Már szervezik a 2005-ös WCG-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Far Cray-t meg haggyuk, olyan mint az NFSU csak fps-ben.
A korral való együtthaladáshoz annyit füznék, hogy a CS mára majd olyan tradicionális game, mint a StarCraft. Többen játszák egyszerre online, mint az összes többi FPS-t együttvéve! És tradicionális, de mégis egy modern engine-re átültették! És nagyon jó játék... "Ennyi ember nem tévedhet" 😄DD
Nem rossz a WCG. Meg Singapurba mennék szivesen... 😄D
Engem elkeserít, hogy a PC-s szekcióban ennyi RTS van, és FPS csak egy, az is a hulladék CS. Nem értem, miért nincs egy ET, BF42, DC, BFV, neadjisten BF2, valami olyan FPS, ami megüti a színvonalat, és nem egy sokéves motorral ellátott gagyi játék mint a CS.
Szóval igenis jó hogy a Warhammer40k felkerül a listára, megérdemli. Igen sokat játszom starcraftot a mai napig (98-tól), a Warhammerrel is megjelenés óta. Megérdemelték hogy megvegyem õket eredetiben.
orkoknál amúgy 100/17 aszem
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Sajnos a kiadó-váltás miatt került le az Ut2004 a nagyobb versenyekrõl, hiába van mögötte 500x akkora community meg pro-játékos bázis mint mondjuk a Painkiller mögött.
Az ATARI már nem akar pénzt pumpálni egy olyan sorozat népszerûsítésébe, amelynek újabb részei felett elvesztette a kiadási jogokat, az új kiadó, a Midway, pedig nyilván nem fog a korábbi ATARI féle Ut2004-nek reklámot csinálni :/
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ez szerintem tobb, mint egyszeru adok kapok 😊 Kezfeltartassal jelezze, aki a leirast egy olvasasra felfogja.
A játék amúgy egy nagy kalap sz@r. Szerintem
Staraft BW szintén nagyon jó.
Warhammert nem ismerem.
Tényleg gáz, hogy nincsen sebességorientált FPS, nekem a Q3 a kedvencem, de UT is maradhatott volna.
Dead or Alivevel kapcsolatban annyit, hogy mivel egyenlõ az esélye a két játékosnak, CSAK a skill dönti el, hogy ki gyõz, ezért szerintem a sebesség-orientált játékok kategóriájába nagyon is beleillik. Az pedig, hogy agyatlan öldöklés, az semmit sem jelent. Valószínûleg ezek a szintû pro játékosok nem úgy játszanak, mint a hülyegyerekek a játékterembe, hanem NAGY skillt láthat aki megnézi õket.
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Aki nem játszott ezekkel szerintem nem is tudja milyen egy igazi RTS. Ezek már csak stratégiájukban felhígított, grafikájukban csillogó utánzatok alkalmi játékosok számára. Nem kellene ezekbõl versenyt rendezni.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
\"Morituri Nolumus Mori!\" http://war3.replays.hu
tartják"
Ezt a marhaságot, LOL!
Még ezeket a "népszerû játékokat"
Tényleg a Total Annihilations-t nem fejleszti senki már ? A Cavedognak már rég vége..pedig mekkora gamma!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Akkor miért nincs Battlefield 1942 ??????????
A világ 3. legnépszerûbb FPS játéka ???
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Csak úgy megjegyzem, hogy egy profi tekken szerû játék nem csak abból áll, hogy össze-vissza rángatom a joy-t és majd történik valami.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A játékot a hozzáértõk a Starcraft utódának tartják.
LOL..........LOL.......LOL.......LOL
Ekkora hülyeséget már rég nem hallottam.
Kiváncsi lennék a "hozzáértõk fejére"
Gondolom kaptak 1000$ ,hogy jól szakértsenek!
Viszont olyan játékok kerültek be amikrõl elképzelni sem tudom mi a francot keresnek ott.
Elsõ helye a Dead or Alive Ultimate. Ez tipikusan az a mûfaj amivel engem ki lehetne üldözni a világból. A tekkenszerû észnélkül verekedõs játékoknál már szerintem nincs lejjebb, ennél sekélyesebb mûfajt elképzelni sem tudok, játékterembe valók hülyegyerekeknek nem egy világversenyre. Nem hiszem hogy ez emelni fogja a WCG színvonalát.
A Warhammert is elég gyengécskének tartom, szép a grafika, de mint stratégia tragédia.
A Need for Speed Underground 2 pedig egy arcad autóverseny, véleményem szerint az sem ide való.
A Starcraft egy ikon, és a Warcraf3-at is elismerem, bár nekem túl sok benne a szerepjátékos elem. Mindenesetre az tuti hogy a Blizzardnak nem kevés pénzébe került hogy két játékkal is képviseltetheti magát a WCG-n.
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy az Unreal kiesett mert az egy igazi sebességorientált FPS volt (és nem a manapság divatos lopakodós), ez a mûfaj számomra az RTS mellett a leginkább a WCG-re való stílus. Annál is inkább furcsa számomra hogy kiesett, hogy a játék friss volt és a legújabb része nagyon jóra sikerült. Láthatólag az Atari nem tömte ki annyira a döntéshozók zsebét mint a Microsoft.
Ja és UT 4ever 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
kivancsi vagyok az EA mikor jön rá hogy jobb piaca lenne ha nem szarna le az FPS/RTS eit:/
Mindemellett az Armies of Exigo, ami igencsak megérdemelné ezt a titulust, a ***** Electronic Arts miatt sehol sincs.
"
Ekkora faszságot!! Ég és föld a két game! A Warhammerben annyi a jó, hogy jól néz ki (egy napig el tudnám nézegetni a különbözõ kameraállásokat), de ennyi. Játszhatóságilag egy semmi, és ezt hasonlítják a "hozzáértõk" az SChez ? LOL!
én mondotam vaze!!!