7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#3258 naná. A profilnál törlöm az előrendelést és csá :)
Ps: Igen a szám jöhetne, thx :) -
#3257 azért hívnak fel, mert akkor fixálják le az előrendelést, ha nem érnek el, vagy nem kéred, akkor nem küldik. -
#3256 Vagy kérdezd meg mikorrra várhato a szállítás!
Kell a szám ameikröl hívtak?? -
#3255 felhívtam inkább -
#3254 Hogy ne küldjék! -
Richard90 #3253 ott a cdgalaxisnál az van írva hogy az adathordozó cd lemez
nem dvd-s a játék?,, meg a helyigénynél is 1.1 gb... mosz akkor hogyisvan ez? -
#3252 De akkor szolj az 576-osoknak!!:D -
#3251 lehet én is ezt teszem... Felhívtad őket vagy netes rendelés? -
#3250 én is most rendelem meg a cd galaxistól,amúgy lehet benne multizni? -
#3249 nem vártam tovább az 576ra én sem, megrendeltem cdgalaxisból. holnap kihozzák. hurrá :p -
#3248 Kicsist módosítottam profilom az 576-on :DDDDD
Beírtam a vezetékes számom is.. kitudja ha a mobil pont lemerül vagy mittudomain :D -
Richard90 #3247 sztem rendeljétek meg a cd galaxistól
most rendeltem meg én is :DD
ha minden igaz holnapra hozzák yeahhhhh
még jó hogy vártam :D -
#3246 Nah jo gameelést mindenkinek én megyek Tesco-ba+papucsott venni:D
Alig várom a pénteket!!
jaj:D -
#3245 Majdnem én is elbasztam nem vettem észre hogy csörgött a telom havernál voltam mikor ki megyek töle nézem a telom pesti szám tipli haza!!!!!!!!!!:D
Gyorsan matáv elé vissza hívtam és mondtam neki hogy elöbb kerestek telon mondta kér egy nevet és akkor mondta is hogy Flatout2 stb
És hogy pénteken érkezik!!!
Alig várom már hogy nyomjuk föleg lan-ba!!:D -
#3241 na akko mán csak én vagyok vissza :D -
JeLo #3240 Ja még annyi, bár ez csak kukacoskodás, hogy vannak benne egymásba csúszó objektumok főleg ragdollnál... kártyalapok sarka a földve és más ombjektumokba mélyed, a fickó derékig elmerül a földben ha leesik és stb. Ez ha volt is az elsőben, nem tűnt igy ki... ezen a gyönyörű grafikán és szineken jobban kiugrik lehet :) -
JeLo #3239 Ebéd helyett FO2 volt a mai menü :) Hát először megijedtem, mert bejött a jól ismert ablak Protection fejlécel és detektálta a démont és kalap kabát :) Nyomtam egy System checket és egy TXT fileba kidobott pár kódot, az egyiket beirva elindult a játék a világ legtermészetesebb módján.
Kicsit fura az irányitás. Nem szaggat, de olyan, mintha lassitva lenne kicsit az egész játékmenet, az meg egyenesen idegesítő, hogy a Ragdollnál amint lenyomom a Launch gombot, lelassitja az egészet. Viszont a fizikát szerintem az elsőhöz képest helyretették. Az elsőben volt olyan, hogy nekimegyek a műanyagbójának és 20x átpördül a kocsim, na itt úgy repül előre a bója, ahogy az kell. Jó benne még, hogy az összes rom a pályán marad a következő körben is és minden romot még tovább lehet törni és akadályoz is egyben :) A menü némileg átalakult, Carrier módban van 3 szekció: destruction, tereprally meg városi. A destructionnal kell kezdeni és azért rafkós, mert nem elég elsőnek beérni. 900 pénz van kiirva az első helyért, én 100-at kaptam meg, mert törésre, mutatványokra mind nullát kaptam. Ugyanúgy a rombolásért jár nitró és a ragdoll kiegészült annyival, hogy a repülő fickót valamelyest lehet irányítani a levegőben, persze annyira azért nem, hogy az ember tudatosan célba találjon :) Zenék a szokásosak, pörgős, vidám rockzenék, pont a hangulathoz, de gondolom majd hlál uncsik lesznek a játék közepe felé. Nekem a menü kicsit kusza az első után, meg is ijedtem, hogy ezt sosem hámozom ki, hogy mit merre, de majd megszokom :) -
Samthek #3238 Nah, van 1 roszhírem: starforce 4-es a védelem,de ez várható volt,viszont van mégtöbb jóhírem is: A játék egyszerűen állat jó!!!, szép a menű,király a grafika,nagyon jól optimalizálták,egyeltalán nem akad.és a zene...az valami csúcs!!, amikor meghallottam a megadeth: simphony of destruction-t aszittem beszarok.szóval nagyon ász,érdemes megvenni ennnyiért,az tuti! -
#3237 GECI DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
ELÖBB HÍVTAK!!!
PÉNTEKRE JÖNN!!
GEC EL SEM HISZEM JUPPPIIJÉÉÉÉÉ
:D -
hitch #3236 1000 sorry. -
Samthek #3235 Vááó! Meghozták a cuccot,telepítem is ezerrel -
#3234 Látom van mit törölni
Akkor mostantól azt játszuk hogy no warez, minden warez kérdés, nyavajgás betévedt tudatlan júzer ( kérése, könyörgése, felháborodása ) TÖRÖLVE LESZ.! -
WaCkHaRee #3233 nha, ide is kihozták :) -
mac83 #3232 igen, sok mindent szarrá lehet törni, az tény
de az, hogy egy repülőgép-turbinát ellökjön az autó több méterre, az kicsit vicces -
Torry #3231 Pászmeg megnéztem a Dani-s videót.
Nagyon állat rommá lehet mindent zúzni a pályán. Ezzel mégtöbbet lehet őrültködni, lanon nagyon fasza. -
mac83 #3230 a tied -
#3229 "elmegyek erről a fórumról"
Lelkem mély gyászba borult. -
hitch #3228 ANYÁS!!!!!!!!!!!NEM BIROK VÁRNI 3 IG.SORRY A Caps lockért. -
Richard90 #3227 screenshotot mutassál a profilneveddel és utána elhiszem hogy elindul (vagy nem???) -
#3226 Annyira szánalmas... de annyira de annyiraaaa -
#3225 haggyadmá az ienekkel nem kell foglalkozni... -
mac83 #3224 innentől olvassa akit érdekel, dani83 a nickem ott -
Djemba #3223 elmegyek erről a fórumról mert nagyok vagytok azt hiszitek de semmik nem vagytok nézzetek magatokba először és utánn pofázzatok -
#3222 ide nehéz beszúrni mi? ;) -
mac83 #3221 hwsw-n csináltam rengeteg shotit meg videót,nézd meg -
#3220 Akkor csináljál már nekünk egy screenshotot Djemba nevű profillal. -
Djemba #3219 azért kérdeztem melyik a jó mert nekem a 2.6 van meg de megy csak arra voltam kíváncsi mi a külömbség a 4.6 gb verzióban
Mondhattok azt amit akartok nem érdekel nekem megy az a lényeg -
hitch #3218 Valaki tud screenshotot adni hogy milyen a game fönemű meg ilyesmi.Thx -
#3217 Huh néhányan ma már játszanak vele.
Jó nektek :)
Én + remélem mihamarabb jön a TECSÓ-ba.
-
CUCLI #3216 főmenüről képet illetve ingame képet. utánna beszélhetünk. köszipuszicsá