FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Emberek ha eddig kivírtuk akkor egy két nap még belefér. Nem?
zsanet
a media marktban sincs

most jöttem TESCO-ból sehol semmi <#rinya>

mucsácsó
sztem PC, mert õ elindította a clone-t Vistán 😊
Nohab
Jut eszembe milyen bónusz pályák vannak benne? Mint például az FO1 be a csonthoz hasonlító pálya és a nyolcas.
Konzol vagy PÍSZÍ? (PC)

ÉN Pont most toltam ki a game-t😊Vagyis márcsak a Grand finals van hátra azmeg már annyira nemszamit majd este nekiugrok😊

Nohab
Ja rajta lesz a zamatosági ideje... Látom ez a várakozás néhány embernek az agyára ment.(nem csodálom)
<#banplz><#taps><#wilting> jah meg emléxem amikor muterral mentünk azt romlott húst ránk akartak sózni az sem volt ám semmi, remélem nem romlott flatout2-t adnak<#guluszem1>

mucsácsó
hát, itt azok is külön vannak, és az X-box-osok, meg az X360-asok is...
habár láttam már HL2-t bedobva a fagyasztott csirkék közé <#idiota><#idiota>
lehet hogy a húsok alá rejtik, ugyhogy menjetek a hentesnénihez vagy bácsihoz is, mert lehet hogy oda vannak rejtve a húsok alá <#eplus2><#hehe>

Itt rendetlenég van dunaujvarosban... ps2es lemezek keverve a pc-sekkel... ez igy sz*r<#nemtudom>

mucsácsó
heh, itt Baján úgy van, hogy egy egész külön sor, ahol gameek vannak, és van egy külön polc, ahol csak kizárólag EVM-es gameek vannak...
de minden TESCO különbözõ sztem =/
Ja oda rakják. Én a budaörsibe megyek, sztem ha ott nincs nagyon máshol s, de a fene tudja.
bertino
nem, könyvesbolt résznél kell majd keresni vagy az állateledel résznél <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fronter irtam PM-ben hogy legyen igazad de ez már off topic

haver hazajön usziból azt elhúzunk tescoba, nincs messze megvan 30 perc alatt... És ezeket az EVMes cuccookat is a játékokhoz rakják ki? Vagy máshova?

Van szállítás! Kész.
mucsácsó
igaza van pedig Fronternek 😊
hétvégén is van szállítás a TESCO-ba, meg gondolj bele, éjjel-nappal nyitva van..nameg hétvégén is, és fogynak a cuccok 😄
bár kétlem hogy lenne 😞
értsd már meg hogy megkérdeztem és azt mondták hogy nincs hétvégén áruszállítás <#wilting>

A Tescoban van szállítás hétvégén is értsd már meg!<#wilting>
Jó haggyad biztos van ott valami csempész haverja aki behozta neki a flatout2-t! <#vigyor>

bertino
biztos ott lesz <#levele><#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem kapta meg egyik bolt se értsd már meg, thx

Elnézek a budaörsi Tescoba, hátha lesz ott játék!
Hy csöves 😄
Én vok M@x haverja hwsw-rõl!
nem játszok colinnal meg toca-val sem, és nem csak a MuscleCarnak csúszik ki a kereke, hanem szinte mindnek, alig lehet egyenesbe hozni.De mondom, ha egyszer elkaptad, már fasza...de szokható

haverod ilyen colinnal meg toca-cal játszik? ez a normális ha egy ilyen MuscleCar kicsuszik mert gagyi a kereke vagy ilyesmi... Flatout2 jó lesz bízom benne...

Kösz, akkor megvan a válasz a kérdésemre, nem megyek akkor tescoba, csak hétfõn... Miéé nem kapták meg a flatout2-t ma a boltok? 😞 Ez nem igaz <#falbav><#conf><#rinya><#gun><#violent><#boxer>

radeer
Hát ez elég szomorú hír.
Én azt hittem hétvégén már multiban gyalázhatunk 😊
Na mind1, hétfõ-kedd melózom akkor csak szarda mikor meg tudom venni ...

