FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Triathlon for life
De lehet agusztusban jön ki a FlaOut2??
Lehet h hül yeség de 2 napja meg nemiyne volt az oldala se...
FlatOut 2 New Product | Pre-release Ships 8/1/2006
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
nvidia geforce 6600 256mb os videokártya??
Hiszunk hiszunk Magyarország feltámadásában.....
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Together we'll fly someday...
Suzuki Swift GL 1.3
Together we'll fly someday...
Lehet régebben így volt, de azt nem hiszem, hogy egy 2800+ sempron verne egy Celeron D 335/336-ot(2.8GHz). A Celeron D-k Prescott magosak, és állítólag a legjobban sikerült Celeronok, azaz a legközelebb állnak az azonos magú Pentiumokhoz. A Northwood Celeronok tényleg elég gyengék voltak. De régebben is volt egy jó Celeron, a Tualatin magosak.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
"Hiába mond mást az amd, a legfontosabb a frekvencia."
Ez ostobaság, már meg ne haragudj. Igazi mérõszám nincsen, de esetünkben csak az számit, h melyik processzoron gyorsabb mondjuk a Flatout. Eddig a játékok alatt az amd athlon64ek rendre gyorsabbak voltak inteles társaiknál, a celeron egyáltalán nem játszott ebben a ligában (õ ugye egy harmadosztályu processzor, bõõven a Sempronok mögött), azaz ott a gépigény megjelõlése még gáláns is az intelesekkel szemben 😊 Ez persze most alaposan megváltozik a Core carchitekturával, ha egy a64 2.4ghz játszik egy core 2.4ghz-el szembemn a core 10-40% al jobb a különbözõ alkalmazások alatt.(prohardver.hu)
"Engem az érdekel, hogy nagy teljesítményû legyen egy proci, semmi más."
Nem csak neked fontos ez, de az Intelnél is rájöttek, h szerencsére az átalgot zavarja a poszivohangu ventilátorok zaja, ami egy 150wattot dissziáló p4 egyik jellemzõje... A környezettudatosságot persze ide se keverjük, ugye? 😉
Miután celeront vettél, felteszem neked is számit az ár... nekem spec csak az számit: adott összegért megveszem a kapható leggyorsabbat, nem érdekel a marketing, a jelölés, a gigahertz... de ehez tájékozottnak kell lenni, remélem egyszer megfontolod, h utánaolvasgass a dokgoknak, mielõtt vásárolsz 😉
Forza.
"Most hívtam fel a westendi üzletüket, és kérdezi tõlem, hogy az meg hogy lehet, hogy a pólusban lesz, meg hogy én ezt kitõl hallottam?! (Dani, nem köptelek be.. 😊 ) Na mindegy, aszonygya' a csóka, hogy ha lesz egy boltnak, akkor minden üzletükben egyszerre lesz, és õ nem tud ilyenrõl, hogy a Pólusnak lenne már 15-én szombaton. Mondta nekem is, hogy hétvégén nem kapnak árut készletre, tehát csak hétfõn lesz, ha lesz, és minden üzletükben csak akkor lesz. Meg hogy nem is tudja, hogy át lehet-e rakatni a megrendelés átvételi pontját más üzletükbe, de szerinte nem."
Suzuki Swift GL 1.3
Nagyon Fas*a neten is
Vett egy nagy procit és még mindig ilyen karija van de futnak szépen a gamek jo procival emg ennyi rammal csak nemolyanszépek a kartya miatt de sztem procit elsönek(de tetod)
A processzoroknál a legfontosabb a frekvencia.
Hiába mond mást az amd, a legfontosabb a frekvencia.
Persze azért más is fontos.
Az amd azt mondja, hogy a kis fogyasztás, kis hõtermelés is fontos, de én nem értek egyet.
Engem az érdekel, hogy nagy teljesítményû legyen egy proci, semmi más.
Nem érdekel, hogy 500 forinttal több villanyszámlát kell fizetnem, vagy 5000 forintos procihûtõt kell vennem, ha ezért cserébe nagy lesz a procim teljesítménye.
Igaz sajnos jelenleg egy 2.8-as Celeron D procim van, mert ilyen gépre volt akkor pénzem, azóta azért fejlesztgettem a gépen sokat, de proci maradt, és maradni is fog, mert egy normális Intel proci 50000 forint, és hülyeség lenne kiadnom ennyit egy 478-as procira, tehát addig marad ez, amíg össze nem gyûlik a pénzem egy 775-ös alaplapra, procira, ddr2-es ramra, és egy pciexpresses videokártyára, tehát szinte egy teljesen új gépre. De ez sajnos el fog tartani egy ideig.... Fõleg azok után, ami az elmúlt 1 hónapban történt abban a nagy budapesti házban......
