49
-
#9 Én nem nevetnék ezen. A gyerekekre gondolj! -
#8 rendes ember -
troc #7 azt ígéri hogy halála után a vagyona túlnyomó részét is szét fogja osztani végrendelete szerint, főleg orvosi-kutatási célokra. -
acdc #6 Nem az első eset Billtől Afrikának is adott meg a mostani árvíz stb.... Ha a gazdagok fele így állna hozzá nem lenne éhezés! Tudom savanyó a szöllő....Mer gusztustalan azért utálja majdnem mindenki?! Mondjatok egy nagy céget amelyik nem az ati,nvidia,amd,intel.apple (ja a legújabb "legolcsóbb" mac is mekkora népszívatás ha hozzáadom a monitort esetleg apple egér bill. ugyanannyi és még a kompaktság sincs meg)sem különb...Amúgy az xp-vel már sokat fejlődtek és egyáltalán nem drága (home mer ugye prof. nem otthoni usernek van)hiszen egy új játék majdnem annyi és ugyanúgy vannak hibák benne ahhoz is jönnek a javítások... 1-2-3 nap alatt kipörgeti az ember azért egy oprendszer időállóbb ja mennyi is kint 1-2 napi fizetés szóval még csak nem is drágák persze van az is de az emberek nem tudják hogy az mire is való és kiknek és azoknak meg is éri hiszen azért veszik.Persze nem mondom szentek...De szerintem kevesebb "kárt" okoznak anyagilag mint a hardvergyártók és őket pedig istenítik ki az egyiket ki a másikat pedig az említett cégek is hülyére vesznek mindenkit...De Bill legalább adakozik is.. Meg nem a tengerparton sütteti magát, pedig megtehetné, hanem próbál dolgozni ha nem is úgy sikerül mindig mint a hogy mi szeretnénk. -
Cat #5 A vagyona 40 mrd dollár körül van, szóval ez az összeg még neki sem "csepp a tengerben". És nem fél éves fizetése, hanem sok évtizedes, ugyanis a vagyon a részvényárfolyamok növekedéséből származik, azaz el kell adni ahhoz a részvényeit, hogy lásson is belőle valamit (osztalékot 25 éven át egy centet nem fizetett a microsoft). -
#4 Ja, csepp a tengerben, de ő legalább mindig is adakozott. Mikor látod te bármelyik másik milliárdost ekkora összeget adakozni. Bár lehet, hogy ők is csinálják, csak csendesebben... -
GABOR16 #3 Na ez rossz vicc volt, vissza is vonom nem gondoltam komolyan.
De az 750millio dollár, kb Bill Gates fél éves fizetése lehet. Szerintem... -
GABOR16 #2 Neeeem csak kel az új piac, és így több embernek, vagy államhivatalnak lesz pénze a Longhornra . -
Wilddog #1 Bill adóalapot csökkent.