FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Csöng-Csöng-Csöng You have call! <#idiota>
Maxtreme
Énmeg várom a telefoncsörgést <#idiota><#vigyor>

Hát eljött a nagy nap. Rohanás az 576 ba.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

mucsácsó
nincsmit, szívesen 😊 😉
bertino
óóó bakker várjak arra is 😞
mondom beszerzek egy Boxot, ha ugy van kedvem játszok ezerrel, meg ingame készítés is egyszerûbb, de így várhatok a következõ Flatoutra :C
köszi az infót

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mucsácsó
nem adják, de viszon lesz az új FlatOut, melynek címe:
FlatOut: Total Carnage
ez lesz X360-ra, csak kizárólag.
itt a hír is még, nem is olyan régi:
"Az Empire Interactive tett említést arról, hogy a Bugbear sorozata, a kétrészes Flatout-széria a Microsoft következõ generációs konzolján folytatódik.

Tehát a Total Carnage alcímet viselõ autóverseny X360-ra készül, s minden bizonnyal csodálatos grafikával kápráztat majd el bennünket; holott a PC-s játékok sem voltak csúnyák. Habár a hivatalos bejelentés még nem esett meg, azonban állítólag még év végén a boltokba kerülhet a cím, melyrõl nem tudni, hogy egy teljesen új játékot, vagy a korábbi két szimulátor együttesét takarja."

GK
bertino
nem tudja vki Xbox360ra nem adják ki a játékot ? 😞

DummyBoy
Asszem pár Game Communityje simán leszopna érte, ha sikerülne 😊 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mucsácsó
jhah, persze, én meg a hétvégére kifejlesztem az SF5-öt 😄
12346
lál. kíváncsi lennék, hány privit kapsz😄

Evogordon
Ne parázzatok.. Úgy dönttöttem hogy holnapra feltöröm a sf4pro-t. Csinálok majd egy crack-et.

bertino
én jövõ hónapig várhatok, míg játszhatok vele 😞

de nem is baj, mert lehetõségem lesz egy bõdületes ingame moviet csinálni belõle...

DummyBoy
Kiváncsi vagyok mikor jön ki ... Szerdától Lanpartyzunk, berendeltünk egy pár darabot belõlle ... ha megjön akkor Flatout2 party lesz ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

emberek holnap megyek megcsipázom lesz-e flatout2 tescoban <#violent>

bertino
akkor jauvan, sejtettem vmi ilyesmi van a háttérben...

hykao
Nyugalom. Elment nyaralni, majd jön! Addig is nézegetem a topikot, s amit kell, törlök...
Egy-egy "formabontó" hozzászólás nem baj ha marad, elrettentõ példának... 😊
k9duli
1900ft? Az nagyon baráti ár, aki ennyit nem szán bele, az akkor azt szeretné hogy tönkremenjen a cég.
Támogassuk a pc-és játékokat!

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

mucsácsó
hát kb...
na mindegy, ha nem jön sokáig, akkor majd megkérdezem, hogy továbbra is vállalja e, mert ha átadja, (már ha lehet ilyent, de gondolom lehet) és ti is úgy gondoljátok, akkor én szívesen leszek itt házigazda <#wink> 😊
12346
ok

Vegyükmeg,jöjjön ki,jöjjön már ki a boltokban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#duma><#duma>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

12346
jaj má nem mind1?? faszom.. megkérdezed õket, ha annyira izgat.