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

bepe79
Sehol. Én is voltam személyesen a Pesterzsébeti (XX. kerület) Media M.-ban, Tesco-ban, Europarkban az 576-ban, stb., sehol nem volt... Az 576-ban is azt mondják minden üzletükben, hogy csak hétfõn lesz.

Suzuki Swift GL 1.3

Nem kapták meg ma a boltok. 😞
Várunk hétfõig.
radeer
Nem ma jelenik meg?
Ha valaki megkapta valamilyen boltba ( media m,electrow,stb)..leírhatná hol kapható.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

arty
panaszkodunk!!!!! 😄 sztem ez a legjellemzõbb

Forza.

arty
"Irányítása tényleg ratyi, elindulni szinte lehetetlen , csak ha egyenessen indulsz, mert MINDIG kifarol.Ha már mész rendessen, utánna már kezelhetõ(bb)."

na ez valamicskét jó hír... haverodnak mondd meg inkább tocázzon, meg colinozzon, abban nem farol el 😉

Forza.

A lényeg a tesco... Elmenjek ma tescoba?

bepe79
Jobb helyeken már ma lennie kéne eredetiben, mert 15-e van. Az 576-nak nem lesz, mert megkérdeztem én is ma, személyesen az Europarkban, és telefonon a Westendben lévõt. A Tesco meg a Cora esélyes, mint EVM partnerek.

Suzuki Swift GL 1.3

mucsácsó
az oké, hogy vedd meg, de mire lesz a game eredetiben 😞
szenvedésben megpusztulunk... pfff =/
vedd meg <#mf2>

Sziasztok, nem találkoztatok olyannal hogy a vistás módszernél miután lemegy a check, kékhalál lesz, nincs valami ötletetek, méár felraktam újból és az sem igazán segített😞
"A földhöz ragadt autó, hááát nemtom, nekem nem ragadtak annyira földhöz sõõõt."Igen,Igen szerintem jól csinálták meg mert az 1 ben repült nagyon a kocsi itt pont jo, télleg nemragad oda..

#2283 Neki:Elég fura a felfogása... van olyan feladat pl mikor a vizne kell kacsáztatni.... ott sem kacsázik magátol nyomni kell a ctrl-t és ez ugy jo ügyesebbnek kell lennni mert azugy nemjo h kistesom is megcsinálja..😄

Tolunk madj 1 et multiban??😊) Amugy én irtam neked a mailt(Vistaval daemongondok..)

Hat kinek mi....
a borulásrol telleg ha borulsz akkor azt már nehez megfogni de sztem nemnehez felborulni igaz h nehezebb mint az 1 ben de sztem ez igy jo
A repulogépes pálya télleg kicsit gáz de elnézhetö...

A kövekröl meg annyit hogy igen van olyna ami ugyanakkora de megakadsz benne a masikban meg nem...van olyan kö ami direkt az utra esik le verseny közben direkt oda esik azért h nekimenj azokat ellehet tolni azokat nem amik már az uton kivul vannak.. ez nagyon sok game ben ilyen...
Kamera:Én sztem teljesen kilehet látni csak talán a 4*4 es kocsibol nemannyira de azse gáz...(Multiban mentem egy iskolabusszal még abbol is kiláttam vagyis elöreláttam)amugy van benne bonusz kocsi is

Graf:Sokat változott és szebb is mint az 1
Fizika😮lyasmi mint az 1 ben és ugyanazok a Bugok is emgvannak😊
Irányitás már az 1 ben is csuszkalos volt... a 2 ben nagyonnagyon kocsi függö...a csuszkálásrol ennyit a 4x4 az kicsit se csuszik de van amék meg nayon

Bocs hogy rádpostoltam. Neked még nincs is véleményed róla. Na nem baj, csak leírtam. A hwsw-n viszont a megfelelõ embernek írtam.
A minigamek régebben sem fogtak meg annyira.

