarni

Buddy
a dísznek ottlét fõleg ismerkedésnél mutatkozik: jajj, mi nem táncolunk, mi együtt vagyunk, nem tudunk, nincs kedvünk, mindjárt megyünk úgyis...no ezekbõl a mondatokból válogatnak a delikvensek 😊))

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
hát kedd-csütörtök ugye rock, ott ivászat meg zeneüvöltés, vasárnap meg 70-80-as évek, ott meg lányok felkérése és táncolás

magus
demi a fenenek? nem igazan lehet ott mit csinalni tancter nem sok, emberek meg haaaat, igazabol disznek van ott tarsasaggal...

magus
enis jarok hetente

hazibulik tenyleg jobbak, de ritkan szervezodik korulottem sajna. mondjuk azok igazan jo emlekuek😊

franco
<#schmoll2><#schmoll2>

Buddy
(jó, van amikor hetente háromszor is)

Buddy
Hetente megyek ZP-ba, rocknap kedd-csütörtök

gyertek 😊

franco
tavalyelõtt volt

Akkor lehet hogy tavalyelõtt volt. Ilyen gyorsan múlik az idõ?

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

franco
hááát, ez elég érdekes, mivel tavaly legjobb tudomásom szerint nem volt itt

Az már megint jön? Tavaly is volt, nem is volt olyan rossz (kivéve az 50 fok a sátorban), de az elõtte levõ fazon 1000-szer jobb zenéket játszott, pedig tök noname csávó.

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

franco
meg illés nulladik napon....hát nemtom..

mindegy, a legjobbak a jól megszervezett házibulik ^^

neves és jó elõadók ritkén jönnek felénk sajna...
armin, ferry cornsten nem is tom mikor voltak itt ha voltak egyáltalán...

magus
jah enis. aki meg nagy nev az mar reg lecsuszott, csoda h meg nem oszlott fel

franco
háhh a reklámja is egyre szénibb

bagy örömmel soroják ott a neveket én meg ott wiltingelek: ezek meg kik???

magus
semmi kulonosen nagy nev. szigetet is a neve viszi es nem a szinvonala mar.

franco
1 nap szintén

Paul van Dyk

magus
akinek van penze... 1 napra kinezek, de no money... meg jo eloado sem

franco
háhh ott még sosenem voltam 😊

aug-ban meg mindenki szigeten köt ki 😮

magus
Mediterranban?😊

franco
hú de rég voltam 😄D

magus
100-as a beugro, de meg igyis olcsobb mint a belvarosi helyek. Mediterranban multkor 4 rugot ugy vertem el hogy nem is tudom hova csurrant el.

neha vannak egy ket jo zenekar ott amugy.

magus
hat engem meg tudod mennyire idegesit h aki meglat az probal tarhalni tolem mindenfelet? pont mert nem tudjak h nez ki...

franco
jajaja mikor én voltam hasonló
de állítólag van rocknap

ha nem lenne ingyen nem sokan járnának oda szvsz

magus
(muszaj...)

magus
ott semmi nincs... vmiert mindig ott kotok ki mert kozel van es mindenki oda akar menni, de 3 eve nem csereltek zeneket. rnb szol es roszabb fajta dnb

franco
ez aztán a ték

petõfi híd budai hídfõ

nemsokat voltam, mivel trancet szeretem és csak az nincs ott....

lamase
hol van az? milyen zene?

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

sabodave
jah a zp az télleg jó sztem nyáron az a legjobb

a zp egy jó hely

Buddy
ezért ilyen szánalmas helyekre nem megyünk 😊
és vhogy az ilyen helyeken a legdrágább minden

LordVenom
lehet,de tudjátok ti mirõl beszélek...<#nyes> <#dumcsi>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

lamase
<#dumcsi>

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

franco
meg a hangos zene miatt

lamase
nekem is nagy szokott lenni a pupillám és nem szedek semmit.. sztem a fények miatt van

franco
jah, hogy háusz?
loál
az elektronikus zenének ez a legalja, csak egy kis szelet

LordVenom
Talán azért,mert 1-2 alkalommal,mikor elmegyek szórakozni ilyen helyekre,az emberek 80%-ának ki van gúvadva a szeme és nem is sejti milyen szánalmas látványt nyújt. Nekem meg lehúzza a hangulatom...
A zenérõl meg csak annyit,hogy azért nevezem tuctuc-nek,mert egy kaptafa az egész...dj blásztermászter,dj ez,dj az...fuhh...mind beállítja a programot,és megy a zene.
Csak zárójelben jegyzem meg,hogy én is szeretem 1-2 DJ zenéjét,de ami ezen a vonalon folyik már túlzás. Sõt,régebben,mikor még tized ennyi jöttment DJ volt,még kifejezetten rajongtam a house zenéért. De ez elmúlt...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

lamase
majdnem

Buddy
ez meg igaz 😊
szerelj egyet és hívj meg minket, szeretjük 😛

Buddy
az összes mai "disco" egy kaptafára épül...ugyanaz a semmitmondó zaj (nem zene) prüntyög mindenhol, dög drága belépõkkel és italárakkal...ráadásul annyi van belõlük, mint a szemét, mindens sarkon szinte

Buddy
jaja, kedd-csütürtök a bulik napja...nameg vasárnap, akkor meg remekül lehet táncolni és karaokezni

maozedong
egy hause egy trance meg egy disco terem?<#zavart2>

Resurrection!

lamase
egyébként nem vágom miért jut eszedbe a tuctuc zenérõl a drog, na meg a legtöbb cluba több terem van, szal nem muszály azt a zenét hallgatni, van más is

FtranX
<#eljen> úgy van!

franco
ott kedden meg csüt-ön van roknap nem?
1cer voltam, és akkor se azokon a napokon😄

Buddy
zöld pardonba nem járkál senki? 😊

Buddy
úgy legyen <#buck>