acsati
az még nemtudni hogy ha felhivnak akkor mikor jön majd meg utána? vagy majd mondják telon?
sajna ma én se tudtam megvenni a tecsoban sexárdon... megvettem a cs:s-t és most azzal tolom, majd megrendelem vmikor az unokatesommal és akkor felezzük még a postaköltséget is, szal szinte alig kerül majd píízbe

bertino
ja, minek lett annyira házigazda, ha ide se bagózik :|

Nohab
Nem kérünk vitát... Köszi!
12346
szóval akkor kétezerforint-.-

Az ilyeneket meg bannolni kéne a forumon! Csak azért kérdem mivel a YES re mentem és akkor valamit annyira elszúrt a game hogy nem jött be a Vista és rendszertelepítés újból! Szóval akkor YES???
mucsácsó
Istencsászár hogy az Istenbe kószál ilyenkor? =/
ne félj én lennék, ilyen nem lenne, úgy törölném az ilyen idióta, kedvelrontó hsz-eket, hogy csak füstölne 😄
bertino
meg az ilyeneket is le kéne már lõni...
kezdünk átmenni NFS MW topic szintjére

k8bal
na az ilyeneket le kéne lõni...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

gamerboy91
1 órája voltam a Duna Plazaban 576-ban és még NINCS!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

ilyen alamizsna áron Ciki lenne nem megvenni... <#ejnye1>ugyhogy te is vedd meg...<#vigyor5>

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

Mûködõ warez nincs... Csak akkor ha ha nagy szerencséd van és elindul

NINCS WAREZ VERZIÓ, ÉS VALÓSZÍNÛLEG NEM IS LESZ! (egyelõre)
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!

Nehéz felfogni? <#wilting>

Maxtreme
Na szerinted mit kell csinállni? <#fejvakaras><#wilting>

Egy kis help kéne megcsináltam mindent!!!! Vista telepítés + Daemon tools! + Mdss kép fájl készítése Alcohollal és még sem megy a game!!! Valami ilyesmit ír ki : To launch the application you need to install protection drivers on your computer Would you like to install? Yes or No ? most mit csináljak???? Járt így mrá valaki???? Thanxx a helpet!!!
Maxtreme
pff 1xre :-D

Maxtreme
😄DD
Csak nehogy elõbb vegyenek észre a fehér köpenyes bácsik, és elvigyenek.. <#idiota><#nyes><#vigyor>

Nohab
Csak egy kicsit fognak megnézni és kétségbe vonni a normális elme álapotodat. 😊)
grebber
Na remélem holnap melóba kapok hivást aztán go pest in westend.
Megismertek majd mert olyan sapkát veszek fel amin van két szárny és zsinorral ha meghuzom tapsol 😄

Next PC upgrade: 2022

PLackó
Ha a Szolnoki Tesco-ban lesz én is megveszem 😊

Bízok benne hogy holnap vagy holnap után már Debrecenben is kapható lesz!<#duma>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

mucsácsó
sztem nem csak te vagy ezzel így 😄
habár...elõször én játszani fogok, nem borítót cserélgetni, az sicher 😄
12346
ne legyetek már ennyire KOCKÁK...:CCcc nekem is azon ritka játékok egyike a flat-out, mellyel hajlandó vok játszani, de ez már túlzás... majd meglesz. addig menjetek ki, gyûjtögessetek barátokat^^

Az se biztos még hpgy hétfõn lesz a boltokban 😞 mert lehet hogy akkor kezdik csak szállítani és másnapra kapják meg

ÉN is igy vok vele
<#nemtudom><#shakehead><#kuss>
nem tom ti hogy vagytok vele de szerintem undoritó az EVM-nek a boritoja ugyhogy amint megvettem akkor egyböl kicserélem a NÉMET(sajnos)de eredeti boritora.aki szintén igy van vele annak itt a link.
zoli_x
képtelenség hétfõig tétlenül szemlélni a FO2 nélküliséget... <#zavart2>

<#whatever>hú akkor jó...<#dumcsi><#zavart1><#nevetes1><#vigyor2><#vigyor3><#circling><#smile>

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

Na megjöttem én is, budaörsi Tesco-ban és a Polus-ban (Tesco, 576) nincs.
576-ban el is mondták hogy a jövõ hét elején-közepén érkezik, és akik elõrendelték, azokat azonnal felhívják onnan. Akik elõrendelték azoknak félre lesz rakva a cuccos.