Ami a játék legjobb ereje, az a multi. Végre rendezett multi.
Vannak olyan helyek amikben felakadsz, ez tény. A fizika nekem nagyon bejött, mert az autók "normálisabban" törnek.
Az irányítás meg az mindenkinek más, van akinek tetszik van akinek nem, nem lesz sosem olyan, hogy mindenkinek bejön.
A kamerakezeléssel nem volt gondom.
A földhöz ragadt autó, hááát nemtom, nekem nem ragadtak annyira földhöz sõõõt....
De még mmindig tartom magamat a múltkori véleményemhez.
Maxtreme
A mini gamekrõl:

Ja, a minijátékokról elfelejtettem szólni

Lehet azért, mert olyan szarok 😞

Túlbonyolították az egésszet röviden tömören.
Miután kilövöd az embert, a levegõben tudsz dobni rajta mégeggyet, stb stb .... hagyjuk 😞

Maxtreme
HWSW-n írta haver:

Nos.Kipróbáltam 😊
Már az elején elmondom, nem erre számítottam!
Az elsõ rész sokkal nagyobbat ütött, mint most az elsõ után ez a második rész.
Játék menüje jó, hasonló az elsõ részhez, csak itt van a háttérben folyamatossan movie.
Zene az nagyon jó, passzolnak a játékmenethez.Lehet választani derby-race-stunts meg még van 2, de azok is ilyenek, versenyek.
Elején post-process effektel indítottam, de azt leszedtem, mert iszonyat mód zavart a nap-sütése, világított a beton ( homok is :eek: ).
A játék ugyanúgy megy mint a FO1, nem lassabb, nem gyorsabb, ugyanúgy megy, nekem stabil 80-85 fps-el maxon minden, szûrõk is, 16xAA, Antriscopy kikapcsolva.
Grafika sokat nem változott, más lett, de mégis ugyanaz 😊
Hangok jók, sokkal jobba lehet érezni az 5.1-et, mint az elsõ részben :up:
Játékélmény....hát az 1 jobban megfogott ( még így is, hogy már ismerem a 2-t).
Borulni sokkal nehezebben lehet, de ha egyszer elkezdesz pörögni, meg nem állsz 😄
Mintha kicsit földhöz-ragadottabbak lennének az autók, nehezebb elszállni.Az emberrel kirepülni az ablakon is nehezebb sokkal, mondjuk ez jobb is 😊
Fizika maradt olyan, amilyen, lehet szeretni, lehet nem szeretni.
Mondjuk az gáz, hogy van egy olyan pálya, ahol repülõgépek közt kell cikázni, és le lehet tépni mindegyiknek vagy a szárnyát, vagy a hajtómûvét...és ezt a kocsid lazán leviszi, sõt, még el is löki.Ezzel nem lenne probléma, de ezek után ha belemész egy kerék-méretû kõbe, miért áll meg szinte fullra az autó :omg: S hogy még vm-t megemlítsek, vannak ugyanolyan, ugyanakkora kövek...egyiket ellöki, a másikba meg megakad az autó :omg:
Kamerakezelése szvsz szar, én nem szeretem belülrõl nézni ha versenyzek, mindig kinntrõl nézem, de itt olyan, hogy szinte vízszintesen látod az autót, elõre nem oskat látsz...
Irányítása tényleg ratyi, elindulni szinte lehetetlen , csak ha egyenessen indulsz, mert MINDIG kifarol.Ha már mész rendessen, utánna már kezelhetõ(bb).
Na, ha van még kérdésetek, írjátok le, ha kell valamirõl videó szóljatok,és csinálok, illetve képeket is 😊
Köv. postomba tolok képeket meg egy videót.Mondom, kérdezzetek nyugodtan 😉

:/

mucsácsó
a szállítást kéne megtudakozni majd, hogy kb mennyi idõ, meg hogy hogy is zajlik... =/
PS2-n kipróbáltam (utálom a PS-t) nagyon jó volt ugyhogy PC-re nagyon raj lessz.

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

Én meg a mammut2 576 ot hívtam fel. Azt mondta a faszi szombatra tuti nem<#szomoru1>, de hétfõre már várható a játék. <#vigyor2><#circling><#wink><#wave><#pias>

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;