Hogy ne csak off legyen:
Van valakinek tapasztalata az 576.hu házhozszállításával kapcsolatban? Hogy juttatják el, kb mennyi idõ, amíg eljut ide(60km pesttõl), stb...
És azt írták, hogy hívni fognak. Volt már valaki akit hívtak? KB mikor várható a hívás?
AMD Athlon 64 3000 s939 processzor,
MSI GF NX7600GT-T2D 256MB PCI-E,
2*Kingston 512MB PC3200 DDR*2,
és ugyanugy fut mint a másik gépen azon a configgal csak itt 1280*1024 és 6* élsimitás! szoval nagy kulombség nincs max az fps ben de ha már a géped piciveel nagyobb mint amit kér a game akkor már tuti élvezhetõen fut a game és nem akad mind1 milyen a géped(Ez az én tapasztalatom)
Mert kb. ennyi különbség van.
Ha lesz jelzem itt is.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Akik azt mondták jó nekik, hogy mobil és beruháztak otthoni gépnek is rá ( mert ugye elég brutál cuccok vannak már abban is ), azok néhány jóból kimaradnak.
Pl. Heroes V sem megy...
Idézet lentrõl :
Note:
*On-board/integrated graphics cards and laptops not supported
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Nade ne itt tárgyaljuk ki..
Azt olvastam hogy nem fog menni!!!
LOOOOOL
Forca Barca
Képzeljétek el ,hogy nem ebben az országba éltek .Nincs megtörve a gém és jó drága. 😊 kicsit beszívták (bár ott a fizetések is jobbak legalább is nagyobb részénél)
Viszont én úgy gondolom hogy manapság (1 gamernek) 1 dx9-es kártya a minimum követelmény, (min 1 radeon 9600) egy 2ghz-s cpuval megtámogatva.
Az említett konfigon pedig menni fog.
Ez meg nem beépítés kérdése, hanem az hogy a vga milyen shader verziót támogat. Pl 1 Gef4mx-el ne nagyon akarj játszani manapság.
Jól néznénk ki, ha nem menne vele...
Suzuki Swift GL 1.3
http://support.empireinteractive.com/default.aspx?MID=60568495217F&PID=19D13D82-F24C-4E92-8357-9534E1F48682
To play FlatOut 2, your PC must meet the following minimum requirements.
DVD-ROM Drive ( Flatout 2 software is on a DVD disc )
2.0 GHz Pentium® 4 or AMD® 2000+
256 MB RAM
64 MB Graphics Card*
Note:
*On-board/integrated graphics cards and laptops not supported
Supported Graphics Chipsets
nVidia
GeForce FX 5 series
GeForce 6 series
GeForce 7 series
ATI
Radeon® 9600 pro and above
Radeon® X200 series
Radeon® X300 series
Radeon® X550 series
Radeon® X600 series
Radeon® X700 series
Radeon® X800 series
Radeon® X850 series
Radeon® X1300 series
Radeon® X1600 series
Radeon® X1800 series
Radeon® X1900 series
DirectX® Compatible Sound Card
Keyboard and mouse
3.5 GB of free Hard Drive Space
Windows® XP SP2 or Windows® 2000 SP4
DirectX®9.0c (Included on the disc)
Tehát nekem menni fog a Gef 6600-al, de mi van azzal, akinek gyengébb gépe van? ... <#rolleyes>#rolleyes>
Suzuki Swift GL 1.3
egyébként menni fog neten az EVM-es, az 100%, fõleg hogy még a clone is mûxik neten tökéletesen, ezt hallottam 😊
csak lenne már meg...mire ideérnek vele Bajára 😞
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Nagyon jo game telleg jol vna optimalizálva!Nekem szebben fut mint a flatout 1!Minden max on csak az elsimitas 6 helyett 4 en van és 1024*768 és nem akad kicsit se vista alatt!!Gépem:2.4intel celeron,ati9600 256,728 ram
Vegyétek megfeléé!!😊 pár kép😞bocs ha széthuzom a forumot akkor töröljétek)
Kep1
Kep2
Kep3
Kep4
Kep5
Kep6
Kep7
Kep8
Kep9
Kep10Kep11Kep12Kep13Kep14Kep15Kep16Kep17Kep18KEp19