FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Óra a végigjátszása<#nezze>#nezze>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem lesz Reloaded verzió még kurvasokáig ,nemtom honnan szedtétek hogy lesz.
Next PC upgrade: 2022
Kurva életbe...
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lehet, hogy meg se kapták még a master-t. <#confused>#confused>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
hát igen, ez a magyar mentalitás.... ejj ráérünk arra még
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
remélem az amerikaiaknál nem lesz ilyen!
tényleg... ott augusztus 1-én adják ki?
nem baj legkésõbb augusztus elején becsurran a cucc, ha tényleg augusztus 1-én lesz az amcsi megjelenés.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
sztem én a 2 rugót elutalom a fejlesztõk bankszámlájára és letöltöm a gémet 😉
Suzuki Swift GL 1.3
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Válasz: Üdv
Még nincs pontos dátum. Talán augusztus eleje-közepe.
Varsandár Sándor
Nagykereskedelmi igazgató
Comgame 576 Kft.<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Azért mert ide ugyebár 15-re lett igérve és én a magam részérõl tökre várom.
Ez kicseszés, mert meg akarom venni 😞
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Sõt, keveset, nagyon keveset. De meglátjuk, hátha megcsináljuk<#worship>#worship>!
De sajna tudom, hogy nem így van, mert csak annyi ez egész, hogy bénáznak<#schmoll2>#schmoll2>. Meg különben is: minek magyarítás autós játékhoz<#buck>#buck>
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit